-->

Πως... "δούλευε" το πολιτικό προσωπικό της Ηλείας - Και η "επίθεση" σε δημοσιογράφους!

Του Γιώργου Φάκου   Πριν τρεις ημέρες, δημοσιεύτηκε στο newsgf.net , ένα κείμενο με τίτλο "Τάκης Αντωνακόπουλος: "Να φύγουμε από...


Του Γιώργου Φάκου
 


Πριν τρεις ημέρες, δημοσιεύτηκε στο newsgf.net, ένα κείμενο με τίτλο "Τάκης Αντωνακόπουλος: "Να φύγουμε από πρωτόγονες λογικές..." [διαβάστε εδώ...], στο οποίο ο δήμαρχος Πύργου αναφέρεται, εκτός των άλλων και σε μια άθλια νοοτροπία που υπήρχε, των τοπικών πολιτικών παραγόντων, που για να... φανούν τα "καλά παιδιά" στο κόμμα τους εγκλημάτησαν κατά του νομού, με αποτέλεσμα η Ηλεία να βρίσκεται σε αυτή την τραγική κατάσταση μέχρι σήμερα. 

Βέβαια, γι' ακόμη μια φορά, κανείς δεν τόλμησε να διαψεύσει τον κ. Αντωνακόπουλο σε όσα είπε, όπως δεν θα διαψεύσει και κανείς την παρακάτω ιστορία, την οποία θυμήθηκα διαβάζοντας κάποιες δηλώσεις του Ανδρέα Φούρα, πρώην δήμαρχο Πατρέων, που δημοσιεύτηκαν στο patrisnews.com: 

Βρισκόμουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΟΡΤ, την περίοδο που είχε φουντώσει για τα καλά το θέμα της λειτουργίας του αεροδρομίου της Ανδραβίδας και ως πολιτικού καθώς και η αντιπαλότητα με τους Αχαιούς που ζητούσαν λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στον Αραξο. Ηταν την περίοδο που το "φωτεινό" πολιτικό προσωπικό της Ηλείας δικαιολογούσε την ανικανότητά του με... επιθέσεις κατά των Αχαιών, οι οποίοι προσπαθούσαν -και καλά έκαναν- να πετύχουν το καλύτερο για τον τόπο τους. 

Σε κείνο, λοιπόν, το δελτίο ειδήσεων, δέχτηκα την τηλεφωνική παρέμβαση του π. δημάρχου Πατρέων Ανδρέα Φούρα, ο οποίος έκανε την εξής πρόταση: Να βρεθούν όλοι πολιτικοί παράγοντες της Αχαίας και της Ηλείας σε μία κοινή σύσκεψη και να αποφασίσουν τα κάτωθι: Αν οι Ηλείοι θέλουν αεροδρόμιο στην Ανδραβίδα, τότε οι Αχαιοί να διεκδικήσουν νέο δρόμο [από τότε είχε μπει το θέμα νέας Ε.Ο.]. Αν όμως θέλουν δρόμο τότε οι Αχαιοί να διεκδικήσουν αεροδρόμιο για τον Αραξο. 

Ο κ. Φούρας είχε επισημάνει πώς πρέπει κάθε πλευρά να ξεκαθαρίσει τι θέλει και μετά, και οι δύο πλευρές, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ να διεκδικήσουν όσα συμφωνούσαν. 

Το αποτέλεσμα; 

Την επόμενη ημέρα βγήκαν τα "χαριτωμένα" παιδιά της Ηλείας να καταδικάσουν τον Ανδρέα Φούρα που... τόλμησε δημοσίως να κάνει τέτοια πρόταση συνεχίζοντας, βέβαια, να εξαπολύουν κατηγορίες κατά των Αχαιών. Επομένως στην Ηλεία, ούτε αεροδρόμιο έγινε ποτέ ούτε φυσικά νέος δρόμος. 

Ετσι ακριβώς δούλευε τότε το πολιτικό προσωπικό και σήμερα βρίσκεται η Ηλεία σε αυτά τα χάλια. Κι αν εκείνοι πλέον έχουν χαθεί από το προσκήνιο και κανείς δεν τους θυμάται, οι ενέργειές τους έχουν το σημερινό αποτέλεσμα!!! 

Κατόπιν τούτου, μερικοί ας προσέχουν τι λένε σήμερα....

Και η επίθεση σε δημοσιογράφους!!!

Επειδή πολλοί βγαίνουν... τιμητές των πάντων, ας θυμίσω μια ακόμη ιστορία:
Στη διάρκεια της όποιας δημοσιογραφικής μου πορείας, δέχτηκα επιθέσεις από κάποιους οι οποίοι ενοχλούνταν όταν εξέφραζα διαφορετική άποψη που δεν... συμφωνούσε με τη δική τους και την εξυπηρέτηση των όποιων συμφερόντων είχαν κατά νου. 

Σε μία από τις χαριτωμένες επιθέσεις τους [αναφέρομαι σε δημοτική αρχή], προχώρησαν και με παρέμβαση στη διοίκηση με σκοπό να... φιμωθώ, κάτι βέβαια που ποτέ δεν έγινε δεκτό από την διοίκηση του Ομίλου Βαρουξή που με είχε τυλίξει με την απόλυτη εμπιστοσύνη της. 

Και όταν δεν κατάφεραν να πείσουν την διοίκηση να με φιμώσει, έψαξαν και βρήκαν τον... δάσκαλό μου στις πολεμικές τέχνες, στην Αθήνα, για να... με πιέσει εκείνος! 
Γελοιότητες; Σίγουρα. 
Ποιοι όμως τις κάνουν; Αυτοί που νιώθουν ανασφαλείς, που δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα, οι κενού πολιτικού περιεχομένου άνθρωποι! 

Αυτά, για να μη νομίζει κανείς, πώς όσα χρόνια κι αν πέρασαν έπαψα να θυμάμαι... Καλό είναι κάποιοι να το καταλάβουν...

ΥΓ.: Φυσικά, ιστορίες σαν την πιο πάνω θα έχουν να διηγηθούν κι άλλοι συνάδελφοί μου!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Πως... "δούλευε" το πολιτικό προσωπικό της Ηλείας - Και η "επίθεση" σε δημοσιογράφους!
Πως... "δούλευε" το πολιτικό προσωπικό της Ηλείας - Και η "επίθεση" σε δημοσιογράφους!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHeGhc9zfxuag-YQYHKWiefErUz6yx1cnOk0Iro5N9vgyNlKrJ0jI2wXHs_KfefuhzETdi203gYQP726Q3H_YT_QeLYmO6qMnEQDMkYNfhiug_CoaKnhZtVSPwVmSBBlzvedyBMERngxw/s600/airplane-983991_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHeGhc9zfxuag-YQYHKWiefErUz6yx1cnOk0Iro5N9vgyNlKrJ0jI2wXHs_KfefuhzETdi203gYQP726Q3H_YT_QeLYmO6qMnEQDMkYNfhiug_CoaKnhZtVSPwVmSBBlzvedyBMERngxw/s72-c/airplane-983991_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/02/blog-post_815.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/02/blog-post_815.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy