-->

"Η Κάρτα του Αγρότη"

Αρωγός στις προσπάθειες των αγροτών για έξοδο από την εσωστρέφεια και την προσέγγιση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, βρίσκεται ο τραπεζ...


Αρωγός στις προσπάθειες των αγροτών για έξοδο από την εσωστρέφεια και την προσέγγιση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, βρίσκεται ο τραπεζικός κλάδος, μέσα από την παροχή ειδικά σχεδιασμένων χρηματοδοτικών λύσεων όπως είναι η «Κάρτα του Αγρότη».

Μετά την Τράπεζα Πειραιώς, τηνEurobank και την Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank προσφέρει κατάλληλα εργαλεία που μπορεί να αξιοποιήσει ο αγροτικός τομέας, προκειμένου να πετύχει καλύτερης ποιότητας και υψηλότερης προστιθέμενης αξίας προϊόντα, με μειωμένο κόστος και ορθολογική διαχείριση των κινδύνων για την ίδια την παραγωγή και το περιβάλλον.

Ενημέρωση αγροτών για την «Κάρτα Αγρότη» 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


 Αρωγός στις προσπάθειες των αγροτών για έξοδο από την εσωστρέφεια και την προσέγγιση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, βρίσκεται ο τραπεζικός κλάδος, μέσα από την παροχή ειδικά σχεδιασμένων χρηματοδοτικών λύσεων όπως είναι η «Κάρτα του Αγρότη». Μετά την Τράπεζα Πειραιώς, την Eurobank και την Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank προσφέρει κατάλληλα εργαλεία που μπορεί να αξιοποιήσει ο αγροτικός τομέας, προκειμένου να πετύχει καλύτερης ποιότητας και υψηλότερης προστιθέμενης αξίας προϊόντα, με μειωμένο κόστος και ορθολογική διαχείριση των κινδύνων για την ίδια την παραγωγή και το περιβάλλον.

Η “Κάρτα του Αγρότη” της Alpha Bank αποτελεί ένα σύγχρονο και καινοτόμο τραπεζικό προϊόν, με το οποίο Έλληνες αγρότες – δικαιούχοι της Βασικής Ενισχύσεως, αποκτούν πρόσβαση σε τραπεζική χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους και απλές διαδικασίες, για την κάλυψη βασικών δαπανών που σχετίζονται με την αγροτική τους εκμετάλλευση.

Η κάρτα είναι ειδικά σχεδιασμένη προκειμένου να ενισχύσει τη ρευστότητα, αλλά και να μειώσει το κόστος παραγωγής των αγροτών, καθώς η χρήση της παρέχει τη δυνατότητα σημαντικών εκπτώσεων και άμεσης αξιοποιήσεως ευκαιριών που παρουσιάζονται στην αγορά.

Η “Κάρτα του Αγρότη” είναι τεχνολογίας Chip & PIN Contactless και θα έχει λειτουργικότητα χρεωστικής εταιρικής κάρτας πανελλαδικής ισχύος, η οποία θα συνδέεται με πιστωτικό όριο στο λογαριασμό που θα δηλώνεται για την καταβολή της Βασικής Ενισχύσεως.

Με την “Κάρτα του Αγρότη” παρέχονται άμεσα, όπως επισημαίνει η Alpha Bank, οι εξής δυνατότητες:

• Αγορά αγροεφοδίων και λοιπών ειδών που σχετίζονται με την κάλυψη των γεωργικών τους αναγκών (σπόροι, φάρμακα, λιπάσματα, ζωοτροφές, κτηνιατρικά φάρμακα, πρόσθετα ζωοτροφών, καύσιμα κινήσεως ελκυστήρων, αγροτικό ρεύμα, ανταλλακτικά – συνεργείο αγροτικών μηχανημάτων), από επιχειρήσεις που διαθέτουν POS οποιασδήποτε τραπέζης.

• Πληρωμή οφειλών έναντι του ΕΛΓΑ, ΟΓΑ και ∆ημοσίου, εξόφληση δαπανών εκδόσεως και χρήσεως εργοσήμου, καθώς και αιτήσεως αγροτικών ενισχύσεων.

• Ανάληψη έως ποσοστού 10% επί του εγκεκριμένου ορίου του Τραπεζικού Λογαριασμού.

• Το πιστωτικό όριο της κάρτας θα ανέρχεται σε ποσοστό 80% επί της Βασικής Ενισχύσεως που δικαιούται ο αγρότης και δεν θα ενσωματώνονται σε αυτό οι οποιεσδήποτε άλλες οφειλές του προς την Τράπεζα. Μετά την εξόφληση, είναι δυνατή η ανανέωση του πιστωτικού ορίου έναντι της Βασικής Ενισχύσεως για το επόμενο έτος.

• Ασφαλιστική Κάλυψη «Προσωπικού Ατυχήματος» χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική.

• Προνομιακό επιτόκιο καταθέσεων μέσω του λογαριασμού Όψεως «Alpha Προνομιακός Αγροτών» για την πίστωση των αγροτικών ενισχύσεων και των εσόδων από την πώληση των αγροτικών τους προϊόντων.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : "Η Κάρτα του Αγρότη"
"Η Κάρτα του Αγρότη"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2dpdpUuNaMingOEhJWDlucIw3e7E5d6gC8pxNNRPMRHma1WshWcTs2SZd_F-wQU3BBhzXT0T0YU9sGyfT8cs6tRUnOpLFZUDPIIg6hxlQP_icMiPOPaRMzoPPFx_4s2gm5OPwAdesVsc/s640/%25CE%25B8%25CF%2585%25CF%2584.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2dpdpUuNaMingOEhJWDlucIw3e7E5d6gC8pxNNRPMRHma1WshWcTs2SZd_F-wQU3BBhzXT0T0YU9sGyfT8cs6tRUnOpLFZUDPIIg6hxlQP_icMiPOPaRMzoPPFx_4s2gm5OPwAdesVsc/s72-c/%25CE%25B8%25CF%2585%25CF%2584.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/04/blog-post_975.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/04/blog-post_975.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy