-->

Γιάννης Αργυρόπουλος: Παρουσίασε την πρώτη ομάδα υποψηφίων του

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Όραμα Δημιουργίας» και υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος, σε συνέντευξη τύπ...


Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Όραμα Δημιουργίας» και υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε Ηλείας, παρουσίασε την πρώτη ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του.

Στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Σήμερα, 110 μέρες πριν τις εκλογές της 26η Μαΐου ξεκινάμε την ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού μας «Όραμα Δημιουργίας». Είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα των συνοδοιπόρων μου στην προσπάθεια μας, για τη μεγάλη ανατροπή στο δήμο Πύργου. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις.

Στόχος μας να αναδείξουμε μια ελπιδοφόρα πρόταση για τον Δήμο Πύργου, μια νέα Δημοτική Αρχή που θα βγάλει τον Δήμο από την αδράνεια, θα αφυπνίσει δημιουργικές δυνάμεις και θα οδηγήσει τον Πύργο μας να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει στην περιφέρειά, αλλά και στο πανελλήνιο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο και ευρωπαϊκό δήμο, έναν δήμο καινοτόμο, «έξυπνο» και καθαρό που θα βάζει στο επίκεντρό του ενδιαφέροντος του τον άνθρωπο. Γι αυτό και διαμορφώνουμε ένα συνδυασμό από ενεργούς πολίτες.

Με ξεχωριστή εκπροσώπηση της νεολαίας, και των τοπικών συλλογικοτήτων. Με επιστήμονες, με τεχνοκράτες, με ανθρώπους του πολιτισμού, του αθλητισμού, της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού, της επιχειρηματικότητας, της παραγωγής. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι προέρχονται από διαφορετικούς δρόμους, από διαφορετικά κόμματα και παρατάξεις. ¨Εχουν σαφώς διαφορετικές πολιτικές αναφορές και ιδεολογικές προσεγγίσεις. Υπερασπίζονται όμως το κοινό όραμα μας και ένα αδιαπραγμάτευτο πλαίσιο αρχών.

Θέλουν να υπηρετήσουν τον στόχο για ανθρώπινη πόλη, για αναγεννημένες τοπικές κοινότητες, για λειτουργικούς κοινόχρηστους χώρους για αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις, για αναπλάσεις σε όλες τις γειτονιές και όχι μόνο στο κέντρο, για παραγωγή πολιτιστικού έργου, για κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις του δήμου, για διαφάνεια σε κάθε επίπεδο. Η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων μας σήμερα επιχειρεί να αναδείξει τις δημιουργικές δυνάμεις που διαθέτει ο δήμος μας.

Να συνδυάσει το έμπειρο και το δοκιμασμένο, με το νέο και το ορμητικό. Να δείξει σε όλους τους συμπολίτες ότι είμαστε αποφασισμένοι να σχηματίσουμε έναν συνδυασμό νίκης, που δεν βασίζεται σε περιστασιακές συμμαχίες, ή σε λυκοφιλίες, ή σε ένα αλισβερίσι για τη διανομή ρόλων και θέσεων. Ο συνδυασμός μας δεν απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν την εκλογή τους προς ίδιον όφελος. Μας ενώνει η κοινή απόφαση να εργασθούμε για το καλό της πόλης και του δήμου. Αυτό είναι το μοναδικό συμβόλαιο τιμής που έχουμε υπογράψει μεταξύ μας. Γι αυτό και η Δημοτική μας Κίνηση ήταν, είναι και θα είναι ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη και πολυσυλλεκτική. Οι παράγοντες και οι παραγοντίσκοι δεν έχουν θέση σ’ εμάς.

Η Δημοτική μας Κίνηση «Όραμα Δημιουργίας» γεννήθηκε πριν πέντε χρόνια για να ανατρέψει τα κατεστημένα που επί χρόνια χειραγωγούν το δήμο μας και τον έχουν φέρει στις τελευταίες θέσεις από πλευράς ανάπτυξης σε όλη την επικράτεια. Γεννήθηκε μέσα από την κοινωνία για τις ανάγκες της ίδιας της κοινωνίας. Γι αυτό και σε πείσμα όλων όσων, ως σύγχρονες «Κασσάνδρες», έκαναν προβλέψεις περί του αντιθέτου όχι μόνο δεν «έσβησε» αλλά είναι εδώ. Είμαστε εδώ, πιο δυνατοί, πιο ώριμοι, πιο αισιόδοξοι, πιο αποφασιστικοί.

Στο τέλος του μήνα θα γιορτάσουμε την επέτειο των πέντε χρόνων με μια μεγάλη εκδήλωση, όπου θα κάνουμε τον απολογισμό της δράσης μας και θα παρουσιάσουμε το όραμα και το σχέδιο μας για την ανατροπή στο δήμο Πύργου. Εμείς Θέλουμε – και θα εργαστούμε γι’ αυτό – έναν δήμο, που εξυπηρετεί με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες των πολιτών του, επιλύει τα προβλήματα της καθημερινότητας και ταυτόχρονα σχεδιάζει τις υποδομές με γνώμονα την πορεία του για τις επόμενες δεκαετίες.

Έναν δήμο με αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, δίνοντας βαρύτητα, στο πράσινο, στις παιδικές χαρές, στο κυκλοφοριακό, στην άνετη πρόσβαση των ΑΜΕΑ στους κοινόχρηστους χώρους, στη φιλοζωική πολιτική στην αγροτική οδοποιία για τις τοπικές μας κοινότητες που σήμερα βιώνουν τη μιζέρια και την εγκατάλειψη. Ένα δήμο που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για την αναπτυξη του παραλιακού μετώπου που μπορεί να δώσει ώθηση σε όλη την Ηλεία.

Ενα δήμο που θα δίνει κίνητρα στους νέους να μένουν στον τόπο τους για να εργαστούν και να δημιουργήσουν. Σε αυτή τη μεγάλη συλλογική προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει θέλουμε μαζί μας, όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. Το κάλεσμα μας είναι ανοιχτό. Γι αυτό και απευθυνόμενος στον κάθε συμπολίτη μου που αγαπάει την πόλη του, το χωριό του, του λέω, κοιτάζοντας τον στα μάτια: «Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα, Κάνε ένα βήμα κι εσύ!»


COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Γιάννης Αργυρόπουλος: Παρουσίασε την πρώτη ομάδα υποψηφίων του
Γιάννης Αργυρόπουλος: Παρουσίασε την πρώτη ομάδα υποψηφίων του
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCQOMOykX7pJMgH4T1Sdlmt8bGr34K15Vz-Gpe8WINE_ubPkFtDB2NG2xLgGJtuVSNakrPy5PG_xxDgl0zCcZlVGq3ZLRnmnl7-1HFwjtC99O4H7hK1dtoV7g5yJrENygrO-Wv3hW8_OQ/s640/ANAK+1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCQOMOykX7pJMgH4T1Sdlmt8bGr34K15Vz-Gpe8WINE_ubPkFtDB2NG2xLgGJtuVSNakrPy5PG_xxDgl0zCcZlVGq3ZLRnmnl7-1HFwjtC99O4H7hK1dtoV7g5yJrENygrO-Wv3hW8_OQ/s72-c/ANAK+1.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_9.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/02/blog-post_9.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy