-->

Δήμος Πηνειού: Τα σημαντικότερα γεγονότα του 2020!

Το 2020, τον δήμο Πηνειού "σημάδεψε" η στάση του δημάρχου Α. Μαρίνου απέναντι στον Πάνο Θεοδωρακόπουλο, τον άνθρωπο που τον έβ...

Το 2020, τον δήμο Πηνειού "σημάδεψε" η στάση του δημάρχου Α. Μαρίνου απέναντι στον Πάνο Θεοδωρακόπουλο, τον άνθρωπο που τον έβγαλε δήμαρχο. Χωρίς ποτέ να εξηγήσει τους λόγους που έδιωξε από αντιδήμαρχο κι εν συνεχεία από την παράταξη τον κ. Θεοδωρακόπουλο, η στάση του αφήνει... μελανό σημείο στη μέχρι σήμερα παρουσία του στη τοπική αυτοδιοίκηση. Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος, λέει ένα ρητό!!!

Το 2020 σηματοδότησε επίσης την... επιστροφή του Αλέξη Καστρινού στα τεκταινόμενα του δήμου με δυναμικές παρεμβάσεις που δείχνουν ότι δεν θα αφήσει ήσυχο τον δήμαρχο!

Ας δούμε τα κυριότερα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε αυτό τον δήμο το 2020! 
  •  Με μια αιχμηρή και με υπονοούμενα ανακοίνωση, κατά της δημοτικής αρχής, αρχές Ιανουαρίου, ο πρώην δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός επανεμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης. Πολλοί θεωρούν ότι η επανεμφάνιση Καστρινού σηματοδοτεί την επιστροφή του στα τεκταινόμενα του δήμου, κάτι που ο ίδιος ούτε έχει διαψεύσει ούτε κι έχει επιβεβαιώσει. Να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια του 2020, ο Αλέξης Καστρινός, έκανε δυναμικές παρεμβάσεις όταν διαπίστωνε πώς είτε τα έργα του -επί εποχής δημαρχείας του- αμφισβητούνταν είτε κάποια από αυτά προσπαθούσε να οικειοποιηθεί η δημοτική αρχή. 
  • Βέβαια, το "μπάχαλο" που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο και "σημάδεψε" τον δήμο ήταν η... αιφνιδιαστική κίνηση του δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου να ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των αντιδημάρχων του και οι οποίοι τις παρέδωσαν πλην του Πάνου Θεοδωρακόπουλου. Ο άνθρωπος που αποτέλεσε την αιτία να πάρει τη νίκη στις εκλογές ο κ. Μαρίνος, βρέθηκε ξαφνικά στο στόχαστρο. Τι κι αν με την εκλογή υπήρξαν αγκαλιές, φιλιά και... όρκοι αιώνιας αγάπης; Ο κ. Μαρίνος τα ξέχασε αυτά για να επιβεβαιώσει ότι στη πολιτική προέχει η καρέκλα και το "εγώ"!!! Το σίγουρο είναι ότι... πέρασε σε αντίπαλο στρατόπεδο τον κ. Θεοδωρακόπουλο που εξελίχθηκε στον πιο σκληρό κριτή του δημάρχου. Και σίγουρα μέχρι τις επόμενες εκλογές ο δήμαρχος δεν θα περάσει καθόλου καλά! Ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος, με γραπτή του δήλωση τον Μάιο ζήτησε συγνώμη από τους δημότες για την επιλογή του να συμπορευτεί με τον Α. Μαρίνο -μια επιλογή που, όπως τόνισε, αποδείχτηκε καταστροφική! 
  • Τον Απρίλιο απεβίωσε ο πρώην δήμαρχος Γαστούνης Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο οποίος είχε θητεύσει από την 1η Ιανουαρίου 1999 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2002.
  • Σε μία σπουδαία κίνηση ο δήμαρχος γίνεται δωρητής οργάνων. Ο Ανδρέας Μαρίνος προέβη σε αυτή τη θεάρεστη πράξη στη μνήμη του 12χρονου Σταύρου από τη Γαστούνη ο οποίος με τον θάνατό του πέρυσι, χάρισε ζωή σε τρεις συνανθρώπους του. «Από σήμερα στην ιστοσελίδα του Δήμου μας, υπάρχει η φόρμα για τη «δωρεά οργάνων και ιστών» που φέρει το όνομα του σύγχρονου ήρωά μας, Σταύρου Κωνσταντίνου Αβραμίδη, αυτού του Άγγελου της αυλής του Θεού μας! Από σήμερα και ο ίδιος είμαι πλέον δωρητής, στο δρόμο που μας έδειξαν οι γονείς του Κώστας και η Μπουμπουλίνα μάνα του Ιωάννα! Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμά τους! Έτσι πατάμε το θάνατο και δίνουμε ζωή στο συνάνθρωπό μας!» 
  • Τον Απρίλιο ο Ανδρέας Μαρίνος απαντάει με δημοσίευμά του στο facebook στον Αλέξη Καστρινό, για όσα έχει γράψει μέχρι εκείνη τη στιγμή εναντίον του. Ο κ. Μαρίνος αναφέρεται σε... χάλια και βρωμιά που κληρονόμησε η δημοτική του αρχή τονίζοντας επίσης ότι ο κος Καστρινός μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας που πρόθυμα τον ενέταξε ο λαός του δήμου Πηνειού αλλά και όλης της Ηλείας.
  • Σοβαρές κακοτεχνίες που δημιουργούν προβλήματα στην ασφάλεια των εποχούμενων υπάρχουν στον αγροτικό δρόμο που συνδέει τα Καβάσιλα με το Καρδιακαύτι και στόχος του είναι να εξυπηρετεί τις κτηνοτροφικές μονάδες που υπάρχουν στην περιοχή. Το έργο, προϋπολογισμού περίπου 428.000 ευρώ που χρηματοδοτηθηκε από το ΕΣΠΑ, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί αλλά οι κακοτεχνίες που ήδη έχουν εμφανισθεί σε πολλά σημεία του δρόμου προκαλούν ερωτήματα τόσο για την ασφάλεια που πρέπει να παρέχει στους δεκάδες καθημερινούς χρήστες του όσο και για την κατασκευαστική του αρτιότητα. Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βασιλείου προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη!
  • Για μία και μοναδική φορά τον Μάιο ο δήμαρχος συναντιέται με πρώην δημάρχους του δήμου για να... ακούσει τις απόψεις τους για τις οποίες δήλωσε πώς θα επεξεργαστεί για να υπηρετήσουν το κοινό καλό. Τώρα, τι άκουσε, τι... επεξεργάστηκε, δεν το μάθαμε ποτέ! Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σε αυτή τη συνάντηση συμμετείχαν οι: : κ. Παναγιώτης Πεπελάσης (Γαστούνης), κ. Κώστας Λούρμπας (Γαστούνης), κ. Χρήστος Βρυώνης (Βαρθολομιού) και κ. Γρηγόρης Γιαννακόπουλος (Τραγανού). Στη  συνάντηση ήταν παρών και ο γεν. γραμματέας του δήμου Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος, αλλά έλαμψε δια της απουσίας του ο Αλέξης Καστρινός ο οποίος ΔΕΝ καλέστηκε. Τι κι αν ήταν ο μακροβιότερος και σίγουρα επιτυχημένος δήμαρχος; Το "φάντασμά" του φαίνεται πώς... "κυνηγάει" τη δημοτική αρχή! 
  • Μια δήλωση του δημάρχου τον Μάιο με αφορμή τη διάρρηξη του δημαρχείου Γαστούνης προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Ο ίδιος κατηγόρησε ως... ανεπαρκές το Α.Τ. Γαστούνης προαναγγέλλοντας... ιδιωτική εταιρεία φύλαξης! Ο ίδιος ποτέ δεν διευκρίνησε αν αναφερόταν στην έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής και ανθρώπινου δυναμικού, κάτι που αφορά όλα τα αστυνομικά τμήματα ή μήπως... στην έλλειψη ικανότητας όσων υπηρετούν στο ΑΤ. Γαστούνης. 
  • Τον ίδιο μήνα, δηλαδή τον Μάιο, με συνέντευξη Τύπου ανακοινώνεται η δημιουργία κοινωνικού ιατρείου. Στη συνέντευξη παρευρέθηκαν και μίλησαν, εκτός του κ. Μαρίνου και οι Παναγιώτης Γκινόπουλος Ογκολόγος, Γιώργος Παναγούλιας αντιδήμαρχος και Θεόδωρος Θεοδωρακόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ. Στο τέλος της συνέντευξης το newsgf.net, ζήτησε από τον δήμαρχο να του απευθύνει ερωτήματα τόσο για τα όσα συνέβησαν με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο, αλλά και για τις καταγγελίες εναντίον του από τον δήμαρχο Γιάννη Λέντζα. Ο κ. Μαρίνος δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα καλέσει τους δημοσιογράφους για να απαντήσει και... ακόμη περιμένουμε! 
  • Τον Μάιο είχαμε την οριστική διαγραφή του Πάνου Θεοδωρακόπουλου από την παράταξη "Νέα Εποχή για την Κοινωνία Πολιτών". Την διαγραφή ψήφισαν... 14 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης!!! «Ο κ. Μαρίνος δεν κράτησε τον λόγο του και είναι επικίνδυνος για τον τόπο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος.
  • Υψηλοί τόνοι μεταξύ του δημάρχου και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σάκη Γεωργόπουλου που κατέληγαν σε στιγμιαίες εντάσεις, «εκρηκτικό» ξέσπασμα του αντιδημάρχου Σπύρου Βασιλείου απέναντι στο δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Παναγιώτη Κυριαζή , αντιπαραθέσεις μεταξύ του Ανδρέα Μαρίνου και του τέως δημάρχου Αλέξη Καστρινού, με τον πρόεδρο Θεόδωρο Θεοδωρακόπουλο να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επιβάλλει την τάξη, ήταν το σκηνικό της πεντάωρης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πηνειού. Μια... χαρούμενη ατμόσφαιρα τον Ιούνιο!
  • Κραυγή αγωνίας, εκφράζουν τον Ιούνιο οι καρπουζοπαραγωγοί της περιοχής Βαρθολομιού, για το λόγο ότι το προιόν τους παραμένει στα χωράφια, αφού λόγω του κορονοιού οι μεγάλες ξενοδοχειακές, κυρίως, μονάδες παραμένουν κλειστές. Η απόγνωσή τους εκφράζεται με δηλώσεις τους στο newsgf.net, ζητώντας τη στήριξη της πολιτείας, τους οποίους αγρότες ξέχασε. Παράλληλα, εκφράζουν και το παράπονό τους ότι κανείς δεν τους έχει επισκεφθεί να συζητήσει μαζί τους, ενώ, όπως τονίζουν, μόνο σε κάθε προεκλογική περίοδο τους θυμούνται! "Αν φέτος δεν καλύψουμε τα έξοδά μας τουλάχιστον, πως του χρόνου θα μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε", αναρωτιούνται όλοι τους. "Τα οικονομικά βάρη είναι αβάσταχτα"...
  • Τον Ιούλιο, στις φλόγες τυλίχθηκε το κοινοτικό γραφείο Λευκοχωρίου, στον Δήμο Πηνειού. Η φωτιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές στους εσωτερικούς χώρους του γραφείου, αφού έσπασαν τα τζάμια των παραθύρων και κάηκαν έπιπλα. 
  • Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης "Κρίση Συνείδησης" κι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, Οδυσσέας Μανιάς, μη ξεχνώντας την περιοχή απ' όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως ναυαγοσώστης τα έτη 2008-2009-2010, προέβη σε όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάστηκαν ώστε μία από τις πιο γνωστές τουριστικές περιοχές της Ηλείας, το Αρκούδι, να αποκτήσει, για πρώτη φορά ΑΤΜ [Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή] για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των τουριστών, οι οποίοι πλέον με τη χρήση των πλαστικών καρτών θα μπορούν να αναλαμβάνουν μετρητά από τον λογαριασμό τους και να έχουν πρόσβαση και σε άλλες υπηρεσίες, όπως ερωτήσεις σχετικά με το υπόλοιπο λογαριασμού, την μεταφορά κεφαλαίων, την αποδοχή καταθέσεων και άλλα.
  • Τον Ιούλιο ο Δημήτρης Δήμου αποχωρεί από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας και προσχωρεί στη παράταξη του δημάρχου. Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής! 
  • Τον Αύγουστο ο Ανδρέας Μαρίνος μιλάει για... σύσταση δημοτικής αστυνομίας στο δήμο Πηνειού. Και παρέμεινε σχέδιο!!!
  • Τον Σεπτέμβριο, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, γίνονται τα εγκαίνια του Αγροτικού Κτηνιατρείου στη Γαστούνη, το οποίο -όπως αναφέρθηκε- επαναλειτούργησε μετά από 4 χρόνια. Ομως, με δημοσίευμά του στο facebook, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος, ρωτά πότε δημιουργήθηκε πρόβλημα εξυπηρέτησης στην ευρύτερη περιοχή του κάμπου της Ηλείας για τους κτηνοτρόφους της περιοχής, τονίζοντας ότι μέχρι τον Απρίλιο του 2019 το κτηνιατρείο Γαστούνης ήταν ενεργό !!!! 
  • Το Νοέμβριο ανακοινώνεται η δημιουργία Ιππικού Κέντρου. Το υπό μελέτη έργο «Ιππικό Κέντρο Δήμου Πηνειού» αφορά στην δημιουργία υποδομών σε τεμάχιο ιδιοκτησίας του Δήμου Πηνειού έκτασης περίπου 15 στρεμμάτων. Ήδη έχει κατατεθεί το Τεχνικό Δελτίο για την σύνταξη μελέτης.
  • Συντονισμένες ενέργειες και εποικοδομητική συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥΠ ΑΕ έφεραν αποτέλεσμα. 23 χρόνια ήταν αρκετά! Το Μουσικό Σχολείο Ηλείας στο Βαρθολομιό σε περίπου δύο χρόνια θα στεγάζεται σε υπερσύγχρονο κτίριο. Η νέα χρονιά λοιπόν, κάνει ποδαρικό με σπουδαία έργα, γιατί οι συνδημότες μας το αξίζουν». 
  • Με τους αγρότες- παραγωγούς κηπευτικών του Δήμου Πηνειού που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος, παρουσία των Αντιδημάρχων Αγροτικής Ανάπτυξης και Προγραμματισμού κ.κ. Γεωργίου Γεωργιόπουλου και Γεωργίου Κολοκατίνη. Τα προϊόντα των παραγωγών κηπευτικών παραμένουν αδιάθετα αφού ο μεγαλύτερος πελάτης τους, ο κλάδος εστίασης, παραμένει κλειστός, λόγω covid-19. Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος απέστειλε επιστολή προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με αίτημα την οικονομική στήριξη των αγροτών, ενώ παράλληλα πρότεινε προς τους αγρότες τη δημιουργία ισχυρής Ομάδας Παραγωγών από τον Δήμο. Η πρόταση έγινε αποδεκτή και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή.

Οι στόχοι του Α. Μαρίνου 

Τι είπε στο patrisnews.com

«Μεγάλα έργα, καθημερινότητα, κοινωνική διάσταση και αναβάθμιση πολιτιστικών δράσεων. Αυτοί είναι μεταξύ άλλων κάποιοι από τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο Δήμος Πηνειού το νέο έτος. Μείζονα ζητήματα επιλύονται γιατί από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου, ξεκινήσαμε αγώνα διαρκείας με τους συνεργάτες μου ώστε σήμερα να μπορούμε να μιλάμε για κατακτήσεις προς όφελος των συμπολιτών μας. 

Ο χρόνος ξεκινά με την ίδρυση της ΔΕΥΑΠ που θα ελέγχει ύδρευση και αποχέτευση. Ποιοτική και επαρκής υδροδότηση ήταν και παραμένει προτεραιότητά μας. Η αρχή έγινε με αγορά οικοπέδου δίπλα στον υδατόπυργο της Γαστούνης και τις γεωτρήσεις που ακολουθούν. Ο Βιολογικός καθαρισμός, ένα εγκαταλελειμμένο έργο από την προηγούμενη δημοτική αρχή, σύντομα θα βρεθεί σε πορεία ολοκλήρωσης αφού ξεπεραστούν τα εμπόδια που κληρονομήσαμε. Οι αποθήκες του Α.Σ.Ο. γίνονται σημείο αναφοράς της Γαστούνης και όλου του δήμου. 

Σε τροχιά δημοπράτησης είναι η αναβάθμιση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων. Το 2ο δημοτικό σχολείο Γαστούνης τον Σεπτέμβριο του 2021, σε πείσμα της στείρας τακτικής που ακολουθεί η αντιπολίτευση, παραδίδεται ασφαλές και εκσυγχρονισμένο στην εκπαιδευτική κοινότητα. 

Ο Δήμος Πηνειού αποκτά φυτώριο που θα είναι ο τροφοδότης της αισθητικής αναβάθμισης. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του δρόμου Γαστούνης – Βαρθολομιού, ένα μεγάλο έργο που θα τονώσει την τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας και του νομού γενικότερα και εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τους συνεργάτες του. 

Υπάρχουν πολλά ακόμη μικρά και μεγάλα έργα που λόγω περιορισμένου χώρου στην εφημερίδα σας δεν μπορώ να αναφέρω. Κλείνω με ένα έργο που το οφείλαμε στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου που έχει έδρα το Βαρθολομιό. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πηνειού: Τα σημαντικότερα γεγονότα του 2020!
Δήμος Πηνειού: Τα σημαντικότερα γεγονότα του 2020!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhC6pPM-QOuhShKcKCVrJJ3uofc-0-ZHP9rY0aN7npUUJMqDbMp8s8hPIo6n2XUCInPmcIC3Di_2GROp0MnwByvEneJyFwKTGqMFA7vJGutRTuBJiSyVkhCSPbGzdoolubonrfmD3NvSRk/s600/%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A31.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhC6pPM-QOuhShKcKCVrJJ3uofc-0-ZHP9rY0aN7npUUJMqDbMp8s8hPIo6n2XUCInPmcIC3Di_2GROp0MnwByvEneJyFwKTGqMFA7vJGutRTuBJiSyVkhCSPbGzdoolubonrfmD3NvSRk/s72-c/%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A31.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/12/2020_71.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/12/2020_71.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy