Αμαλιάδα: Σημαντική ημερίδα για την κατασκευή & λειτουργία μαρίνας στο Παλούκι - Γέμισε η αίθουσα από κόσμο

* Δημήτρης Κράλλης: "Μιλάμε με θέσεις και πρόγραμμα..." Ζαχαρίας Κιάφφας Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολύ σημαντική ημ...


* Δημήτρης Κράλλης: "Μιλάμε με θέσεις και πρόγραμμα..."

Ζαχαρίας Κιάφφας
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολύ σημαντική ημερίδα, που διοργάνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κράλλης και η δημοτική του παράταξη, "Ήλιδα-Νέα γενιά Ιδεών", με θέμα την κατασκευή και λειτουργία μαρίνας σκαφών αναψυχής.

Μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό μαγαζί του Παλουκίου, "Porto Marine".

Παρουσία στελεχών της παράταξης και πλήθους κόσμου ο Ζαχαρίας Κιάφφας, Διαχειριστής Μαρινών, εξήγησε με σαφήνεια το πως μπορεί να υλοποιηθεί όλο αυτό το σχέδιο που ο Δημήτρης Κράλλης συνέλαβε.

Νωρίτερα, ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος, αναφέρθηκε και σε μια ακόμη σειρά πολύ σημαντικών εκδηλώσεων που θα υλοποιηθούν τον επόμενο μήνα και θα αφορούν τόσο την περιοχή της Αμαλιάδας όσο και της Πηνείας, τον αιμοδότη, όπως χαρακτήρισε ο ίδιος, του δήμου Ήλιδας.

"Μιλάμε με θέσεις και πρόγραμμα", τόνισε ο κος Κράλλης στον χαιρετισμό του, "αποφεύγοντας το αποτυχημένο δημαρχοκεντρικό σύστημα που οι προηγούμενοι δημιούργησαν".


Τάσος Σμέρος

Να σημειωθεί ότι συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο  δικηγόρος Τάσος Σμέρος, επικεφαλής της εκλεγμένης δημοτικής παράταξης, "Αριστερά στην Ήλιδα".


Στην εκδήλωση απέστειλαν χαιρετισμούς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Σαλτάρη-Γεωργοπούλου, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υφυπουργός, Γιώργος Κοντογιάννης και ο Γιώργος Βερνίκος, Πρόεδρος Οικονομικής και Κοινωνικής επιτροπής,  Γενικός Γραμματέας ΣΕΤΕΔήλωση Γιώργου Κοντογιάννη 
Υποψήφιου βουλευτή Νέας Δημοκρατίας

Προσωπικά είμαι υπέρ οποιασδήποτε αναπτυξιακής προσπάθειας απ' όπου κι αν προέρχεται. Δεν υπάρχουν κόμματα και χρώματα στην προσπάθεια ανάπτυξης της Ηλείας. 

Αν δεν αφήσουμε πίσω νοοτροπίες και ιδεοληψίες του παρελθόντος θα είμαστε πάντα καταδικασμένοι στην τελευταία θέση ανάπτυξης. Στηρίζω την πρωτοβουλία του Δημήτρη Κράλλη. 

Η Ηλεία μπορεί να στηρίξει τουριστικό καταφύγιο. Τα οφέλη θα αγγίξουν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Δεσμεύομαι ως βουλευτής να ενισχύσω την προσπάθειά σας. Ελπίζω να πράξουν το ίδιο και όλοι όσοι εκπροσωπούν το Νομό μας από οποιαδήποτε θεσμική θέση ή ιδιότητα. 

Γιώργος Βερνίκος 
Πρόεδρος Οικονομικής και Κοινωνικής επιτροπής 
Γενικός Γραμματέας ΣΕΤΕ

Αγαπητοί φίλοι

Θέλω να συγχαρώ την δημοτική παράταξη “Ηλιδα-Νέα Γενιά Ιδεων” και τον Δημήτρη Κράλλη για την ημερίδα με κεντρικό θέμα την κατασκευή και λειτουργία μαρίνας σκαφών αναψυχής στο Παλούκι Αμαλιάδος, ένα από τα ωραιότερα μέρη του τόπου μας με πολλούς και καλούς φίλους.

Η Ηλεία είναι από τις σημαντικότερες τουριστικές περιοχές και μεγάλη δύναμη του τουρισμού της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής είναι πολύ μεγάλες λόγω θέσης, κλίματος και μοναδικού συνδυασμού πολιτισμού και θαλάσσιου μετώπου.

Στην πραγματικότητα όμως ο τουριστικός σχεδιασμός της Ηλείας δεν είναι εύκολος λόγω νοοτροπίας και μακροχρόνιων παθογενειών. Ένας σχεδιασμός που ισορροπεί τις ανάγκες των κατοίκων, την βιώσιμη ανάπτυξη, τις περιβαντολλογικές απαιτήσεις, τις οραματικές και ποιοτικές επενδύσεις απαιτεί κοινωνίες που μπορούν να συνεννοούνται , να σχεδιάζουν, να συνεργάζονται και να εκτελούν με ομοψυχία και αποτελεσματικότητα. Απαιτούν στενή συνεργασία του δημόσιου τομέα με τον ιδιωτικό. Ξέρετε καλύτερα από μένα τις δυσκολίες που υπάρχουν σε κάθε βήμα. Ιδιαίτερα η ανάπτυξη του θαλάσσιου μετώπου με πολλαπλές δράσεις είναι ακόμα πιο απαιτητική στον σχεδιασμό και την υλοποίηση. 

Είναι σίγουρο ότι ο Θαλάσσιος τουρισμός είναι σε άνοδο και αποτελεί μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας. Η συγκεκριμένη περιοχή έχει μείνει πίσω τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα. Ένας ολοκληρωμένος θαλάσσιος σχεδιασμός θα πρέπει να περιλαμβάνει τόσο το Παλούκι όσο και την Κυλλήνη και το Κατάκολο σε αρμονική συνεργασία και αλληλοσυμπλήρωση και είναι κρίμα που ήδη εγκεκριμένα έργα δεν προχωράνε. 

Ερχόμενος συγκεκριμένα στο Παλούκι υπάρχουν άμεσα έργα που πρέπει να γίνουν για την καλύτερη αξιοποίησή του. Εργα συντήρησης, εκβάθυνσης , όσο γίνεται καλύτερης διοίκησης και μεγιστοποίησης της λειτουργίας του παρά της αδυναμίες που παρουσιάζει. 

Ευρύτεροι σχεδιασμοί είναι δυνατοί αλλά απαιτούν προσεκτικό σχεδιασμό και υψηλή χρηματοδότηση. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κιάφφας θα αναπτύξει με επάρκεια το θέμα και η συζήτηση θα συμβάλλει σημαντικά. 

Είναι κρίμα που δεν κατάφερα να είμαι μαζί σας, αλλά πιστεύω σύντομα να μπορέσουμε να έχουμε και από κοντά τη δυνατότητα να συζητήσουμε. 

Καλή επιτυχία!! 

Γιώργος Βερνίκος Πρόεδρος Οικονομικής και Κοινωνικής επιτροπής
Γενικός Γραμματέας ΣΕΤΕ

Να σημειωθεί ότι χαιρετισμό έστειλε και η βουλευτής Ηλείας Εφη Σαλτάρη-Γεωργοπούλου.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΛΛΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

"Η δημοτική παράταξη ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ, αντιλαμβάνεται ότι η λειτουργία του δήμου Ηλιδας τη νέα 4ετία πρέπει να πάρει στροφή στην παραγωγική, οικονομικής υπεραξίας, με την δημιουργία τουριστικού και οικονομικού πλούτου που θα διαχέεται στη τοπική κοινωνία.

Το εγχείρημά μας, που ξεκινάει σήμερα και θα κορυφωθεί μέχρι τις δημοτικές εκλογές, είναι μαρίνα σκαφών αναψυχής στο Παλούκι, η μοναδική μαρίνα στη διαδρομή Μεσόγειος-Ιόνιο-Ανδριατική με πολλαπλά οικονομικά και πολιτισμικά οφέλη για όλη την περιοχή. Αταλάντευτα θα δώσουμε την μάχη μέσα στην 4ετία, το έργο αυτό να δημοπρατηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας".

Δημήτρης Κράλλης και Τάσος Σμέρος: Μια τελευταία ματιά στους
χαιρετισμούς που απέστειλαν για την ημερίδα σημαντικά πρόσωπα

Η γοητευτική σύζυγος του Δημήτρη Κράλλη, Μιμίκα και η εξίσου γοητευτική
κόρη του Πέννυ, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την σημερινή ημερίδα

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Παπαδάτος με τον πρώην
αντινομάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Νίκο Μιχαλόπουλο
Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος & πρόεδρος της πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, έδωσε το παρόν στη σημερινή σημαντική ημερίδαΛίγο πριν την έναρξη της ημερίδας: Τάσος Σμέρος, με τον γιατρό Σπύρο Λαμπρινό και φίλους τους


Το όμορφο τζάκι του καταστήματος χάριζε τη ζεστασιά σε όλους τους παρευρισκόμενους της σημερινήςς εκδήλωσης

Το υπέροχο κατάστημα στο Παλούκι που φιλοξένησε την σημερινή ημερίδα.

Παλούκι Αμαλιάδας

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιολέτης ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Πύργος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Αμαλιάδα: Σημαντική ημερίδα για την κατασκευή & λειτουργία μαρίνας στο Παλούκι - Γέμισε η αίθουσα από κόσμο
Αμαλιάδα: Σημαντική ημερίδα για την κατασκευή & λειτουργία μαρίνας στο Παλούκι - Γέμισε η αίθουσα από κόσμο
https://2.bp.blogspot.com/-A821L6X_oks/XHKSy-gfNmI/AAAAAAADX1U/qluuNciqfLgJpYgzln4mK0szifGBHwZ0QCLcBGAs/s640/P1170142.JPG
https://2.bp.blogspot.com/-A821L6X_oks/XHKSy-gfNmI/AAAAAAADX1U/qluuNciqfLgJpYgzln4mK0szifGBHwZ0QCLcBGAs/s72-c/P1170142.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_509.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_509.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy