-->

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα 2021-Πρωτοχρονιά 2022»

  *Την Πέμπτη φωταγωγείται το δέντρο στην πλατεία με πολλά παιχνίδια και συναυλία της Πένυς Μπαλτατζή  Γιορτή σε όλο τον Πύργο!   Πάνω από...

 

*Την Πέμπτη φωταγωγείται το δέντρο στην πλατεία με πολλά παιχνίδια και συναυλία της Πένυς Μπαλτατζή 

Γιορτή σε όλο τον Πύργο! 

Πάνω από 30 εκδηλώσεις, σε όλον τον Πύργο και σε τοπικές κοινότητες, περιλαμβάνει το εορταστικό χριστουγεννιάτικο-πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα που ετοίμασε ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού σε συνεργασία με το γραφείο Εθελοντισμού, την ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ και την ΔΗΚΕΠ. Το πρόγραμμα παρουσίασε σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ Χάρης Μικελόπουλος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Γιάννης Πλεμμένος. 

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 16/12 με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης, πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις για τα παιδιά και την εξαιρετική Πένυ Μπαλτατζή να «ντύνει» με πασίγνωστες μελωδίες την εκδήλωση. Μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, όπου επιστρέφει το «Μαγικό εργοστάσιο», το θέατρο «Απόλλων» και άλλες γειτονιές του Πύργου, όπως και σε δημοτικές κοινότητες θα χτυπήσει η καρδιά των Χριστουγέννων. 

Ξυλοπόδαροί, ζογκλέρ, μουσικές συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών, αθλητικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, bazaar, χωριό καλικαντζάρων, παιχνίδια, θέατρο, σκιών, παραδοσιακά μουσικά σύνολα συνθέτουν το πλούσιο πρόγραμμα που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. 

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος 
«Δίνουμε παντού το χριστουγεννιάτικο χρώμα» 

Κάλεσμα προς όλους τους συνδημότες έκανε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, να παρευρεθούν στη φωταγώγηση του δέντρου, σε όλες τις εκδηλώσεις πάντα τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας για τον covid 19. “Φέτος ξεκινήσαμε νωρίς να δώσουμε το χριστουγεννιάτικο χρώμα και φως στην πόλη. Με συνέπεια, έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα κυρίως για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους. Η κεντρική πλατεία, όπως και πολλά σημεία της πόλης, θα φιλοξενήσουν πολλές εκδηλώσεις και καλώ όλους τους συμπολίτες μας, τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας, να συμμετάσχουν σ’ αυτές» δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος, και συνέχισε 

« Φέτος φωτίσαμε την πόλη από νωρίς και συνεχίζεται η προσπάθεια και στα χωριά μας. Είναι φανερή η διαφορά από το παρελθόν και αν δεν είχαμε τους περιορισμούς θα κάναμε ακόμη περισσότερα πράγματα. Ο κόσμος του Πύργου και των περιχώρων αγκαλιάζει πάντα τις εκδηλώσεις μας και αυτό είναι μια απάντηση ότι ο κόσμος διψά για γιορτή, σωστή ψυχαγωγία, τα παιδιά θέλουν διέξοδο χρόνου και παράλληλα υπάρχει και ο οικονομικός κύκλος της αγοράς. Πολιτισμός σημαίνει αλληλεγγύη, κοινωνική συνύπαρξη και δημιουργικότητα, παραγωγή πολιτισμού και ψυχαγωγίας και ο άνθρωπος έχει ανάγκη από τέτοιες αξίες. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα γιατί δεν πρέπει να παίζουμε με την υγεία μας». 

Μιλώντας για το πρόγραμμα ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ Χάρης Μικελόπουλος δήλωσε: «Μετά από μια δύσκολη περίοδο απαγορεύσεων φέτος καταφέραμε να κάνουμε ένα πλήρες πρόγραμμα αφιερωμένο εξαιρετικά στα παιδιά. Πιστεύω να δώσουμε τη ζωντάνια και την αισιοδοξία που όλοι τόσο έχουμε ανάγκη». Ο κ. Μικελόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν νυχθημερόν για να στολιστεί η πόλη όσο το δυνατό νωρίτερα, σε όλες τις γειτονιές, τους δρόμους και στις πλατείες, και εξήγησε ότι ο στολισμός του δέντρου στην κεντρική πλατεία καθυστέρησε λόγω των καιρικών συνθηκών. 

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Γιάννης Πλεμμένος τόνισε πως «Φέτος προσπαθούμε να κάνουμε όλη την πόλη του Πύργου και τις δημοτικές ενότητες μια μεγάλη παρέα. Ως γραφείο εθελοντισμού ετοιμάζουμε μια μεγάλη έκπληξη, να «ενώσουμε» την κεντρική πλατεία με το Πάρκο Ξυστρή. Εκεί θα κάνουμε τη συναυλία του Χρήστου Δάντη ενώ παράλληλα θα έχουμε μια όμορφη και διασκεδαστική δράση, το Santa run. Καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους να πάρουν μέρος, να ντυθούμε Αι Βασίληδες και να τρέξουμε αυτή τη διαδρομή».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2022 ΠΕΜΠΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ –ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ 

Από τις 19.00 μ.μ. οι φανταστικοί ξυλοπόδαροι θα βρίσκονται στην πλατεία ανάμεσα στα παιδιά παίζοντας μαζί τους ενώ παράλληλα θα δούμε θέαμα με μαγικές φωτιές,φωτεινά χούλα χουπ κι έναν ποδηλάτη με το παλιό μεγάλο ποδήλατό του να κάνει παιχνιδιάρικες βόλτες. Στις 19.30 η σχολή χορού ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ θα βρίσκεται μπροστά στο δέντρο για να απολαύσουμε μοναδικές χορευτικές φιγούρες. Παράλληλα,η Φιλαρμονική Πύργου Απόλλων θα έχει ξεκινήσει τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια της στους δρόμους της πόλης και στις 20.00 θα βρίσκεται έτοιμη για την μεγάλη στιγμή. 

Στις 20.00 μ.μ. η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο θα φωταγωγηθεί ενώ στον ουρανό δεκάδες πυροτεχνήματα θα φωτίσουν με μαγικό τρόπο την γιορτή. Στις 20.15 σε μια υπέροχη συναυλία η ΠΕΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ με την ορχήστρα της θα ερμηνεύσει διάσημα χριστουγεννιάτικα τραγούδια ξένων καλλιτεχνών όπως Frank Sinatra,Nat King Cole,Ella Fitzgerald κ.α. και στην συνέχεια τα δικά της πανέμορφα τραγούδια. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ 

Από τις 17.00 το απόγευμα ως τις 21.30 το βράδυ κάθε μέρα και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου το ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ περιμένει όλα τα παιδιά.Τέσσερα ξύλινα μαγικά σπιτάκια κι οι καλικάντζαροι,θα είναι εκεί για πολλές πολλές δραστηριότητες.Ζωγραφική,τραγούδια,κάλαντα,face painting,χειροτεχνίες,μουσική και χορός κάθε απόγευμα. Τρία τεράστια φουσκωτά παιχνίδια θα είναι έτοιμα για ατέλειωτο παιχνίδι στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Οι ξυλοπόδαροι θα βρίσκονται και πάλι μαζί μας για να παίξουν με τα παιδιά. Στις 19.00 μ.μ. μια έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους! 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΧΟΡΑΛΙΑ-XANAZOO AND THE ZOO του Μάρκου Βαφειάδη.Οι μεγάλες μασκώτ,η μουσική,το τραγούδι θα ενθουσιάσουν τα παιδιά σε μια μοναδική παράσταση από τους πασίγνωστους MAZOO AND THE ZOO. Στις 20.00 μ.μ. ο ουρανός θα φωτιστεί από δεκάδες πυροτεχνήματα κι η γιορτή αρχίζει για όλες τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών! Από νωρίς στον χώρο του Μαγικού Εργοστασίου θα υπάρχουν bazaar συλλόγων,σχολείων κι επαγγελματιών γεμάτα με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και για κάθε απόγευμα. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ 

Στις 17.30 μ.μ. το θέατρο σκιών του Χρήστου Καλπουζάνη παρουσιάζει σε μια μοναδική διασκευή και παράσταση το κλασικό έργου του Ντίκενς για παιδιά αλλά και μεγάλους, ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ 

OLYMPIA CHRISTMAS PARTY-Το Olympia Camp έρχεται με χριστουγεννιάτικη διάθεση να παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα για τα παιδιά,ένα κατασκηνωτικό χριστουγεννιάτικο πάρτι με πολλά τραγούδια,χορό,πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια στις 18.00 το απόγευμα.Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν 2 δωρεάν θέσεις για παιδιά για την νέα κατασκηνωτική περίοδο. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ –ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ 

Στις 19.30 μ.μ. ένα μοναδικό υπερθέαμα με τρελές σαπουνόφουσκες.Για μια ώρα ο χώρος θα γεμισεί μικρές και μεγάλες σαπουνόφουσκες μέχρι και τεράστιες όπου χωράει άνθρωπος! Η μαγική ομάδα Βubble Theatre θα σας έχει κοντά της για να παίξετε και να διασκεδάσετε με κέφι και χαρά. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/12 –ΤΡΙΤΗ 28/12 –ΤΕΤΑΡΤΗ 29/12 –ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ,ΕΠΙΤΑΛΙΟ,ΒΟΥΝΑΡΓΟ. 

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου θα παρασύρει τα παιδιά του Βουνάργου,του Επιταλίου και του Καράτουλα σε μια θεατρική μουσικοχορευτική χριστουγεννιάτικη κωμωδία «Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ». Την Δευτέρα 27.12 στις 18.00 μ.μ. στο Γυμνάσιο Καράτουλα,την Τρίτη 28.12 στις 18.00 μ.μ. στο Δημοτικό Επιταλίου και την Τετάρτη 29.12 στις 18.00 μ.μ. στο Λύκειο Βουνάργου. 

ΤΡΙΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ 

Η παιδική σκηνή του Θεάτρου Θυμέλη της Έλλης Βοζικιάδου παρουσιάζει σε δυο παραστάσεις η πρώτη στις 17.00 μ.μ. και η δεύτερη στις 19.00 μ.μ. το κλασικό έργο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ».Μια βραβευμένη θεατρική παράσταση που παίζεται για πολλά χρόνια στην Αθήνα.Δωρεάν προσκλήσεις μπορείτε να παραλάβετε από τις 27-29 Δεκεμβρίου από το γραφείο του Οργανισμού Πολιτισμού στον 1 ο όροφο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου στην Κεντρική Πλατεία και ώρες 10.00 το πρωί έως 14.00 το μεσημέρι. 

ΤΡΙΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ –ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ –- ΔΗΚΕΠ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ στις 20.00 το βράδυ σε μια συναυλία με όλα τα αγαπημένα του τραγούδια σας περιμένει να διασκεδάσετε και να τραγουδήσετε μαζί του! ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ (ΔΗΚΕΠ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ) SANTA RUN Συγκεντρωνόμαστε στην Κεντρική Πλατεία Πύργου στις 18.00 μπροστά από το δημαρχείο, φοράμε την καλύτερη διάθεσή μας, τους κόκκινους σκούφους μας και τρέχουμε μεχρι το Μαγικό Εργοστάσιο στο Πάρκο Ξυστρή! Στις 19.30 περιμένει τα παιδιά ο Στέφανος Παπαγεωργίου και το θέατρο σκιών του σε μια χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» 

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ 

Η «ΜΕΘΕΞΙΣ» και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΠΟΔΗΣ παρουσιάζουν το υπέροχο κλασικό παραμύθι του Σεργκέϊ Προκόπιεφ «Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ» στις 19.00 μ.μ. Μαζί του πέντε εξαιρετικοί μουσικοί στο πιάνο,βιολί,φλάουτο,βιολοντσέλο και σαξόφωνο και δύο υπέροχοι χορευτές σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της κλασικής μουσικής μέσα από ένα παραμύθι που παίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 

Το παραδοσιακό συγκρότημα «ΟΡΤΣΑ» θα βρίσκεται στις 12.00 το μεσημέρι μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Κεντρική Πλατεία Πύργου για να μας μεταφέρει κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια από ολόκληρη την Ελλάδα. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει στις 17.30 το απόγευμα σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό το υπέροχο παραμύθι «Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ».Ο πιο παιχνιδιάρης γάτος όλων των εποχών σε μια παράσταση γεμάτη μουσική,τραγούδι και γέλιο! 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ Η γλυκύτατη ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ και οι μουσικοί της σε μια μαγική αφήγηση χριστουγεννιάτικων ιστοριών και μουσικής.Μια μοναδική παράσταση στις 19.00 το απογευμα για μικρούς και μεγάλους με την υπέροχη φωνή της ΜΙΡΕΛΑΣ. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ –ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ Στις 19.30 ο Στέφανος Παπαγεωργίου και το Θέατρο Σκιών του περιμένει όλα τα παιδιά στην παράσταση Καραγκιόζη «ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ» 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ 22-23/12 Bazaar 3 ου Γυμνασίου και δρώμενο 22/12 Bazaar KΕΘΕΑ Πύργου 22/12-3/1 Βazaar KΔΑΠ Διάπλασις και δρώμενο 22-23-24 & 27-28-29/12 Βazaar Πολιτιστικού Συλλόγου Επιταλίου 27/12 Βazaar και δρώμενο από το ΚΔΑΠμΕΑ Ηλίανθος 27/12 Βazaar και δρώμενο από το ΚΔΑΠ Ευ Δημιουργείν 28/12 Χορευτική παρουσίαση από την σχολή χορού ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ Bazaar από τον Εξωραϊστικό σύλλογο Ξυλοκέρας Η ΠΡΟΟΔΟΣ Bazaar βιβλίου από τους συλλόγους Πύργος Όλοι μαζί και Σύλλογος Νέων Καταραχίου Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου Βazaar 3 ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου 2/1 Χορευτική παρουσίαση από την Σχολή χορού ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ 30/12 και 3/1 Εργαστήρια χορού από την Σχολή χορού ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα 2021-Πρωτοχρονιά 2022»
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα 2021-Πρωτοχρονιά 2022»
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhZuQP9EFsG8wZBXGPDiUtSvDVSOxwroudo5CXsvpdr4kq00XmBwVKAXV1orqf2dJyyj1XJn_l_O4lzBUtgxzSfvJPVmrMYL9JK8QQPWwDkevXhyP3GXZnsu3gvra2l7FYYp3O73cH6buLapaa2XWufZk-NFM3dNDH2vFO_toeqORtHioIvf2UljEcf=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhZuQP9EFsG8wZBXGPDiUtSvDVSOxwroudo5CXsvpdr4kq00XmBwVKAXV1orqf2dJyyj1XJn_l_O4lzBUtgxzSfvJPVmrMYL9JK8QQPWwDkevXhyP3GXZnsu3gvra2l7FYYp3O73cH6buLapaa2XWufZk-NFM3dNDH2vFO_toeqORtHioIvf2UljEcf=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/12/2021-2022.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/12/2021-2022.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy