-->

Πανηγυρική εκδήλωση και ομιλία του Διονύση Μάλιαρη στη Βάρδα

Χθες το βράδυ στη Βάρδα έγινε μια πρωτοφανής σε νεύρο και παλμό εκδήλωση του συνδυασμού Δύναμη Ευθύνης με την απογειωτική ομιλία του Διο...


Χθες το βράδυ στη Βάρδα έγινε μια πρωτοφανής σε νεύρο και παλμό εκδήλωση του συνδυασμού Δύναμη Ευθύνης με την απογειωτική ομιλία του Διονύση Μάλιαρη να κλείνει την εκδήλωση. Από νωρίς το απόγευμα φίλοι και υποψήφιοι του συνδυασμού Δύναμη Ευθύνης έδωσαν το παρόν στο γραφείο του Διονύση Μάλιαρη.

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική με δυναμική μουσική και την ενθουσιώδη διάθεση του κόσμου. Μετά την εντυπωσιακή προσφώνηση του υποψήφιου Δημάρχου ο Διονύσης Μάλιαρης ανέβηκε στο βήμα ξεσηκώνοντας με το πάθος και τον δυναμισμό του το πλήθος. Η ομιλία του Διονύση Μάλιαρη ήταν άψογη σε λόγο και ουσία και κέρδισε τις εντυπώσεις για μία ακόμη φορά δείχνοντας πως η πορεία προς τη νίκη για τον συνδυασμό Δύναμη Ευθύνης είναι πλέον μια ευθεία οδός.











Φίλες και φίλοι από τη Βάρδα Φίλες και φίλοι από τη Βουπρασία

Σας καλωσορίζω σ αυτήν την πανηγυρική βραδιά Για τον συνδυασμό Δύναμη Ευθύνης. Και λέω πανηγυρική… γιατί δεν θεωρώ γιορτή… μόνο την νίκη. Aλλά… και όλον τον προεκλογικό αγώνα. Είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας Και όλοι το νιώθουμε αυτό απόψε… και όσο πλησιάζουμε στη μέρα των εκλογών Θέλω κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω… για την παρουσία σας απόψε εδώ.. Νιώθω οικείους και δικούς μου ανθρώπους τους πολίτες της Βουπρασίας γιατί μας συνδέουν καθημερινές επαφές και συνεργασίες.

Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης είναι ένα ενιαίο σώμα. Τα τοπικά διαμερίσματα έχουν την ίδια σημασία για τη δημοτική αρχή όπως έχουν την ίδια σημασία Όλα τα μέλη ενός σώματος .. Για την ομαλή λειτουργιά του οργανισμού. Δεν θα εξαιρεθεί στην μέριμνα και την αρωγή του Δήμου… ΚΑΜΙΑ περιοχή και ΚΑΝΕΝΑ χωριό. Με τη συνεργασία των δημοτικών συμβούλων της κάθε περιοχής … και την ουσιαστική συμμετοχή τους τόσο στην καταγραφή προβλημάτων … όσο και στην αναζήτηση λύσεων. Φίλες και φίλοι.. Είπα στην προηγούμενη ομιλία μου στους κατοίκους των Λεχαινών…

Πως δεν θα είμαι άλλος ένας αποστειρωμένος δήμαρχος των γραφείων ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΔΩ..ενώπιόν σας. Δεν είμαι άνθρωπος των γραφείων… Είμαι άνθρωπος της αγοράς και της κίνησης… Κινούμαι μέσα στον κόσμο καθημερινά… Είμαι ένας απλός δημότης με απλή γλώσσα και συμπεριφορά. Ένας άνθρωπος που σας καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνετε Οπότε και ως δήμαρχος με τον ίδιο τρόπο έχω σκοπό να λειτουργώ. Επίσης θέλω να επαναλάβω κι εδώ .. πως βασική αρχή μου… και της παράταξής μου…

 Είναι η αποφυγή συγκρούσεων και αντιδικιών με τους αντιπάλους μου. Είναι κάτι που δεν ωφελεί κανέναν και δεν προάγει το κοινό καλό… Κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Οπότε δε θα αναφερθώ ούτε σε λάθη ούτε σε παραλήψεις των άλλων..ούτε βέβαια θα κρίνω το πρόγραμμά τους. Η κρίση είναι δική σας… Τόσο των λόγων..όσο και των έργων μας. Η Βουπρασία είναι μια μεγάλη σε έκταση περιοχή με πολλά χωριά και πολλά προβλήματα. Από τις ακριτικές Ξενιές …τη Δάφνη..την Αετοράχη. Χωριά που επισκέφτηκα αρκετές φορές μέσα στην περίοδο αυτήν..και μίλησα με ανθρώπους εκεί…

Μέχρι τη Βάρδα και το Κουρτέσι… τα προβλήματα είναι στην πλειονότητά τους κοινά. Το νερό είναι το τεράστιο πρόβλημα όλων των χωριών Από το Νησί και τα γύρω χωριά..το Καπελέτο..τη Μανωλάδα..τη Βάρδα. Η αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης και η παροχή καθαρού και πόσιμου νερού… Είναι προτεραιότητα μας. Μέσα στις άμεσες δράσεις μας… ως νέας δημοτικής αρχής…. είναι η συνεχής και αδιάκοπη παροχή καθαρού νερού… σε όλα τα χωριά και τις πόλεις του Δήμου. Παροχή ύδρευσης για όλη τη Βουπρασία από το φράγμα του Πηνειού. Οι αγροτικοί δρόμοι είναι ένα μεγάλο πρόβλημα… που επίσης χρήζει άμεσης λύσης.

Οι αγρότες δεν γίνεται να μην έχουν πρόσβαση στα χωράφια τους. Κατανοώ τις δυσκολίες των αγροτών Γιατί κι εγώ αγρότης είμαι.. Και σ αυτόν τον τομέα θα δώσουμε την ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ… Οι αγρότες ταλαιπωρούνται καθημερινά από τον καιρό… μέχρι την αβεβαιότητα τόσο για την επιτυχία της παραγωγής τους… όσο και για την ασφαλή και επικερδή διοχέτευση των προιόντων τους, στις αγορές. Στόχος μας είναι και η επέκταση του αρδευτικού δικτύου του Πηνειού στην Βουπρασία …σε συνεργασία με την περιφέρεια.

Χωρίς γραφειοκρατία και χρονοτριβές… η εξυπηρέτηση των αγροτών της Βουπρασίας αλλά και σε ολόκληρο τον δήμο..θα αποτελέσει προτεραιότητα. Συνδημότες και συνδημότισσες της Βουπρασίας… Το κακό και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο… Είναι ένα θέμα μείζονος σημασίας … που επιτέλους χρειάζεται λύση και τακτοποίηση.. άμεσα και αποτελεσματικά. Επίσης οι δρόμοι εντός της πόλης της Βάρδας Είναι σε κατάσταση δραματική… το οδόστρωμα κατεστραμμένο σε πολλά σημεία της πόλης… Θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.. Είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ… η αποκατάσταση των δρόμων στην πόλη της Βάρδας και όπου αλλού απαιτείται στα γύρω χωριά.

Το θέμα του ηλεκτροφωτισμού επίσης… Υπάρχει τρόπος να επιλυθεί… ώστε όλα τα χωριά και οι πόλεις να είναι βιώσιμα και λειτουργικά. και να δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες την νύχτα... Θα εφαρμόσουμε τον έξυπνο φωτισμό για εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία. Θα οικοδομήσουμε ένα σύστημα δικαίου… στο βαθμό του δυνατού … που θα αλλάξει την ιστορία στην αυτοδιοίκηση του τόπου. 

Φίλες και φίλοι

Ένα άλλο σημείο που θέλω να σταθώ… είναι η ανάγκη στήριξης και ουσιαστικής βοήθειας των τοπικών επιχειρήσεων.. Των καταστηματαρχών της περιοχής που πλήττονται από την οικονομική κρίση και πολλά προβλήματα ακόμα… χωρίς να βοηθούνται από την δημοτική αρχή. Ολες οι υπηρεσίες του δήμου θα τεθούν στην εξυπηρέτησή τους..!!! Φτάνει πια η αναλγησία και η απάθεια απέναντι στα προβλήματα του κόσμου… Οι δημοτικοί υπάλληλοι θα είναι αρωγοί και βοηθοί.. όχι σαδιστικά όργανα που επιτείνουν το άγχος και την ταλαιπωρία των πολιτών.. Με απόφαση Δημάρχου τα δημοτικά τέλη στην Βουπρασία θα μειωθούν για να αποκατασταθεί η αδικία τόσων χρόνων.

Φίλες και φίλοι

Πυλώνας και βασικός άξονας δράσης της νέας δημοτικής αρχής είναι η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΕΥΗΜΕΡΙΑ… του πολίτη του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ… Θα κρατήσουμε ζωντανές τις ημιορεινές περιοχές..τα χωριά μας.. Οι επισκέψεις μου δεν θα σταματήσουν στις εκλογές.. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ πως θα είμαι ΠΑΡΩΝ σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως Δήμαρχος. Ένα άλλο θέμα που θέλω να θίξω είναι η αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης του Κουνουπελίου.. Ο επαρκής καθαρισμός της…

Η τουριστική εκμετάλευση αυτής της ασύγκριτης σε φυσική ομορφιά περιοχής… μέσα από την λειτουργία και δημοτικού αναψυκτηρίου στο Κουνουπέλι. Δεν έχει να ζηλέψει η περιοχή του Κουνουπελίου τίποτα από άλλες διάσημες τουριστικά περιοχές.. και δυστυχώς είναι αφημένη… και χωρίς την αρμόζουσα φροντίδα από την πολιτεία. Έχουμε χρέος να δώσουμε στον τόπο … την αξία που του αρμόζει… Και να χαιρόμαστε τον τόπο μας..τόσο εμεις… όσο οι επισκέπτες του. Φίλες και φίλοι Στον τομέα του πολιτισμού… υπάρχουν σύλλογοι με αξιόλογη δράση .. άνθρωποι που μπορούν να δώσουν τα φώτα τους και την ενέργειά τους… δημιουργώντας και στον τομέα του πολιτισμού… μια ελπίδα ανάπτυξης και σημαντικών πραγμάτων.

Ένα έργο που είναι στο πλάνο του προγράμματος μας… είναι η δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στην Βάρδα. Υπάρχουν πολλά ακόμα θέματα που είναι θέσεις στο πρόγραμμά μας. Θέματα..όπως.. Τομείς ενέργειας … αθλητικών υποδομών.. σχολικών κτηρίων. Ενίσχυση των υπαρχόντων ιατρικών υποδομών.. Το κέντρο υγείας της Βάρδας…χρειάζεται επέκταση και επαρκή ανάπτυξη. Η αξιοπρέπεια των ευπαθών ομάδων και ατόμων του δήμου είναι ένα ακόμα θέμα τιμής για εμάς. Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της κοινωνικής προστασίας…

Κανείς πολίτης του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης …δε θα μείνει μόνος και αβοήθητος. Με δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου..με εξασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους τους αδύναμους οικονομικά συνδημότες μας. Θα πετύχουμε ένα κοινωνικό άλμα. ΕΥΗΜΕΡΙΑ για τους πολίτες ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για τον Δήμο που ζούμε όλοι. Η υλοποίηση όλων αυτών είναι μια δυνατή πρόκληση για εμένα και τον συνδυασμό μου. Το πιο μεγάλο όμως πρόβλημα για τους κατοίκους της Βάρδας είναι η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μια ανοιχτή πληγή τόσων χρόνων για τη Βάρδα..που ταλαιπωρείται από την δυσοσμία και την ανασφάλεια… λόγω της κακής υγιεινής της πόλης.

Ο βιολογικός καθαρισμός πρέπει να αποκατασταθεί και να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό. Θα επιχειρηθεί επίσης επέκταση του αποχευτευτικού συστήματος σε Νέα , Παλαιά Μανωλάδα και Ψάρι. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Είναι το έργο που θα τεθεί σε υλοποίηση από την επόμενη κιόλας μέρα..!!!!! Φίλες και φίλοι.. Σας μιλάω με αίσθημα μεγάλης ευθύνης και με γνώση της πραγματικότητας . Διαχειρίστηκα με επιτυχία τον βιολογικό καθαρισμό ως πρόεδρος του συνδέσμου Ηρακλής..για τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου. Δεν θα ευλογήσω όμως τον εαυτό μου ούτε τα έργα μου.

Τα έργα μιλάνε μόνα τους… Γι’ αυτό και αποφεύγω τις μεγαλοστομίες. Με τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη… ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ Έργα για το κοινό όφελος..έργα για την ευημερία του πολίτη από το πιο μικρό χωριό ως τα αστικά κέντρα του δήμου. Θα είμαι ενώπιον σας και την επόμενη μερα..δεν θα κρυφτώ πίσω από βαριές κουρτίνες και πολυτελή γραφεία. Και θέλω να μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια. Θεωρώ πως η θέση του δημάρχου είναι στον δρόμο και στην αγορά..και όχι στα σαλόνια Όμως πρέπει να έχεις καθαρό πρόσωπο για να σταθείς απέναντι στον πολίτη. Να έχεις πει την αλήθεια και να εργάζεσαι για την αλήθεια.

Αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ Και το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΑ. Δεν προτάσσω πτυχία ούτε περγαμηνές πανεπιστημίων.. Προτάσσω τον αγώνα μου.. Την εργατικότητά μου.. Τον ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ μου.. Την ικανότητά μου να πετυχαίνω στόχους και κυρίως.. Το πραγματικό…. Το αληθινό ενδιαφέρον..για τον τόπο που με γέννησε. Φίλες και φίλοι Με αυτό το κίνητρο και με αυτήν την προοπτική ζητώ την εμπιστοσύνη σας. Ζητώ την ψήφο σας στις εκλογές στις 26 του μήνα. Με κίνητρο την προσφορά στον τόπο… και προοπτική την αλλαγή προς το καλύτερο… της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Και ΕΠΙΘΥΜΩ… Και ΜΠΟΡΩ… να κάνω τις αλλαγές που απαιτούνται. Με την βοήθεια άξιων συνεργατών και με αδιάκοπη δουλειά.

Με την συμμετοχή όλων των πολιτών. Με την συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου. Κανένας δεν περισσεύει στον αγώνα μας για το νοικοκύρεμα του δήμου. Όλοι μαζί… και ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί. Θα πετύχουμε να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα. Θα πετύχουμε να ρίξουμε τις μάσκες του δήθεν και της αποστειρωμένης πολιτικής …

Δεν ταιριάζει στην τοπική αυτοδιοίκηση η σοβαροφάνεια και η απόσταση από τον απλό πολίτη. Ταιριάζει η σοβαρότητα και η αμεσότητα μιας ομάδας ανθρώπων που δεν διεκδικούν για τον εαυτό τους τίτλους τιμών… Διεκδικούν το χρίσμα της εμπιστοσύνης και μόνο..να δουλέψουν για τον τόπο τους. Αυτό που θα χαρακτηρίσει τη νέα δημοτική αρχή Είναι η εφαρμογή της άμεσης δημοκρατίας. Στην πράξη..όχι στα λόγια.

Με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Με ΚΥΡΟΣ Με ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ Θα λειτουργήσουν όλες οι δομές Και όλα τα πρόσωπα. Είναι ΟΡΑΜΑ ..είναι ΕΥΘΥΝΗ.!!! Είναι υποχρέωσή μας…!!! Οι αλλαγές που έχει τόσο πολύ ανάγκη ο κόσμος… Και εδώ και σε όλον τον δήμο. Φίλες και φίλοι Δε θα πω άλλα λόγια. Από την επομένη των εκλογών θα μιλάνε τα έργα στον δήμο. Θέλω να στέκομαι δίπλα σας και όχι απέναντί σας. Η δύναμή μου είναι η δική σας στήριξη..!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ …!!! Είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ..!!!! Η νίκη της παράταξής μου θα είναι δική σας νίκη..!!! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… μέσα από την καρδιά μου…!!! Για την παρουσία σας Για την αποδοχή σας..!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ..!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ..!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ..!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..!!!

Σας ευχαριστώ…!!!!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Πανηγυρική εκδήλωση και ομιλία του Διονύση Μάλιαρη στη Βάρδα
Πανηγυρική εκδήλωση και ομιλία του Διονύση Μάλιαρη στη Βάρδα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXJd29SLvGnR4B6Sa5GuQKshLFSZTVo4hSZlbljFIg0QG9bBb0KlJzkudr_gFj2q1zm4vQrsBPISxq0exmDbyWJPKAb_qnWFxUFljrO8FWukEaFLnT-17Oh2xdLDclzI56jlzScy-jlKc/s640/DSC_0305.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXJd29SLvGnR4B6Sa5GuQKshLFSZTVo4hSZlbljFIg0QG9bBb0KlJzkudr_gFj2q1zm4vQrsBPISxq0exmDbyWJPKAb_qnWFxUFljrO8FWukEaFLnT-17Oh2xdLDclzI56jlzScy-jlKc/s72-c/DSC_0305.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/05/blog-post_147.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/05/blog-post_147.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy