Γαβρ. Λιατσής: Το Λιμενικό Ταμείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας

Η νεοπροσληφθείσα μέσω ΑΣΕΠ, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, Αναστασία Μαυρογιάννη, συνοδευόμενη από την Δ/ντρια των Διοικητικών Υπ...


Η νεοπροσληφθείσα μέσω ΑΣΕΠ, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, Αναστασία Μαυρογιάννη, συνοδευόμενη από την Δ/ντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, Αντωνία Παπανικολάου, επισκέφθηκε τον κ. Δήμαρχο.

Καλωσορίζοντας τη νέα υπάλληλο, ο δήμαρχος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Η κα Βίκυ Λαδέα, μετά από εισήγηση που είχε γίνει από την Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου, κα Παπανικολάου, είχε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ασχοληθεί με την οργάνωση των Υπηρεσιών, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Όπως γνωρίζουν, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας και παρέχεται η δυνατότητα από το Νόμο, όταν υπάρχει ανάγκη να ενισχύεται και με προσωπικό.

Υπάρχει, δηλαδή, μια αμφίδρομη σχέση του προσωπικού με τον Δήμο. Πιστεύω ότι έκανε την δουλειά της πάρα πολύ καλά το διάστημα που ήταν εκεί. Τώρα ο διορισμός μιας νέας υπαλλήλου, της Κας Μαυρογιάννη Αναστασίας, που κι αυτή έχει εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, είναι πτυχιούχος ΤΕΙ, δίνει νέα δυνατότητα στο Λιμενικό Ταμείο και πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει ένα μεσοδιάστημα ενημέρωσης, και αν θέλετε, συμπόρευσης της Κας Λαδέα με την Κα Μαυρογιάννη, για να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά της, μιας και το αντικείμενο είναι τελείως καινούργιο γι’ αυτήν.

Η Δ/ντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών έχει πάντα ανοικτά διάπλατα την πόρτα του γραφείου της, τα προβλήματα του Λιμενικού Ταμείου είναι και προβλήματα δικά μας, και θα φροντίσουμε στο επόμενο διάστημα η ενδεχόμενη μεταστέγαση του Λιμενικού Ταμείου στο κτίριο που ετοιμάζουμε να γίνει και η πρόθεση του Προέδρου του Λ.Τ. για καλύτερη οργάνωση των Υπηρεσιών και λειτουργιών του να ευοδωθεί.

Αρα καλωσορίζουμε μια υπάλληλο και θα θέλαμε δυο κουβέντες Παπανικολάου: Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου δυστυχώς δεν έχει μόνιμο προσωπικό εκτός από την καινούργια υπάλληλο και έναν εργάτη χειρωνάκτη γι’ αυτό και ο κ. Δήμαρχος προσπαθεί να το ενισχύσει όσο μπορεί. Είχαμε αποσπάσει δύο υπαλλήλους στο Λ.Τ. την περσινή χρονιά.

 Ό ένας συνεχίζει να υπηρετεί εκεί και φέτος αποσπάσαμε άλλους δύο, και νομίζουμε ότι αυτό ακριβώς: η σχέση είναι αμφίδρομη και βοηθάμε όσο μπορούμε για την καλή λειτουργία του. Λαδέα: Ημουν στο Λ.Τ. για ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και για την Υπηρεσία και για το Δήμο κατ’ επέκταση. Από κει και πέρα, θα κάνω το καλύτερο για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη μετάβαση της καινούργιας υπαλλήλου το Δ.ΛΤ. Η κα Βίκυ Λαδέα, μετά από εισήγηση που είχε γίνει από την Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου, κα Παπανικολάου, είχε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ασχοληθεί με την οργάνωση των Υπηρεσιών, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Όπως γνωρίζουν, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας και παρέχεται η δυνατότητα από το Νόμο, όταν υπάρχει ανάγκη να ενισχύεται και με προσωπικό. Υπάρχει, δηλαδή, μια αμφίδρομη σχέση του προσωπικού με τον Δήμο. Πιστεύω ότι έκανε την δουλειά της πάρα πολύ καλά το διάστημα που ήταν εκεί. Τώρα ο διορισμός μιας νέας υπαλλήλου, της Κας Μαυρογιάννη Αναστασίας, που κι αυτή έχει εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, είναι πτυχιούχος ΤΕΙ, δίνει νέα δυνατότητα στο Λιμενικό Ταμείο και πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει ένα μεσοδιάστημα ενημέρωσης, και αν θέλετε, συμπόρευσης της Κας Λαδέα με την Κα Μαυρογιάννη, για να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά της, μιας και το αντικείμενο είναι τελείως καινούργιο γι’ αυτήν.

Η Δ/ντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών έχει πάντα ανοικτά διάπλατα την πόρτα του γραφείου της, τα προβλήματα του Λιμενικού Ταμείου είναι και προβλήματα δικά μας, και θα φροντίσουμε στο επόμενο διάστημα η ενδεχόμενη μεταστέγαση του Λιμενικού Ταμείου στο κτίριο που ετοιμάζουμε να γίνει και η πρόθεση του Προέδρου του Λ.Τ. για καλύτερη οργάνωση των Υπηρεσιών και λειτουργιών του να ευοδωθεί. Αρα καλωσορίζουμε μια υπάλληλο και θα θέλαμε δυο κουβέντες Παπανικολάου: Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου δυστυχώς δεν έχει μόνιμο προσωπικό εκτός από την καινούργια υπάλληλο και έναν εργάτη χειρωνάκτη γι’ αυτό και ο κ. Δήμαρχος προσπαθεί να το ενισχύσει όσο μπορεί. Είχαμε αποσπάσει δύο υπαλλήλους στο Λ.Τ. την περσινή χρονιά.

 Ό ένας συνεχίζει να υπηρετεί εκεί και φέτος αποσπάσαμε άλλους δύο, και νομίζουμε ότι αυτό ακριβώς: η σχέση είναι αμφίδρομη και βοηθάμε όσο μπορούμε για την καλή λειτουργία του. Λαδέα: Ημουν στο Λ.Τ. για ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και για την Υπηρεσία και για το Δήμο κατ’ επέκταση. Από κει και πέρα, θα κάνω το καλύτερο για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη μετάβαση της καινούργιας υπαλλήλου το Δ.ΛΤ. «Η κα Βίκυ Λαδέα είχε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ασχοληθεί με την οργάνωση των Υπηρεσιών, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας και παρέχεται η δυνατότητα από το Νόμο, όταν υπάρχει ανάγκη να ενισχύεται και με προσωπικό. Υπάρχει, δηλαδή, μια αμφίδρομη σχέση του προσωπικού με τον Δήμο.

Πιστεύω ότι έκανε την δουλειά της πάρα πολύ καλά το διάστημα που ήταν εκεί. Τώρα ο διορισμός μιας νέας υπαλλήλου, της κας Μαυρογιάννη Αναστασίας, που κι αυτή έχει εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, είναι πτυχιούχος ΤΕΙ, δίνει νέα δυνατότητα στο Λιμενικό Ταμείο. Ο Δήμος έχει πάντα ανοικτά διάπλατα την πόρτα του και είναι κοντά στα προβλήματα του Λιμενικού Ταμείου που είναι και προβλήματα δικά μας, και θα φροντίσουμε στο επόμενο διάστημα η ενδεχόμενη μεταστέγαση του Λιμενικού Ταμείου στο κτίριο που ετοιμάζουμε να γίνει και η πρόθεση του Προέδρου του Λ.Τ. για καλύτερη οργάνωση των Υπηρεσιών και λειτουργιών του να ευοδωθεί.

Η Δ/ντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών κα Παπανικολάου ανέφερε ότι: «Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου δυστυχώς δεν έχει μόνιμο προσωπικό εκτός από την καινούργια υπάλληλο και έναν εργάτη χειρωνάκτη γι’ αυτό και ο κ. Δήμαρχος προσπαθεί να το ενισχύσει όσο μπορεί. Είχαμε αποσπάσει δύο υπαλλήλους στο Λιμενικό Ταμείο την περσινή χρονιά. Ο ένας συνεχίζει να υπηρετεί εκεί και φέτος αποσπάσαμε άλλους δύο, και νομίζουμε ότι αυτό ακριβώς: η σχέση είναι αμφίδρομη και βοηθάμε όσο μπορούμε για την καλή λειτουργία του».

Η υπάλληλος του Δήμου κα Λαδέα σε σύντομη αναφορά της, είπε ότι: «Ήμουν στο Λιμενικό Ταμείο για ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και για την Υπηρεσία και για το Δήμο κατ’ επέκταση. Από κει και πέρα, θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη μετάβαση της καινούργιας υπαλλήλου του Λιμενικού Ταμείου».

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΣΗ/ΟΜΟΡΦΙΑ Αθλητισμός Αλτούνη Ανακοίνωση Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιβλία μου Γιατί λέγεται... ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ Δελτίο Τύπου ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διεθνής Αμνηστία Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εγραψαν Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική Προορισμοί Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Γαβρ. Λιατσής: Το Λιμενικό Ταμείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας
Γαβρ. Λιατσής: Το Λιμενικό Ταμείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας
https://2.bp.blogspot.com/-v_Ho61cVmZM/WWjj0o-lItI/AAAAAAAB3bs/MaqH51CdYQ8cIWqNEgV5wAHvQlYXh8YiQCLcBGAs/s640/uB6Gm8FNQO4OTJ4Hrcw5UB5sWAJp76nSJBrH7dMjWmw9VvLbT6VgKI9Dnuz-X-AP2uAucBIPOe58G_NG7IWB0T9DkaSDzwT3jdc3gi58vOMzGAd0v5m6J79ZJFAMpE3jsHndnQXjks5ELbZkJcObeYTIz-Bpe8RrU2C_TK__dD2xEoXeJ5CvEktIqkwoe03VK-CfKDuuei1jaKqtUpFk2.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-v_Ho61cVmZM/WWjj0o-lItI/AAAAAAAB3bs/MaqH51CdYQ8cIWqNEgV5wAHvQlYXh8YiQCLcBGAs/s72-c/uB6Gm8FNQO4OTJ4Hrcw5UB5sWAJp76nSJBrH7dMjWmw9VvLbT6VgKI9Dnuz-X-AP2uAucBIPOe58G_NG7IWB0T9DkaSDzwT3jdc3gi58vOMzGAd0v5m6J79ZJFAMpE3jsHndnQXjks5ELbZkJcObeYTIz-Bpe8RrU2C_TK__dD2xEoXeJ5CvEktIqkwoe03VK-CfKDuuei1jaKqtUpFk2.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/07/blog-post_162.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/07/blog-post_162.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy