Ερμού 16, Αμαλιάδα, Τηλέφωνο: 26220 27473

Με αυξημένες αρμοδιότητες οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Πηνειού

Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος για τα θέματα Πρωτογενούς Τομέα και ο Νίκος Γεωργόπουλος ορίστηκε Εντεταλμένος Σ...


Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος για τα θέματα Πρωτογενούς Τομέα και ο Νίκος Γεωργόπουλος ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος τα θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Με αυξημένες αρμοδιότητες που συνάδουν με το πνεύμα αναβάθμισης του Δήμου Πηνειού που επιχειρεί ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος ανακοινώθηκαν οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μαρίνου, ο κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος για τα θέματα Πρωτογενούς Τομέα (Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας και Αλιείας), καθώς και για την άσκηση των κατά τόπον αρμοδιοτήτων που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Βαρθολομιού.

Επίσης, με απόφαση Δημάρχου, ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος τα θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, καθώς και για την άσκηση των κατά τόπον αρμοδιοτήτων που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Τραγανού.

Οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Πηνειού και τόνισαν πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φέρουν εις πέρας το σημαντικό έργο που τους ανατέθηκε. Αναλυτικά, οι αρμοδιότητες των δύο Εντεταλμένων Συμβούλων, έχουν ως εξής:

1. τον κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο του Ευαγγέλου από τη δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», ορίζει εντεταλμένο σύμβουλο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: α. Τα θέματα Πρωτογενούς Τομέα (Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας και Αλιείας) β. την άσκηση των κατά τόπον αρμοδιοτήτων που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Βαρθολομιού και συγκεκριμένα:

- Έχει την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα. - Παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα. - Μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα. - Υπογράφει, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας Βαρθολομιού - Συνεργάζεται με τους προέδρους και τους εκπροσώπους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους. - την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των Πολιτών για θέματα της δημοτικής ενότητας Βαρθολομιού γ. Την εκπροσώπηση του Δήμου στα Δικαστήρια για θέματα αρμοδιότητάς του.

2. τον κ. Νίκο Γεωργόπουλο του Χρήστου από τη δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», ορίζει εντεταλμένο σύμβουλο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α. Τα θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, και ιδίως: - την υποστήριξη και κοινωνική φροντίδα της βρεφικής και παιδικής ηλικίας και της τρίτης ηλικίας, την εφαρμογή κοινωνικών προγραμμάτων, την υποστήριξη και φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων, την πρόνοια απόρων και αστέγων, τις δράσεις εθελοντισμού και τοπικών δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, την απασχόληση. - την λειτουργία υπηρεσιών αλλοδαπών και μεταναστών - την εποπτεία και ευθύνη γενικότερα των αρμοδιοτήτων της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης που προβλέπονται στο άρθρο 75 του ν. 3463/06 περίπτωση ε΄ του ΚΔΚ και ιδίως τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, την έκδοση αποφάσεων, πιστοποιητικών, επιδομάτων, την επιβολή προστίμων, την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των φορέων και της κείμενης νομοθεσίας της περίπτωσης αυτής και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου. β. την άσκηση των κατά τόπον αρμοδιοτήτων που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Τραγανού και συγκεκριμένα: - Έχει την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα. - Παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα. - Μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα. - Υπογράφει, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας Τραγανού - Έχει την ευθύνη της έκδοσης και τέλεσης των γάμων στη Δημοτική Ενότητα Τραγανού - Συνεργάζεται με τους προέδρους και τους εκπροσώπους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους. - την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των Πολιτών για θέματα της δημοτικής ενότητας Τραγανού γ. Την εκπροσώπηση του Δήμου στα Δικαστήρια για θέματα αρμοδιότητάς του».

COMMENTS

Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ βιβλία/περιοδικά ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Με αυξημένες αρμοδιότητες οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Πηνειού
Με αυξημένες αρμοδιότητες οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Πηνειού
https://3.bp.blogspot.com/-dUqcNzZ5sqo/XW-ikcRyL9I/AAAAAAADscc/37jEQmKPQEcA5UC_p2aH9rwJes-eHSbeACLcBGAs/s640/6.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-dUqcNzZ5sqo/XW-ikcRyL9I/AAAAAAADscc/37jEQmKPQEcA5UC_p2aH9rwJes-eHSbeACLcBGAs/s72-c/6.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/09/blog-post_85.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/09/blog-post_85.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy