Ομοφοβικό παραλήρημα Αμβρόσιου: "Κηπουρός του ΓΑΠ" ο Ραγκούσης- Επιτίθεται στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και αποκαλεί αρρωστημένες τις λεσβίες

Νέο ομοφοβικό παραλήρημα από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο ο οποίος με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την...


Νέο ομοφοβικό παραλήρημα από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο ο οποίος με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αλλαγή φύλου και τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση για την ύπαρξη ομοφυλόφιλων Ιεραρχών, επιτίθεται κατά δικαίων και αδίκων. Ο κ. Αμβρόσιος χαρακτηρίζει τον πρώην υπουργό και υποψήφιο για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, "κηπουρό του ΓΑΠ", ενώ από τα βέλη του δεν ξεφεύγει ούτε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου. Επίσης χαρακτηρίζει αρρωστημένες τις γυναίκες που παντρεύονται μεταξύ τους.

 Αναλυτικά η ανάρτηση του Αμβρόσιου:

«O ΚΗΠΟΥΡΟΣ του ΓΑΠ Γιάννης Ραγκούσης....κάλεσε την Εκκλησία να μπεί μπροστά σ' αυτή τη νέα εποχή, που πρέπει να ξεκινήσει η Ελλάδα....Ποιά είναι η νέα εποχή του κηπουρού Ραγκούση; ...Τα παιδιά αλλάζουν φύλο στα 15 για να κάνουν τα κορμιά τους χωράφια και να τα οργώνουν οι παιδεραστές» (βλ. Εφημερίδα Δημοκρατία, 06.10.2017, σελ. 36, στήλη Ηρεμολόγιο) «Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»! (Ιω. Ραγκούσης, Star TV, Ειδήσεις, Κυριακή 08/10, ώρα 20.20') ***

__________Αγαπητέ «κηπουρέ του ΓΑΠ», όπως σε αποκαλούν τα ΜΜΕ, είναι αλήθεια, ότι από το στόμα σου βγήκαν τα παρακάτω λόγια; «...Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας -σε ανώτατα κλιμάκια, ακόμη και Μητροπολίτες-, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν. Τους αναγκάζουν να το κρύβουν....Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η θέση μου» (βλ. εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 05.10.2017, σελ. 7);

_________Η Ιερά Σύνοδος, μέ εξώδικο έγγραφο, σε κάλεσε να καταθέσεις ονόματα κλπ στοιχεία για όσα ανερυθρίαστα είπες πρό ημερών και τα οποία παραθέτω παραπάνω σε κίτρινο πλαίσιο. _____Εσύ όμως, διά του Δελτίου Ειδήσεων των σταθμών TV χθές βράδυ, απέφυγες να απαντήσεις! με ξεχωριστή αναίδεια έδωσες μια εντελώς απαράδεκτη απάντηση: «Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»! Αυτή δεν είναι απάντηση από ΕΝΑ ΑΝΔΡΑ! 

_________Ανεξαρτήτως, λοιπόν, από την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας μας, ως Μέλος της Ιεραρχίας σε προκαλώ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ να μου απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα: Τίτλο και όνομα των ομοφυλοφίλων Ιεραρχών, τους οποίους, όπως ισχυρίζεσαι, έχεις συναντήσει. Εννοείται θα μας δώσεις ονόματα Ιεραρχών, ευρισκομένων εν ζωή και όχι πεθαμένων, αφού οι πεθαμένοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ! Και τα πειστήρια και τις αποδείξεις, διά των οποίων θα αποδεικνύεται ο ισχυρισμός σου.

_______Το ίδιο ερώτημα σου έθεσε και η Εφημερίδα «Δημοκρατία» (06.10.2017) σε πρωτοσέλιδο άρθρο της: «ΠΟΙΟΙ είναι οι gay Μητροπολίτες; και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ! 

_________Επί πλέον και ο Βουλευτής της περιοχής μας κ. Νικ. Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Να χαίρεται η κεντροαριστερά τον επίδοξο Αρχηγό της Γιάννη Ραγκούση, που "ομολογεί" ότι είναι και ....ματάκιας. Πως να μην συμπεράνει κανείς άλλωστε, ότι είναι επιρρεπής στα....οφθαλμόλουτρα, καθώς πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η κατηγορηματικότητά του ότι γνωρίζει ιεράρχες που είναι ομοφυλόφιλοι;» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 07.10.2017, σελ. 10) 

______Τελικά ο κ. Νικολόπουλος διατυπώνει το ερώτημα: «Συκοφάντης ή ...ματάκιας;» ο Γιάννης Ραγκούσης!

 _______Θα σε περιμένω, λοιπόν, επί πέντε (5) ημέρες, ήτοι μέχρι την Παρασκευή 13η Οκτωβρίου. (Σημ. Έπειτα από την υπεροπτική απάντησή σου στην TV απόψε σου ομιλώ στον ενικό, διότι τα ευτελή πρόσωπα δεν αξίζουν τιμής!)

______Επιφυλάσσομαι να διερευνήσω τις όποιες πληροφορίες σου. Εν συνεχείαθα σε καλέσω να τις επιβεβαιώσεις και ενόρκως, ώστε ακολούθως η Ιεραρχία να προβεί στις ανάλογες κυρώσεις. 

______Εάν αληθεύουν, όσα υποστήριξες, τότε θα έλθω και θα πέσω στα πόδια σου, για να ζητήσω συγγνώμην για τον περιφρονητικό τρόπο, με τον οποίο απευθύνομαι σήμερα σε σένα.

_______Εάν όμως, όπως είμαι βέβαιος, δεν λάβω απάντηση, τότε θα σε αποκαλέσω Άθλιο και τρισάθλιο άνθρωπο! Ευτελή και φθηνό συκοφάντη! Φαντασιόπληκτο Ματάκια! Δειλό ανθρωπάκι! 

_______«Κηπουρέ του ΓΑΠ» Ως ελεύθεροι άνθρωποι, μπορούμε να έχουμε τις απόψεις μας! Εσύ αναμφιβόλως είσαι υπέρ των ομοφυλοφίλων! Εξεφράσθης δημοσίως υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων! Είπες: «Ανακάλυψα πολύ επιτυχημένα παραδείγματα, τα οποία διασφαλίζουν, από τη μια τα γονεϊκά δικαιώματα και, από την άλλη, μια ισχυρή κρατική εποπτεία, που προστατεύει τα παιδιά....»! (ενθ. ανωτ.)

_______Δικαίωμά σου είναι να έχεις τις απόψεις σου! Αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάς λάσπη στα πρόσωπα των συναν-θρώπων σου!

_______Το παραδέχονται και το ομολογούν όλοι. Να τι σου λέγει η Εφημερίδα Δημοκρατία στο σημερινό της Κυριακάτικο φύλλο: «Αν θέλετε, κ. υποψήφιε πρόεδρε της ΔΗ.ΣΥ...να προσφέρετε αληθινή υπηρεσία, δώστε τα ονοματάκια να τελειώνουμε. Αλλιώς, καλό θα είναι, πρίν πούμε κάτι για να κάνουμε εντύπωση, να σκεφτόμαστε και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα λόγια μας» (βλ. σελ. 2 Η Ακίς).

_______Άνανδρε και δειλέ άνθρωπε, συκοφάντη, «Κηπουρέ του ΓΑΠ» Είμαι βέβαιος, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! 

_______Αντιθέτως βέβαια, στον πολιτικό χώρο, όπου και εσύ ανήκεις, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι! «Τοιούτοι», όπως κάποτε απο σεμνότητα τους ονομάζαμε, ανάμεσά σας υπάρχουν και περισσεύουν! Και στο αποδεικνύω: Σαν ένα κέρασμα σου προσφέρω φωτογραφίες ομοφυλοφίλων τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό!

______Ιδού, λοιπόν, η φωτογραφία ενός Πρωθυπουργού με ...την σύντροφό του. Πρόκειται για τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου!__________Αλλά και κάποιων αρρωστημένων .....(;;;;) Γυναικών!


______Εμπρός, λοιπόν, Ιωάννη Ραγκούση, «κηπουρέ του ΓΑΠ», περιμένω και τις δικές σου αποδείξεις. Η απάντηση, που έδωσες την Ιερά Σύνοδο, «Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»! αποδεικνύει ένα ευτελή χαρακτήρα! Με εντιμότητα, αλλά και με περίσσεια αγανάκτηση. Ένας αγωνιστής του ηθικού στίβου και συγχρόνως, κήρυκας του Ηθικού Νόμου!

 + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ Αίγιον, Κυριακή βράδυ της 8ης Οκτωβρίου 2017

www.thebest.gr

COMMENTS


.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρτεμις Αρχαία Ολυμπία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Γιατί λέγεται... ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Ομοφοβικό παραλήρημα Αμβρόσιου: "Κηπουρός του ΓΑΠ" ο Ραγκούσης- Επιτίθεται στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και αποκαλεί αρρωστημένες τις λεσβίες
Ομοφοβικό παραλήρημα Αμβρόσιου: "Κηπουρός του ΓΑΠ" ο Ραγκούσης- Επιτίθεται στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και αποκαλεί αρρωστημένες τις λεσβίες
https://1.bp.blogspot.com/-Pacwl8xO_gQ/WdvgWJzLLRI/AAAAAAACBIM/o0fHPPV3rckC5OCnlJHUUFgijruEVRdWACLcBGAs/s640/qdvxpgadto59dbd47ce100d.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Pacwl8xO_gQ/WdvgWJzLLRI/AAAAAAACBIM/o0fHPPV3rckC5OCnlJHUUFgijruEVRdWACLcBGAs/s72-c/qdvxpgadto59dbd47ce100d.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/10/blog-post_162.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/10/blog-post_162.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy