[νέο βίντεο] Ερμού 16, Αμαλιάδα, Τηλέφωνο: 26220 27473

Υπόμνημα εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας προς Δ.Σ. Γ.Ν. Πύργου

Σήμερα ο σύλλογος εργαζομένων κατέθεσε στο ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας υπόμνημα με ρεαλιστικές θέσεις, λύσεις για την εύρυθμη λε...


Σήμερα ο σύλλογος εργαζομένων κατέθεσε στο ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας υπόμνημα με ρεαλιστικές θέσεις, λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία της Ν. Μ Αμαλιάδας αλλά όπως αναμενόταν απάντηση δεν πήρε ποτέ...

Στο ΔΣ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων με την Δημοτική Αρχή και τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας.

Υπόμνημα προς Διοικητικό Συμβούλιο Γ.Ν. Ηλείας 

Αξιότιμοι κύριες και κύριοι σύμβουλοι επανερχόμαστε σήμερα μετά από 7 μήνες στο συμβούλιο σας όχι για άλλη μια αντιπαράθεση μεταξύ των νοσηλευτικών μονάδων, αν και πολλοί σε αυτήν την αίθουσα θα το ήθελαν.

Ερχόμαστε με υπευθυνότητα και με θέσεις για να μπορέσουμε να απεγκλωβιστούμε από τα αδιέξοδα που κάποιοι «σοφοί» φρόντισαν να μας εγκλωβίσουν.

1. Από τις εξελίξεις του τελευταίου διμήνου και των επανειλημμένων προειδοποιήσεων προς τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας ότι δεν έχει σχέδιο βιωσιμότητας για καμία παθολογική στο νομό, μετά και από την απόφαση της σύσκεψης φορέων στην Αμαλιάδα την Παρασκευή 26/7/2019 να παραβρεθούμε σήμερα στο συμβούλιο σας, καταθέτουμε, βραχυπρόθεσμο βιώσιμο σχέδιο, λειτουργίας και των δύο παθολογικών.

Πιο συγκεκριμένα να υπάρξει χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης ή υπονόμευσης σχέδιο αυξημένων εισαγωγών με πρόγραμμα 8 ανοικτών εφημεριών και καθημερινής κλειστής λειτουργίας της Παθολογικής της Ν.Μ. Αμαλιάδας με ειδικευμένο ,είτε γενικό, είτε άλλης παθολογικής ειδικότητας . Αφού δέχεστε πλέον και βάζετε και άλλες ειδικότητες να υπηρετούν ως παθολόγοι στην Παθολογική της Ν.Μ. Πύργου, απαιτούμε τουλάχιστον 8 εφημερίες τις Τρίτης και τις Πέμπτες κάθε μήνα.

‘Άρα ο κ. Αλεξόπουλος αποδεσμεύεται από την εφημερία του Πύργου και ενισχύει την παθολογική της Αμαλιάδας. Επισημαίνουμε ότι η Κα Τσιριγώτη ειδικευμένη παθολόγος έχει δηλώσει 13 εφημερίες για τον μήνα Αύγουστο και θυμίζουμε ότι βλέπει και επικουρεί όλα τα περιστατικά που προσέρχονται στο νοσοκομείο. Είναι οξύμωρο να μην επιτρέπεται να βάλει εισαγωγές ενώ υπάρχουν έτοιμες 33 κλίνες να βοηθήσουν τις αυξημένες ανάγκες για παροχές υγείας.

Η επαναλειτουργία της Π/Θ κλινικής στην Αμαλιάδα θα αναχαιτίσει το κύμα εισαγωγών στην Ν/Μ Πύργου και θα διευκολύνει την λειτουργία της νοσηλευτικής μονάδας που το μεγαλύτερο της πρόβλημα αυτή τη στίγμα είναι οι πολύωρες αναμονές στο χώρο των επειγόντων και η δυσκολία εύρεσης ελεύθερης κλίνης για τους πάσχοντες.

2. Εξομάλυνση της λειτουργιάς των ΤΕΠ. Επαρκής αριθμός βοηθών ιατρών ώστε να καλύπτουν το πιο μάχιμο τμήμα του νοσοκομείου το πρωινό ωράριο σε συνεννόηση με όμορους υγειονομικούς σχηματισμούς. Απαρέγκλιτη κάλυψη των προγραμμάτων για να μην παρουσιάζονται προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ασθενών και όχι επιλεκτική μονομερής κάλυψη της μονάδας του Πύργου.

3. Άμεση επαναλειτουργεί του τακτικού γυναικολογικού ιατρείου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μετά και τις εξαγγελίες της διοίκησης για επίλυση του ζητήματος.

4. Μέσα από την ωρίμανση των συνθηκών εμπιστοσύνης μεταξύ των εμπλεκομένων και την οριστική εγκατάλειψη από την μεριά του Πύργου , «περί σχεδίων αναστολής λειτουργίας τμημάτων, κλινικών, υπονόμευσης και υφαρπαγής του προσωπικού μας», εκπόνηση σχεδίου λειτουργίας όλων των δημοσίων δομών υγείας, με συγκεκριμένο ρόλο, αντικείμενο και εφαρμογή. Σε αυτή την κατεύθυνση να δεσμευτείτε δημόσια ότι δεν θα διαταράξετε δια κανένα λόγο την λειτουργία των τμημάτων της Αμαλιάδας και δεν θα επιδιώξετε μαζική ή μεμονωμένη μετακίνηση προσωπικού για τον Πύργο.

5. Αναγνώριση της πολύτιμης ειλικρινής προσφοράς όλου του προσωπικού νοσηλευτικού, ιατρικού και διοικητικού ,την υπέρβαση εφημεριών των ιατρών πέρα των

6.. την πολύεπίπεδη εργασία όλου του νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού, που ακόμα και σε κατάσταση ανενεργής παθολογικής κλινικής οι νοσηλεύτριες της, έδωσαν και δίνουν πολύτιμες βοήθειες στα υπόλοιπα τμήματα του νοσοκομείου μας, μα πιο πολύ αξίζει μέριμνα να σταματήσει κάθε προσπάθεια σπέκουλας και συκοφάντησης από διάφορους κύκλους περί ραθυμίας, ..αδειών, χαλαρότητας και απραξίας.

Τα επιστρέφουμε πίσω σε όσους επιλέγουν συνειδητά να υπονομευόσουν την συνέπεια την προσφορά και την εργατικότητα των συναδέλφων μας έχοντας προφανείς σκοπούς. Αξιότιμοι σύμβουλοι θα μπορούσαμε να σας καταθέσουμε και άλλα πολλά θέματα, βλέπετε τα προβλήματα δεν σταματούν σε όσα σας αναφέραμε, επιθυμούμε όμως να τοποθετηθείτε επί των ανωτέρω ώστε να βγει κάτι θετικό από αυτή την διαδικασία χωρίς πνεύμα αντιπαράθεσης αφήνοντας πίσω τις διαφορές που μας χωρίζουν και με ένα νέο πλαίσιο ειλικρινούς συνεργασίας να πάρετε τις αποφάσεις εκείνες προς όφελος της προάσπισης της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας.

Για το ΔΣ .

Ο Πρόεδρος

Η Γραμματέας

COMMENTS

Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ βιβλία/περιοδικά ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πρόσωπα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Υπόμνημα εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας προς Δ.Σ. Γ.Ν. Πύργου
Υπόμνημα εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας προς Δ.Σ. Γ.Ν. Πύργου
https://1.bp.blogspot.com/-lW9ibaY05r4/XUQ_T4tjIlI/AAAAAAADpuk/raIGEaqTqCcpXtWKYW_eIJ6dN4y4TjPWQCLcBGAs/s640/%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A3%25CE%259F%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259C%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259F%2B%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2599%25CE%2591%25CE%2594%25CE%2591.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-lW9ibaY05r4/XUQ_T4tjIlI/AAAAAAADpuk/raIGEaqTqCcpXtWKYW_eIJ6dN4y4TjPWQCLcBGAs/s72-c/%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A3%25CE%259F%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259C%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259F%2B%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2599%25CE%2591%25CE%2594%25CE%2591.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/08/blog-post_97.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/08/blog-post_97.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy