Δεν τα κατάφερε ο ανήλικος που τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση με αυτοκίνητο – Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία Βαθιά θλίψη έχει προκ...
Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Μακρισίων η είδηση του θανάτου του 13χρονου μαθητή, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο του χωριού, όταν ο ανήλικος κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι.
Στην προσπάθειά του να αποφύγει όχημα που ήταν παρκαρισμένο πάνω στο οδόστρωμα, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με τον 13χρονο να υφίσταται βαρύτατα τραύματα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν διασώστες, οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες, ο ανήλικος υπέκυψε στα τραύματά του.
Το τραγικό περιστατικό έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της περιοχής, που κάνουν λόγο για έναν δρόμο όπου συχνά καταγράφονται επικίνδυνες καταστάσεις, κυρίως λόγω της παράνομης στάθμευσης.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ το γεγονός επαναφέρει με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο το ζήτημα της οδικής ασφάλειας, ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται ανήλικοι και μέσα όπως τα ηλεκτρικά πατίνια.

