-->

Στην Αμαλιάδα σήμερα ο Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τους αγώνες στις 9 & 10 Ιουνίου [φωτογραφίες]

Στην Αμαλιάδα, και συγκεκριμένα στους χώρους του κολυμβητηρίου, βρέθηκε σήμερα ο Ηλίας Ξιάρχος , Ταμίας της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσ...


Στην Αμαλιάδα, και συγκεκριμένα στους χώρους του κολυμβητηρίου, βρέθηκε σήμερα ο Ηλίας Ξιάρχος, Ταμίας της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον Πρόεδρο των εγκαταστάσεων Αλέξη Μανωλόπουλο για να συζητήσουν για τους σπουδαίους κολυμβητικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 9 και 10 Ιουνίου.

Ο κος Ξιάρχος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις και τόνισε πως οι αγώνες θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ 

"Καλωσορίζουμε τον κο Ξιάρχο, ταμία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όπου μας επισκέφθηκε μετά την οριστικοποίηση των αγώνων που θα γίνουν στις 9 και 10/6 στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας, για να συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες ώστε να γίνει άψογη προετοιμασία και να γίνουν οι αγώνες χωρίς προβλήματα. Τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την προσπάθεια που, και από την πλευρά της Κ.Ο.Ε., γίνεται για να διεξαχθούν οι αγώνες στη πόλη της Αμαλιάδας και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο. Όπως βλέπετε έχουμε μια άριστη εγκατάσταση. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε και πάρα πολύ καλούς αγώνες. Πιστεύω ότι τα περίπου 400 παιδάκια που θα έρθουν απ' όλη την Πελοπόννησο, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά, μαζί με τους συνοδούς τους, θα μείνουν ικανοποιημένοι.

Εύχομαι από την πλευρά μας να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχουμε μια άριστη διοργάνωση και από την πλευρά της ΚΟΕ, και  ξεκινάμε με αρχή αυτούς τους αγώνες κι ευελπιστούμε στο μέλλον να έχουμε και άλλες διοργανώσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας πράγματι έναν πόλο έλξης για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Η Αμαλιάδα, το τελευταίο διάστημα, έχει την τιμητική της σε αθλητικά γεγονότα. Βέβαια, σε κάποια δεν είχαμε την έκβαση που επιθυμούσαμε, αλλά ευελπιστούμε ότι σύντομα στο μέλλον θα ανέβει και ο Κόροιβος στην Α1 κατηγορία, αλλά και ο Αστέρας, ο οποίος κρίνεται πάλι αύριο με το παιχνίδι, να ανέβει στην Β' Εθνική.
Δίπλα, στο κλειστό στάδιο, όπως ξέρετε γίνεται τουρνουά βόλεϊ για τις ομάδες που θα ανέβουν στην Α2 και σε λίγες ημέρες θα έχουμε και τους κολυμβητικούς αγώνες. Πρωταγωνιστούμε κι έπεται συνέχεια.
Με τον κο Ξιάρχο κάναμε κι έναν μελλοντικό σχεδιασμό το οποίο θα σας ανακοινώσουμε εν καιρό".


ΗΛΙΑΣ ΞΙΑΡΧΟΣ 
ΤΑΜΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
& ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

"Στα πλαίσια των αρχών που έχει η κολυμβητική ομοσπονδία, να διοργανώνονται αγώνες στην περιφέρεια, φέτος πήραμε την απόφαση οι σπουδαιότεροι αγώνες οι οποίοι θα γίνουν για το 2018 να πραγματοποιηθούν στη πόλη της Αμαλιάδας.

Η πόλη της Αμαλιάδας έχει μια παλιά ιστορία με τον αθλητισμό, έχει ανθρώπους από την Αμαλιάδα οι οποίοι έγραψαν ιστορία στον Αθλητισμό. Μη ξεχνάμε την οικογένεια Δάρα και τους μεγάλους βαλκανιονίκες με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες κλπ. Είναι χαρά μας, λοιπόν, που θα έρθουν οι αγώνες να γίνουν σε αυτό το υπέροχο κολυμβητήριο στο οποίο είχα επίσης την χαρά να παρευρίσκομαι και όταν έγιναν τα εγκαίνια.
Ευτυχώς, όπως βλέπω, είναι από τα λίγα κολυμβητήρια που παρότι πέρασαν κάποια χρόνια από τότε που έγιναν τα εγκαίνια, συνεχίζει και σήμερα να βρίσκεται σε αυτή την πολύ καλή κατάσταση.

Τώρα, για τους αγώνες στις 9 και 10 Ιουνίου, θα έρθουν εδώ όλες οι ομάδες της Πελοποννήσου, της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς. Θα είναι περίπου στους 400 με 450 αθλητές συν τους γονείς οι οποίοι συνήθως ακολουθούν τα παιδιά τους στους αγώνες, επειδή είναι μικρά παιδιά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά και θα δώσουν μια ζωή σε όλη την πόλη της Αμαλιάδος.
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο της Αμαλιάδος να έρθει να παρακολουθήσει αυτούς τους αγώνες ώστε να έχουν τα παιδιά τους ένα καλό παράδειγμα, διότι ο αθλητισμός δίνει στα παιδιά μια δυνατότητα του 'ευ αγωνίζεσθε όχι μόνο στους αθλητικούς χώρους αλλά ακόμα και για την πρόοδό τους στα σχολεία.

Σαν ομοσπονδία θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο διότι από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σε επαφή μαζί του και μιλήσαμε ήταν θετικός, όπως και ο πρόεδρος των εγκαταστάσεων, να γίνουν οι αγώνες εδώ. Βοήθησαν όσο μπορούσαν τα μέγιστα ώστε αυτοί οι αγώνες να έχουν επιτυχία και πιστεύω ακράδαντα ότι πραγματικά θα έχουμε επιτυχία".


ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

"Κι εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον κο Ξιάρχο που ήρθε από την Αθήνα
σήμερα για να μας ενημερώσει τι θα κάνουμε. Ευχαριστούμε και τον δήμαρχο. ο οποίος έκανε μεγάλες προσπάθειες, μαζί με τον κο Ξιάρχο όπως και με τον πρόεδρο της ΚΟΕ ώστε να γίνουν αυτοί οι κολυμβητικοί αγώνες στις 9 και 10 Ιουνίου.
Προσκαλούμε όλο τον κόσμο της Ηλείας να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες που πιστεύουμε πως θα τους οργανώσουμε άψογα και θα έχουν επιτυχία. Θα είναι η πρώτη φορά στο νομό μας που γίνονται τέτοιου είδους κολυμβητικοί αγώνες.

Να πω επίσης, επειδή υπήρξε μια παρεξήγηση από ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης, υπάρχει πλέον η επίσημη άδεια λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων η οποία υπεγράφη πρόσφατα".

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος με τον Ταμία της ΕΚΟ Ηλία Ξιάρχο

Λίγο πριν την συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος και ο
Ταμίας συζητούν για μεγάλες μελλοντικές διοργανώσεις

Επιθεώρηση των εγκαταστάσεων. Ο κος Ξιάρχος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος

Το κολυμβητήριο Αμαλιάδας

Η σύμπλευση των απόψεων επικροτείται με τον χαιρετισμό

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Στην Αμαλιάδα σήμερα ο Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τους αγώνες στις 9 & 10 Ιουνίου [φωτογραφίες]
Στην Αμαλιάδα σήμερα ο Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τους αγώνες στις 9 & 10 Ιουνίου [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqyeyz8CO_OUXPwh3V7_Fxerji1mSsxcMSDaWRkTtwpYmzxlggIzpG-VGbIhOFmj08c4PLXUgNiOLGIlnwCzShApySrIb-KX4TUY0YUenv0uR6aVdjuQHt92HEJ2vILBoozjaY_DJwxfc/s640/P1130094.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqyeyz8CO_OUXPwh3V7_Fxerji1mSsxcMSDaWRkTtwpYmzxlggIzpG-VGbIhOFmj08c4PLXUgNiOLGIlnwCzShApySrIb-KX4TUY0YUenv0uR6aVdjuQHt92HEJ2vILBoozjaY_DJwxfc/s72-c/P1130094.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/05/9-10.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/05/9-10.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy