-->

"Δύναμη Ευθύνης": Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Διονύση Μάλιαρη - Ποιοι είναι μαζί του [φωτογραφίες]

* Δεν φοβήθηκα ποτέ τις προκλήσεις, δεν φοβήθηκα ποτέ τις συγκρούσεις... * Είμαι επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων, έμπειρων, ικανών, ...



* Δεν φοβήθηκα ποτέ τις προκλήσεις, δεν φοβήθηκα ποτέ τις συγκρούσεις...

* Είμαι επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων, έμπειρων, ικανών, αποφασισμένων...

* Δεν υπόσχομαι άπιαστα όνειρα. Αναλαμβάνω την ευθύνη των έργων...

Με σύνθημα "Δύναμη Ευθύνης", ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Διονύσιος Μάλιαρης, έκανε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του, παρουσιάζοντας την πρώτη ομάδα υποψηφίων συμβούλων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του.

Ο κος Μάλιαρης, από τον χώρο του  Vigla Village στο Κάστρο, προέβη στην αρχή στην δήλωση υποψηφιότητάς του, τονίζοντας τους λόγους που τον ώθησαν να διεκδικήσει τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.

"Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Εύχομαι ότι καλύτερο.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ  κι ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου που σήμερα με τιμάνε ιδιαιτέρως στο ξεκίνημα του συνδυασμού μας, που λέγεται, Δύναμη Ευθύνης".

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


"Μετά από πέντε χρόνια απραξίας, αδιαφορίας, ανικανότητας και δημοσίων σχέσεων, φτάσαμε στο κομβικό σημείο του δρόμου, στο σταυροδρόμι των μεγάλων αποφάσεων.

Ήρθε η στιγμή που πρέπει όλοι μας, με αίσθημα ευθύνης, με συλλογισμό, με αγάπη και αγωνία για τον τόπο μας, με γενναιότητα να αποφασίσουμε τι θα αφήσουμε πίσω μας, με ποιους θα πάμε, τι θα διεκδικήσουμε για τον τόπο μας, για τον δήμο μας, για τις ζωές μας.

Ο τόπος μας, ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο δήμος της ιστορίας, του πολιτισμού και της πρωτοπόρου πρωτογενούς τομέα, γενναιόδωρα προικισμένος από τη φύση, βρίσκεται απαξιωμένος και καθηλωμένος στις τελευταίες θέσεις της ανάπτυξης και της προόδου.
Ευθύνες υπάρχουν. Ανήκουν σε αυτούς που με αλαζονεία απέρριψαν προτάσεις, ιδέες και αγωνίες και που η ιστορία θα τους κρίνει.

Εμείς, εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου, στην κρίσιμη τούτη για τον τόπο στιγμή, αναλαμβάνουμε απέναντι στον κάθε συνδημότη μας τη μεγάλη ευθύνη να οδηγήσουμε τον δήμο μας στους δρόμους της ανάπτυξης, της προκοπής, της ευημερίας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον πρωτογενή τομέα, να αναδείξουμε τον φυσικά ιστορικό και
πολιτιστικό πλούτο του τόπου μας.

Δεν φοβήθηκα ποτέ τις προκλήσεις. Δεν φοβήθηκα ποτέ τις συγκρούσεις. Θα συγκρουστώ με αρρωστημένες πρακτικές, με ξεπερασμένες αντιλήψεις, με το κάθε τι που κρατά τον τόπο δέσμιο κάθε είδους συμφερόντων.

Ο καθένας από εμάς έχει την προσωπική του διαδρομή στην κοινωνία, στον επαγγελματικό στίβο, στην αυτοδιοίκηση. Δείγματα γραφής υπάρχουν. Δούλεψα με την βοήθεια των συνεργατών μου καθημερινά με πάθος κι ευθύνη στο Κοτύχι και στον σύνδεσμο Ηρακλής και παραδίδουμε έργα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
Με το ίδιο πάθος και το ίδιο αίσθημα ευθύνης θα εργαστώ και ως δήμαρχος.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων, έμπειρων, ικανών, αποφασισμένων να δουλέψουν για τον τόπο μας, να διασφαλίσουν την αναπτυξιακή του πορεία προς το μέλλον. Να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας.

Δεν υπόσχομαι άπιαστα όνειρα. Αναλαμβάνω την ευθύνη των έργων".

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Δημοτική ενότητα Κάστρου Κυλλήνης
  • Κόλιας Νικόλαος του Γεωργίου
  • Τζίκας Τριαντάφυλλος του Δημητρίου
  • Χάρδας Δημήτριος του Παναγιώτη
  • Αρβανίτης Παναγιώτης του Διονυσίου

Δημοτική ενότητα Ανδραβίδας
  • Κορομηλάς Ανδρέας του Κωνσταντίνου
  • Γεωργιόπουλος Ανδρέας του Θεοδώρου
  • Λεμποτέσης Διονύσιος του Χαραλάμπου
  • Βατσής Δημήτριος-Δήμος του Διονυσίου

Δημοτική ενότητα Λεχαινών
  • Βεσκούκη Ιωάννα του Χρήστου
  • Θεοφιλόπουλος Παναγιώτης του Μιχαήλ
  • Ρουμελιώτης Έκτορας του Διονυσίου
  • Βεσκούκης Αλέξιος του Παναγιώτη

Δημοτική ενότητα Βουπρασίας
  • Τσιρίκος Βασίλειος του Σωτηρίου
  • Καστανιώτη-Ζάγκα Λέττα του Σωτηρίου
  • Σκλαβενίτης Ηλίας του Πέτρου
  • Καραχάλιου Ανδριάνα του Αθανασίου
  • Αρβανιτάκης Ευστάθιος του Κωνσταντίνου

*Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων η κα Βεσκούκη Ιωάννα, ο κος Βεσκούκης Αλέξιος και ο κος Αρβανιτάκης Ευστάθιος δεν παρευρέθηκαν.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.

















COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : "Δύναμη Ευθύνης": Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Διονύση Μάλιαρη - Ποιοι είναι μαζί του [φωτογραφίες]
"Δύναμη Ευθύνης": Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Διονύση Μάλιαρη - Ποιοι είναι μαζί του [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiiseTyzSDV_-IzE3nGrtSv-ncAEB1drrH5CTADy5fwQ8RcL4Cxc6BpU67XyqxdYILrO3q-VSWrRfhPHzKPLzQNcoFHFPY1fhn3cPr3w4tJjoFdzqoBhgDO9U7wwLSHp3E7ow3WmKl_0mI/s640/P1160643.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiiseTyzSDV_-IzE3nGrtSv-ncAEB1drrH5CTADy5fwQ8RcL4Cxc6BpU67XyqxdYILrO3q-VSWrRfhPHzKPLzQNcoFHFPY1fhn3cPr3w4tJjoFdzqoBhgDO9U7wwLSHp3E7ow3WmKl_0mI/s72-c/P1160643.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_192.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_192.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy