ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Δ. Μάλλιαρης με παρέμβασή του

Σε σχόλιο στις 16 Ιανουαρίου, [ δείτε εδώ... ] είχε τονιστεί πως το ΚΟΤΥΧΙ Α,Ε, πλέον είναι μια υγιής επιχείρηση κι αυτό οφείλεται στον ...


Σε σχόλιο στις 16 Ιανουαρίου, [δείτε εδώ...] είχε τονιστεί πως το ΚΟΤΥΧΙ Α,Ε, πλέον είναι μια υγιής επιχείρηση κι αυτό οφείλεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Διονύση Μάλλιαρη. 

Σήμερα, ο ίδιος, ο οποίος επίσης είναι και αναπληρωτής Δημάρχου στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, έδωσε στη δημοσιότητα κείμενο με τον τίτλο, "Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί- Παρέμβαση κ. Μάλιαρη Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε", ο οποίος δίνει τις απαντήσεις που χρειάζονται ώστε να μην υπάρχει παραπληροφόρηση:

"Η ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε είναι πλέον μια κερδοφόρα υγιής και βιώσιμη εταιρεία και αυτό οφείλεται στις προσπάθειες του Διευθύνοντα συμβούλου και των μελών του Δ.Σ, οι οποίοι την τελευταία τριετία έδωσαν μια μάχη όχι μόνο να σταθεροποιήσουν τα κέρδη της εταιρείας, αλλά με προγραμματισμό και όραμα –κάτι που έλειπε κατά την προηγούμενη θητεία της Διευθύνουσα σύμβουλος- να ξεκινήσουν δράσεις ώστε η εταιρεία να γίνει μια πολλά υποσχόμενη εταιρεία στο χώρο των τροφίμων.

Τέθηκε το δίλημμα της σύγκρισης από την προηγούμενη Διευθύνουσας Συμβούλου. Απαντάμε ,δεν υφίσταται και πιο πολύ ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, διότι υπάρχει ανομοιότητα μεταξύ της δίκης της θητείας και της δικής μας. Τα γεγονότα, οι ισολογισμοί οι δράσεις που έχουμε να επιδείξουμε μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Στη προηγούμενη θητεία κατά τα έτη 2011-Μάρτιος του 2015 παρόλο τις προειδοποιήσεις ενός παθητικού που διογκωνόταν η Διευθύνουσα Σύμβουλος δεν έλαβε εγκαίρως αποφάσεις.

Κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση ήταν τα μόνα που εμφάνιζαν αυξητική τάση κατά την θητεία της Διευθύνουσας Συμβούλου κατά τα έτη 2011 έως το Μάρτιο 2015 Όλοι στο τέλος κρινόμαστε για το έργο μας στη τοπική αυτοδιοίκηση και πολλές φορές θα πρέπει να επιλέγουμε τη σιωπή παρά την ομιλία. Σας αναφέρουμε συγκεκριμένα παραδείγματα διαχείρισης και δράσεων των δυο περιόδων 2011-Μαρτιος 2015 και από Μάρτιο 2015-έως σήμερα.

1. Κατά την διαχειριστική περίοδο 2011-Μαρτιο 2015 έχουμε ένα παθητικό της τάξης που ξεκινά από το 2011 με το ποσό των 242.538,10 Ευρώ και διευρύνεται το 2015 το Μάρτιο στο ποσό της τάξης των 315.512,19 Ευρώ παρόλο των μεγάλων τζίρων που εμφανίζονταν και αθροιστικά ήταν της τάξης των 1.501,241 Ευρώ . Κατά την δική μας διαχειριστική περίοδο Μάρτιο 2015 έως σήμερα έχουμε αύξηση κερδών κατά 130.000,00 Ευρώ και μείωση του παθητικού παρόλο των μειωμένων ετήσιων τζίρων της εταιρείας.

2. Κατά την διαχειριστική περίοδο 2011-Μάρτιο 2015 δεν έγινε καμία προσπάθεια οριοθέτησης της αιγιαλίτιδας ζώνης βασικής προϋπόθεσης για οποιοδήποτε παρέμβαση για την προστασία της αμμολουρονησιδας. Η κατάρρευση της αμμολουρονησιδας θα είχε ως συνέπεια την απώλεια αλιευμάτων και εν γένει την απώλεια της λιμνοθάλασσας μιας και αυτή θα γινόταν ένα με το Ιόνιο πέλαγος . Κατά την δική μας διαχειριστική περίοδο Μάρτιο 2015 έως σήμερα καταφέραμε σε χρόνο ρεκόρ να οριοθετήσουμε την αιγιαλίτιδα ζώνη στο βόρειο κομμάτι κατά 600 μέτρα και τώρα να υλοποιούμε την οριοθέτηση άλλων 1200 μέτρων στο νότιο τμήμα αυτής.

3. Κατά την διαχειριστική περίοδο 2011-Μάρτιο 2015 κανένα επενδυτικό έργο δεν υλοποιήθηκε για την ανάπτυξη της ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε και ως εκ τούτου η εταιρεία να είναι δέσμια των έμπορων και της αδηφάγου αγοράς. Κατά την δική μας διαχειριστική περίοδο Μάρτιο 2015 έως σήμερα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αγοράς, υλοποιούμε πρόγραμμα για την ανάπτυξη της ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε καταθέτοντας πρόταση για τη δημιουργία σύγχρονου συσκευαστηρίου και επεξεργασίας αυγοτάραχου στο πρόγραμμα αλιείας.

4. Κατά την διαχειριστική περίοδο 2011-Μάρτιο 2015 δεν έγινε καμία προσπάθεια ιχνηλασιμότητας και Π.Ο.Π των αλιευμάτων της λιμνοθάλασσας. Κατά την δική μας διαχειριστική περίοδο Μάρτιο 2015 έχουμε καταθέσει πρόταση σε συνεργασία με το τμήμα ιχθυοκαλλιέργειας του ΤΕΙ Μεσολογγίου για ιχνηλασιμότητα των αλιευμάτων της ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε αλλά και εν γένει της λιμνοθάλασσας.

Έτσι επιτυχαίνουμε για πρώτη φορά τα αλιεύματα να αποκτήσουν ταυτότητα ,να λάβουν προστατευόμενη ονομασία προέλευσης με αποτέλεσμα την υπεραξία των ιχθυαλιευμάτων.

Το Δ.Σ της ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε και ο Διευθύνων Σύμβουλος αυτής έχει όραμα έχει στρατηγική:

• ώστε βραχυπρόθεσμα η εταιρεία να καταστεί όχι απλά βιώσιμη αλλά και πλήρως ανταγωνιστική στο κλάδο των τροφίμων.

• Να διαδραματίσουμε έναν ενεργό και πρωταγωνιστικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων της ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε , μέσω δράσεων.

• Να είμαστε εδώ ώστε να διαχειριζόμαστε και να διευθετούμε τους εταιρικούς προγραμματισμούς της ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε • Να ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την προστασία της λιμνοθάλασσας και την ανάδειξη των προϊόντων αυτής

• Να εξασφαλίζουμε το θετικό αποτέλεσμα, επιδιώκοντας πάντα την ανώτατη επίδοση.

• Να προβλέπουμε και να εκπληρώνουμε τις πραγματικές ανάγκες ή ευκαιρίες προσαρμόζοντας τις λύσεις πάντα στις ανάγκες της εταιρείας ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε Ως διοίκηση έχουμε το γνώθι σ' αυτόν και δεν επιδιώκουμε να συγκριθούμε με άλλους διότι η σύγκριση καταρρακώνει την αποτελεσματικότητα των δράσεων μας.

Εμείς οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και αφήνουμε στους άλλους τις ψευδαισθήσεις, τις ανασφάλειες τους και το τέλειο κόσμο στον οποίο νομίζουν ότι ζουν.

Διευθύνων Σύμβουλος ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε

Μάλιαρης Διονύσιος

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιολέτης ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Πύργος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Δ. Μάλλιαρης με παρέμβασή του
ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Δ. Μάλλιαρης με παρέμβασή του
https://4.bp.blogspot.com/-E4jhFHzcZpA/Wm9z66zAl_I/AAAAAAACUpE/TonamPYwdJIml7uKuY9p8Op-NHSFnsl2wCLcBGAs/s640/%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2588%25CE%25B7%2B%25281%2529.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-E4jhFHzcZpA/Wm9z66zAl_I/AAAAAAACUpE/TonamPYwdJIml7uKuY9p8Op-NHSFnsl2wCLcBGAs/s72-c/%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2588%25CE%25B7%2B%25281%2529.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/01/blog-post_147.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/01/blog-post_147.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy