-->

Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας: Σύσκεψη εν' όψη συνάντησης με Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

*Ακόμη μία σύσκεψη όπου αναφέρθηκαν προβλήματα που για χρόνια απασχολούν τους αγρότες και ποτέ δεν δόθηκαν ουσιαστικές λύσεις *Η Ομάδα...


*Ακόμη μία σύσκεψη όπου αναφέρθηκαν προβλήματα που για χρόνια απασχολούν τους αγρότες και ποτέ δεν δόθηκαν ουσιαστικές λύσεις

*Η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας πάντα κοντά στους αγρότες & τα προβλήματά τους. Οι υπόλοιποι;;;;

Σύσκεψη εν' όψη της συνάντησης της διοίκησης Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, πραγματοποιήθηκε τοπ μεσημέρι στα γραφεία της Ο.Π. Αμαλιάδας. Στη σύσκεψη αυτή, στην οποία είχαν καλεστεί βουλευτές του νομού παρευρέθηκαν ο Διονύσης Καλαματιανός, ο πρώην βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας, ενώ με μικρή καθυστέρηση προσήλθε και ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Π. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 

"Εν' όψη της συνάντησης που θα έχουμε την άλλη εβδομάδα με το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, θεωρήσαμε καλό σήμερα να καλέσουμε τους βουλευτές του νομού και να τους ενημερώσουμε για τα προβλήματα που υπάρχουν στον αγροτικό χώρο.

Πιστεύουμε ότι πρέπει συναντήσεις να γίνονται. Ο νομός μας είναι αγροτικός. Κατά 70% η οικονομία του νομού είναι αγροτική.

Εμείς, και την Δευτέρα στις 20.30', που έχουμε συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο θα ενημερώσουμε και τους αγρότες, να καταγράψουμε και νέα προβλήματα και την επόμενη εβδομάδα να τα θέσουμε υπ όψιν του υπουργού.

Η Ομάδα Παραγωγών είναι μπροστά, προσπαθεί να βρει λύσεις όσο μπορεί στα αγροτικά προβλήματα".

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

"Σήμερα εδώ στη συγκέντρωση θα συζητήσουμε μαζί με τους βουλευτές, πολιτευτές και με όσους εμπλέκονται με τα αγροτικά ζητήματα της Ηλείας, τα μεγάλα ζητήματα και προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον αγροτικό μας τομέα.

Αυτά θα τα αναφέρουμε και στο προκαθορισμένο μας ραντεβού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι πως τα ψέματα για την Ηλεία τελείωσαν σε ότι αφορά τον αγροτικό κλάδο και για όλους αυτούς που παίζουν στη πλάτη των αγροτών και των επαγγελματιών αγροτών.

Εμείς, ως ομάδες παραγωγών, ως συνδικαλιστικοί φορείς έχουμε βάλει εδώ και χρόνια όλα τα θέματα επί τάπητος. Είναι πάρα πολλά. Ο νομός Ηλείας παράγει πάρα πολλά προϊόντα και θεωρούμε πως το κάθε προϊόν είναι ξεχωριστό. Συνολικά όπως η φορολογία, το ασφαλιστικό και μια σειρά άλλων ζητημάτων.

Ένα θέμα που θα θέσουμε στον κ. Βορίδη είναι τι θα γίνει με τα κτήρια των συνεταιρισμών που μένουν κενά και δεν μπορούμε ως υγιής συνεταιρισμοί να τα αξιοποιήσουμε. Ευελπιστούμε ότι, σε αυτό το ραντεβού με τον κ. Βορίδη και παρέα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα καταφέρουμε το γρηγορότερο να αλλάξουμε την εικόνα της αγροτικής παραγωγής στο τόπο μας".


Σε δηλώσεις του ο πρώην βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας επεσήμανε ότι τον ενδιαφέρει πάρα πολύ το συνεργατικό κίνημα και θα συνεχίσει να ασχολείται με αυτό το θέμα. "Έχουμε μια μεγάλη παραγωγή αγροτικών προϊόντων, έχουμε και κτηνοτροφία και θα πρέπει όλα να τα φροντίζουμε", ανέφερε.

Ο ίδιος επίσης δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα στους παραγωγούς και για τα θέματα των κτηρίων που παραμένουν αναξιοποίητα. "Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στην κατεύθυνση αυτή".

Σε ερώτηση του newsgf.net, ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ τα περισσότερα αγροτικά προβλήματα έμειναν άλυτα, με αποτέλεσμα ο κος Βαλιανάτος να τα επαναλαμβάνει συνεχώς, ο κος Μπαλαούρας απάντησε πως επί των δικών τους ημερών άλλαξαν πολλά πράγματα. "Δημιουργήσαμε νέες συνθήκες ενασχόλησης των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Όμως, υπάρχουν δομικά προβλήματα. Υπάρχει μια νοοτροπία σε αγρότες και κτηνοτρόφους που δεν θέλουν τους συνεταιρισμούς. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος".

Ο βουλευτής Ηλείας, Διονύσης Καλαματιανός, ανέφερε ότι στηρίζουν τους αγρότες και τους συνεταιρισμούς του τόπου. "Το αγροτικό εισόδημα συμβάλλει σημαντικά στην οικονομία του νομού μας", τόνισε χαρακτηριστικά.

"Είναι σημαντικό να προχωρήσει η διαδικασία της υπογειοποίησης και εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου, να ενισχυθεί το εισόδημα των αγροτών, να λαμβάνουμε υπόψη μας και την κλιματική αλλαγή που πλήττει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα το νομό και θα συμβάλλουμε ώστε να βρεθούν πόροι και τρόποι αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών".


COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας: Σύσκεψη εν' όψη συνάντησης με Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας: Σύσκεψη εν' όψη συνάντησης με Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG0O5V7ncb-FR9y8aqs0xQ7lEBQuTqKLtbBTDidP94iledj5TvxmxTTZO7Y-PQa91S3r7cQxtVRQHUz9J7RRz6lZhfCUMyK31a3PFa9hX4DwpWPBN1Jbo_ayDLsA3C-Dn_t5W4jtvjz5w/s640/P1190241.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG0O5V7ncb-FR9y8aqs0xQ7lEBQuTqKLtbBTDidP94iledj5TvxmxTTZO7Y-PQa91S3r7cQxtVRQHUz9J7RRz6lZhfCUMyK31a3PFa9hX4DwpWPBN1Jbo_ayDLsA3C-Dn_t5W4jtvjz5w/s72-c/P1190241.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/07/blog-post_639.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/07/blog-post_639.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy