-->

Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιδας: Ανεξαρτοποίηση Λάμπη Ντάναση εν μέσω εντάσεων!!! [φωτογραφίες]

Τρία γεγονότα σημάδεψαν το αποψινό δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας, στην αρχή της συνεδρίασης... Το πρώτο ήταν η έντονη και δικαιολογημένη α...


Τρία γεγονότα σημάδεψαν το αποψινό δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας, στην αρχή της συνεδρίασης...

Το πρώτο ήταν η έντονη και δικαιολογημένη αγανάκτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Άγγελου Κολόσακα ο οποίος αναφέρθηκε στην καθυστέρηση έναρξης της συνεδρίασης λόγω μη έλευσης των συμβούλων, το δεύτερο η επιστολή ανεξαρτοποίησης του Λάμπη Ντάναση από την παράταξη Λυμπέρη και τρίτον η διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του Βασίλη Ζαχαρόπουλου με το προεδρείο και στην έντονη αγανάκτηση δημοτικών συμβούλων για τον τρόπο συμπεριφοράς του απέναντι στην αντιδήμαρχο Ρούλα Γκουβίτσα.

Εντονη αντίδραση του Δημάρχου στο ύφος
και τα λεγόμενα του Β. Ζαχαρόπουλου
Μια συνεδρίαση που λόγω της ερειστικής στάσης του κου Ζαχαρόπουλου όχι μόνο κινδύνευσε να "τιναχθεί" στον αέρα, αλλά και να χάσει την ψυχραιμία του για λίγο ο πάντα ήρεμος και υπομονετικός δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε περίπου στις 7.30 με άδεια τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης και με 19 συμβούλους παρόντες, ενώ προσήλθαν και οι σύμβουλοι Ζαχαρόπουλος και Μπιλίρης. 

Λόγω γρίπης του προέδρου Ανδρέα Νικολακόπουλου, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση αλλά η φωνή του είχε κλείσει, την θέση του πήρε ο αντιδήμαρχος Νώντας Παναγιωτόπουλος.

Μετά την ανάγνωση των ονομάτων ζήτησε και πήρε τον λόγο ο Άγγελος Κολόσακας ο οποίος σε ιδιαίτερα έντονο ύφος κατήγγειλε την αργοπορία της συνεδρίασης λόγω της καθυστερημένης έλευσης των δημοτικών συμβούλων.

Η αντίδραση του κου Κολόσακα ήταν απόλυτα δικαιολογημένη, αφού αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο εμφανίζεται στα δημοτικά συμβούλια της Ήλιδας, κυρίως από πλευράς αντιπολίτευσης.

Έχουμε στο παρελθόν επισημάνει ότι στην ώρα τους πάντα βρίσκεται το προεδρείο και ο δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, καθώς και οι περισσότεροι σύμβουλοι της πλειοψηφίας σε αντίθεση με αυτούς της μειοψηφίας που -οι περισσότεροι τουλάχιστον- είτε έρχονται αργοπορημένοι από τα σπίτια τους ή... πίνουν καφέ στην απέναντι καφετέρια.

Αν αυτό είναι σεβασμός στους θεσμούς....

Να σημειωθεί πάντως ότι περίπου στις 19.40 εμφανίστηκαν και οι Χριστοφόρου-Κοκκαλιάρη που κάθισαν στις θέσεις τους.

Ο προεδρεύων της αποψινής συνεδρίασης στη συνέχεια διάβασε την επιστολή που είχε στείλει ο δημοτικός σύμβουλος Λάμπης Ντάνασης με την οποία δήλωσε την ανεξαρτητοποίηση του.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή: 



Να σημειωθεί ότι ο κος Ντάνασης, λόγω προσωπικού προβλήματος, απουσίαζε από το νομό και ως εκ τούτου δεν παρέστη στην συνεδρίαση.

Τον λόγο ζήτησε και πήρε ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος και κάπου εκεί ξεκίνησε ... το πανηγύρι!!!

Ο κος Ζαχαρόπουλος τοποθετήθηκε λέγοντας ότι θα ήταν καλό ο κος Ντάνασης να παρευρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο για να λάβει απαντήσεις [;;;] στα όσα αναφέρει στην επιστολή ανεξαρτοποίησής του αφήνοντας αιχμές πως αυτή έχει να κάνει με την πικρία του για μη αξιοποίησή του.
Στη συνέχεια ο ίδιος ρώτησε τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Κώστα Τσεριώνη εάν έχει δώσει εντολή σε εργολάβο, ώστε σε συγκεκριμένα χωριά του δήμου να μη γίνεται τίποτα περισσότερο απ' όσα προβλέπει η μελέτη ενός έργου, σε αντίθεση με άλλες κοινότητες.

Η αλήθεια είναι ότι ο κος Τσεριώνης αιφνιδιάστηκε αλλά κατάφερε να διατηρήσει το επίπεδο και την ψυχραιμία του και πολύ ήρεμα να απαντήσει.
Η "επίθεση" του κου Ζαχαρόπουλου προς τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να παρέμβει η κα Ρούλα Γκουβίτσα αλλά και ο δήμαρχος.
Στο επεισόδιο πήραν μέρος και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας οι οποίοι αντέδρασαν έντονα για το ύφος του κου Ζαχαρόπουλου.

Τελικά, επικράτησε η ψυχραιμία και η συνεδρίαση συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, έχοντας 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη [διαβάστε εδώ...]

Εδρανα της δημοτικής αρχής στις 19.00', κανονική ώρα έναρξης του ΔΣ και...

... έδρανα της μείζονος μειοψηφίας στις 19.00', κανονική ώρα έναρξης του ΔΣ



COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιδας: Ανεξαρτοποίηση Λάμπη Ντάναση εν μέσω εντάσεων!!! [φωτογραφίες]
Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιδας: Ανεξαρτοποίηση Λάμπη Ντάναση εν μέσω εντάσεων!!! [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhteVDMFdFYoWGFXivdXnPpYHsfk9K_VZhYxQap3h_WMvpq5Y-WY_msXQR3lgrDzExnqHdkSkgOsKwQ5ApcyJlG5OnXXJX84LUwlaoXFWG3HMwZuS0Up74kOeg4706XyuHxkFhUcQXzHvo/s640/P1170172.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhteVDMFdFYoWGFXivdXnPpYHsfk9K_VZhYxQap3h_WMvpq5Y-WY_msXQR3lgrDzExnqHdkSkgOsKwQ5ApcyJlG5OnXXJX84LUwlaoXFWG3HMwZuS0Up74kOeg4706XyuHxkFhUcQXzHvo/s72-c/P1170172.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_914.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_914.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy