-->

Αναστασία Νικ. Οικονομοπούλου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ"

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  Η Αναστασία Οικονομοπούλου γεννήθηκε στη Βάρδα Ηλείας το 1980. Είναι κόρη του Νικολάου Οικονομόπουλου και της ...


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Η Αναστασία Οικονομοπούλου γεννήθηκε στη Βάρδα Ηλείας το 1980. Είναι κόρη του Νικολάου Οικονομόπουλου και της Αναστασίας Μπλετσάκη. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Φραγκάκη Τραπεζικό Υπάλληλο και έχουν αποκτήσει ένα γιο και μια κόρη.

Είναι πτυχιούχος του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών του τμήματος Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής της σχολής Οικονομίας και Διοίκησης. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στον τομέα Ανθρωπιστικών Επιστημών για τον Ελληνικό Πολιτισμό. Από το 2006 εργάστηκε ως Υπάλληλος στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Έχει διατελέσει ιδιαιτέρα γραμματέας του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Σπύρου Σπυρίδων από το 2006 έως το 2009. Διετέλεσε Μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Κοινοτικών Πρωτοβουλιών της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ως Υπεύθυνη Διοικητικής Γραμματειακής Υποστήριξης. Από το Μάϊο του 2014 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος της Δ.Ε. Βουπρασίας του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης έως και σήμερα.

Από το 2017 ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου στο Νομικό Πρόσωπο, Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, καθώς και καθήκοντα Πρόεδρου στην Επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών του Δήμου έως και σήμερα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ένας σημαντικός παράγοντας που με ώθησε να θέσω υποψηφιότητα στο Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» είναι το γεγονός πως ο Διονύσιος Μάλλιαρης που ηγείται του συνδυασμού έχει αποδείξει έμπρακτα μέσω του προσωπικού του, επαγγελματικού και πολίτικου του βίου πως είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, παραγωγικός και πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος που μπορεί να φέρει εις πέρας μια ηθική και χρηστή διοίκηση με διαφάνεια και αξιοκρατία.

2 Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μέλος μιας πολυσυλλεκτικής καθαρά αυτοδιοικητικής παράταξης η οποία έχει ως βασικό στόχο την πλήρη αναμόρφωση τόσο των θεσμών όσο και της νοοτροπίας που χρειάζεται η αυτοδιοίκηση του τόπου μας που επηρεάζει την καθημερινότητα μας, για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του Διονυσίου Μάλλιαρη.

Στην πρόκληση των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ανδραβίδας –Κυλλήνης δηλώνω παρόν, βάζω απέναντι μου όλους αυτούς που οδήγησαν τον τόπο μας στη σημερινή μίζερη πραγματικότητα και συμμετέχω στο πλευρό του Διονυσίου Μάλλιαρη, με βασικό κίνητρο μου την αγάπη μου για τον τόπο μας καθώς και για:
· Την εκπλήρωση των μεγάλων στόχων οι οποίοι χρόνια τώρα μένουν στο περιθώριο και περιορίζουν την τοπική ανάπτυξη και οικονομία.
· Την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων.
· Τη δημιουργία τοπικών οργανισμών ασφάλειας, πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Με γνώμονα το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μας κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές διεκδικώντας μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας –Κυλλήνης , για να συνεχίσω από θέση προσφοράς και ευθύνης την προσπάθειά μου για ανάπτυξη, πρόοδο και βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς μας.

Η εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου θα είναι δέσμευση για μένα, να συνεχίσω, στηριζόμενη σε σταθερές αρχές και αξίες, με σύνεση και αποφασιστικότητα. Όλοι είμαστε πολύτιμοι, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ειδικά τώρα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να δώσω το παρόν ως υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ανδραβίδας –Κυλλήνης στις επικείμενες εκλογές του Μαϊου. 

Τηλ για επικοινωνία: 6975697680 -6948542361
Email: an.oikonomopoulou@gmail.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Αναστασία Νικ. Οικονομοπούλου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ"
Αναστασία Νικ. Οικονομοπούλου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPnoz2PCXBZDhJMGuW8tJ5OoJq6QgMH-bM_jjMFWQaO8othjTmRP6a0HeX-yEn2iYolDrsl6ZOgWWfroRZQrYEhMAZDpwbqUwTshO3Z5PWtDRsENyvKnoD_Rh0FBtJvsDWlRRHooAAF9Y/s640/qds.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPnoz2PCXBZDhJMGuW8tJ5OoJq6QgMH-bM_jjMFWQaO8othjTmRP6a0HeX-yEn2iYolDrsl6ZOgWWfroRZQrYEhMAZDpwbqUwTshO3Z5PWtDRsENyvKnoD_Rh0FBtJvsDWlRRHooAAF9Y/s72-c/qds.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/03/blog-post_70.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/03/blog-post_70.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy