-->

Μυστικά ομορφιάς των 30 δευτερολέπτων

Για κάθε έξυπνη γυναίκα, ο χρόνος είναι χρήμα. Iσχύει και για τη ρουτίνα περιποίησης ή το μακιγιάζ της.   Οι τεχνικές «μεταμόρφωσης» ...


Για κάθε έξυπνη γυναίκα, ο χρόνος είναι χρήμα. Iσχύει και για τη ρουτίνα περιποίησης ή το μακιγιάζ της. 

Οι τεχνικές «μεταμόρφωσης» της ομορφιάς σας δεν θα πρέπει να εξαντλούνται σε ένα μοντέρνο κούρεμα, ένα σοφιστικέ μακιγιάζ ή στο εκκεντρικό βάψιμο των νυχιών σας. Υπάρχουν μερικές απλές, αλλά ευφυείς ιδέες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εικόνα σας μέσα σε μισό λεπτό.

Αν ψάχνετε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο, κόπο και χρήματα, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω κόλπα:

-Δοκιμάστε ένα χρωματιστό gloss στη θέση της κλασικής, κρεμώδους υφής του κραγιόν . Τα λαμπερά και γυαλιστερά χείλη δημιουργούν άμεση νεανικότητα στην όψη σας.

-Αποκτήστε στη στιγμή ροδαλά και ανορθωμένα μάγουλα , απλώνοντας highlighter κατά μήκος της κορυφής των παρειών. Τονίστε το σύνολο της περιοχής απλώνοντας μια ματ πούδρα σε μπρονζέ απόχρωση.

-Αναζωογονήστε το βλέμμα σας απλώνοντας concealer σε ένα χρώμα πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σας, στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

-Ένας απλός τρόπος για δημιουργία αποτελέσματος facelift στο βλέμμα είναι ο εξής: Καθώς περνάτε με μολύβι τις βλεφαρίδες σας, επεκτείνετε το χρώμα στις άκρες των ματιών μέχρι να φτάσει ψηλότερα ή στο ίδιο επίπεδο με το τέλος των φρυδιών.

-Λίγη βαζελίνη δουλεύει τέλεια σαν highlighter στα μάγουλα.

-Δοκιμάστε κόκκινο blush στα μάγουλα αντί για ροζ. Το κόκκινο μοιάζει πολύ έντονο και βαρύ όταν το αντικρίζετε στη συμπαγή σύνθεση της συσκευασίας του, αλλά μια απαλή στρώση αρκεί να δημιουργήσει πολύ πιο ζωντανό αποτέλεσμα στα μάγουλά σας.

-Για να υποβαθμίσετε τις γραμμές έκφρασης γύρω από το στόμα και τη μύτη περάστε τις με ένα μολύβι highlighter . Απλώστε με το δάχτυλο ώστε να «σβήσει» φυσικά.

-Αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας, ψεκάστε όλο το πρόσωπο με σπρέι σταθεροποίησης για να βοηθήσετε τις πούδρες να μείνουν περισσότερο χρόνο επάνω στην επιδερμίδα.

-Περάστε με μολύβι το περίγραμμα των χειλιών μετά το κραγιόν για ένα ευθύ και ολοκάθαρο σχήμα στόματος. Φροντίστε να είναι στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν.

-Χρησιμοποιείστε λευκό βερνίκι σαν βάση πριν απλώσετε ένα neon χρώμα στα νύχια σας -έτσι θα δείχνουν ακόμη πιο αστραφτερά.

-Για να ελαχιστοποιήσετε αυτοστιγμεί τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια σας απλώστε κρέμα με ρετινόλη : αυτό το συστατικό είναι αληθινά θαυματουργό.

-Στα σημεία που τα μάτια σας εμφανίζουν οιδήματα, πιέστε ένα κρύο μεταλλικό κουτάλι για μερικά δευτερόλεπτα και το πρήξιμο θα υποχωρήσει.

-Σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις (και ιδιαίτερα φορέματα) πασπαλίστε με πούδρα λάμψης το λαιμό, το μπούστο και τους ώμους για να δημιουργήσετε μια total-luxury εμφάνιση.

-Τιθασεύστε τις τρίχες που δεν στέκουν στη θέση τους, ψεκάζοντας το βουρτσάκι της μάσκαρα με hairspray και περάστε με αυτό τις απείθαρχες τούφες.

-Για μαλλιά αδύνατα, ίσια και λιπαρά, ψεκάζετε με σπρέι τζελ στη ρίζα τους ώστε να συνεφέρετε τον όγκο τους.

-Χαρίστε περισσότερη λάμψη στα μαλλιά σας βουρτσίζοντάς τα πριν τα λούσετε. Έτσι βοηθάτε να διασκορπίσετε τα φυσικά έλαια από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι τις άκρες.

-Στο μπάνιο, αφήστε το conditioner να απορροφηθεί περισσότερο ενώ εσείς ξυρίζετε τα πόδια σας ή κάνετε απολέπιση.

-Το ελαιόλαδο και το λάδι macadamia είναι αληθινά ευεργετικά για την επιδερμίδα. Ρίξτε μια-δυο κουταλιές στο μπάνιο σας και θα δείτε το δέρμα σας να ξαναζωντανεύει.

-Αν αντέχετε να βάλετε το πρόσωπό σας μέσα σε μια λεκάνη παγωμένο νερό για όση ώρα βαστά η αναπνοή σας, θα διαπιστώσετε ότι λειτουργεί σαν φυσικό lifting.

-Αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ, απλώστε μια ζεστή πετσέτα στο πρόσωπό σας. Η θερμότητα ανοίγει τους πόρους του δέρματος και το βοηθά να αναπνεύσει καλύτερα. Και επιπλέον, μόλις απλώσετε την ενυδατική σας, τα θρεπτικά συστατικά της θα φτάσουν πολύ βαθύτερα από ό,τι συνήθως.

-Για να μην κυκλοφορείτε διαρκώς με επιδερμίδα που γυαλίζει, απλώστε την πούδρα με σφουγγαράκι αντί για πινέλο. Με αυτό τον τρόπο η υπερβολική λιπαρότητα καλύπτεται καλύτερα και για περισσότερη ώρα.

-Αναμείξτε μερικές σταγόνες υγρού illuminator με την βάση του μακιγιάζ ή την BB κρέμα σας, με σκοπό να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας εμφανέστερη στιλπνότητα και νεανικότερο τόνο.

-Μια μπρονζέ πούδρα και μια fan brush (η βούρτσα μακιγιάζ με το πλατύ σχήμα και τις ανάλαφρες τρίχες που περιστρέφονται σαν ανεμιστήρας) είναι ό,τι χρειάζεστε για χαρίσετε με μια κίνηση ματ όψη στα μάγουλα, τη γραμμή των μαλλιών και τα πλαϊνά της μύτης ή όπου αλλού η λιπαρότητα κάνει το πρόσωπό σας να γυαλίζει αντιαισθητικά.

-Ένα λαμπερό αλλά άχρωμο top coat πάνω από ό,τι χρώμα βερνικιού που έχετε απλώσει, θα κάνει τα νύχια σας να δείχνουν πιο εντυπωσιακά και επιπλέον θα διατηρήσει το μανικιούρ σας καλά προστατευμένο από σπασίματα ή γρατζουνιές.

www.clickatlife.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Μυστικά ομορφιάς των 30 δευτερολέπτων
Μυστικά ομορφιάς των 30 δευτερολέπτων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiABlJzyRBGq7OdiyEM3pKphu9M5f4eh3iwhuycDPLQtXuGRZG45JuU3gfHOrAQW47FNtSvtaitPkwoWfirWeqdIPxhjVZPBI6C5zWL7BgMkPvoOjMhER1v-rs5ls4R9WRi_OosmEJqn8A/s640/BBST7sT.img.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiABlJzyRBGq7OdiyEM3pKphu9M5f4eh3iwhuycDPLQtXuGRZG45JuU3gfHOrAQW47FNtSvtaitPkwoWfirWeqdIPxhjVZPBI6C5zWL7BgMkPvoOjMhER1v-rs5ls4R9WRi_OosmEJqn8A/s72-c/BBST7sT.img.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/01/30_29.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/01/30_29.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy