-->

Δ.Σ. Πύργου: Εντονη συνεδρίαση με φραστικές αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς [φωτογραφίες, παραλειπόμενα & video]

Οξύνθηκαν τα πνεύματα μεταξύ Γαβρίλη Λιατσή με Τάκη Αντωνακόπουλο και Γιάννη Αργυρόπουλο  Γ. Λιατσής: «Όσο είσαστε υποψήφιοι, ...


Οξύνθηκαν τα πνεύματα μεταξύ Γαβρίλη Λιατσή με Τάκη Αντωνακόπουλο και Γιάννη Αργυρόπουλο 

Γ. Λιατσής: «Όσο είσαστε υποψήφιοι, εγώ θα εκλέγομαι δήμαρχος» 
Τ. Αντωνακόπουλος: «Δεν ξέρεις τι σου γίνεται…» 
Γ. Αργυρόπουλος: «Ο δήμαρχος έχει απαξιώσει τις παραγωγικές τάξεις, τους θεσμούς…» 

Ηταν μια συνεδρίαση που ξεκίνησε με αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς κυρίως μεταξύ του δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Τάκη Αντωνακόπουλο και Γιάννη Αργυρόπουλο.Μια αντιπαράθεση που είχε βάση την συγκρότηση της επιτροπής διαβούλευσης, ένα θέμα που οι επικεφαλής τς αντιπολίτευσης ζητούσαν την αναβολή επειδή δεν είχαν ενημερωθεί όλοι οι φορείς της Ηλειακής πρωτεύουσας.
"Αν δεν ενδιαφέρονται, θα τους πάρουμε με το ζόρι;", ήταν η απάντηση του δημάρχου, για να ξεκινήσει μια φραστική αντιπαράθεση σε πολύ υψηλούς τόνους με τον κ. Αντωνακόπουλο, ο οποίος σε κάποια στιγμή μίλησε για τραμπουκισμούς.
"Με λες τραμπούκο;", ρώτησε ο κ. Λιατσής επανειλημμένα, για να του απαντήσει ο επικεφαλής της παράταξης "Ανάσα", ότι δεν λέει αυτό και μη προσπαθεί να τον παρασύρει.
"Κοίτα την κάμερα και πες", συνέχισε ο κ. Λιατσής. "Λες εμένα τραμπούκο;", για να συνεχίσει λίγο αρτγότερα: "Δεν ξέρεις τι σου γίνεται".
"Εσένα δεν ξέρεις τι σου γίνεται, για να σου μιλήσω στον ενικό. Εχεις δώσει δείγματα", απάντησε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Πριν την αντιπαράθεση των δύο, δημοτικός σύμβουλος καυτηρίασε την απουσία των Προέδρων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, λέγοντας ότι, "οι πρόεδροι δεν έρχονται διότι δεν αντιμετωπίζονται σοβαρά τα θέματά τους", για να πάρει αμέσως απάντηση από τον δήμαρχο: "Δεν έρχονται, γιατί πάμε εμείς στα χωριά τους και τους βλέπουμε".

Παίρνοντας τον λόγο ο Γιάνης Αργυρόπουλος ανέφερε ότι, "ελπίζω να μην υπάρχει μερθόδευση να τιναχθεί η συνεδρίαση στον αέρα. Ο δήμαρχος απαξιώνει τις παραγωγικές τάξεις, τους θεσμούς".
Και κάπου εκεί ξεκίνησε μια νέα έντονη αντιπαράθεση με τον κ. Λιατσή να του λέει, "είναι μακρύς ο δρόμος για την Ρώμη", υπονοώντας τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Η αντιπαράθεση των δύο συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με τον κ. Αργυρόπουλο να έχει υψώσει τον τόνο της φωνής του, κυρίως για να ακουστεί λόγω της οχλαγωγίας που επικρατούσε και κατηγορώντας τον δήμαρχο ότι δεν αφήνει να πει την άποψή του. Ο κ. Λιατσής ακούστηκε να λέει,  "βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας αναπτυξιακής πορείας". Και συνέχισε, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση: "Βγάζετε άναρθρες κραυγές".

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο όταν ο Γαβρίλης Λιατσής είπε πως, "όσο εσείς θα είστε υποψήφιοι, εγώ θα εκλέγομαι δήμαρχος. Δεν κάνετε για τίποτα". 
Αμέσως μόλις τελείωσε την φράση του κι εν μέσω διαμαρτυριών κατέβηκε από την έδρα και προχωρώντας προς την πίσω πλευρά της αίθουσας ακούστηκε να λέει: "Δεν κάνετε ούτε για τραχανά". Μια φράση που προκάλεσε μια νέα αντίδραση των επικεφαλής των παρατάξεων με τον Αντώνη Καράμπελα να ζητάει να ανακαλέσει και τον Τάκη Αντωνακόπουλο να καταθέτει πρόταση μομφής.
Τελικά ο δήμαρχος, επιστρέφοντας στη θέση του, δήλωσε ότι ανακαλεί και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Τέλος, να σημειωθεί πως η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ξεκίνησε με την εκλογή των Χάρη Μιχαλακόπουλου και Αθανάσιου Παναγούλη ως μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, όπου χρειάστηκαν δύο ψηφοφορίες.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΛΙΑΤΣΗΣ 
Δήμαρχος 

«Το αποψινό δημοτικό συμβούλιο, με την έντασή του, δείχνει ότι η δημοτική αρχή προχωράει στον σωστό δρόμο, στο δρόμο της ανάπτυξης. Και ο δρόμος αυτός, είναι διαπιστωμένο ότι περνάει μέσα από διωγμούς, από αντιδράσεις, από φωνές και από ταλαιπωρίες. Η πόλη, όμως, αυτή την φορά δεν θα πέσει όπως το 2006, δεν θα αλωθεί από κανέναν, αλλά θα προχωρήσει, θα μπει σε διαδικασία προόδου, που δεν θα έχουμε ανέργους, θα γίνουμε τουριστική πόλη και προορισμός για όλη την Ελλάδα.

Άρα, θα πάμε καλά και οι φωνές τους είναι για να ακούγονται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και όχι παραπέρα, γιατί η κοινωνία μας στηρίζει, μας ενθαρρύνει, μας επιβεβαιώνει κάθε μέρα δίνοντάς μας το κουράγιο να προχωρήσουμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 
Επικεφαλής Παράταξης «Οραμα Δημιουργίας» 

"Η πρότασή μας σε ότι αφορά το θέμα συγκρότησης της Επιτροπής Διαβούλευσης ήταν να αναβληθεί η συζήτηση καθώς δεν συμμετέχουν στην επιτροπή επιστημονικοί σύλλογοι κι εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων. Η άποψη μας είναι ότι η αποχή τους οφείλεται στην απαξίωση που έχει δείξει τα τελευταία τρία χρόνια η δημοτική αρχή καθώς για σοβαρότατα θέματα του δήμου, όπως είναι οι δασικοί χάρτες ή το εργοστάσιο Ξυστρή, δεν είχε ενημερωθεί το Τεχνικό Επιμελητήριο, για το θέμα με την έλευση των λεωφορείων και τα τρενάκια στη πόλη του Πύργου δεν έχουν ερωτηθεί ο σύλλογος ξενοδόχων, ο σύλλογος των ταξί, του ΚΤΕΛ κ.ά. φορείς του δήμου μας, ενώ για άλλα θέματα, όπως αυτά της παιδείας και του πολιτισμού, δεν έχουν κληθεί οι εκπρόσωποι γονέων ή καθηγητών, ή δασκάλων για να τα συζητήσουμε.

Από κει και πέρα η συνεδρίαση συνεχίζεται με σημαντικά θέματα στα οποία η παράταξη μας θα εκθέσει την άποψή της.
Ο δήμαρχος συνηθίζει,όταν δεν του αρέσουν αυτά που λέμε ως αντιπολίτευση, να δυναμιτίζει τις συνεδριάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Το κάνει επανειλημμένα. Είναι μεγάλη η προσωπική του ευθύνη, αλλά και του προέδρου του Δ,Σ. ο οποίος αφήνει τον δήμαρχο να παρεμβαίνει στις τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων και των άλλων δημοτικών συμβούλων δυναμιτίζοντας το κλίμα".

ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
Επικεφαλής Παράταξης «Ανάσα» 

"Δυστυχώς, για άλλη μια φορά φάνηκε ο τρόπος λειτουργίας που θέλει να επιβάλλει ο δήμαρχος και η ηγετική ομάδα στο δημοτικό συμβούλιο. Θα πρέπει να υπάρχει μια αξιοπρέπεια και μια δημοκρατική διαδικασία. Είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα να κρύβονται και να μην έρχονται στο συμβούλιο, να φέρνουν λαθεμένες εισηγήσεις, έκνομες, στα όρια της παρανομίας. Αυτό που είπαμε ομόφωνα η αντιπολίτευσηείναι ότι η επιτροπή διαβούλευσης δεν μπορεί με τον τρόπο που το πήγαν να συσταθεί. Είπαν και ψέματα. Δεν είχαν πάρει τηλέφωνο κάποιους ανθρώπους, όπως τον εκπρόσωπο του ΤΤΕ για παράδειγμα. Δεν μπορούμε με αυτή την λογική, τσαλαβούτι όπως λέω πάντα, να πάμε σε σοβαρό διάλογο.

Η επιτροπή διαβούλευσης είναι ένα όργανο που εκφράζει τοπική κοινωνία και οικονομία. Άρα, μεγάλα ζητήματα όπως για τον τουρισμό στον Πύργο, όπως το να γκρεμιστεί ένα σχολείο, ή να κάνουμε τις βασικές υποδομές και να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας, πρέπει να περάσουν από αυτή την επιτροπή. Δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός υπηρεσιακού παράγοντα διεκπεραιωτικά. Αυτά λέμε και θα επιμείνουμε σε αυτά.
Δημοκρατική διαδικασία-διαβούλευση με ενεργούς τους πολίτες της πόλης. Κάπου θα φτάσουμε έτσι. Αλλά ο τρόπος που ακλουθούν είναι λάθος και θα είμαστε αδιαπραγμάτευτοι και σκληροί με την έννοια ότι επιμένουμε και όπως είδατε, τουλάχιστον η δική μου τοποθέτηση ήταν που ανάγκασε τον δήμαρχο να χάσει την ψυχραιμία του και να κατέβει από την έδρα. Δεν είναι τυχαίο αυτό.

Και μάλιστα είπε κάτι φοβερό: "ότι θα είμαι ξανά δήμαρχος εάν κατέβετε πάλι όλοι εσείς υποψήφιοι". Ξέρει γιατί το είπε ο κ. Λιατσής, ξέρει τι έχει γίνει και τώρα ειρωνεύεται και κάποιους. Ας πρόσεχαν».

ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
Επικεφαλής Παράταξης «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου» 

"Έχουμε συνηθίσει πλέον σε αυτού του είδους την αντιπαράθεση. Εμείς όμως το βλέπουμε κάπως διαφορετικά, διότι οι ίδιοι οι πολίτες τελικά πρέπει να καταλάβουν τι θέλουν. Δηλαδή, αν αυτό που είδαν σήμερα τους άρεσε, ας το κρατήσουν. Εμείς πάντα, ενώ έχουμε κατηγορηθεί με πάρα πολλές εκφράσεις και ταμπέλες, αποδείξαμε σε αυτά τα τρία χρόνια ότι είμαστε στιβαροί ως παράταξη και θετικοί σε ότι είναι καλό για την πόλη, αλλά παράλληλα κι επικριτικοί σε ότι πιστεύουμε ότι δεν είναι καλό.

Πάντα έχουμε προτάσεις με τις οποίες αποδεικνύεται, άσχετα αν η δημοτική αρχή δεν το παραδέχεται, ότι βαδίζει πολλές φορές με αυτές. Το τελευταίο παράδειγμα είναι ο ονοματοδοσία που δεν είναι τίποτα άλλο από μια πρόταση της δικής μας παράταξης για την κεντρική πλατεία του Πύργου. Απλώς άλλαξε μέρος".

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ 
Επικεφαλής Παράταξης «Πύργος Έργο Πολιτών» 

"Δεν θα έλεγα ότι το αποψινό δημοτικό συμβούλιο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δεν υπήρξε σεβασμός από πλευράς δημάρχου στους δημοτικούς συμβούλους. Ο δήμαρχος, βέβαια, σε ένα ατόπημα που έκανε, ανακάλεσε. Είναι ένα σημείο αυτό. Όμως η ένταση αποτελεί έλλειψη ψυχραιμίας, έλλειψη σχεδιασμού εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Πρέπει επιτέλους να καταλάβει και ο δήμαρχος και η πλειοψηφία ότι τα θέματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και πρέπει να σταθούν σε αυτά και όχι σε δηλώσεις του τύπου ότι θα εκτελέσουμε αυτό, θα εκτελέσουμε το άλλο κλπ.

Έχουν περάσει δυόμιση και πλέον χρόνια και η παρούσα δημοτική αρχή δυστυχώς δεν έχει παρουσιάσει κανένα σημαντικό έργο. Αυτή η ένταση λοιπόν δεν συμβάλλει στο να γίνει το δημοτικό συμβούλιο εποικοδομητικό και να ακουστούν όλες οι προτάσεις.

Καλούμε τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του δ.σ. τουλάχιστον να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του δ.σ. Αυτό που έγινε σήμερα για μένα είναι ανεπίτρεπτο. Δυστυχώς κ. Φάκο κάθε φορά είναι και χειρότερα. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, τουλάχιστον οι δικές μου τοποθετήσεις ήταν ακριβώς επί των θεμάτων και με σεβασμό πάνω απ’ όλα. Αν δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ όλων των δημοτικών συμβούλων δεν θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε για το σκοπό που μας έταξαν οι πολίτες. Τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να λύσουμε κάποια από τα προβλήματά τους μέσα στην παρούσα οικονομική κρίση".

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ 
Επικεφαλής Παράταξης «Ανοιχτή Συμπολιτεία Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών»

"Έχουμε συνηθίσει πλέον αυτό το φαινόμενο με τον δήμαρχο και την ανοχή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να καταναλώνονται τουλάχιστον δύο ώρες αρχής του δ.σ. με θέματα, με συζήτηση, εκτός των θεμάτων. Όλα αυτά πιστεύω ότι γίνονται έντεχνα από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ή τον δήμαρχο για να μην μπαίνουμε σε μεγάλη συζήτηση στα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, τους κοινωνικούς φορείς κ.λ.π.

Τα περισσότερα θέματα που φέρνει η δημοτική αρχή είναι κατεπείγοντα. Δηλαδή αν δείτε τις εισηγήσεις των δημοτικών υπηρεσιών, όπως της τεχνικής υπηρεσίας ή της οικονομικής, σε θέματα που πρέπει να συζητηθούν σοβαρά τα φέρνουν με την μορφή κατεπείγοντος την τελευταία ημέρα για να εκβιάσουν την πλειοψηφία και όχι εμάς την μειοψηφία, φέροντάς την προ τετελεσμένων γεγονότων, με αποτέλεσα να μη μιλάει κανένας, να μη ψηφίζει κανένας, να μη παίρνει κανένας θέση κι έχουμε φτάσει στο σημείο όταν ρωτάμε γιατί τα μέλη της πλειοψηφίας δεν ψηφίζουν να μας απαντούν ότι η ψήφος τους είναι δεδομένη.
Άρα υπάρχει φίμωση, όπως πιστεύω της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης.

Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα. Υπάρχει το 14ο νηπιαγωγείο του οποίου η σύμβαση μίσθωσης έληξε στις 4 /10. Και το έφεραν θέμα στις 6/10, να δώσουν παράταση μέχρι να γίνει η καινούργια εκμίσθωση. Ποιος είναι αυτός που θα ψηφίσει αρνητικά, ακόμα κι εγώ που είμαι στην μειοψηφία, για να βγουν αυτά τα παιδάκια έξω από το σχολείο τους; Είδατε τον δήμαρχο πως αντιδρά, είδατε να μη θέλει καμία συζήτηση επί θεμάτων ουσίας και κάθε φορά για ώρα υπάρχει η αντιπαράθεση μεταξύ δημάρχου και Αντωνακόπουλου και όταν ο καθένας τους τελειώσει ο δήμαρχος θα σηκωθεί να φύγει για να μην ακούσει καμία άποψη από τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων.



  • ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ



Σαρδόνιο χαμόγελο από τον δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή την ώρα που τοποθετείται δημοτικός σύμβουλος. Λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε η φραστική αντιπαράθεση με τον Τάκη Αντωνακόπουλο.




Στιγμιότυπο από την έντονη αντιπαράθεση Γ. Λιατσή με Τ. Αντωνασκόπουλο,
Γ. Λιατσής: «Δεν ξέρεις τι σου γίνεται».
Τ. Αντωνακόπουλος: «Εσένα δεν ξέρεις τι σου γίνεται, για να σου μιλήσω στον ενικό. Έχεις δώσει δείγματα».











                                                                                                                                                         Ομορφες παρουσίες παρακολούθησαν την έντονη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου




Οι όμορφες γραματείς του δημοτικού συμβουλίου Πύργου, αεικίνητες και ιδιαίτερα προσεχτικές στην εκτέλεση του έργου τους.




Ο Αντιδήμαρχος, Διονύσιος Μπέλτσος, μιλάει για το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης



Ολιγόλεπτη συνομιλία Γ. Αργυρόπουλου με Τ.Αντωνακόπουλου, μάλλον για το θέμα της επιτροπής διαβούλευσης. Και οι δύο είχαν έντονη φαστική αντιπαράθεση με τον δήμαρχο, μερικά λεπτά αργότερα.



Πριν την έναρξη της συνεδρίασης υπήρξε συνομιλία, για λίγα λεπτά, μεταξύ Γ. Λιατσή και Γ. Ανδριόλα με... άγνωστο περιεχόμενο!



Τρεις στενοί συνεργάτες του Γ. Λιατσή συζητούν... Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, Ανδρέας Σκαρτσιάρης, Γιώργος Ανδριόλας



Η Αντιδήμαρχος Ανδριάνα Αγγελακοπούλου. Μια γλυκιά παρουσία, κοντά στον Γαβρίλη Λιατσή, από τα πρώτα χρόνια της θητείας του.


Αντώνης Καράμπελας: Από τους παλιότερους αυτοδιοικητικούς με σημαντική θητεία στη Νομαρχιακή και δημοτική Αυτοδιοίκηση. Προβληματισμένος χθες. Σε δηλώσεις του αργότερα τόνισε ότι κάθε φορά είναι και χειρότερα....


Χάρης Μιχαλακόπουλος: Ο μόνος ήρεμος επικεφαλής παράταξης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Χαμογελάει στον φακό λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.


Ο Τάκης Αντωνακόπουλος τη στιγμή της αντιπαράθεσης με τον Γαβρίλη Λιατσή καθώς του ζητάει να μην τον διακόπτει.


Παρών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Σάκης Αντωνόπουλος.


Ο πρώην Αντιδήμαρχος, Αντώνης Βαγγόπουλος, παρακολουθεί με ενδιαφέρον την συνεδρίαση


Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την φράση του, "δεν κάνετε ούτε για τραχανά', ο Γαβρίλης Λιατσής συνομιλεί με τον Αντώνη Βαγγόπουλο, ενώ στο μικρόφωνο ο Αντώνης Καράπελας ζητάει να ανακαλέσει και ο Τάκης Αντωνακόπουλος θέλει να καταθέσει πρόταση μομφής.


Γαβρίλης Λιατσής και Πέτρος Καπαρέλης: Μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις και στο παρελθόν να κοντραρίστηκαν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, όμως η αγάπη μεταξύ τους είναι έκδηλη. Συμμαθητές από την πρώτη δημοτικού μέχρι και συμφοιτητές, σήμερα διανύουν την έβδομη δεκαετία της ζωής τους και είναι υγιείς και δραστήριοι.


Πλήθος πολιτών του Πύργου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την συνεδρίαση. 


ΒΙΝΤΕΟ 





COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δ.Σ. Πύργου: Εντονη συνεδρίαση με φραστικές αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς [φωτογραφίες, παραλειπόμενα & video]
Δ.Σ. Πύργου: Εντονη συνεδρίαση με φραστικές αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς [φωτογραφίες, παραλειπόμενα & video]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1HSrImncel5fC6b8nFKZhb2cxwQGW1eNlvfvYRyoBPhpYI2fPyoYeFYhzXrBofbtgmy8uwoWyHGOWJhraUqsiSbJP3eIcEb7dZuSif0n7X9YWJvIkLKEY7pb76nVBQX4dPJuGlV9NW8E/s640/P1100960.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1HSrImncel5fC6b8nFKZhb2cxwQGW1eNlvfvYRyoBPhpYI2fPyoYeFYhzXrBofbtgmy8uwoWyHGOWJhraUqsiSbJP3eIcEb7dZuSif0n7X9YWJvIkLKEY7pb76nVBQX4dPJuGlV9NW8E/s72-c/P1100960.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/10/video_7.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/10/video_7.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy