-->

Ο Περιφερειάρχης στην Αμαλιάδα για το Νοσοκομείο: "Είμαι στο πλευρό σας" - Αποκάλυψη "βόμβα" [φωτογραφίες]

"Ο διοικητής του ΓΝ Ηλείας δεν ενέταξε το νοσηλευτικό ίδρυμα της Αμαλιάδας στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων"  *Απόστολος Κ...


"Ο διοικητής του ΓΝ Ηλείας δεν ενέταξε το νοσηλευτικό ίδρυμα της Αμαλιάδας στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων" 

*Απόστολος Κατσιφάρας: "Είμαι μαζί μας σας και διεκδικούμε".

* Κώστας Τσαούσης: "Αυτό είναι που ζητάμε. Είστε εγγυητής αυτών..."

*Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: "Να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για να ξεκινήσει να λειτουργεί το νοσοκομείο μας..."

Σήμερα το μεσημέρι,  Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, όπως και τα μέλη της Επιτροπής Φορέων κατά της Υποβάθμισης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας με θέμα συζήτησης τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Μιλώντας πρώτα ο δήμαρχος κος Χριστοδουλόπουλος και αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, κος Τσαούσης, του περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο, ενώ ιδιαίτερα στην αναφορά του ο κος Τσαούσης για ακόμη μια φορά εξέθεσε την προσβλητική, προκλητική και υπονομευτική συμπεριφορά του Κώστα Διαμαντόπουλου έναντι των πολιτών όλης της Βόρειας Ηλείας και των φορέων με απώτερο σκοπό το κλείσιμο του νοσοκομείου.
Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής.

Όταν πήρε τον λόγο ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι ο τομέας Υγείας δεν είναι στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας και παράλληλα εξέθεσε τα έργα που έχει χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια για το νοσοκομείο.
Στο τέλος δεν παρέλειψε να πει ότι συντάσσεται στο πλευρό όλων και μαζί τους θα συμβάλλει στις διεκδικήσεις και στην υλοποίηση των αιτημάτων τους.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι η συμμετοχή των αντιπεριφερειαρχών σε συσκέψεις γίνεται με την δική του εντολή, αλλά δεν απάντησε στο newsgf.net όταν του είπαμε πως ο ίδιος απουσιάζει από τις συσκέψεις της Αμαλιάδας αλλά πολύ συχνά εμφανίζεται στο νοσοκομείο του Πύργου φωτογραφιζόμενος με τον κο Διαμαντόπουλο!!!

Σε ερώτησή μας, τι συγκεκριμένα έχει σκοπό να κάνει, τι στιγμή που δηλώνει ότι ο τομέας Υγείας δεν είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, ο κος Κατσιφάρας απάντησε:«2010 πέρασε ο Καλλικράτης. Τι προέβλεπε ο Καλλικράτης; Την νοσοκομειακή περίθαλψη στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Ήμουν από αυτούς που στηρίζω και τότε και τώρα. Είναι σαφή πολιτική θέση. Είμαι μαζί μας σας και διεκδικούμε».
Εδώ επενέβη ο κος Τσαούσης λέγοντας πως, «αυτό είναι που ζητάμε. Είστε εγγυητής αυτών».

Συνεχίζοντας ο κος Κατσιφάρας είπε: «Αν είχα την αρμοδιότητα, το ήθελα, το πιστεύω, το θέλω και πιστεύω ότι έτσι είναι η ώριμη αυτοδιοίκηση. Τώρα θα είμαι μαζί με σας στην διεκδίκηση. Καθαρές κουβέντες». 

Η αποκάλυψη-βόμβα του κου Κατσιφάρα ήταν τη στιγμή που είπε ότι ο διοικητής του ΓΝ Ηλείας δεν ενέταξε το νοσηλευτικό ίδρυμα της Αμαλιάδας στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, μια δήλωση που αφήνει έκθετο τον Κώστα Διαμαντόπουλο. 

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, έκανε στο newsgf.net, την εξής δήλωση:

«Στη σύσκεψη παρουσία του περιφερειάρχη συζητήθηκε το σοβαρό θέμα της υποβάθμισης του νοσοκομείου. Έχει φτάσει η λειτουργία του νοσοκομείου στο απροχώρητο.

Τέθηκαν τα προβλήματα, μας δήλωσε ότι τα γνώριζε και ζητήσαμε –όχι ότι έχει αρμοδιότητα γιατί δεν ανήκει στην περιφερειακή διοίκηση η υγεία- αλλά σαν περιφερειάρχης να έχει ενεργό ρόλο στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Του ζητήσαμε να κλείσει ραντεβού, ξεκινώντας ιεραρχικά με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ για να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για να ξεκινήσει να λειτουργεί το νοσοκομείο μας.

Δεν μπορεί να λέμε ότι θέλουμε την αναβάθμισή του και συνεχώς να παίρνουν γιατρούς και να μη γίνονται εισαγωγές».














COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ο Περιφερειάρχης στην Αμαλιάδα για το Νοσοκομείο: "Είμαι στο πλευρό σας" - Αποκάλυψη "βόμβα" [φωτογραφίες]
Ο Περιφερειάρχης στην Αμαλιάδα για το Νοσοκομείο: "Είμαι στο πλευρό σας" - Αποκάλυψη "βόμβα" [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaFdj35rDLPsei6bRogkwgkr0UI1RTV5CxJfEtRgbYf8KgK2ziSwJvsYeT0y_31gFmonKGGd3kdPEQuAdJFlwmpXTPYABcDPpMMGtCCV3o60qzX-a3B55GRS5iymRmeEVKFXWApyQmOnU/s640/P1170742.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaFdj35rDLPsei6bRogkwgkr0UI1RTV5CxJfEtRgbYf8KgK2ziSwJvsYeT0y_31gFmonKGGd3kdPEQuAdJFlwmpXTPYABcDPpMMGtCCV3o60qzX-a3B55GRS5iymRmeEVKFXWApyQmOnU/s72-c/P1170742.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/03/blog-post_510.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/03/blog-post_510.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy