-->

Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Φωνή απόγνωσης από τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων...

* Αφόρητη η κατάσταση στους Αγίους Θεοδώρους. Αίτημα των κατοίκων να συζητηθεί το θέμα τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο * Γιάννης Λέν...


* Αφόρητη η κατάσταση στους Αγίους Θεοδώρους. Αίτημα των κατοίκων να συζητηθεί το θέμα τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο

* Γιάννης Λέντζας: "Η δική μας παράταξη θα ήταν κάθε μέρα στα κέντρα αποφάσεων μέχρι να λυθούν τα προβλήματα..."

* Ναμπίλ Μοράντ: "Για τον πολίτη προέχει η καθημερινότητα..."

Με την απουσία των Ανδρέα Κορομηλά και Νεόφυτου Παπαδόπουλου, ξεκίνησε την συνεδρίασή του σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, το οποίο είχε στην ημερήσια διάταξή του συνολικά 23 θέματα [διαβάστε εδώ...], ενώ στην ουσία ήταν και η πρώτη συνεδρίαση που είχε το νέο Πρόεδρο, Χρήστο Ζαφειρόπουλο, ο οποίος σε γενικές γραμμές τα πήγε πολύ καλά, αν και φαινόταν πως τον είχε καταβάλλει λίγο το άγχος.
Σαφώς αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο και σίγουρα στις επόμενες συνεδριάσεις θα τα πάει ακόμη καλύτερα.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε δεκαπέντε λεπτά μετά τις 7.00' το απόγευμα, με τον πρόεδρο του ΤΔ Λεχαινών, Γιώργο Γαλάτη, να παίρνει τον λόγο και να ζητάει από το Σώμα να αποτιμηθεί φόρος τιμής στους δύο πεσόντες Λεχαινίτες στην Κύπρο.

Πράγματι, το Σώμα έκανε αποδεκτή την πρόταση και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής για τους δύο ήρωες.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ανέγνωσε την επιστολή της Βασιλικής Κομπορόζου μέσω της οποίας δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη της πλειοψηφίας [διαβάστε εδώ...]

Για άλλη μία φορά, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, παρευρέθηκαν οι κάτοικοι του οικισμού των Αγίων Θεοδώρων, όπου ο πρόεδρος Αθανάσιος Χαραλαμπόπουλος μίλησε και πάλι για την αφόρητη κατάσταση που επικρατεί τονίζοντας ότι, "υπάρχει θέμα διαβίωσης στο χωριό μας. Δεν θέλουμε να γινόμαστε κουραστικοί, αλλά δεν αντέχουμε άλλο".

Ο κος Χαραλαμπόπουλος μοίρασε στον δήμαρχο και σε όλα τα μέλη του συμβουλίου αίτηση μέσω της οποίας ζητάει αντιπροσωπεία του δήμου να παρευρεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να συζητηθεί εκεί το θέμα της περιβαλλοντικής καταστροφής, να υπάρξει πλήρης ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου και να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις.

Ολόκληρη η Αίτηση των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων:

"Η υποβάθμιση της ζωής και της υγείας των κατοίκων στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών είναι πλέον γεγονός. Τα τελευταία χρόνια και κυρίως τα τελευταία 4, ο δήμος με το δημοτικό συμβούλιο ενέσκυψαν στο πρόβλημα, το ανέδειξαν και βοήθησαν τους κατοίκους για να μπορέσουμε, όλοι πλέον, να βρούμε λύσεις, πλην όμως δεν κατέστη δυνατό μέχρι και σήμερα η επίλυσή του και αυτό παρέμεινε το ίδιο. 

Τον τελευταίο καιρό όλοι μας πιστέψαμε ότι οι βελτιώσεις που έγιναν θα ανέτρεπαν την υπάρχουσα κατάσταση, δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά ματαιώθηκαν οι προσδοκίες μας. Είναι δεδομένο ότι δεν θέλουν οι επιχειρηματίες να λύσουν το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιουργούν. 

Για τους λόγους αυτούς οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν και απαιτείται το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει θέση για το πρόβλημα που απασχολεί τους συμπολίτες μας και εισηγούμαστε τα κάτωθι:

1] Επίσημο αίτημα προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, στο οποίο θα παρασταθεί αντιπροσωπία από όλες τις δημοτικές παρατάξεις του τωρινού δημοτικού συμβουλίου, καθώς επίσης ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, να συζητηθεί το θέμα της περιβαλλοντικής καταστροφής στους Αγίους Θεοδώρους, να υπάρξει ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου και να ληφθούν άμεσες αποφάσεις για την προστασία της υγείας και της ζωής των κατοίκων.

2] Η συσταθείσα επιτροπή από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για την παρακολούθηση του περιβαλλοντικού προβλήματος στους Αγίους Θεοδώρους που αποτελείται ενδεικτικά από του κ.κ. Ναμπίλ Μοράντ, Δήμαρχο, Αναστάσιο Μυλωνόπουλο, αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Διονύσιο Μάλλιαρη πρώην αναπληρωτή δήμαρχο, Ανδρέα Μίγκο, αντιδήμαρχο, Ιωάννη Λέντζα, δημοτικό σύμβουλο μειοψηφίας, Γεώργιο Γαλάτη, πρόεδρο τοπικής κοινότητας Λεχαινών, Αθανάσιο Χαραλαμπόπουλο, κάτοικο Αγίων Θεοδώρων και πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου, να σχηματίσουν έκθεση στην οποία να αποτυπώνεται το είδος και η ένταση της περιβαλλοντικής υποβάθμισης-καταστροφής και να την καταθέσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο. 

3] Αίτημα προς στις αδειοτούσες αρχές για λήψη άμεσων μέτρων, ως προβλέπεται από τις αδειοδοτήσεις των επιχειρήσεων, για την ενεργοποίηση των άρθρων αναστολής της λειτουργίας των λειτουργούντων μονάδων, ενόψει της υπερβάλλουσας όχλησης των περιοίκων από τη λειτουργία τους. 

4] Ανάδειξη όλων των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί και ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις μέχρι σήμερα ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. 

5] Όλα τα ανωτέρω να επιδοθούν στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ως ψήφισμα. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποδέχτηκε την αίτηση των κατοίκων.

Στη συνέχεια, εκτός ημερήσιας διάταξης, με εισηγητή τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Μίγκο, συζητήθηκε η προγραμματική σύμβαση με εταιρεία για το Κέτρο Κοινότητας. Ένα θέμα που έκανε δεκτό το δημοτικό συμβούλιο.
Σχετικά με αυτό το θέμα, δηλώσεις έκανε στο newsgf.net, ο Ανδρέας Μίγκος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΓΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

"Πρόκειται για μια εταιρεία που ουσιαστικά είναι ΜΚΟ και η οποία ασχολείται με την υλοποίηση των προγραμμάτων και των δράσεων του Κέντρου Κοινότητας και του Κέντρου Μεταναστών. Η σύμβαση γίνεται κάθε χρόνο με αυτή την εταιρεία, είχε γίνει και πέρυσι, και συνέβαλλε καθοριστικά στην ομαλή λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας και στον προγραμματισμό των δράσεων, γιατί έχει πάρα πολύ μεγάλη τεχνογνωσία. Επικεφαλής της είναι καθηγητής Πανεπιστημίου της Ιατρικής στην Πάτρα και συμμετέχουν  πολλοί παλιοί αυτοδιοικητικοί όπως η κα Κουρή που ήταν αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον δήμο Πατρέων και μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ.

Όπως είπα και στο δημοτικό συμβούλιο έχουν γίνει 63 δράσεις σε έναν χρόνο, έχουν γίνει καινο΄ργιες δομές του δήμου, όπως το κοινωνικό φροντιστήριο, το κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνική ιματιοθήκη και ομάδα εθελοντών και όλες αυτές έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στην καλύτερη αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που οφείλονται στη μεγάλη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό των συνανθρώπων μας.

Εκτός από τις δράσεις αυτές έχουν γίνει εννέα εκδηλώσεις, όπως τεστ ΠΑΠ και πολλά άλλα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, σε ρομά κλπ, 29 ομιλίες και ημερίδες, έγινε μια μεγάλη ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού, μια μεγάλη ημερίδα για το μπούλινγκ που απασχολεί πάρα πολύ την κοινωνία και πιστεύουμε ότι με την συνέχιση της σύμβασης και την συνεργασία θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Εδώ θέλω να τονίσω ότι σε πολλές επισκέψεις  που έκανε η Διαχειριστική Αρχή έδωσε συγχαρητήρια στις εργαζόμενες για όσα έχουν κάνει και τις χρησιμοποιεί ως υποδείγματα καλής πρακτικής".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση ήταν αρκετά ήρεμη με τους συμβούλους αλλά και προέδρους τοπικών κοινοτήτων, όπως της Αετορράχης και του Μπορσίου, να καταθέτουν τις ερωτήσεις τους πριν την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και να παίρνουν απαντήσεις από τους αρμόδιους αντιδημάρχους, ενώ σε πολλά θέματα παρενέβη και ο ίδιος ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ για να καταθέσει τις απόψεις του, να δώσει περισσότερες απαντήσεις όπου νόμιζε ότι χρειαζόταν και να μιλήσει για επαφές του ιδίου και συνεργατών του σε διάφορες υπηρεσίες στην Αθήνα.

Ένα από τα ερωτήματα που απασχόλησαν αρκετή ώρα το δημοτικό συμβούλιο ήταν αυτό που έκανε η Ελένη Λευκαδίτη-Καραγιάνη και αφορούσε τους λαμπτήρες. Σε αυτό το θέμα πήρε το ερέθισμα ο Δημήτρης Χάρδας να μιλήσει για τους προβολείς που χρησιμοποιεί ο οικισμός της 117 Π.Μ., όπου το κόστος ρεύματος επιβαρύνει τους πολίτες του δήμου. "Θα απαλλαγούν οι πολίτες τελικά από αυτό τον βραχνά;", ήταν η ερώτηση που έθεσε.

Αμέσως μετά, το δημοτικό συμβούλιο πέρασε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατά την διάρκεια συζήτησης των πρώτων θεμάτων, τον λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λέντζας, ο οποίος -για ακόμη μια φορά- τόνισε πως μόνο γενικόλογα ακούει στα δημοτικά συμβούλια. "Να αφήσουμε τα παχιά λόγια και να λύσουμε τα προβλήματα δυναμικά. Τέσσερα χρόνια  μόνο λόγια ακούμε, όλο για μελέτες ακούμε και τίποτα δεν βλέπουμε".

Στο θέμα της συζήτησης του βιολογικού της Βάρδας, τον λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μάλλιαρης, ο οποίος προσπάθησε να "επιτεθεί" στον Γιάννη Λέντζα, ρωτώντας τον, "τι εσείς φέρατε 4 χρόνια για τον βιολογικό;".
Ο γιατρός, ήρεμος απάντησε ότι η παράταξή του πολλές φορές έχει φέρει το θέμα στα δημοτικά συμβούλια, όπως και άλλα θέματα.  "Εμείς φέρνουμε θέματα και μας κατηγορείτε γιατί δεν έχουν παρθεί αποφάσεις; Εσείς διοικείτε", του απάντησε. "Εμείς έχουμε φέρει θέματα, εσείς είστε ανεπαρκείς. Εσείς διοικείτε κι έναν απολογισμό ποτέ δεν φέρατε", ανέφερε εκτός των άλλων. "Η δική μας παράταξη θα ήταν κάθε μέρα στη Αθήνα μέχρι να λυθούν τα προβλήματα, αφού εκεί είναι τα κέντρα των αποφάσεων".

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος κος Ζαφειρόπουλος για να σταματήσει την διένεξη των δύο συμβούλων.

Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε αρκετή ώρα το δημοτικό συμβούλιο ήταν η επικύρωση συμφωνίας με ΕΤΑΔ που αφορά το Κουνουπέλι, και εξουσιοδότηση για ενέργειες. Ένα θέμα που, επίσης, εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, ο οποίος βρέθηκε προ ημερών στην Αθήνα μαζί με τον δήμαρχο για συζητήσεις με εκπροσώπους της εταιρείας [διαβάστε εδώ...].
Σε αυτό το θέμα διευκρινήσεις έδωσε και ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, έτσι ώστε το Σώμα να αποκτήσει μια πλήρη εικόνα της κατάστασης.
Σε αυτό το θέμα υπήρξε η έντονη διαφωνία, κυρίως των συμβούλων της αντιπολίτευσης για τον λίγο χρόνο παραχώρησης, αναφέροντας πως τα 15 χρόνια που λέει η ΕΤΑΔ είναι λίγα.

Τάκης Λαινάς: "Η παραχωρείται ή δεν παραχωρείται. Τι σημαίνει για 15 χρόνια; Θα το αξιοποιήσουμε και θα μας το πάρουν πίσω;" 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις των υπολοίπων, με τον Δημήτρη Χάρδα να βάζει θέμα αξιοποίησης των παλαιών λουτρών Κυλλήνης και των παλαιών υδροθεραπευτηρίων.

Στην τοποθέτησή του ο αντιδήμαρχος Τάσος Μυλωνόπουλος αναφέρθηκε στην περιοχή την οποία έχει ζήσει από μικρός και συμφώνησε με τον Πάνο Δημητρόπουλο, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε κάνει πρόταση για παραχώρηση διάρκειας 50 ετών.

Ανδρέας Χαμουζάς: Ας το πάρουμε για τον χρόνο που μας το δίνουν.

Διονύσης Μάλλιαρης: "Δεν ψηφίζω για 15 χρόνια. Ψηφίζω την πρόταση Δημητρόπουλου για 50 χρόνια".

Στο θέμα παρενέβησαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο Δημήτρης Λευκαδίτης, ο Αντώνης Τζιτζογλάκης κ.α., ενώ όταν τον λόγο πήρε ο Γιάννης Λέντζας ανέφερε: "Μετά τον χαρτοπόλεμο που είχατε, έρχεται η ΕΤΑΔ και μας το παραχωρεί με υψηλό τίμημα. Συμφωνώ με την πρόταση Δημητρόπουλου. Να δούμε, επίσης, τις πηγές που δεν είναι του Δασκαλαντωνάκη και πως θα τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο".

Ο κος Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως πρέπει το δημοτικό συμβούλιο να διεκδικήσει την δωρεάν παραχώρηση για 50 χρόνια και την αξιοποίηση της περιοχής μόνο από τον δήμο.

Η συζήτηση τόσο για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και για τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης συνεχίστηκε για πολλή ώρα ακόμη...

ΣΧΟΛΙΑ

* Θέμα συζήτησης σε πηγαδάκι έγινε η "επίθεση" του Διονύση Μάλλιαρη στον Γιάννη Λέντζα για τον βιολογικό. Όπως έλεγαν οι παριστάμενοι, ο κος Μάλλιαρης ήθελε τώρα να δείξει την παρουσία του αφού θέλει να διεκδικήσει τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, επιτιθέμενος στον κο Λέντζα τον οποίο θεωρεί ως τον πιο δυνατό αντίπαλό του.

* Εισηγητής τεσσάρων, ιδιαίτερα σημαντικών θεμάτων ήταν σήμερα ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, ο οποίος σε όλα εμφανίστηκε απόλυτα διαβασμένος δίνοντας ξεκάθαρες απαντήσεις. Και πάντα με την ηρεμία που τον διακρίνει.

* Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Ζαφειρόπουλος, μαζί με τον γραμματέα Αλέξη Γαλάνη, θα πρέπει να δουν λίγο την ακουστικότητα των μικροφώνων. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι φωνές ακούγονταν "μπουκωμένες" και σε άλλες η ακουστικότητα δεν ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα όλοι να δυσκολευόμαστε να παρακολουθήσουμε τις τοποθετήσεις των συμβούλων.

* Η δουλειά που κάνει ο Αλέξης Γαλάνης αναγνωρίστηκε δημόσια και από τον Δημήτρη Λευκαδίτη. Όταν ο τελευταίος ανέφερε στον κο Μίγκο γιατί φέρνει εκτός ημερήσιας διάταξης την προγραμματική σύμβαση της εταιρείας με το Κέντρο Κοινότητας, ο αντιδήμαρχος απάντησε πως διέφυγε της προσοχής του κου Γαλάνη και δεν το πέρασε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Αμέσως ο κος Λευκαδίτης είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αφού ο κος Γαλάνης είναι εξαίρετος στην δουλειά του κι ένας από τους καλύτερους υπαλλήλους του δήμου.

* Μία από τις ελάχιστες φορές -μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού- ήταν η απουσία των Ανδρέα Κορομηλά και Νεόφυτου Παπαδόπουλου από το δημοτικό συμβούλιο. Πολλοί αναρωτήθηκαν για τον λόγο της απουσίας τους...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ο Πάνος Δημητρόπουλος διαβάζει, πριν την έναρξη
της συνεδρίασης, την αίτηση των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων

Ο Γιώργος Γαλάτης καθώς εισηγείται να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή
για τους δύο ήρωες Λεχαινίτες που σκοτώθηκαν στην Κύπρο το '74

Γιάννης Λέντζας και Θανάσης Χαραλαμπόπουλος καθώς συζητούν για την αίτηση των κατοίκων

Αντικείμενο ζήλιας ο αντιδήμαρχος Χρήστος Παλαιολόγος.
Κανείς άλλος δεν είχε την ευκαιρία να έχει δίπλα του δύο όμορφες κυρίες

Και οι δύο εντυπωσίασαν με την παρουσία τους. Αριστερά η πρόεδρος της ΤΚ Κυλλήνης, Δήμητρα Φιτσάλου, μαυρισμένη από την θάλασσα και δίπλα της η πρόεδρος της Παλαιάς Μανωλάδας Πόλυ Μπιτούνη, η οποία εντυπωσίασε με τα πανέμορφα μάτια της. 

Ο Ανδρέας Μίγκος και η Αναστασία Οικονομοπούλου

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, Θανάσης Χαραλαμπόπουλος
έχοντας δίπλα του την Δήμητρα Φιτσάλου

Η πρόεδρος της ΤΚ Αετορράχης

Ο Πάνος Δημητρόπουλος τοποθετείται για το Κουνουπέλι
και ο Γιάννης Λέντζας δίπλα του παρακολουθεί με προσοχή
Ο πρόεδρος της ΤΚ Μπορσίου αναφέρει προβλήματα υδροδότησης στο χωριό του. Τον παρακολουθεί με προσοχή ο Χρήστος Παλαιολόγος, ο οποίος λίγο αργότερα έδωσε απαντήσεις. 



COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Φωνή απόγνωσης από τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων...
Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Φωνή απόγνωσης από τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJttxI0jc3AzZg8iFIZ1Acj2zjucVnW1rnM2sczM33aItZL9Se7sNsKlk5g2_DikyPyv3z-za3ufIoxh-ibArBqQ6rqbbnbmF0J3EA0wVXMcqETJsTqKko27SSIvmOY1U4VT4FNuoPbLk/s640/P1140389.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJttxI0jc3AzZg8iFIZ1Acj2zjucVnW1rnM2sczM33aItZL9Se7sNsKlk5g2_DikyPyv3z-za3ufIoxh-ibArBqQ6rqbbnbmF0J3EA0wVXMcqETJsTqKko27SSIvmOY1U4VT4FNuoPbLk/s72-c/P1140389.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/07/blog-post_969.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/07/blog-post_969.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy