-->

Κατάθεση υποψηφιότητας από τον Ναμπίλ Μοράντ [φωτογραφίες]

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, την κόρη του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, έφτασε στις 5.30' το απόγευμα ο επικεφαλής της ...


Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, την κόρη του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, έφτασε στις 5.30' το απόγευμα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Συμφωνία Πολιτών", δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, στα δικαστήρια Αμαλιάδας, για την κατάθεση της υποψηφιότητας.

Με πλήρες ψηφοδέλτιο αποτελούμενο κυρίως από νέα παιδιά, ο κος Μοράντ σε δηλώσεις του στο newsgf.net, εκτός των άλλων, ευχήθηκε σε όλους καλό αγώνα, με την ευχή η προεκλογική περίοδος να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα.

"Καταθέσαμε σήμερα το ψηφοδέλτιό μας "Συμφωνία Πολιτών". Είναι η δεύτερη φορά που καταθέσαμε υποψηφιότητα του συνδυασμού με πλήρη ψηφοδέλτιο. Όπως είχα πει υπάρχουν τα παλιά στελέχη αλλά έχουμε συμπεριλάβει και πολύ νεολαία.

Πιστεύω στα νέα παιδιά και αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό που έχω μέσα στο ψηφοδέλτιό μου. Υπάρχουν πολλά παιδιά πολύ κάτω των 30 ετών. Θεωρώ ότι είναι η μεγάλη δύναμη του δήμου μας.

Αυτοί που θέλουν να πάνε τον δήμο μπροστά, με αυτούς θα συνεργαστώ, με αυτούς θα προχωρήσω. Οι παλιοί φυσικά χρειάζονται, διότι έχουν την εμπειρία και θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι ο αγώνας να είναι σε πολιτισμένο επίπεδο. Εύχομαι έναν καλό αγώνα σε όλους. Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον δήμο να συνεχίσει να προχωράει μπροστά. Δεν έχουν θέση οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι προσωπικές διαμάχες. Όλα πρέπει να γίνονται πολιτισμένα, με επιχειρήματα, με προτάσεις. Όλοι ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε. Εύχομαι, λοιπόν, σε όλους καλή επιτυχία".

-Ο προεκλογικός αγώνας στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης πως εξελίσσεται;

"Μέχρι τώρα πάει καλά. Υπήρξαν, βέβαια, κάποια προβληματάκια, κάποιες μικρές -θα έλεγα-  εντάσεις που είναι μέσα στο πολιτικό παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα στιγματίσει τον προεκλογικό αγώνα κάθε συνδυασμού ή κάθε υποψηφίου.

Πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσει η λογική, η ομοψυχία και πάνω απ' όλα, όπως προείπα, να βάζουμε το συμφέρον του δήμου μας".

-Θεωρείται ότι ένας δήμαρχος πρέπει να έχει και μια δεύτερη θητεία για να δείξει το έργο του;

"Είναι σίγουρο. Παλιά που το άκουγα έλεγα ότι σε μια θητεία μπορείς να προλάβεις να κάνεις πολλά πράγματα. Στην θητεία μου, με τόσα προβλήματα που από την αρχή αντιμετώπισα, κατάφερα με τους συνεργάτες μου να βάλουμε τον δήμο σε τροχιά ανάπτυξης. Πήραμε αυτές τις χρηματοδοτήσεις για έργα υποδομών, που αναμένονταν 30 ολόκληρα χρόνια, και παρουσιάζουμε έργο. Τα σχολεία, η ύδρευση, οι βιολογικοί και πολλά ακόμα σοβαρά έργα που αφορούν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου.

Ξεκινήσαμε τις δημοπρατήσεις, αρχίζουν οι εργασίες και θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να δείξει λίγη κατανόηση, να δώσει την ευκαιρία σε έναν δήμαρχο να ολοκληρώσει το έργο του. Διότι αυτό που ξεκινήσαμε δεν πρέπει να σταματήσει και δεν πρέπει να κινδυνεύουμε να χάσουμε κάποια χρηματοδότηση, επειδή τώρα έχουμε αποκτήσει την γνώση, έχουμε διαφάνεια, έχουμε όρεξη για δουλειά.

Να μας στηρίξει ο πολίτης για να συνεχίσουμε και να κάνουμε την ζωή του ακόμη καλύτερη".

-Ένα τελευταίο ερώτημα: Τι μήνυμα θέλετε να δώσετε στους συνδημότες σας;

"Να σκεφτούν σοβαρά πριν δώσουν την ψήφο τους. Να διαλέξουν τα καλύτερα στελέχη, αυτούς που μπορούν. Να στηρίξουν τους νέους, διότι αυτοί τολμάνε να μπουν στον αυτοδιοικητικό στίβο. Να τους στηρίξουμε.

Ελπίζω ο κόσμος να έχει πρώτη προτεραιότητα το συμφέρον του δήμου και όχι το ατομικό. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε. Δεν μπορεί ένα κομμάτι να πηγαίνει μπροστά και το άλλο να μένει πίσω. Όλοι μαζί και μπροστά. Αυτός είναι ο στόχος μας".










COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Κατάθεση υποψηφιότητας από τον Ναμπίλ Μοράντ [φωτογραφίες]
Κατάθεση υποψηφιότητας από τον Ναμπίλ Μοράντ [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSom6zV9y00aanwKwulpGZlQjM5_3Lx5_6XPe79iS6PwDPBKtiuGS1O0u67Pl1qeYbq4cPJYkXoAqt75trAalSEsD-BavI-D2PktSaIfjwrOJL3lwpBJfru1mRJajIyfi2epwMplR7CWk/s640/P1180789.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSom6zV9y00aanwKwulpGZlQjM5_3Lx5_6XPe79iS6PwDPBKtiuGS1O0u67Pl1qeYbq4cPJYkXoAqt75trAalSEsD-BavI-D2PktSaIfjwrOJL3lwpBJfru1mRJajIyfi2epwMplR7CWk/s72-c/P1180789.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/05/blog-post_14.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/05/blog-post_14.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy