-->

Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ηρεμη συνεδρίαση με απουσίες που... προκάλεσαν ερωτηματικά!

* Γιάννης Λέντζας: Το Σώμα πρέπει να γνωρίζει τι ψάχνει ο εισαγγελέας... * Ναμπίλ Μοράντ: Θέλουμε να γίνεται έλεγχος... Σαράντα...



* Γιάννης Λέντζας: Το Σώμα πρέπει να γνωρίζει τι ψάχνει ο εισαγγελέας...

* Ναμπίλ Μοράντ: Θέλουμε να γίνεται έλεγχος...

Σαράντα λεπτά μετά τις 6.00΄το απόγευμα ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Μια συνεδρίαση που κινήθηκε σε ήρεμους τόνους αλλά με την απουσία του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Ανδρέα Κορομηλά και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, Διονυσίου Μάλιαρη και Δημήτρη Χάρδα, με κάποιους να αναρωτιούνται εάν ήταν προσχεδιασμένη!

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που πριν λίγες εβδομάδες έπεσε νεκρός από τα πυρά της Αλβανικής αστυνομίας.

Την πρόταση έκανε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Ελένη Καραγιάννη-Λευκαδίτη, την οποία αποδέχθηκε ομόφωνα το Σώμα.

Στη συνέχεια τον λόγο ζήτησε και πήρε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συμμαχίας, κος Θεοδωρόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην μη συζήτηση των προβλημάτων στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο ίδιος ζήτησε, μεθαύριο Τετάρτη, που υπάρχει νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, το δημοτικό συμβούλιο και οι κάτοικοι του οικισμού να μεταβούν στην Περιφέρεια και να ζητήσουν επιτακτικά το θέμα να μπει εκτός ημερήσιας διάταξης.

Ναμπίλ Μοράντ
Ήταν μια πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα πως το μεσημέρι της Τετάρτης θα υπάρχει πούλμαν έξω από το δημαρχείο για να πάνε, όσοι θέλουν και μπορούν, στην Πάτρα.

Λίγο νωρίτερα, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος τόνισε ότι επανειλημμένα έχει ζητηθεί μα συζητηθεί το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και συνεχώς αρνούνται, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων, Θανάσης Χαραλαμπόπουλος τόνισε ότι "πρέπει να πάμε όλοι. Να πιέσουμε να συζητηθεί το θέμα μας".

Γιάννης Λέντζας
Ο Τάκης Λαινάς, όπως και ο Γιάννης Λέντζας, λίγο αργότερα, έβαλαν το θέμα του οικονομικού ελέγχου για τον δήμο και το δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης - ένα θέμα που είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες [διαβάστε εδώ...].

Ενημέρωση για το ίδιο θέμα ζήτησε και ο δημοτικός σύμβουλος Νεόφυτος Παπαδόπουλος, ο οποίος, εκτός των άλλων, απευθυνόμενος στον Ναμπίλ Μοράντ του ζήτησε να φέρει στο συμβούλιο τις ανώνυμες καταγγελίες για να ενημερωθούν.

Γιάννης Λέντζας: Πρέπει να γνωρίζουμε τι
Νεόφυτος Παπαδόπουλος
ψάχνει ο εισαγγελέας. Να γνωρίζει το Σώμα για να μη τρέχουμε όπως τώρα τρέχετε εσείς". 

Απαντώντας ο Ναμπίλ Μοράντ ανέφερε  ότι υπήρχαν καταγγελίες μέχρι το 2010 και προφανώς τώρα τα μάζεψαν όλα μαζί. "Αν έγιναν και κάποιες άλλες για το λιμενικό ταμείο, ο εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να ψάξει. Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση, ούτε κανένας ξέρει εάν υπάρχουν νέες καταγγελίες. Εμείς θέλουμε να γίνεται έλεγχος".

Άλλα θέματα που μπήκαν εκτός ημερήσιας διάταξης, ήταν για το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών [Νεόφυτος Παπαδόπουλος] [διαβάστε εδώ και εδώ ...], για την καταστροφή στα ελαιόδενδρα και να βγει ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο [Αναστασία Οικονομοπούλου], για την ασφάλεια των πολιτών της περιοχής του Κάστρου [Ελένη Καραγιάννη-Λευκαδίτη] για την εισπραξιμότητα από πλατείες και πεζοδρόμια [Νεόφυτος Παπαδόπουλος]. Ερωτήματα στα οποία απάντησε ο Ναμπίλ Μοράντ, ο οποίος -εκτός των άλλων- συμφώνησε να εκδοθεί ψήφισμα για την καταστροφή των ελαιοδένδρων, να έρθει ο διοικητής της αστυνομίας και να κάνει ενημερώσει για το θέμα ασφάλειας των πολιτών.

Χρήστος Ζαφειρόπουλος
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και μίλησαν από το Καπελέτο ο Γιώργος Λίβανος ο οποίος αναφέρθηκε για την κακή κατάσταση των δρόμων και για τους υψηλούς λογαριασμούς ύδρευσης, καθώς και ο Μανώλης Ανδρέου από την περιοχή της Βάρδας  ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του δήμου σε δρόμους της περιοχής που βρίσκονται σε κακή κατάσταση.


Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Ζαφειρόπουλος, διάβασε δύο ανακοινώσεις: Η πρώτη ήταν η ανεξαρτοποίηση του Δημήτρη Χάρδα και η δεύτερη ήταν από την ΚΕΔΕ.

Αμέσως μετά το Σώμα πέρασε στη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης [διαβάστε εδώ τα θέματα]







COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ηρεμη συνεδρίαση με απουσίες που... προκάλεσαν ερωτηματικά!
Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ηρεμη συνεδρίαση με απουσίες που... προκάλεσαν ερωτηματικά!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifL48mQvS8cF0_h1Nif0_7jXuMgxw3Nc7qQvHjYYdMV6Jg51Z_OvEW9gJgy_twKBOKSSwGDi0k-HIrdJIZX4sIHVSn0MHbiAJRjagTyh_5ZB0GcPomjNx7PXKIGHP40AH1y7piiGw7Rjw/s640/P1150674.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifL48mQvS8cF0_h1Nif0_7jXuMgxw3Nc7qQvHjYYdMV6Jg51Z_OvEW9gJgy_twKBOKSSwGDi0k-HIrdJIZX4sIHVSn0MHbiAJRjagTyh_5ZB0GcPomjNx7PXKIGHP40AH1y7piiGw7Rjw/s72-c/P1150674.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_776.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_776.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy