-->

Και με τη … «βούλα» : «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

  Εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο Αμαλιάδας το καταστατικό της παράταξης !  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ : Σχηματίζουμε μια ευρεία κοινωνική συμ...

 

Εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο Αμαλιάδας το καταστατικό της παράταξης ! 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ : Σχηματίζουμε μια ευρεία κοινωνική συμμαχία στον τόπο ! 

ΤΑΣΟΣ ΤΖΟΥΑΝΟΠΟΥΛΟΣ : Παλεύουμε όλοι μαζί για την υλοποίηση του στόχου που προβλέπει η ίδια η σύσταση της παράταξης 

Νομική υπόσταση απέκτησε η παράταξη «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» μετά και την έγκριση του καταστατικού ίδρυσης του από το Ειρηνοδικείο της Αμαλιάδας. Μια κίνηση που δίνει το δικαίωμα στον επικεφαλής της παράταξης Υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, από άλλη πλέον βάση, να παλεύει – διεκδικεί το καλύτερο για τους κατοίκους του τόπου μας. 

Να έχει την τυπική υπόσταση που απαιτείται, ώστε όταν αναλαμβάνει μια υποχρέωση απέναντι στον τόπο του, να έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα που του δίνονται από το Νόμο για να τη θέσει σε πέρας. 

Η παράταξη «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» υφίσταται πλέον και νομικά ενώ τις διαδικασίες νομιμοποίησης ανέλαβε και έφερε σε πέρας, ο δικηγόρος Αμαλιάδας και επικεφαλής του νομικού τμήματος της παράταξης κ. Τάσος Τζουανόπουλος ο οποίος το πρωί της Πέμπτης, μετά την ενημέρωση που έκανε στον κ. Κωνσταντόπουλο δήλωσε : «μετά και την έγκριση του καταστατικού από το Ειρηνοδικείο Αμαλιάδας, ο σύλλογος μας με την επωνυμία «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» απέκτησε και νομική υπόσταση. 

Τα 31 ιδρυτικά του μέλη όπως προβλέπεται από το καταστατικό, - ήδη η παράταξη αριθμεί πάνω από 500 μέλη (!) - θα παλέψουν για να υλοποιήσουν τον σκοπό της σύστασής του που είναι αυτό που λέει ο τίτλος. Δηλαδή να έρθει η κοινωνία μπροστά και να παλέψει για το καλό της Ήλιδας. Του τόπο μας».
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» 

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Κωνσταντόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Τ. Τζουανόπουλο αναφέρθηκε στους σκοπούς ίδρυσης της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». Όπως είπε : «Αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη αυτού του τόπου και την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας. Αδιαπραγμάτευτη αρχή είναι για εμάς η διαφάνεια, η χρηστή διοίκηση και συνετή διαχείριση. 

Η διαφάνεια των διαδικασιών, του προγραμματισμού και της λειτουργίας του Δήμου, αποτελεί την ενσάρκωση της Δημοκρατίας. Αυτό είναι που προσδίδει στη Δημοτική Αρχή αξιοπιστία, εντιμότητα, ισονομία στους πολίτες, δικαιοσύνη και κοινωνική ειρήνη και συνοχή. 

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Επιδιώκουμε να αναδειχθούν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τον δήμο μας και τους κατοίκους του, χωρίς υπερβολή, αλλά με αντικειμενικότητα. θέλουμε να απαλλάξουμε την τοπική κοινωνία μας από τη μιζέρια, την κακοδαιμονία και τις στείρες αντιπαραθέσεις, να προχωρήσουμε μπροστά σε πιο δυναμικές συμπεριφορές και προοπτικές και να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των δημοτών, γιατί το έχουν ανάγκη, η τρίτη ηλικία, οι νέοι μας, οι συνδημότες μας, το χρωστάμε στα παιδιά μας, το χρωστάμε στο μέλλον του αδικημένου Δήμου μας. 

Απαιτούμε να έρθουν σε προτεραιότητα επιτέλους οι πραγματικές ανάγκες των κατοίκων και των επαγγελματιών του Δήμου μας, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον. Δεν αποτελεί απλά αρχή ή αγαθό, αλλά κοινωνική ανάγκη, για μια συγκροτημένη και ήρεμη κοινωνικοπολιτική ζωή στο Δήμο μας». 

«ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΥΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ» 

Ακολούθως ο κ. Κωνσταντόπουλος είπε : «Στοχεύουμε να σχηματίσουμε όλοι όσοι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα μια ευρεία κοινωνική συμμαχία, αποτελούμενη από τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας. 

Ο πολίτης δεν είναι αντίπαλος της Δημοτικής Αρχής, χρειάζεται αλληλοσυμπαράσταση, ειλικρίνεια, αμεσότητα και πολιτική βούληση, για να επιτυγχάνονται αποτελέσματα Θεμελιώδες πιστεύω μας είναι να «πετάξουμε» μακριά από την τοπική αυτοδιοίκηση τις κομματικές ταμπέλες και τους διαχωρισμούς των πολιτών και να θέσουμε το εμείς πάνω από το εγώ. 

Θέλουμε έναν Δήμο με πολύ δυνατά κοινωνικά αντανακλαστικά, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, αρωγό στα κοινωνικά προβλήματα και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Πυρήνας της πολιτικής μας αποτελεί ο στόχος να δώσουμε ξανά στα χωριά μας, που βουλιάζουν στην εγκατάλειψη, «ζωή» και μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον Ζητάμε την συναίνεση και την στήριξη της πρωτοβουλίας μας αυτής από κάθε ενεργό, συμμετοχικό δημότη, που καθημερινά δίνει τη μάχη σε όλα τα επίπεδα, για πρόοδο και προκοπή. 

Δεν μπορούμε να μένουμε απλοί παρατηρητές όταν βλέπουμε τον Δήμο Ήλιδας και τους δημότες να τελματώνουν υπό το βάρος των προβλημάτων. Επιδίωξή μας είναι να σταματήσει ο Δήμος ΄Ηλιδας να πορεύεται με προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες ενός παλαιού κατεστημένου. Θέλουμε να πρεσβεύουμε την αλλαγή ύφους στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Ο αγώνας μας θα είναι συνεχής προσπάθεια, τόσο σε επίπεδο πολιτικής, όσο και καθημερινής κοινωνικής ζωής. 

Η παράταξή μας πιστεύει πως με όραμα για την ανάπτυξη, με ευρύτητα πνεύματος, με αγαθή πρόθεση και σκέψη, η ύπαρξη συνδυασμού της πείρας των μεγαλύτερων και του ζήλου των νέων προσώπων, των γνώσεων και της εμπειρίας με την φρέσκια οπτική και τη σύγχρονη ματιά της νέας γενιάς προς όφελος του τόπου μας και των κατοίκων του. 

Θα αποτελέσουν το ιδανικό σχήμα διακυβέρνησης του Δήμου. Να δώσουμε δύναμη στον δήμο μας και να δηλώσουμε δυνατά για πρώτη φορά την παρουσία του Δήμου Ήλιδας στις εξελίξεις και στην ανάπτυξη.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Και με τη … «βούλα» : «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Και με τη … «βούλα» : «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjsy7cN6WFztBhJUMIVUIqA6xD8VZ8qz549LREmQnCRtnn-EskhKIhcrDH4eSW2pqGR9Pd92xiIYz63KvCxy8vP_sugeubFw5ngzduxX4CBxoIadC4vaptu9fVDoPEPev1E1NbXM4msgF2tgNCjxdtUqL1d3YFhIdaeeeMHQXuW3BTv6F86dPECu8BQ=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjsy7cN6WFztBhJUMIVUIqA6xD8VZ8qz549LREmQnCRtnn-EskhKIhcrDH4eSW2pqGR9Pd92xiIYz63KvCxy8vP_sugeubFw5ngzduxX4CBxoIadC4vaptu9fVDoPEPev1E1NbXM4msgF2tgNCjxdtUqL1d3YFhIdaeeeMHQXuW3BTv6F86dPECu8BQ=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2022/02/blog-post_647.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/02/blog-post_647.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy