-->

Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξέσπασμα Διονύση Μάλιαρη - Δριμεία επίθεση κατά Ναμπίλ και Κοντόγιωργα [video & φωτογραφίες]

Μάλιαρης προς Ναμπίλ: "... εσύ δεν μπορείς να νοικοκυρέψεις τον δήμο. Είσαι μια αποτυχία"  Χάρδας προς Πρόεδρο Δ.Σ.: "...


Μάλιαρης προς Ναμπίλ: "... εσύ δεν μπορείς να νοικοκυρέψεις τον δήμο. Είσαι μια αποτυχία" 

Χάρδας προς Πρόεδρο Δ.Σ.: "Έπρεπε να είχες παραιτηθεί..." 

Ζαφειρόπουλος: "Είχαμε διαβεβαιώσεις ότι πράξαμε το σωστό..." 

Κορομηλάς: "Λέτε αερολογίες. Ευτυχώς ήταν μυστική η ψηφοφορία..." 

Ναμπίλ: "Αν δεν ήταν θέση προέδρου δεν θα κάναμε τίποτα..." 

Σε μια άκρως κουραστική συνεδρίαση εξελίχθηκε το αποψινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, το οποίο επί σχεδόν 2 και πλέον ώρες σημαδεύτηκε από την δριμεία επίθεση του Διονύση Μάλιαρη ιδιαίτερα προς τον δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ.

Ο Διονύσης Μάλιαρης, που απόψε φάνηκε η πίεση που είχε δεχθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα με την προσπάθεια να τον αντικαταστήσουν από Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηρακλής, ξέσπασε και προφανώς δικαιολογημένα, αφού και πάλι ακούστηκε από το στόμα του δημάρχου πως πράγματι έχει κάνει έργο στον Σύνδεσμο Ηρακλής.

Ο Ναμπίλ Μοράντ, για να δικαιολογήσει την πράξη του να φύγει από πρόεδρος του Συνδέσμου ο Μάλιαρης είπε το εξής καταπληκτικό: "Η θέση ανήκει στην πλειοψηφία. Αν δεν ήταν θέση προέδρου δεν θα κάναμε τίποτα"!!!!

Τον "χορό" της επίθεσης κατά της δημοτικής αρχής άνοιξε ο επικεφαλής της Μείζονος μειοψηφίας, Ανδρέας Κορομηλάς, όπου στην αρχή της συνεδρίασης έβαλε το θέμα της αντικατάστασης του Μάλιαρη και της δικαίωσής του από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση: "Δικαιωθήκαμε σε όσα σας λέγαμε", είπε συγκεκριμένα και γυρνώντας προς τον πρόεδρο του ΔΣ. Χρήστο Ζαφειρόπουλο: "Να προσέχετε όταν κάνετε εισήγηση κύριε πρόεδρε".

Ο Ανδρέας Κορομηλάς, να θυμίσουμε, ήταν αυτός που στο περιβόητο δημοτικό συμβούλιο όπου έγινε η μυστική ψηφοφορία για την αντικατάσταση του Μάλιαρη, είχε πει να μην προχωρήσουν σε αυτή την διαδικασία, διότι θα την πατήσουν. Όπως κι έγινε.
Ο ίδιος απόψε σήκωσε τους τόνους, για το συγκεκριμένο θέμα, κατακεραυνώνοντας την δημοτική αρχή: "Λέτε αερολογίες. Καταδικάσατε τους συμβούλους. Ευτυχώς που ήταν μυστική η ψηφοφορία".


Δριμεία επίθεση δέχθηκε η δημοτική αρχή και από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Χάρδα, ο οποίος χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις.

Στο θέμα του Δ. Μάλιαρη, 'επιτέθηκε' στον πρόεδρο του ΔΣ, Χρήστο Ζαφειρόπουλο, λέγοντάς του, "έπρεπε να είχες παραιτηθεί πρόεδρε", ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε να μη προχωρήσουν στην απομάκρυνση του Μάλιαρη αφού θα εκτείθονταν.

Ο ίδιος ο κος Χάρδας, όμως, δεν έμεινε μόνο στο θέμα του Διονύση Μάλιαρη. Με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο επιτέθηκε κατά Ναμπίλ Μοράντ "Δεν έχω πάρει απάντηση σε ερώτηση που έχω θέσει πριν πολύ καιρό. Ποιος νομίζετε ότι είστε; Έχετε τον Μπαλαούρα να σας καλύπτει;" και συνέχισε:
"Προ 4μήνου είχα βάλει θέμα για το λιμάνι μας. Πριν λίγες ημέρες χρηματοδοτήθηκαν υδροπλάνα. Κι εμείς κοιμόμαστε... Πήρατε στο λαιμό σας το λιμάνι Κυλλήνης και των Λεχαινών....  "Μισείτε την Κυλλήνη".

"Θα χάσουμε τα υδροπλάνα και θα ερημώσει η Κυλλήνη. Δεν το καταλαβαίνετε;"

Από την φραστική επίθεση του Δημήτρη Χάρδα δεν ξέφυγε και ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος. "Που είναι κύριε Μίγκο οι αναπλάσεις στο Κάστρο; Θέλω ξεκάθαρες απαντήσεις", και λίγο αργότερα πέταξε την "βόμβα" απευθυνόμενος πάλι στον Ναμπίλ: "Έχετε πάρει δήμαρχε επιταγή κατ' εμέ του ιδίου"!!!!

Χρήστος Ζαφειρόπουλος για το θέμα Μάλιαρη: "Είχαμε διαβεβαιώσεις ότι πράξαμε το σωστό"

Δημήτρης Χάρδας: "Μη λέτε ψέματα. Στην Αποκεντρωμένη δεν τολμήσατε να πείτε ότι έχετε απόφαση"

Νεόφυτος Παπαδόπουλος: "Δεν θέλω να σηκώσω τους τόνους. Η δική μου τοποθέτηση ήταν νομική και δεν την λάβατε υπόψη. Δικαιώθηκα πλήρως"

Ναμπίλ Μοράντ: "Ψάξαμε το θέμα Μάλιαρη. Έγινε συνάντηση με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης. Μας είπε ναι κι έτσι προχωρήσαμε"

Τάκης Λαινάς: "Γίναμε Σώμα αντιπαραθέσεων κι ευθύνεται η παράταξη της πλειοψηφίας"

Ναμπίλ Μοράντ προς Δ. Χάρδα: "Δεν φέρατε ποτέ πρόταση ανάπλασης Κάστρου".

Σε ένα άλλο σημείο, ο Ναμπίλ απευθυνόμενος στον Χάρδα του είπε, "θα τ' ακούσεις κ. Χάρδα", για να λάβει την απάντηση του πρώην προέδρου του ΔΣ: "Αμ, θα τ' ακούσεις κι εσύ απόψε".

Ανδρέας Μίγκος: "Δεν θα χρησιμοποιήσω το ύφος που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως για να μη ρίξω το επίπεδο"

Δημήτρης Χάρδας: "Να το πάρεις πίσω το 'επίπεδο'"

Ανδρέας Μίγκος: "Πήγαμε σε αναπλάσεις μεγάλων πόλεων. Υπάρχει κι άλλο πρόγραμμα για μικρότερες κοινότητες. Δεν δέχομαι ότι δεν αγαπάμε κάποια ενότητα του δήμου. Τα έργα γίνονται σε πολλές περιοχές". 

Διονύσης Μάλιαρης...


Είναι αλήθεια ότι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Διονύσης Μάλιαρης, για αρκετή ώρα παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα χωρίς να κάνει ουσιαστική παρέμβαση. Μέχρι που το αποφάσισε...

"Δεν λέει ο δήμαρχος ότι το θέμα μας είναι προσωπικό. Λέτε ψέματα, ντροπή σας"

"Ξέρατε ότι η απόφαση θα κατέρρεε. Γιατί το κάνατε; Γιατί ξεφτιλίζεστε;"

"Δεν πήγατε την απόφαση που αφορούσε την υπόθεση Β. Αρβανίτη. Όταν την έδειξα στην Αποκεντρωμένη, θα με δικαίωνε. Γιατί δεν το είπατε στον Γραμματέα;"

"Αν το θέμα είναι προσωπικό πέστε το. Αν ήθελες την παραίτησή μου να μου την ζήταγες. Δεν δώσατε ποτέ λεφτά στον Σύνδεσμο γιατί εγώ ήμουν πρόεδρος"

"Από το 2015 είχαμε πάρει απόφαση σε χρέος του Συνδέσμου να καταβάλλει ο δήμος το 20% κατ' έτος. Το 2017 και 2018 δεν κάνατε τίποτα. Το 2018 138.0-00 έπρεπε να δώσετε. Έχουμε έργα σε εκκρεμότητα. Γιατί δεν μας καταβάλλετε τα χρήματα; Αν δεν μας δώσετε χρήματα μέχρι τέλος του έτους θα μπλοκάρετε τις πληρωμές"

"Σας πειράζει που νοικοκυρέψαμε τον Σύνδεσμο κι εσύ δεν μπορείς να νοικοκυρέψεις τον δήμο. Είσαι μια αποτυχία".

Ναμπίλ Μοράντ: Μη δίνετε πληροφορίες στους πολίτες σε λάθος κατεύθυνση...
Ο δήμος μας είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από φυσικές καταστροφές..."

Η αντιπαράθεση με Άννα Κοντόγιωργα:

"Σαν αντιπρόεδρος κυρία Κοντόγιωργα είσαστε ανύπαρκτη. Εγώ υπογράφω, όχι εσείς"

Α. Κοντόγιωργα: "Να πάρετε πίσω το ανύπαρκτη"

Δ. Μάλλιαρης: "Είστε ανύπαρκτη. Έχετε υπογράψει κανένα χαρτί;"

Α. Κοντόγιωργα: "Έχω υπογράψει κι εγώ χαρτιά..."

Δ. Μάλιαρης: "Είσαστε ανύπαρκτη"

Αντιπαράθεση υπήρξε και μεταξύ της Άννας Κοντόγιωργα με τον δημοτικό σύμβουλο Νεόφυτο Παπαδόπουλο:

"Με κατηγόρησε ο κος Παπαδόπουλος γιατί δεν σταματάω τα πανηγυράκια και τα τσιφτετελάκια. Του είπα ότι δεν έχετε λόγο να ελέγχετε το νομικό πρόσωπο. Ψηφίζετε κι εσείς τα τσιφτετελάκια...
Ο Σύνδεσμος είναι παιδί δύο δήμων..."
"Ο δήμος έβαλε πλάτη για να λειτουργήσει ο Σύνδεσμος..."

Νεόφυτος Παπαδόπουλος: "Δεν σας έκανα κακή κριτική. Σας είπα ότι τα οικονομικά του δήμου είναι κακά....
Πιστεύετε ότι με γιορτές και τσιφτετέλια κάνετε πολιτισμό. Έχουμε διαφορετική αντίληψη περί πολιτισμού". 

Μετά τα παραπάνω [κι ακόμα περισσότερα] , το δημοτικό συμβούλιο κατάφερε να περάσει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης...












COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξέσπασμα Διονύση Μάλιαρη - Δριμεία επίθεση κατά Ναμπίλ και Κοντόγιωργα [video & φωτογραφίες]
Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξέσπασμα Διονύση Μάλιαρη - Δριμεία επίθεση κατά Ναμπίλ και Κοντόγιωργα [video & φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqmHmMGjOQTIwZ3MWWBR0QBaZUf4aUwze-8YpySA8Yqt6pz9Yu-gBxzYYykaWBdM_ORIsF4PqqemYG0perK3S-b0n5O1xdUo4u3ZfX6nPw3Z8m2EmMSBav5J4uHL67zRhclWOk3cz62IA/s640/P1150996.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqmHmMGjOQTIwZ3MWWBR0QBaZUf4aUwze-8YpySA8Yqt6pz9Yu-gBxzYYykaWBdM_ORIsF4PqqemYG0perK3S-b0n5O1xdUo4u3ZfX6nPw3Z8m2EmMSBav5J4uHL67zRhclWOk3cz62IA/s72-c/P1150996.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/12/video_13.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/12/video_13.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy