-->

Από την Δευτέρα αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα ο Ναμπίλ Μοράντ

Ο άνθρωπος με το χαμόγελο και τη "μεγάλη καρδιά", που υποδέχτηκε κατατρεγμένους το 2016 προσφέροντάς τους θαλπωρή και ασφάλεια...


Ο άνθρωπος με το χαμόγελο και τη "μεγάλη καρδιά", που υποδέχτηκε κατατρεγμένους το 2016 προσφέροντάς τους θαλπωρή και ασφάλεια! 

Στην Αθήνα χθες οι νέοι διοικητές των προσφυγικών δομών, οι οποίοι συζήτησαν για τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν για τους πρόσφυγες/μετανάστες της πατρίδας μας. Ανάμεσά τους και ο "δικός" μας Ναμπίλ Μοράντ, ο πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, για τον οποίο ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής προέτρεψε τους υπόλοιπους να τον συμβουλεύονται, επειδή θεωρείται από τους λίγους που γνωρίζει άριστα το προσφυγικό.

Να μη ξεχνάμε ότι ο κ. Μοράντ πολλές φορές καλέστηκε να αναπτύξει τις απόψεις του ενώ είναι κι ένας από εκείνους που πρωτοστάτησε ώστε να απομακρυνθούν οι ΜΚΟ και το μεταναστευτικό να "περάσει" υπό τον έλεγχο του Κράτους.

Ο Ναμπίλ Μοράντ, όπως και οι υπόλοιποι διοικητές, αναλαμβάνουν τυπικά τα καθήκοντά τους από την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουνίου, ενώ θυμίζουμε ότι δέχτηκε "επιθέσεις" για την τοποθέτησή του στη θέση του διοικητή στη δομή Προσφύγων της Μυρσίνης.

Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Ναμπίλ, στις 31 Μαρτίου 2016, υποδέχτηκε 345 πρόσφυγες, στην πλειονότητά τους Σύροι αλλά και κάποιους λίγους από το Ιράκ, κυρίως οικογένειες [ήταν όρος απαράβατος για τον τότε δήμαρχο] με μικρά παιδιά που επί εβδομάδες παρέμεναν στις προβλήτες στον Πειραιά στο «LM Village».

Ο ίδιος κατέβαλλε κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί οι άνθρωπο- κυνηγημένοι από τις πατρίδες τους- να βρουν λίγη θαλπωρή και ηρεμία στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Μυρσίνης. Μάλιστα ο Ναμπίλ είχε προξενήσει πανελλήνια εντύπωση, δείχνοντας άλλωστε και τον χαρακτήρα του, όταν ανάμεσα στους νεοφερμένους ήταν κι ένα μωρό μόλις τεσσάρων ημερών που είχε γεννηθεί στον Πειραιά τις ημέρες της αναμονής, δηλώνοντας: «Μου είπαν να του δώσω όνομα και εγώ είπα η Παναγία σας έφερε εδώ, ας το πούμε Μαρία». Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν είναι χριστιανοί, ο κ. Μοράντ είχε απαντήσει: «Οχι, οι περισσότεροι που ήρθαν εδώ ήταν μουσουλμάνοι, αλλά ο πόνος και η ξενιτιά ενώνουν»!

Αμφιβάλλει κανείς ότι τα Λεχαινά και κατά προέκταση η Ηλεία δεν πρέπει να νιώθουν περήφανοι γι αυτόν τον άνθρωπο με την "μεγάλη καρδιά" και το μονίμως γελαστό πρόσωπό του;

Ποιος είναι ο Ναμπίλ Μοράντ: 

Άνθρωπος γλωσσομαθής, πολυταξιδεμένος και λαμπρός επιστήμονας ο κος Μοράντ [Ιωσήφ στα ελληνικά μια κι έχει βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος] μιλάει έξι [6] γλώσσες. Εκτός από τα ελληνικά γνωρίζει, φυσικά τα Αραβικά, αλλά και Αγγλικά, Γαλλικά, Βουλγαρικά, και Γερμανικά. 

Γεννήθηκε το 1962 στην Χαμς της Συρίας, από όπου έφυγε στα 17 του χρόνια για να σπουδάσει αρχικά στην Γαλλία, στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης, Γαλλική Φιλολογία. Επειτα ξεκίνησε σπουδές Ιατρικής στις Βρυξέλλες τις οποίες ολοκλήρωσε το 1990 στο Πανεπιστήμιο "Ivan Pavlov" στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Μετά την αποφοίτησή του, εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Λεχαινά Ηλείας ανοίγοντας το δικό του ιατρείο και υπηρετώντας στις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις με την ειδικότητα του Στρατιωτικού Ιατρού.

Με το τέλος της στρατιωτικής του θητείας αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην προσφορά στον συνάνθρωπό του, μέσω της ιατρικής του επιστήμης και της εθελοντικής του προσφοράς σε πολιτιστικούς-αθλητικούς συλλόγους, όπου διετέλεσε πρόεδρος ή μέλος διοικητικών συμβουλίων [ΑΕΛ-Ηλειακός Λεχαινών κ.α.], κάτι το οποίο τον έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στους συνδημότες του και όχι μόνο. Παράλληλα έχει συγγράψει πολλά άρθρα ιατρικού περιεχομένου και έχει συμμετάσχει σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Λόγω της αναγνωρισμένης ανθρωπιστικής του προσφοράς, για την οποία έχει τιμηθεί από διάφορους οργανισμούς, επανειλημμένα έχει δεχθεί προτάσεις για θέσεις σε μεγάλους διεθνής οργανισμούς [Υπατη Αρμοστεία κ.α.], τις οποίες ποτέ δεν αποδέχθηκε διότι έχει συνδεθεί ιδιαίτερα με τον κόσμο της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι ο Ναμπιλ υπήρξε επί σειρά ετών πρώτος δημοτικός σύμβουλος και το 2014 ηγήθηκε της παράταξης "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ", την οποία οδήγησε σε θριαμβευτική νίκη στις εκλογές του Μαίου 2014.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Λεχαινά τα τελευταία 30 χρόνια.
Είναι παντρεμένος με την ιατρό ωτορινολαρυγγολόγο Ιωάννα Σχοινά και έχουν μια κόρη την Αλίς, φυσικοθεραπεύτρια παντρεμένη με δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης...

Ναμπίλ Μοράντ: Ο πρώτος Σύρος μετανάστης που έγινε δήμαρχος στην Ελλάδα [φωτογραφίες]

Διοικητής στη Δομή Μυρσίνης ο Ναμπίλ Μοράντ - Τα ονόματα όλων των διοικητών

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στον νέο Διοικητή του L.M. VILLAGE

Η λογική του... παραλόγου - "Μάχη" κατά Ναμπίλ Μοράντ!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Από την Δευτέρα αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα ο Ναμπίλ Μοράντ
Από την Δευτέρα αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα ο Ναμπίλ Μοράντ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkvbIa027jp2ZSJsOssgmzhkc5tlXLFwU6NXaIYNKPV5fX1Ms1xjPPMuLSt8Xbhl80Me6qcRjAeNjMMH7K6V_d-KsRQTNh-sjmMbZKvkxxmSXECWzFYgpimU9q5aELqpcbve2pVU0gml4/s640/%25CE%259C%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A41.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkvbIa027jp2ZSJsOssgmzhkc5tlXLFwU6NXaIYNKPV5fX1Ms1xjPPMuLSt8Xbhl80Me6qcRjAeNjMMH7K6V_d-KsRQTNh-sjmMbZKvkxxmSXECWzFYgpimU9q5aELqpcbve2pVU0gml4/s72-c/%25CE%259C%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A41.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/05/blog-post_617.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/05/blog-post_617.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy