-->

Σαν σήμερα: Πρώτη εκλογική αναμέτρηση στους δήμους της Ηλείας [δηλώσεις]

Κυριακή 26 Μαίου 2019: Σαν σήμερα πριν 1 χρόνο, και οι πολίτες της Ηλείας πήγαν στις κάλπες για να ψηφίσουν τον υποψήφιο δήμαρχο και τ...


Κυριακή 26 Μαίου 2019: Σαν σήμερα πριν 1 χρόνο, και οι πολίτες της Ηλείας πήγαν στις κάλπες για να ψηφίσουν τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψήφιους συμβούλους της αρεσκείας τους.
Η πρώτη Κυριακή ανέδειξε δύο δημάρχους, οι οποίοι με βάση το ποσοστό που συγκέντρωσαν, ήταν αδιανόητο να χάσουν την δεύτερη Κυριακή. Πρόκειται για τους Γιάννη Λυμπέρη στον δήμο Ηλιδας και τον Γιάννη Λέντζα στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Και οι δύο για λίγα ψηφοδέλτια δεν επικράτησαν από τον πρώτο γύρο.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής στους δήμους της Ηλείας. 

Από τα αξιοσημείωτα της πρώτης Κυριακής ήταν το υψηλό ποσοστό αποχής που καταγράφτηκε στους δήμους Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού. Περίπου 13.000 δημότες από τους 36.000 εγγεγραμμένους δεν προσήλθαν στις κάλπες και τα ποσοστό αποχής ανέβηκε στα ύψη. Συγκεκριμένα στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης είναι εγγεγραμμένοι 20.065 και ψήφισαν 13.014, δηλαδή ποσοστό 63,2% που σημαίνει ότι περίπου 7.000 εκλογείς απείχαν από την διαδικασία.

Η επόμενη ημέρα... 

Τα επιτελεία των δημοτικών παρατάξεων άρχισαν να ετοιμάζονται για την δεύτερη Κυριακή. Ηταν μια "μάχη" που διεξήχθη σε επίπεδο προσκηνιακό και παρασκηνιακό.
Η μεγάλη έκπληξη ήταν η ήττα του Χριστοδουλόπουλου, στον δήμο Ηλιδας, ο οποίος αν και είχε ότι καλύτερο σε ανθρώπινο δυναμικό και την στήριξη του Δημήτρη Κράλλη, ηττήθηκε πανηγυρικά από τον Γιάννη Λυμπέρη.
Μάλιστα, σε δηλώσεις του, καλώντας τους δημότες της Ηλιδας να... τον στηρίξουν, εμφανίστηκε ως... σίγουρος για την ήττα του και την δεύτερη Κυριακή. Αυτό που, όπως και στην περίπτωση του Γιάννη Λέντζα, το μόνο που ήθελαν να δουν οι δημότες ήταν το ποσοστό που θα συγκέντρωνε ο Λυμπέρης!!!

Δηλώσεις υποψηφίων την κρίσιμη εβδομάδα προς την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση

Δήλωση Διονύση Μάλιαρη, Ανδραβίδα-Κυλλήνη

Μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο όπου επικράτησε ο πολιτικός πολιτισμός μεταξύ των υποψηφίων σήμερα οι δημότες του Δήμου μας έλαβαν με την ψήφο τους την τελική τους απόφαση. Το εκλογικό αποτέλεσμα οδηγεί την παράταξή μου στον δεύτερο γύρο των εκλογών, σε έναν νέο αγώνα. 
Παραμένουμε αισιόδοξοι, συνεχίζουμε τον αγώνα για την τελική νίκη. 

Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μου που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ευχαριστώ όλους και όλες που στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξή μας, ευχαριστώ τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου σ΄αυτόν τον όμορφο αγώνα, ευχαριστώ και τους ανθυποψηφίους μου για τον τίμιο αγώνα τους που τιμά τη δημοκρατία. 
Αύριο ξεκινά ένας νέος αγώνας, μια νέα προσπάθεια για να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας. 

Διονύσιος ΜΑΛΙΑΡΗΣ 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Δήλωση Γιάννη Λέντζα, Ανδραβίδα-Κυλλήνη

Σήμερα, ο λαός του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης πέτυχε την πρώτη νίκη. Έδειξε ότι πλέον θέλει να ακολουθήσει μία Νέα Αναπτυξιακή Πορεία μαζί μας! Με ένα ομολογουμένως σημαντικό ποσοστό επιβράβευσε τον αγώνα μας, τις προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας! 

Ευχαριστούμε πολύ τους συνδημότες μας και τους καλούμε να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και της επόμενης Κυριακής, ώστε να μας δώσουν την καθαρή εντολή και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! Η επόμενη ημέρα θα μας βρει ενωμένους όλους για το καλό του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης! 

Γιάννης Λέντζας 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Δήλωση Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, Ηλιδα

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες, 
Την Κυριακή 26 Μαΐου τα ψέματα και το χρήμα κέρδισαν μια προσωρινή νίκη στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Ο λαός επέλεξε ήδη όλους τους δημοτικούς συμβούλους της προτίμησής του. 

Την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας καλούνται να επιλέξουν τον Δήμαρχο. Αυτόν που θα ηγηθεί των σχημάτων συνεργασίας που κατέστησε αναγκαία η εκλογή με την απλή αναλογική. Να επιλέξουν αν θέλουν για Δήμαρχό τους αυτόν που κατέστρεψε τον Δήμο ή αυτόν που έσωσε τον Δήμο. Αυτόν που τους γέμισε με ψεύτικες υποσχέσεις ή αυτόν που τους λέει αλήθειες. 

Συνδημότισσες και Συνδημότες, 
Η ψήφος καθεμιάς και καθενός, την Κυριακή, σηματοδοτεί και την ατομική του ευθύνη. Να έχετε κατά νου πως ο πρώτος συνδυασμός δεν έχει την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων και, ως εκ τούτου, σας προτρέπω να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι σας λέει και ό,τι σας τάζει. Ο «Θεός της Ήλιδας», παρά τα 900 άκυρα ψηφοδέλτια που αλλοίωσαν την εικόνα του τελικού αποτελέσματος κυρίως σε βάρος του συνδυασμού μας, προνόησε να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. 

Ας μην αφήσουμε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία να πάει χαμένη και να επιστρέψει το «χθες». Την Κυριακή 2 Ιουνίου ψηφίζουμε θετικά και στέλνουμε μήνυμα ότι δεν ξεπουλιόμαστε, δεν φοβόμαστε και ξέρουμε να προστατεύουμε τη Δημοκρατία μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηθική και τις αξίες των συμπολιτών μας. Την Κυριακή στηρίζουμε την πλατιά πλειοψηφία, που εγγυώμαι πως θα σχηματιστεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Σας κοιτάζω στα μάτια και ζητώ τη θετική σας ψήφο. 

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος 
Δήμαρχος Ήλιδας

Διαβάστε εδώ το μήνυμα του υποψηφίου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Τάκη Δημητρουλόπουλου

Κοινή πορεία για Α. Μαρίνο & Π. Θεοδωρακόπουλο, Δήμος Πηνειού

Ανδρέας Μαρίνος και Πάνος Θεοδωρακόπουλος ακολουθούν κοινή πορεία προς τις κάλπες της προσεχούς Κυριακής, για την εκλογή νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Πηνειού! Στο πνεύμα του Κλεισθένη, της συναίνεσης, της προγραμματικής σύγκλισης και της διάθεσης για προσφορά, οι παρατάξεις Κοινωνία των Πολιτών και Νέα Εποχή αποφάσισαν δημοκρατικά την συνεργασία τους, υπηρετώντας την εντολή για αλλαγή σελίδας που ζήτησαν οι δημότες του Δήμου Πηνειού! 

Ο επικεφαλής της Νέας Εποχής Πάνος Θεοδωρακόπουλος, τόνισε: «Την περασμένη Κυριακή, ο λαός του Δήμου Πηνειού, στο συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 63,54%, εξέφρασε στις κάλπες την αντίθεσή του με την σημερινή Δημοτική Αρχή. Ο λαός του Δήμου Πηνειού ζήτησε αλλαγή! Έχουμε μάθει να αφουγκραζόμαστε τον λαό και να υπηρετούμε τους δημότες με τις αποφάσεις μας. Με σύγκλιση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων για την καθημερινότητα των πολιτών, το καθαρό νερό, τον βιολογικό καθαρισμό Γαστούνης-Βαρθολομιού, την στήριξη τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, την στήριξη στον τουρισμό, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό και πάνω από όλα με κοινή μας δέσμευση τη διαφάνεια, τη δημόσια λογοδοσία και έναν νέο δημοκρατικό τρόπο διακυβέρνησης στο Δήμο Πηνειού: Στην κρίσιμη μάχη της προσεχούς Κυριακής για την εκλογή νέου Δημάρχου Πηνειού τασσόμαστε στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου και διεκδικούμε από κοινού την εντολή των δημοτών για μία Νέα Εποχή στην Κοινωνία των Πολιτών του Δήμου Πηνειού!».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, δήλωσε: «Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με πίστη, συνέπεια και σεβασμό στη δημοκρατία, προχωράμε μαζί με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο για μία Νέα Εποχή στην Κοινωνία των Πολιτών του Δήμου Πηνειού! Ευχαριστώ πολύ τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο που στέκεται στο πλευρό μας! Όλοι μαζί, την προσεχή Κυριακή, φέρνουμε και επίσημα την αλλαγή που ζήτησαν οι δημότες στο Δήμο Πηνειού!».

Δήμος Ήλιδας: Οι ψήφοι που έλαβαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι [δείτε εδώ...

Το νέο δημοτικό συμβούλιο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων [δείτε εδώ...

Δήμος Πηνειού: Τα τελικά αποτελέσματα [δείτε εδώ...

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Τα τελικά αποτελέσματα [δείτε εδώ...]

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Σαν σήμερα: Πρώτη εκλογική αναμέτρηση στους δήμους της Ηλείας [δηλώσεις]
Σαν σήμερα: Πρώτη εκλογική αναμέτρηση στους δήμους της Ηλείας [δηλώσεις]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnFuad6-Q0Qm5bbjS2siaUn5ic9IQORPk_RBc2I_AcdLHVYhDomKAoKxGxKlO_kQGka2g1QO9Qr_dXCQHaVmcT9SPwqXGurloVkV23omm2-vlqqZD8wqD30AaRcDBbzCxl099UyM2EWso/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%259B%25CE%25A0%25CE%2597.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnFuad6-Q0Qm5bbjS2siaUn5ic9IQORPk_RBc2I_AcdLHVYhDomKAoKxGxKlO_kQGka2g1QO9Qr_dXCQHaVmcT9SPwqXGurloVkV23omm2-vlqqZD8wqD30AaRcDBbzCxl099UyM2EWso/s72-c/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%259B%25CE%25A0%25CE%2597.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/05/blog-post_855.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/05/blog-post_855.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy