ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Προτάσεις και Όραμα για το Δήμο ΗΛΙΔΑΣ

Συνδημότισσες και Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι, Νέες και Νέοι του δήμου Ήλιδας, ύστερα από μεγάλη περίσκεψη, αυτοδιοικητική εμπειρία, ...


Συνδημότισσες και Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι, Νέες και Νέοι του δήμου Ήλιδας,

ύστερα από μεγάλη περίσκεψη, αυτοδιοικητική εμπειρία, παρότρυνση φίλων και συνεργατών, έχω εκφράσει δημοσίως από το Σεπτέμβριο 2018 στα ΜΜΕ την πρόθεση μου να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.

Είναι γνωστό ότι στις εκλογές αυτές εφαρμόζεται νέο εκλογικό σύστημα που καθιερώνει την απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού, αλλά και με τους νέους θεσμούς δημοκρατικού ελέγχου και συμμετοχής, όπως τα δημοτικά δημοψηφίσματα. Αποκαθίσταται η πλήρης αντιπροσώπευση και η απόλυτη αντιστοίχιση της διοίκησης των δήμων με την επιθυμία του εκλογικού σώματος, με άλλα λόγια αναβαθμίζεται ο ρόλος του δημότη εκλογέα διότι με την απλή αναλογική αποτυπώνεται κατά τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η λαϊκή θέληση των δημοτών.

Με την απλή αναλογική καταργείται η ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ στο Δήμο, προωθούνται οι συνεργασίες και συγκλίσεις των παρατάξεων προκειμένου να παίρνονται οι αποφάσεις στο δημοτικό συμβούλιο.

Η υποψηφιότητα μου έχει ΕΝΩΤΙΚΟ χαρακτήρα και έχει σκοπό να συμβάλει στην εξουδετέρωση των υφιστάμενων άγονων και αδιέξοδων αντιπαραθέσεων, ύβρεων και απειλών μεταξύ της δημοτικής πλειοψηφίας και της μείζονος αντιπολίτευσης, κατεβάζοντας πολύ χαμηλά το επίπεδο συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο και δεν συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας.

Εκτιμώ ότι έχει έλθει η ώρα της ανάδυσης μιας νέας εποχής στο δήμο μας , οι δημότες μας έχουν την δυνατότητα με την ψήφο τους και το αλάθητο κριτήριο που διαθέτει ο καθένας ξεχωριστά να εκλέξουν την νέα δημοτική αρχή που να είναι ικανή να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις, να ξεκολλήσει ο δήμος από την στασιμότητα και να οδηγήσει στην πρόοδο και την ανάπτυξη. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο Δήμος μας, ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, που να στηρίζει την συλλογικότητα, την συναίνεση στην λήψη των αποφάσεων και όχι στην διοίκηση του ενός ανδρός.

Οραματιζόμαστε ένα δήμο που η συμμετοχή των πολιτών είναι καθοριστικής σημασίας. Θέλουμε μια δημοτική ομάδα που να αντλεί την δύναμή της από την κοινωνία, είναι επιτακτική ανάγκη να ξαναγεννηθεί η ΕΛΠΙΔΑ και η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας, να δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα δήμο φιλικό και προσιτό στους δημότες που να βελτιώνει και δεν θα δυσκολεύει την καθημερινότητα τους. Θέλουμε ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το δήμο Ήλιδας τόσο στο αστικό κέντρο όσο και στις τοπικές κοινότητες.

Συγκροτούμε ένα πλατύ, ευρύτερο και συναινετικό δημοκρατικό ψηφοδέλτιο το οποίο εκφράζει και εκπροσωπεί όλους τους δημότες μας. Θεσπίζουμε κανόνες δεοντολογίας και κοινωνικής λογοδοσίας για όσους αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης στο δήμο. Στηρίζουμε πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη, την κοινωνική οικονομία για να στηριχθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και οι άνεργοι. Προωθούμε την οικολογική και περιβαλλοντική αναβάθμιση, σωστή διαχείριση των υγρών και στερεών αποβλήτων.

Στηρίζουμε και ενισχύουμε την Υγεία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τον Πρωτογενή και Τριτογενή τομέα. Διεύρυνση της αναπτυξιακής πολιτικής του δήμου με έργα υποδομής, αναπλάσεις κλπ, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. ΕΝΩΜΕΝΟΙ να διαμορφώσουμε ένα δήμο για ΟΛΟΥΣ, προοδευτικό, λειτουργικό, και αναπτυξιακό, στην δική μας γλώσσα δεν υπάρχει το " εγώ, ή το εμείς" υπάρχει μόνο το " όλοι μαζί " ΜΠΟΡΟΥΜΕ,

Να αφήσουμε πίσω μας όσα κράτησαν στάσιμο τον τόπο μας τα τελευταία χρόνια και να χαράξουμε μια πορεία αναγέννησης που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Να αξιοποιήσουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα , αρχή γενομένης από την ιστορική και φυσική μοναδικότητα και να αναδείξουμε ως ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια την Αρχαία Ήλιδα.

Συνδημότισσες, συνδημότες, νέες και νέοι,

η διοίκηση του δήμου Ήλιδας είναι ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ , σε αυτήν την προσπάθεια μας , σας καλούμε να είστε δίπλα μας , να μοιραστείτε το όραμα μας , τις σκέψεις μας , να γίνεται κι εσείς με την συμμετοχή σας νευραλγικό κύτταρο του δήμου μας, στηρίζοντας το ευρύ ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπροστά γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ και έχουμε την δυνατότητα να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ το Δήμο μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

COMMENTS

aaaaa
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Αλις Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μίγκος Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πρόσωπα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Προτάσεις και Όραμα για το Δήμο ΗΛΙΔΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Προτάσεις και Όραμα για το Δήμο ΗΛΙΔΑΣ
https://3.bp.blogspot.com/-cZyMQ8ikoM8/XDt-1G_HOjI/AAAAAAADSb0/amZgHNFaDxMU7XgDQDF9PR1IwdHIs0uRACLcBGAs/s640/%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A3%2B%25CE%2592.JPG
https://3.bp.blogspot.com/-cZyMQ8ikoM8/XDt-1G_HOjI/AAAAAAADSb0/amZgHNFaDxMU7XgDQDF9PR1IwdHIs0uRACLcBGAs/s72-c/%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A3%2B%25CE%2592.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_915.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_915.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy