-->

Δήμος Πηνειού: Αναβάθμιση υπηρεσιών για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

-Αποκαλύψεις για τον κ. Γρ. Γιαννακόπουλο που μίλησε για «λουκέτο»   Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος και το ΝΠ Κοινωνικής Αλληλεγγύη...

-Αποκαλύψεις για τον κ. Γρ. Γιαννακόπουλο που μίλησε για «λουκέτο» 

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος και το ΝΠ Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου έχοντας ως στόχο την παροχή οργανωμένης και συστηματικής φροντίδας σε μοναχικούς ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες, μετέφερε την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινότητας στη Γαστούνη όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι Κοινωνικές Δομές. Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος, ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Γ. Παναγούλιας και ο πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μ. Καλαρίτης έκαναν σχετικές δηλώσεις για το θέμα. 

Μαρίνος: «Δεν υπάρχει λουκέτο» 

«Έγινε θόρυβος για την μεταφορά της Δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» από το Τραγανό στη Γαστούνη, θόρυβος για να εξυπηρετήσει δυστυχώς συμφέροντα μικροπολιτικά που δεν θα έχουν διάρκεια. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι εμείς επιδιώκουμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών της συγκεκριμένης Δομής. Τόσο εγώ ως Δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιχάλης Καλαρίτης διαβεβαιώνουμε ότι όχι μόνο δεν θα υπάρχει λουκέτο, αλλά αντιθέτως συγκροτούμε μια οργανωμένη λειτουργία για το «Βοήθεια στο Σπίτι», έτσι ώστε να ωφελούνται πολλοί περισσότεροι από εκείνους που ωφελούνται μέχρι σήμερα. Είμαστε αμετακίνητοι. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τον συνάνθρωπό μας». 

«Ακέφαλη η Αντιπολίτευση» 

Και ο Δήμαρχος συνέχισε: «Για το θέμα είδαμε μίζερες τοποθετήσεις από τον κ. Διονύση Γεωργόπουλο, ο οποίος με το κείμενο που δημοσιεύει υπογράφει ως δημοτικός σύμβουλος. Και αυτό είναι μια κακή εξέλιξη γιατί δεν υπάρχει επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο μας ώστε να ξέρω και εγώ σε ποιόν θα απευθυνθώ. Θα θέσω ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο ποιος είναι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Για πρώτη φορά συμβαίνει να μη γνωρίζουμε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας! ».
«Ήθελε στη φυλακή τον Κασσιανό!» 

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κ. Γρηγόρη Γιαννακόπουλου που έκανε λόγο για «Λουκέτο στη Δομή», είπε: «Όσον αφορά τον τέως δήμαρχο κ. Γρηγόρη Γιαννακόπουλο, αξιόλογος άνθρωπος και εκπαιδευτικός, που είπε ότι βάλαμε…λουκέτο στη Δομή απαντώ: είχε κάνει μια ανάρτηση συγκινητική τη μέρα της μεγάλης απώλειας για το Δήμο μας του Βασίλη Κασσιανού. Χαρακτήριζε τον αείμνηστο Κασσιανό Δήμαρχο της αγάπης και της αλληλεγγύης κάτι που γνωρίζουμε και συμφωνούμε όλοι. 

Όμως τα έγραφε αυτά ένας άνθρωπος που, όπως επιβεβαιώνει και ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Γιώργος Παναγούλιας, μας είχε φέρει χαρτιά ζητώντας μας να κλείσουμε φυλακή τον Κασσιανό! Το «μεγάλο έγκλημα» ήταν ότι ο εκλιπών ήθελε να δημιουργήσει σχολική μονάδα στο χωριό του κ. Γιαννακόπουλου. Μας επισκέφθηκε ο κ. Γιαννακόπουλος, μας έδωσε τα έγγραφα, αλλά δεν βρήκε κατανόηση από εμένα. Στη συνέχεια πήγε στον κ. Παναγούλια, αλλά και από τον αναπληρωτή εισέπραξε την ίδια συμπεριφορά. Όμως «scripta manent» και με τις σημειώσεις του κ. Γιαννακόπουλου. Αυτή είναι μια απαράδεκτη υποκριτική συμπεριφορά». 

Γ. Παναγούλιας: «Αναβάθμιση υπηρεσιών» 

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Οικονομικών Διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Πηνειού κ. Γιώργος Παναγούλιας δήλωσε: «Από τη μέρα που αναλάβαμε ως δημοτική αρχή δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο εξουσίας που δεν είχε συνηθίσει ο Δήμος. Μέχρι τότε υπήρχε άλλος τρόπος εξουσίας, με κυρίαρχη τακτική τον πολιτικό κανιβαλισμό και τη δολοφονία χαρακτήρων. Εμείς δεν θεωρούμε την ανάληψη εξουσίας ως αυτοσκοπό αλλά ως μέσο για να εξυπηρετήσουμε το καλό του δημότη και να κάνουμε έργα για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής. 

Η μετεγκατάσταση της Κοινωνικής Δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» έγινε με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει. Με απόφαση του Δημάρχου και του προέδρου ΝΠ Κοινωνικής Αλληλεγγύης συγκεντρώθηκε σε ένα χώρο η συγκεκριμένη υπηρεσία ώστε να λειτουργεί εύρυθμα και αποτελεσματικά. Απορρίπτουμε την κακόβουλη κριτική της Αντιπολίτευσης για το «Βοήθεια στο Σπίτι», κριτική που ενδεχομένως εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα». 

«Με λυπεί η ανακοίνωση» 

Και ο κ. Παναγούλιας συνέχισε: «Με λυπεί η ανακοίνωση του φίλου μου κ. Γρηγόρη Γιαννακόπουλου που λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Παλαιότερα και συγκεκριμένα από το 2011 ο ίδιος με προέτρεπε να στείλω για παράβαση καθήκοντος και τον τέως Δήμαρχο Πηνειού Α. Καστρινό και τον τέως Δήμαρχο Τραγανού, αείμνηστο Β. Κασσιανό καθώς και τον νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Γεωργόπουλο, που μόνος υποβιβάστηκε σε δημοτικό σύμβουλο. Δεν ικανοποίησα τις επιθυμίες του κ. Γιαννακόπουλου γιατί είμαι άλλης πολιτικής αρχής. Δεν ενέδωσα ούτε και τώρα που είμαστε Δημοτική Αρχή όταν με προέτρεπε να προβώ σε αυτές τις ενέργειες» 24ωρη Γραμμή Υποστήριξης. 

Ο πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιχάλης Καλαρίτης δήλωσε: «Δεν υπάρχει λουκέτο. Η Κοινωνική Δομή, στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης, μετεγκαταστάθηκε στο κτίριο του Κέντρου Κοινότητας , όπου εκεί βρίσκονται όλες οι Κοινωνικές Δομές. Εκεί θα υπάρχει και το τηλεφωνικό κέντρο της Γραμμής Έκτακτης Ανάγκης που θα λειτουργεί όλο το 24ωρο για ψυχολογική υποστήριξη και άμεση βοήθεια. Δεσμεύομαι ότι οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» θα ακολουθήσουν κατά γράμμα τον Κανονισμό Λειτουργίας. Το «Βοήθεια στο Σπίτι» θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα ».

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πηνειού: Αναβάθμιση υπηρεσιών για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
Δήμος Πηνειού: Αναβάθμιση υπηρεσιών για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh25iTaIggEBKvJ2_GxqYL5nwFlrnGIKRASCeokXGfHfHPJo7rN98A8HzyKJqzF17gSGSSYPKdLO8usKsIe7A0s_FpHqZt55CLI2xGzfMsnBRn324uS2La9LsHtTR90nRv_Sez4YXNotvk/s600/Opera+%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-08-26_201337_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh25iTaIggEBKvJ2_GxqYL5nwFlrnGIKRASCeokXGfHfHPJo7rN98A8HzyKJqzF17gSGSSYPKdLO8usKsIe7A0s_FpHqZt55CLI2xGzfMsnBRn324uS2La9LsHtTR90nRv_Sez4YXNotvk/s72-c/Opera+%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-08-26_201337_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/08/blog-post_411.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/08/blog-post_411.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy