-->

Δ.Σ.Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Απειλήθηκαν επεισόδια-Τραυματίστηκε υπάλληλος... Εντάσεις, διαξιφισμοί & διακοπή συνεδρίασης [video & φωτογραφίες]

*Απειλήθηκαν επεισόδια.... Διεκόπη η συνεδρίαση....  *Τραυματίστηκε ο Γιώργος Τσουραπάς μετά από έντονη λογομαχία και μεταφέρ...


*Απειλήθηκαν επεισόδια.... Διεκόπη η συνεδρίαση.... 

*Τραυματίστηκε ο Γιώργος Τσουραπάς μετά από έντονη λογομαχία και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες 

*Καταπέλτης η μάνα του 12χρονου που χτυπήθηκε από το ρεύμα κατά του δημάρχου και συγκεκριμένου υπαλλήλου 

*Έντονη αντίδραση και πάλι των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό τους... Έχουν αγριέψει, θεωρώντας ότι τους κοροϊδεύουν... 

*Αδύναμο το προεδρείο να επιβάλλει την τάξη, "ανύπαρκτος" ο δήμαρχος... 

*Έντονη αντίδραση του Γιάννη Λέντζα κατά του Ανδρέα Μίγκου. Φωνές από τον διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλιάδας... 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ: "Από την ανάλυση του νερού που είδα, αυτό είναι δηλητήριο..."
ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "Κανένας δήμαρχος μέχρι σήμερα δεν αναμόχλευσε μίση και πάθη..."
ΤΑΚΗΣ ΛΑΙΝΑΣ: "Το νερό του ρέματος είναι ήδη επιβαρυμένο..."
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ: "Να πάρουμε σήμερα νέα απόφαση για καταστροφή των αγωγών..."
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΜΠΕΡΗΣ: "Πάρτε απόφαση και βρείτε τους ενόχους..."
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΔΑΣ: "Καταγγέλλω την Περιφέρεια..."


Ηταν μια συνεδρίαση όπου επικράτησαν οι εντάσεις, οι φωνές, οι διαξιφισμοί, η παρ ολίγο πρόκληση επεισοδίων, αλλά και ο τραυματισμός του προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργου Τσουραπά, ο οποίος σε μια έντονη λογομαχία με κάτοικο των Αγίων Θεοδώρων με αφορμή τον τραυματισμό του 12χρονου πριν μερικές εβδομάδες από ρεύμα, χτύπησε με δύναμη το χέρι του στο τραπέζι όπου βρήκε σε τσιγαροθήκη με αποτέλεσμα να κοπεί και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας για ράμματα. Να σημειωθεί πως για αρκετή ώρα δεχόταν υβριστικές επιθέσεις, από τον πατέρα του παιδιού.

 Σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ... απλά παρακολουθούσε, ενώ το προεδρείο, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να επιβάλλει την τάξη!!!

Η συνεδρίαση διεκόπη για περίπου μισή ώρα και αν και ο πρόεδρος Δημήτρης Χάρδας ήθελε να την σταματήσει ο δήμαρχος επέμενε να συνεχιστεί επειδή υπήρχαν κάποια θέματα για τα οποία έπρεπε να παρθεί απόψε απόφαση.
Έτσι, συνεχίστηκε για να σημειωθούν... νέες εντάσεις!
Μία από αυτές ήταν το ξέσπασμα του Γιάννη Λέντζα, ο οποίος αν και ήρεμος εξαγριώθηκε κατά του αντιδημάρχου Ανδρέα Μίγκου, όταν ο τελευταίος είπε την απαράδεκτη έκφραση, "δεν ξέρετε τι σας γίνετε"!

Ο κος Μίγκος ο οποίος προφανώς έχει αναλάβει την... εκπροσώπηση του δημάρχου υποσκελίζοντας συναδέλφους του οι οποίοι κι εμφανίζονται ιδιαίτερα θυμωμένοι μαζί του, προφανώς ξέφυγε απόψε αν και μέχρι σήμερα μας είχε συνηθίσει σε προσεκτικές τοποθετήσεις.
Η έκφρασή του, "δεν ξέρετε τι σας γίνετε", εξαγρίωσε τον Γιάννη Λέντζα ο οποίος έχοντας σηκωθεί από την θέση του, του απάντησε πως, "εσένα δεν ξέρεις τι σου γίνεται... Μας φέρνετε τελευταία στιγμή ένα σωρό θέματα για να τα περάσετε..."
Αν και προς στιγμή φάνηκε ότι θα αποχωρήσει, εντούτοις λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε στην αίθουσα και κάθισε στη θέση του.

Ας προσπαθήσουμε να πάρουμε 
τα πράγματα από την αρχή....

Η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης είχε 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη [διαβάστε εδώ...]  Για ακόμη μια φορά παρευρέθηκαν πολλοί κάτοικοι του οικισμού των Αγίων Θεοδώρων, μετά τα όσα συνέβησαν χθες.

Συγκεκριμένα, αφόρητη ήταν για ακόμη μια φορά η κατάσταση στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών και την ευρύτερη περιοχή τόσο από την εικόνα ρύπανσης που παρουσίαζε το ρέμα της Βροντούς όσο και από την οσμή που έπνιξε την περιοχή. Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του οικισμού Αγ. Θεόδωροι Λεχαινών  κάλεσαν τον δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης να δει την κατάσταση από κοντά καθώς και δημοτικούς συμβούλους.

Επίσης, απόψε στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και οι γονείς του 12χρονου αγοριού που χτυπήθηκε από το ρεύμα πριν λίγες εβδομάδες, με την μητέρα του Γεωργία Λιάπη να παίρνει τον λόγο και να κατηγορεί ευθέως τον δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ και συγκεκριμένο δημοτικό υπάλληλο για αδιαφορία.

Στην αρχή της συνεδρίασης, ο πρόεδρος Δημήτρης Χάρδας ρώτησε τους δημοτικούς συμβούλους εάν έχουν να θέσουν ερωτήματα προ ημερήσιας διάταξης.
Τον λόγο πήρε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος, Διονύσης Μάλλιαρης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ύπαρξη τεσσάρων αγωγών στην περιοχή των εργοστασίων, ρωτώντας γιατί ενώ το δημοτικό συμβούλιο έχει πάρει απόφαση για την καταστροφή τους, εντούτοις μόνο ένας έχει καταστραφεί.

Ο κος Χάρδας του απάντησε ότι δεν είναι παρών ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για να δώσει απάντηση, εννοώντας τον Χρήστο Παλαιολόγο, για να πει αμέσως ο κος Μάλλιαρης: "Πάντα στα δύσκολα λείπει"!
Ο κος Χάρδας, προφανώς μιλώντας με τον δήμαρχο, ενημέρωσε το Σώμα ότι ο κος Παλαιολόγος βρίσκεται στην Αρετή λόγω ζημιών από την κακοκαιρία και θα έρθει σε λίγο.

Στη συνέχεια και για αρκετή ώρα, το Σώμα απασχόλησε η παρουσία του δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ, του αντιδημάρχου Ανδρέα Μίγκου και του προέδρου των Λεχαινών Γιώργου Γαλάτη σε εκδήλωση που αφορούσε τον θάνατο 27 Λεχαινιτών από αντάρτες.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή ερώτηση του Τάκη Λαινά που είπε πως προσωπικά θίγεται από αυτή τους την ενέργεια.
Την έντονη αντίδρασή τους εξέφρασαν πολλοί σύμβουλοι, αλλά και κάτοικοι των Λεχαινών που απόψε κι εκείνοι παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση. Η εκδήλωση είχε γίνει στις 8 Ιουνίου με τους προαναφερόμενους να... καταθέτουν στεφάνι!
Παρ' όλες τις εξηγήσεις που έδωσαν, φάνηκε πως δεν έπεισαν κανέναν, ενώ ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος είπε πως, "μνημόσυνα που αναμοχλεύουν μίση και πάθη είναι ανεπίτρεπτα. Κανένας δήμαρχος μέχρι σήμερα δεν αναμόχλευσε μίση και πάθη". 

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στην αίθουσα ο αντιδήμαρχος Χρήστος Παλαιολόγος. Μόλις ο Διονύσης Μάλλιαρης τον είδε ξαναέθεσε την ερώτησή του για τους αγωγούς και μάλιστα σε έντονο, επικριτικό ύφος.
Ο κος Παλαιολόγος του απάντησε ότι δεν είναι αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.
Όταν τον λόγο πήρε ο κος Τσουραπάς τόνισε πως, "εμείς ως υπηρεσία εκτελούμε εντολές των αιρετών. Για να καταστραφούν οι αγωγοί πρέπει να βάλετε σχετική πίστωση να μπει στον προυπολογισμό..."

Διονύσης Μάλλιαρης: "Πίστωση υπήρχε για τον έναν αγωγό και όχι για τους υπόλοιπους;"
Γιώργος Τσουραπάς: "Δεν έχει ευθύνη η Τεχνική Υπηρεσία. Ευθύνη είχε η επιτροπή...."
Διονύσης Μάλλιαρης: "Ποια είναι αυτή η επιτροπή;"

Aπόσπασμα τοποθέτησης Γιώργου Τσουραπά



Στη συνέχεια το Σώμα πέρασε στα νέα προβλήματα που προέκυψαν χθες στη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, κυρίως σε ότι αφορά το ρέμα "Βροντού" το οποίο καταλήγει στο Κοτύχι.

Τάκης Λαινάς: "Το νερό του ρέματος είναι ήδη επιβαρυμένο". 
Επίσης, αναφέρθηκε στην παρουσία της επιτροπής του δημοτικού συμβουλίου πριν λίγους μήνες στα εργοστάσια όπου έλεγξαν όλους τους χώρους.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Δ/νων Σύμβουλος στο ΚΟΤΥΧΙ ΑΕ", Διονύσης Μάλλιαρης, από την αρχή της συνεδρίασης είχε μοιράσει σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, Χημική-Μικροβιολογική Ανάλυση του Νερού στο ρέμα Βροντού.

Παίρνοντας τον λόγο ο Γιάννης Λένζας κι αφού είχε μελετήσει προσεκτικά την ανάλυση προκάλεσε αίσθηση τονίζοντας ότι, "από την ανάλυση που είδα αυτό είναι δηλητήριο. Ότι υπάρχει στο νερό υπάρχει και στην ατμόσφαιρα. Το πρόβλημα οξύνεται και οι επιπτώσεις αφορούν όλους τους κατοίκους του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και όχι μόνο τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων, διότι τα μικρόβια διαχέονται με τον αέρα. Επιτέλους, να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις έστω και αν πρέπει να συγκρουστούμε", ανέφερε χαρακτηριστικά,  κατακεραυνώνοντας την δημοτική αρχή που όλο λόγια είναι και ποτέ δεν κάνει πράξεις.
Η τοποθέτησή του, ιδιαίτερα ως γιατρός, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και ανησυχία σε όλους τους παρευρισκομένους.

Δείτε τις αναλύσεις





Ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος είπε ότι, "βιαστήκαμε να πούμε ότι λύθηκε το θέμα. Να κάνουμε κάτι, τουλάχιστον για το θέμα του Βροντού".

Σε έντονο ύφος ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος, ανέφερε απευθυνόμενος στον Μοράντ: "Κάθε σχεδιασμός σας έχει αποτύχει". 

Διονύσης Μάλλιαρης [σε έντονο ύφος]: Απόψε να πάρουμε νέα απόφαση καταστροφής των αγωγών". 

Νίκος Κατσαμπέρης: "Τώρα ανακαλύψατε όλοι σας ότι υπάρχει πρόβλημα; Πάρτε απόφαση και βρείτε τους ενόχους. Η πρέπει να ζήσουν οι άνθρωποι ή αφήστε τους στο έλεος του Θεού" 

Σε έντονο ύφος ο Πρόεδρος Δημήτρης Χάρδας ανέφερε ότι, "καταγγέλλω την Περιφέρεια και θα ζητήσω ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Την Δευτέρα ο δήμαρχος θα πάει στον εισαγγελέα".

Απόσπασμα από την τοποθέτηση του Θανάση Χαραλαμπόπουλου, Προέδρου του Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων



Το... μεγάλο πανηγύρι ξεκίνησε λίγο αργότερα κι ενώ ήδη τα πνεύματα ήταν οξυμένα.
Τον λόγο πήρε η Γεωργία Λιάπη, η μητέρα του 12χρονου αγοριού το οποίο πριν λίγες εβδομάδες χτυπήθηκε από ρεύμα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, θέμα που έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν. [Διαβάστε εδώ κι εδώ...]

Η κα Λιάπη ήταν ιδιαίτερα επικριτική κατά του δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ, ο οποίος δεν ενδιαφέρθηκε αν και ήταν... προσωπικός τους γιατρός, ενώ καταφέρθηκε και κατά υπαλλήλου του Δήμου.

Αποσπάσματα από την τοποθέτηση της Γεωργίας Λιάπη



Τον λόγο πήρε μετά ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Τσουραπάς, ο οποίος προσπάθησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις, ενώ αναφέρθηκε και σε έγγραφα που έχει στείλει προς τη ΔΕΗ ζητώντας συγκεκριμένες απαντήσεις που δεν έχει ακόμα πάρει.

Καθ όλη την διάρκεια της τοποθετήσεώς του δεχόταν φραστικές επιθέσεις από τον πατέρα του 12χρονου. Προσπάθησε να παραμείνει ήρεμος μέχρι την στιγμή που δεν άντεξε άλλο και διαπιστώνοντας ότι το προεδρείο δεν μπορούσε να τον προστατέψει. Έτσι ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία που οδήγησε στον τραυματισμό του.

Δείτε το video




Οι παραπάνω εντάσεις οδήγησαν σε διακοπή της συνεδρίασης για περίπου μισή ώρα. Αν και ο πρόεδρος ήθελε να διακόψει οριστικά την συνεδρίαση, εντούτοις ο δήμαρχος ζήτησε να συνεχιστεί επειδή έπρεπε να ψηφιστούν κάποια θέματα επείγοντα.

Πράγματι η συνεδρίαση συνεχίστηκε όπου είχαμε νέες αντιπαραθέσεις.
Η πρώτη αφορά αυτή μεταξύ Γιάννη Λέντζα και Ανδρέα Μίγκου, ενώ μια δεύτερη έντονη αντιπαράθεση υπήρξε μεταξύ του αντιδημάρχου Τάσου Μυλωνόπουλου και της δημοτικής συμβούλου Αλέκας Καρδιανού, την οποία όμως δεν προλάβαμε να παρακολουθήσουμε επειδή εκείνη την ώρα βρισκόμασταν εκτός αιθούσης. Για την πρώτη όμως, μεταξύ των Λέντζα-Μίγκου, αναφερόμαστε παραπάνω...

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:

Πολλοί αναρωτήθηκαν πόσο ο Αναπληρωτής Δήμαρχος, Διονύσης Μάλλιαρης, θα παραμείνει ακόμα στη θέση του, αφού ολοένα και περισσότερο γίνεται ορατή η διάσταση απόψεων που έχει με την παράταξη του Ναμπίλ Μοράντ. Μάλιστα, σε πηγαδάκι συμβούλων και πολιτών εκφράστηκε η απορία, πως είναι δυνατόν να παραμένει σε μια παράταξη η οποία είναι ανύπαρκτη, ενώ ο ίδιος προσπαθεί και κάνει πράγματα χωρίς κανένας να του τα αναγνωρίζει!

Επίσης, ερωτηματικό εκφράστηκε και για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Χάρδα και την κούραση που φαίνεται πως τον έχει καταβάλλει στην προσπάθειά του να σώσει τα... προσχήματα σε μια παράταξη η οποία καταρρέει όλο και περισσότερο!

Άσχημη εντύπωση προκάλεσαν οι... ευχαριστίες του προέδρου του συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων, Θανάση Χαραλαμπόπουλου προς τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Μίγκο. "Ακύρωσε όλους τους άλλους και τις προσπάθειες που κάνουν για να λύσουν τα προβλήματά μας", ειπώθηκε από κάτοικο των Αγίων Θεοδώρων που εξέφρασε έντονα την αγανάκτησή του!

Δεν πρόλαβε να δώσει απάντηση ο Ναμπίλ Μοράντ στις κατηγορίες που δέχτηκε από την Γεωργία Λιάπη, λόγω του επεισοδίου που σημειώθηκε με τον Γιώργο Τσουραπά.

Πρώτη φορά είδαμε τόσο εξαγριωμένο τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Λέντζα, με αφορμή την φράση του Ανδρέα Μίγκου, "Δεν ξέρετε τι σας γίνετε...."
Ο Γιάννης Λέντζας, που κι απόψε έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση τοποθετούμενος με ακρίβεια επί των θεμάτων χωρίς κανένας να του φέρει -κι απόψε-  αντίρρηση, πολύ δικαιολογημένα εξεμάνην. Ο κος Μίγκος, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στις τοποθετήσεις του, αν θέλει να εμφανίζεται ως... ο μοναδικός υπερασπιστής της καταρρέουσας παράταξής του!

Λάκισαν σύμβουλοι [και] της πλειοψηφούσας παράταξης μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε με τον Γιώργο Τσουραπά που οδήγησε στον τραυματισμό του. Ίσως νόμιζαν πως η συνεδρίαση δεν θα συνεχιστεί...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η στιγμή της έντονης αντιπαράθεσης

Τη στιγμή που ο Γιώργος Τσουραπάς, αγανακτισμένος από τις φραστικές επιθέσεις,
σηκώνεται από την θέση του. Λίγα λεπτά αργότερα τραυματίζεται στο χέρι

Με την συνοδεία του Διονύση Μάλλιαρη ο Γιώργος Τσουραπάς
οδηγείται στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και μετά την αποχώρηση του Γιώργου Τσουραπά. 

Αναστατωμένοι όλοι από τα όσα προέκυψαν στο δημοτικό συμβούλιο
Έξαλλος ο Γιάννης Λέντζας, μετά την φράση του Α. Μίγκου. "δεν ξέρετε τι σας γίνετε...",
αποχωρεί από την αίθουσα συνεδρίασης. Επέστρεψε πάλι μετά από λίγα λεπτά.

Φωτογραφίες από την συνεδρίαση...


Ο Γιάννης Λέντζας. Για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι του
αξίζει ρόλος πολύ μεγαλύτερος από ενός απλού συμβούλου

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, Θανάσης Χαραλαμπόπουλος,
αναφέρεται στα νέα προβλήματα που προέκυψαν

Ο Χρήστος Παλαιολόγος, την ώρα της συνεδρίασης με... δύο κινητά στα χέρια!!!

Κάτοικος των Αγίων Θεοδώρων διαμαρτύρεται έντονα για τα προβλήματα στην
περιοχή του τονίζοντας ότι επηρεάζονται αρνητικά οι καλλιέργειές του

Ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος την ώρα της τοποθέτησής του για τα προβλήματα στους Αγίους Θεοδώρους. Δίπλα του ο Ανδρέας Κορομηλάς διαβάζει με προσοχή τις αναλύσεις του νερού

Η Γεωργία Λιάπη

Ο Γιώργος Τσουραπάς

Κι άλλες φωτογραφίες....


Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, χαμογελαστοί η όμορφη σύμβουλος Αναστασία Οικονομοπούλου και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Μάλλιαρης

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Χάρδας και ο Γραμματέας Αλέξης Γαλάνης

Η Γεωργία Λιάπη, μητέρα του 12χρονου, από νωρίς βρέθηκε
στην αίθουσα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου






COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δ.Σ.Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Απειλήθηκαν επεισόδια-Τραυματίστηκε υπάλληλος... Εντάσεις, διαξιφισμοί & διακοπή συνεδρίασης [video & φωτογραφίες]
Δ.Σ.Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Απειλήθηκαν επεισόδια-Τραυματίστηκε υπάλληλος... Εντάσεις, διαξιφισμοί & διακοπή συνεδρίασης [video & φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmwjizHKRtwcFbSpmNtiP7lcOGwllQxlRz7P1eDajQlHPYdeV1Xkiij-Ji-cOJFYH58aUfymmXy2a1A-mz68T8xDDn-8-AVKesDGb07edLUo82p7G-JDnHlxAQw6vBDkc2qKMzc19BDuaH/s640/P1130733.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmwjizHKRtwcFbSpmNtiP7lcOGwllQxlRz7P1eDajQlHPYdeV1Xkiij-Ji-cOJFYH58aUfymmXy2a1A-mz68T8xDDn-8-AVKesDGb07edLUo82p7G-JDnHlxAQw6vBDkc2qKMzc19BDuaH/s72-c/P1130733.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/06/video_91.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/06/video_91.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy