Ο Απόστολος Κατσιφάρας παρουσίασε στον Πύργο τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του στην Ηλεία

Απ’ τον Πύργο ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα-Δ...


Απ’ τον Πύργο ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας. Την Τρίτη ο κ. Κατσιφάρας θα παρουσιάσει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας (8 μ.μ., Παπαστράτειο Μέγαρο, Αγρίνιο) και την Τετάρτη τους υποψηφίους στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας (6.30 μ.μ., πολυχώρος «Αίγλη», Βέσο Μάρε, Πάτρα).

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας στον Πύργο, ανακοίνωσε την σύνθεση του ψηφοδελτίου του στην Ηλεία σημειώνοντας ότι «είμαστε περήφανοι που έχουμε κοντά μας, δίπλα μας, πρόσωπα με πλούσια πολιτική και κοινωνική δράση, με ενεργό παρουσία στα κοινά, πρόσωπα που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης στην τοπική κοινωνία, με σημαντική διαδρομή και πολλές διακρίσεις στον επαγγελματικό ή επιστημονικό τους χώρο».

Στην συνέχεια ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στις αρχές του συνδυασμού αλλά και στους βασικούς στόχους και τις παρεμβάσεις που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.


Δημήτριος Ζαφειρόπουλος

Ο Δημήτριος Ζαφειρόπουλος του Αθανασίου, γεννήθηκε το 1967 στην Νίκαια Αττικής, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου. Προσελήφθη το 2000 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τοποθετήθηκε στην 350 Π.Κ.Β. (Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων). Το 2003 μετατέθηκε στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην οποία είναι τοποθετημένος μέχρι και σήμερα. Από το 2006 έως το 2014 διετέλεσε Πρόεδρος του ΦΑΕΘΩΝΑ, Σωματείου πολιτικού προσωπικού της 117 ΠΜ, και από το 2010 ως και το 2016 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης της ΠΟΕ – ΥΕΘΑ.


Διονυσία Καζάκου

Η Διονυσία Καζάκου γεννήθηκε το 1990 στο Βαρθολομιό Ηλείας. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών, τμήμα Φιλολογίας, με ειδίκευση στην Γλωσσολογία. Συνέχισε την ακαδημαϊκή της πορεία στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε Μεταπτυχιακό επίπεδο με την απόκτηση τίτλου στην Διδακτική της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Έχει εργαστεί εθελοντικά ως Φιλόλογος καθηγήτρια στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Πηνειού και ως παιδαγωγός στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στο σπίτι της Κυλλήνης από όπου και αποχώρησε για να ιδρύσει τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στην Γαστούνη και στην Βάρδα.


Διονύσιος Καπλάνης

Ο Διονύσης Καπλάνης γεννήθηκε στη Βάρδα Ηλείας το 1984. Είναι γιος του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Καπλάνη που δραστηριοποιείται στη Βάρδα Ηλείας. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Δημόσιας Οικονομίας στο ΑΤΕΙ Πατρών και εργάζεται ως λογιστής. Αποφοιτώντας, κατετάγη στον ελληνικό στρατό, εκπληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Το 2008 εκλέχτηκε Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Βουπρασίας και το 2015 εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ Από το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, όπου παραμένει έως σήμερα.


Μάρθα Κόλλια

Η Μάρθα Κόλλια γεννήθηκε και κατοικεί στα Λεχαινά της Ηλείας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Αποβλήτων του ΕΑΠ. Εργάζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Είναι Προϊσταμένη στο Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Έχει διατελέσει μέλος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Ηλείας. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.


Αθανασία Κουσκουρή

Η Αθανασία Κουσκουρή είναι Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος από το 1998 και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος του Δήμου Σκιλλούντος Ν. Ηλείας. Είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Εκλεγμένων Γυναικών Α΄και Β΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συμμετέχει στις οργανωτικές επιτροπές των πανελληνίων συνεδρίων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Νομική σύμβουλος στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και σε Πανελλήνιες συνδικαλιστικές οργανώσεις.


Κωνσταντίνος Μητρόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπουλος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας το έτος 1974. Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία από το 2000. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ζαχάρως την χρονική περίοδο 2006-2010. Στις Περιφερειακές εκλογές του 2014, εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Από τον Οκτώβριο του 2016 έως και σήμερα, ασκεί τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΔΕ, ενώ από τον Ιανουάριο του 2017 έως και σήμερα, εκτελεί χρέη Προέδρου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ».


Παναγιώτης Μπράμος

Ο Παναγιώτης Μπράμος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας το 1978. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού καθώς επίσης και της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ζει στον Πύργο όπου και εργάζεται ως δικηγόρος. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2014 εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας με τον συνδυασμό “Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο”, με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα. Έχει διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και είναι Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.


Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος  

Ο Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος, είναι 28 ετών, μόνιμος κάτοικος Χαβαρίου του Δήμου Ήλιδας της Π.Ε. Ηλείας. Είναι απόφοιτος ενιαίου Λυκείου και τελειόφοιτος του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Από το 2013 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του ελαιολάδου και διατηρεί ελαιοτριβείο στο χωριό του. Από το 2017 είναι αιρετό μέλος του συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Π.Ε. Ηλείας κι επικεφαλής των μικτών ομάδων της Π.Ε. Ηλείας. Τρέφει μεγάλη αγάπη για τον τοπικό αθλητισμό και από το 2018 είναι και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Χαβαρίου Δήμου Ήλιδας ενώ παράλληλα στηρίζει έμπρακτα ως χορηγός και αρκετές ομάδες της Ηλείας.


Γεωργία Παπαναγιώτου- Μαρτζάκλη

Η Γεωργία Παπαναγιώτου – Μαρτζάκλη γεννήθηκε το 1966 στα Τσίπιανα Ν. Ηλείας. Είναι υπάλληλος Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. Πατρών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Εκλέχθηκε Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στις εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα.


Παναγιώτης Πλατανιάς

Ο Παναγιώτης Πλατανιάς είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ και τελειόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Συνεργάστηκε με την Γαλλική Εταιρεία SOGREAH σε ερευνητικό πρόγραμμα υπολογισμού του υδατικού ισοζυγίου Θεσσαλίας. Εκπαιδεύτηκε στη Γαλλία στη διαχείριση αρδευτικών υδάτων. Υπηρέτησε στην Υπηρεσία Εγγείων Βελτιώσεων Ηλείας και στη Διεύθυνση Προγραμματισμού της Νομαρχίας Ηλείας. Διετέλεσε δύο φορές Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Ηλείας και Πρόεδρος του Πανηλειακού. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηλείας και Αντινομάρχης Ηλείας. Εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος το 2010 και το 2015. Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Γεώργιος Τσαρούχας

Ο Τσαρούχας Γεώργιος γεννήθηκε στο Λάττα Πηνείας το 1963 και φοίτησε στο Γυμνάσιο Σιμόπουλου. Είναι ασφαλιστικός σύμβουλος από το 1991, απόφοιτος χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών σπουδών με τον τίτλο L.U.T.C.F. και μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Μ.D.R.T. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Βασιλακοπούλου και έχει ένα γιο και μία κόρη.


Παναγιώτης (Τάκης) Φλεβοτόμος

Ο Παναγιώτης Φλεβοτόμος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας, είναι κάτοικος Αμαλιάδας και είναι ελεύθερος επαγγελματίας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Διατηρεί γραφείο ηλεκτρικών έργων από το 2007 στην Αμαλιάδα. Ασχολείται ενεργά με το συνδικαλισμό και είναι συντονιστής στην οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Ήλιδας. Είναι παντρεμένος πατέρας ενός παιδιού.


Χρήστος Φωτόπουλος

Ο Χρήστος Φωτόπουλος είναι καθηγητής Βιολογίας – Χημείας. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο Χώρο της Ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Πόλη της Αμαλιάδας και διευθύνει με επιτυχία ένα από τα μεγαλύτερα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης του Νομού, το Φροντιστήριο <<Επιστημονικό>>. Πολιτικά και Κοινωνικά Δραστηριοποιείται από τα Φοιτητικά του χρόνια σε συλλογικότητες με στόχο τη Πολιτική λειτουργία και το βάθεμα της Δημοκρατίας. Είναι Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ήλιδας, και πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών.Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας ένωσης Βιολόγων καθώς και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Πολιτιστικού κέντρου Αμαλιάδας για 8 συνεχή χρόνια.


Νικόλαος Χατζηγιάννης

Ο Νικόλαος Χατζηγιάννης γεννήθηκε το 1962 στην Αμαλιάδα όπου ζει και εργάζεται. Εργάζεται στο Δήμο Ήλιδας από το 1990 έως σήμερα στην τέως ΔΕΥΑ στην Διεύθυνση Υδάτινων Πόρων ως Προϊστάμενος στα αντίστοιχα Τμήματα της Διεύθυνσης Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

www.patrisnews.com

COMMENTS

aaaaa
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Αλις Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μίγκος Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πρόσωπα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Ο Απόστολος Κατσιφάρας παρουσίασε στον Πύργο τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του στην Ηλεία
Ο Απόστολος Κατσιφάρας παρουσίασε στον Πύργο τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του στην Ηλεία
https://1.bp.blogspot.com/-M_rc8eBoJrE/XHQ3HSsIXRI/AAAAAAADYC0/A_xnHtco_REvcxaNEXH-ZTjPDrbKrrMvACLcBGAs/s640/PIC-APOSTOLOS-KATSIFARAS-1-1-696x464.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-M_rc8eBoJrE/XHQ3HSsIXRI/AAAAAAADYC0/A_xnHtco_REvcxaNEXH-ZTjPDrbKrrMvACLcBGAs/s72-c/PIC-APOSTOLOS-KATSIFARAS-1-1-696x464.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_157.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_157.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy