-->

Το τυχερό νούμερο 6, του Γιάννη Λέντζα!!!

*6.666 ψηφοδέλτια για τον Γιάννη Λέντζα στις δημοτικές εκλογές, 66% το ποσοστό που πήρε στις εκλογές της Ένωσης Γενικής Ιατρικής!  *Το...


*6.666 ψηφοδέλτια για τον Γιάννη Λέντζα στις δημοτικές εκλογές, 66% το ποσοστό που πήρε στις εκλογές της Ένωσης Γενικής Ιατρικής! 

*Το 6 θεωρείται ο πιο τυχερός από τους αριθμούς από το 1 έως το 9.

Σαφώς και το έξι [6] πρέπει να αποτελεί πλέον ο τυχερός αριθμός του νέου Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα.

Αν κανείς αναρωτιόταν « τι σύμβολο θα μπορούσε να έχει ο αριθμός 6» η απάντηση θα ήταν φυσικά «Το περιστέρι της Ειρήνης».
Η αλήθεια είναι ότι ο αριθμός αυτός συνδέεται με τις λέξεις αγάπη, προσφορά, οικογένεια, υποχρέωση. Έχει μια ενέργεια περίθαλψης και περιποίησης. Έχει ως σκοπό να φέρνει αρμονία και ισορροπία στις καταστάσεις.

Ως γνωστόν είναι ο αριθμός του γάμου, του σπιτιού με την έννοια της «φωλιάς» που βρίσκει κανείς ηρεμία και ησυχία. Ο 6 σχετίζεται με την τέχνη, της διακόσμηση και την καλή αισθητική που ξεκουράζει και αποπνέει αρμονία. Άλλη μία ιδιότητα του αριθμού αυτού είναι η συμβουλευτική ικανότητα και η διάθεση υπηρεσίας προς τους άλλους. Αρκεί να μην χάνονται οι ισορροπίες διότι καλείται πολύ συχνά να τις βρει.

Ο 6 έχει την ικανότητα να λειτουργήσει σαν αρχηγός μιας ομάδας , όχι όμως με την φιλοδοξία και την σκληρότητα του 1. Θα το κάνει πρώτον για να βοηθήσει και δεύτερον γιατί είναι ο αριθμός που αποδέχεται τις ευθύνες , τις υποχρεώσεις και δεν δυσανασχετεί καθόλου όταν παρουσιαστούν. Είναι ένας αριθμός απαιτητικός, μπορεί να γίνει άκαμπτος στις απόψεις και αυστηρός στην κρίση του. Κανείς όμως δεν είναι τέλειος…σωστά;

Κι επειδή κατά βάθος είναι μια ρομαντική ψυχή και ασχολείται με βαθιά θέματα καρδιάς, το απόσπασμα από την επιστολή του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες θα ολοκλήρωνε τέλεια την παρουσίαση του αυτή :

«… Δεν θα άφηνα να περάσει ούτε μία μέρα χωρίς να πω στους ανθρώπους ότι αγαπώ, ότι τους αγαπώ. Θα έκανα κάθε άνδρα και γυναίκα να πιστέψουν ότι είναι οι αγαπητοί μου και θα ζούσα ερωτευμένος με τον έρωτα.» 

Στην αστρολογία, τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 6 είναι συναισθηματικά και ευαίσθητα, τρυφερά και ευγενικά, παιχνιδιάρικα και αστεία. Είναι δημιουργικά, δραστήρια και εφευρετικά. Διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη συμπεριφορά τους και ενδιαφέρονται για τις καλές τέχνες, όπως είναι η μουσική, η ποίηση, ο χορός. Είναι τύποι κοινωνικοί και πάντα απασχολημένοι. Είναι περιζήτητοι στον κύκλο των φίλων τους.

Αγαπούν τα ταξίδια και ταξιδεύουν όποτε τους δίνεται η ευκαιρία σε άλλες χώρες. Χάρη στον καλοσυνάτο χαρακτήρα τους κερδίζουν εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων και έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν τα πιο απόκρυφα μυστικά τους χωρίς καν να το προσπαθούν. Έχουν τακτ και είναι από τη φύση τους εχέμυθοι και δεν αποκαλύπτουν ποτέ ότι τους εμπιστεύονται. Είναι ευχάριστοι συνομιλητές, αξιόπιστοι, ειρηνόφιλοι και καλοί διπλωμάτες.

Οι ρυθμοί τους είναι αργοί και αναστατώνονται όταν οι άλλοι περιμένουν από αυτούς να δράσουν γρήγορα και τα θαλασσώνουν. Θέλουν να εργάζονται με την ηρεμία τους και δεν τους αρέσει να παρεμβαίνουν στη δουλειά τους. Δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν σε ένα θέμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ ανεξάρτητοι για αυτό αποφεύγουν να δεσμεύονται και παρ΄ όλο που εργάζονται σκληρά δεν θέλουν ν' αναλαμβάνουν υποχρεώσεις.

Είναι άτομα αισθησιακά και απολαμβάνουν τα σεξουαλικά παιχνίδια. Τα εγκαταλείπουν όμως όταν το ενδιαφέρον τους στρέφεται στη σταδιοδρομία τους ή σε ένα πιο ευτυχισμένο τρόπο ζωής. Είναι πολύ σπάταλοι, αγαπούν τις ανέσεις και την πολυτέλεια, το νόστιμο και καλό φαγητό. Τους αρέσουν τα ωραία ρούχα, τα κοσμήματα και να συλλέγουν πολύτιμες πέτρες.

Είναι πολύ τυχεροί και λαμβάνουν βοήθεια και καθοδήγηση σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους από άγνωστες πηγές, ξένους και πρόσωπα που έχουν εξουσία.

Το 6 θεωρείται ο πιο τυχερός από τους αριθμούς από το 1 έως το 9.

Μερικά χρήσιμα στοιχεία για τον αριθμό 6... 

Το 6 (έξι) είναι ο φυσικός αριθμός που βρίσκεται μετά από το 5 και πριν από το 7.
Είναι ένας άρτιος αριθμός, αφού διαιρείται με το 2, στο σύνολο των φυσικών αριθμών.
Ο αριθμός 6 συμβολίζεται ως VI στο ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης και ως Ϛ´ ή ς΄στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης.
Το μετρικό πρόθεμα εξα- (Ε) σημαίνει 10006 = 1018, ενώ το αντίστοιχο υποπολλαπλάσιο είναι το αττο- (a), που σημαίνει 1000-6 = 10-18.

Στα μαθηματικά

Ένας κύβος έχει 6 έδρες.
Το 6 είναι ο μικρότερος φυσικός αριθμός που δεν είναι ούτε πρώτος αριθμός, ούτε τετραγωνικός αριθμός («τέλειο τετράγωνο»).
Είναι ο δεύτερος μικρότερος σύνθετος αριθμός, εφόσον 6 = 2·3, δηλαδή έχει και άλλους φυσικούς διαιρέτες, εκτός του 1 και του εαυτού του.
Ο αριθμός 6 είναι ο μικρότερος τέλειος αριθμός, καθώς το άθροισμα των φυσικών διαιρετών του (εκτός του ιδίου) μας δίνει 6: 6 = 1+2+3 = 1·2·3. Ο επόμενος τέλειος αριθμός είναι το 28.
Το 6 είναι επίσης ο μοναδικός άρτιος τέλειος αριθμός που δεν μπορεί να εκφρασθεί ως το άθροισμα διαδοχικών περιττών κύβων. Οι μεγαλύτεροι του 3 πρώτοι αριθμοί είναι όλοι της μορφής 6ν ± 1, όπου ν οποιοσδήποτε φυσικός αριθμός (ν>0).
Το 6 είναι τριγωνικός αριθμός και το ίδιο είναι και το τετράγωνό του, το 36. Το ανάπτυγμα πρώτων παραγόντων του 6 είναι 6 = 2 · 3.
Το 6 είναι ημιπρώτος αριθμός, διότι αποτελεί γινόμενο δύο πρώτων (2 · 3). Η μικρότερη μη αβελιανή ομάδα είναι η ομάδα συμμετρίας S3, η οποία έχει 6 στοιχεία.
Στη γεωμετρία το εξάγωνο, που έχει έξι γωνίες, είναι το ένα από τα μόλις τρία κανονικά πολύγωνα που μπορούν να καλύψουν τελείως το επίπεδο.
Στη στερεομετρία ο κύβος έχει έξι έδρες. Υπάρχουν 6 κυρτά κανονικά πολύτοπα στις 4 διαστάσεις.
Υπάρχουν 6 βασικές τριγωνομετρικές συναρτήσεις: Το ημίτονο, το συνημίτονο, η εφαπτομένη, η συνεφαπτομένη, η τέμνουσα και η συντέμνουσα.

Η εξέλιξη του σύγχρονου συμβόλου

για τον αριθμό εμφανίζεται να είναι μάλλον απλή σε σύγκριση με την εξέλιξη των συμβόλων των άλλων αριθμών. Η αρχή του μπορεί να αναχθεί στους Βραχμάνους Ινδούς, που το συμβόλισαν με μία μονοκοντυλιά μιας κάθετης γραμμής με ένα βρόχο. Βαθμιαία, η ευκολία της γραφής υπαγόρευσε την κάμψη του άνω μέρους της γραμμής.

Στη συνέχεια, οι Άραβες αφαίρεσαν το κάτω μέρος της γραμμή. Από εκεί και πέρα, η εξέλιξη μέχρι το σημερινό σύμβολο ήταν ελάχιστη. Στην επταμερή ένδειξη αριθμών των ψηφιακών ρολογιών και υπολογιστών τσέπης, το 6 παριστάνεται πλέον συνήθως με έξι γραμμούλες. Μερικά από τα πρώτα μοντέλα υπολογιστών τσέπης χρησιμοποιούσαν μόνο 5 γραμμούλες, παραλείποντας την άνω οριζόντια.

Η παραλλαγή αυτή δεν επεκράτησε, καθώς για κάποια «κομπιουτεράκια» που μπορούσαν να δείξουν αποτελέσματα στο δεκαεξαδικό σύστημα αυτό δημιουργούσε σύγχυση με την ένδειξη του λατινικού πεζού γράμματος b. Γενικότερα, το 6 μοιάζει με ένα ανεστραμμένο 9. Για την αποφυγή λαθών σε αντικείμενα ή χαρτιά που μπορούν να γυρίσουν ανάποδα, το 6 συχνά υπογραμμίζεται.

Το 6 στις επιστήμες

Στη Χημεία

Ο ατομικός αριθμός 6 αντιστοιχεί στον άνθρακα.
Η ομάδα 6 του περιοδικού πίνακα των χημικών στοιχείων αντιστοιχεί στην πρώην VIB ομάδα, δηλαδή την ομάδα του χρωμίου.
Η 6η περίοδος του περιοδικού πίνακα των χημικών στοιχείων αρχίζει από το καίσιο και τελειώνει στο ραδόνιο.
Η ατομική μάζα 6 (κατά προσέγγιση μονάδας) αντιστοιχεί στα ακόλουθα ηλεκτρικώς ουδέτερα χημικά ειδη: Διτρίτιο (T2). Δευτεριοτριτιούχο υδρογόνο (HDT). Τριδευτέριο (D3). Λίθιο-6 (6Li). Οι νιφάδες του χιονιού έχουν εξαγωνική συμμετρία εξαιτίας της κβαντομηχανικής του μορίου του νερού, που προκαλεί τη δημιουργία εξαγωνικών κρυστάλλων στον πάγο, οι οποίοι με τη σειρά τους σχηματίζουν τις χιονονιφάδες.
Η γνωστότερη αρωματική ένωση και το απλούστερο αρένιο είναι το βενζόλιο, που το μόριό του περιέχει έξι (6) άτομα άνθρακα, έξι (6) άτομα υδρογόνου και δομικά αποτελείται από εξαμελή εξαγωνικό δακτύλιο.
Το εξάνιο (C6H14) είναι η απλούστερη οργανική ένωση με έξι (6) άτομα άνθρακα, διαθέτοντας τέσσερα (4) ισομερή θέσης, το 2-μεθυλοπεντάνιο, το 3-μεθυλοπεντάνιο, το 2,2-διμεθυλοβουτάνιο και το 2,3-διμεθυλοβουτάνιο. Αποτελεί συστατικό της βενζίνης, με αριθμό οκτανίου 26 και αριθμό κετανίου 42.
Το αντίστοιχο μονοκαρβοξυλικό οξύ με έξι (6) άτομα άνθρακα είναι το εξανικό οξύ (ή εξανοϊκό οξύ, C5H11COOH), με εμπειρική ονομασία καπροϊκό οξύ, η οποία προέρχεται από μια παλιά ονομασία του τράγου και όχι από τη γνωστότερη ονομασία του αγριόχοιρου. Πρόκειται για κορεσμένο λιπαρό οξύ που αποτελεί συστατικό του λίπους ορισμένων ζώων, ορισμένων ελαίων και της βανίλιας. Μαζί με το οκτανικό οξύ (καπρυλιικό οξύ) και το δεκανικό οξύ (καπρικό οξύ) συναποτελεί το 15% κατά βάρος του λίπους του κατσικίσιου γάλακτος. Συμμετέχει, το ίδιο ή και με τη μορφή εστέρων του, στις ουσίες που αντιστοιχούν την οσμή τροφίμων, που συμπεριλαμβάνουν το βούτυρο, το γάλα, η κρέμα, η φράουλα, το ψωμί και το καρύδι.

Η απλούστερη ισοκυκλική οργανική ένωση με εξαμελή δακτύλιο είναι το κυκλοεξάνιο, με έξι (6) άτομα άνθρακα. Η χαρακτηριστική συλλαβή που φανερώνει την ύπαρξη έξι (6) ατόμων στις ετεροκυκλικές ενώσεις είναι «-ιν-», αλλά πολύ συχνά παραλείπεται.

Παραδείγματα: Το οξάνιο (κανονικά θα ονομαζόταν οξινάνιο, αλλά η ονομασία αυτή δεν χρησιμοποιείται) και η αζινίνη. Η απλούστερη ανόργανη ισοκυκλική ένωση με εξαμελή δακτύλιο θεωρητικά θα ήταν το εξαβορινάνιο(6) (Β6H6), αλλά δεν έχει βρεθεί αναφορά για την ύπαρξή του. Είναι γνωστά δύο (2) εξαβοράνια.

Πιο συγκεκριμένα είναι γνωστά το εξαβοράνιο(10) (B6H10) και το εξαβοράνιο(12) (B6H12). To εξασιλάνιο (Si6H14) αποτελεί παράδειγμα σιλάνιου με έξι (6) άτομα πυριτίου. Το εξασουλφάνιο (H2S6) αποτελεί παράδειγμα σουλφανίου με έξι (6) άτομα θείου. Στα σάκχαρα ανήκουν οι εξόζες, με πιο γνωστές τη γλυκόζη και τη φρουκτόζη. Άλλες εξόζες είναι η αλλόζη, η αλτρόζη, η μαννόζη, η γουλόζη, η ιδόζη, η ταλόζη, η ψικόζη, η σοριβόζη, η ταγκατόζη, η φουκόζη, η φουκουλόζη και η ραμινόζη. Μια μορφή ολιγομερών είναι τα εξαμερή.

Στην Αστρονομία

Το ρωμαϊκό ψηφίο VI συμβολίζει τους υπονάνους αστέρες ως τάξη λαμπρότητας στη διδιάστατη φασματική ταξινόμηση των αστέρων.
Το ρωμαϊκό ψηφίο VI συμβολίζει επίσης τον έκτο κατά σειρά ανακαλύψεως δορυφόρο ενός πλανήτη.
Το Μ6 είναι ένα ανοικτό σμήνος αστέρων στον Σκορπιό, ορατό και με κιάλια, γνωστό και ως «Σμήνος Πεταλούδα».
Στον κατάλογο NGC, ο NGC 6 είναι ένας σπειροειδής γαλαξίας στον αστερισμό Ανδρομέδα, αλλά όχι ο γνωστός Γαλαξίας της Ανδρομέδας.
Υπάρχουν 6 κύριες διευθύνσεις στην επιφάνεια της Γης ή άλλου πλανήτη: βορράς, ανατολή, νότος, δύση, πάνω (προς το ζενίθ) και κάτω (προς το ναδίρ).

Στη Βιολογία

Τα κελιά στις κυψέλες των μελισσών έχουν διατομή κανονικού εξαγώνου, γεγονός που συνδέεται με την ιδιότητα των ίσων κανονικών εξαγώνων να καλύπτουν πλήρως το επίπεδο
Τα έντομα έχουν 6 πόδια. Μία συγγενής ανωμαλία στους ανθρώπους είναι η ύπαρξη 6 δακτύλων (εξαδάκτυλοι).
Η εξωαισθητηριακή αντίληψη αποκαλείται συχνά και έκτη αίσθηση
Έξι (6) είναι τα πιο συνηθισμένα χημικά στοιχεία στα βιομόρια και συχνά αποκαλούνται χημικά στοιχεία CHNOPS, από τα χημικά τους σύμβολα. Πρόκειται για τα χημικά στοιχεία άνθρακα, υδρογόνο, άζωτο, οξυγόνο, φωσφόρο και θείο. Ο άνθρακας, το υδρογόνο και το οξυγόνο είναι τα στοιχεία που περιέχονται στα σάκχαρα και στα λίπη, το άζωτο και ο φωσφόρος περιέχονται επιπλέον από τα τρία (3) πρώτα στοιχεία στα νουκλεϊκά οξέα, ενώ το άζωτο και το θείο περιέχονται επιπλέον από τα τρία (3) πρώτα στοιχεία στα αμινοξέα, που αποτελούν τους δομικούς λίθους των πρωτεϊνών.

Στη Φυσική

Στο Καθιερωμένο Πρότυπο (Standard Model) της Φυσικής στοιχειωδών σωματιδίων υπάρχουν 6 είδη κουάρκ και 6 είδη λεπτονίων.

Το 6 στη θρησκεία 

Ο Θεός, κατά την ιουδαιοχριστιανική παράδοση (Γένεσις, κεφ. Α΄), δημιούργησε τον κόσμο σε 6 ημέρες και την έβδομη ημέρα αναπαύθηκε. Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε την έκτη ημέρα. Στο έργο του Η Πολιτεία του Θεού ο Ιερός Αυγουστίνος γράφει ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε 6 ημέρες επειδή το 6 είναι τέλειος αριθμός.

Το αστέρι του Δαβίδ, σύμβολο του Ιουδαϊσμού, έχει 6 κορυφές. Επίσης στον ιουδαϊσμό: το μισνά έχει 6 «τάξεις» (μέρη), ενώ 6 είναι τα συμβολικά φαγητά στο δείπνο της αρχής της εβδομάδας του Πάσχα (seder). Στο Ισλάμ υπάρχουν τα 6 «αντικείμενα» της πίστεως ιμάν.

Το 6 στην τεχνολογία

Ορισμένα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν 6 ταχύτητες. Στα περισσότερα πληκτρολόγια υπολογιστών αντιστοιχεί στο σύμβολο ^ με πατημένο το πλήκτρο Shift. Οι αρχαίες εξήρεις (hexaremis) είχαν έξι (6) σειρές κωπηλατών. Σύμφωνα με τον Πλίνιο τον Πρεσβυτερο και τον Αιλιανό εφευρέθηκαν στις Συρακούσες.

Το 6 στις τέχνες και τον πολιτισμό

Η διεθνής ναυτική σημαία-σήμα που παριστάνει το 6.
Μία κλασική κιθάρα έχει 6 χορδές.
Τα περισσότερα ξύλινα πνευστά μουσικά όργανα έχουν 6 βασικά κλειδιά (οπές).
«Οι έξι» ήταν μία ομάδα Γάλλων συνθετών κατά τη δεκαετία του 1920.
Σήμερα υπάρχουν πολλά μουσικά συγκροτήματα με το «έξι» (six) στην επωνυμία τους, όπως: Six Organs of Admittance, 6 O'clock Saints, Electric Six, Eve 6, Out On Blue Six, Six In Six, Sixpence None the Richer, Slant 6 και Vanity 6.
6 είναι ο μεγαλύτερος αριθμός σε μία πλευρά ενός ζαριού ή ενός κομματιού ντόμινο.
Το 6 θεωρείται τυχερός αριθμός στον κινεζικό πολιτισμό.
Οι Έξι Δυναστείες είναι τμήμα της κινεζικής ιστορίας (222-589 μ.Χ.).
6 είναι τα αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικού ή μπίρας σε μία πλαστική συσκευασία (six-pack). [el.wikipedia.org]

Επίσης...

Στην τράπουλα,
το 6 κούπα: Λόγια από καρδιά, ανοίγματα. Ξεσήκωμα ερωτικό και ερωτικό δίλλημα,
το 6 καρό: Ξεσήκωμα ερωτικό. Απόσταση χιλιομετρική. Απομάκρυνση από την σχέση σου,
το 6 σπαθί: Χαρούμενη συνάντηση. Λαχταρά,
το 6 μπαστούνι: Εμπόδια. Γλωσσοφαγιά. Αρνητικό χαρτί.

Τέλος, στην χαρτομαντεία...

6 σπαθί: Εύνοια σε όσους ασχολούνται με εμπόριο.
6 καρό: Δυσκολίες στο γάμο ή επανασύνδεση.
6 κούπα: Ευχάριστα οικογενειακά νέα.
6 μπαστούνι: Όλα πάνε πολύ αργά. Αλλά με επιμονή θα επιτευχθεί ο στόχος

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Το τυχερό νούμερο 6, του Γιάννη Λέντζα!!!
Το τυχερό νούμερο 6, του Γιάννη Λέντζα!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5OdQ1LL58B_nmdtQ4yuXxqPQOjs4bsBxt8qadawidFRy1CDryP5Q2gf2DwLJHe1VL1NeVy0SCRehK_LFYI5FhovNvxrbOutGUX8pYxKBK80NLNOGMEYdCOtCGGkGfxmilGKpeWcWtTzI/s640/%25CE%259B%25CE%2595%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2596%25CE%2591%25CE%25A311.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5OdQ1LL58B_nmdtQ4yuXxqPQOjs4bsBxt8qadawidFRy1CDryP5Q2gf2DwLJHe1VL1NeVy0SCRehK_LFYI5FhovNvxrbOutGUX8pYxKBK80NLNOGMEYdCOtCGGkGfxmilGKpeWcWtTzI/s72-c/%25CE%259B%25CE%2595%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2596%25CE%2591%25CE%25A311.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/06/6.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/06/6.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy