-->

Ανδρέας Παπαδάκος: “Η αχαριστία, η κοροϊδία και η απαξίωση έχει φτάσει στο απροχώρητο - Η Ηλεία πρέπει να ξυπνήσει”

Ο κ. Χριστόπουλος είναι ανεπαρκής. Δεν έχουν βρεθεί ποτέ τα νοσοκομεία μας στην Ηλεία σε τέτοια κατάσταση. Τι τα πέρασε τα Νοσοκομεία; Χ...

Ο κ. Χριστόπουλος είναι ανεπαρκής. Δεν έχουν βρεθεί ποτέ τα νοσοκομεία μας στην Ηλεία σε τέτοια κατάσταση. Τι τα πέρασε τα Νοσοκομεία; Χωράφια του; Έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τους πάντες και συνεχίζει το καταστροφικό του έργο. Η Νέα Δημοκρατία ακούει; Θα συνεχίζει να βάζει σε τόσο σημαντικές θέσεις κομματόσκυλα; Δεν έχει μάθει οτι η Υγεία είναι το πιο σημαντικό στην ζωή των απλών ανθρώπων; Οι κυβερνητικοί Βουλευτές υπάρχουν; Ασχολούνται με την Υγεία; Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος; Η 6η ΥΠΕ; 

Ο κ. Καρβέλης που είχε υποσχεθεί να βοηθήσει την Υγεία στην Ηλεία; Το υπουργείο με τον υπουργό τον κ. Πλεύρη; Στηρίζει έναν Διοικητή που έχει διαλύσει τα πάντα; Να γνωρίζει η Ηλεία και οι συμπατριώτες μου όταν έρθω πάλι στην Ελλάδα δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια. Οι Δωρεές μου ειδικά το ψηφιακό ακτινολογικό στην Νέα πτέρυγα έχει βγάλει αράχνες. Έχω βάλει πάνω από 1 εκατ. Ευρώ και αυτός ο κύριος γκρεμίζει μέχρι και τα θεμέλια Νοσοκομείου 70 χρόνων. Μάλλον δεν χρειάζονται το ακτινολογικό μηχάνημα και δεν το έχουν σκοπό να το λειτουργήσουν. Ε, λοιπόν θα πάω να το πάρω να το χαρίσω κάπου αλλού ή θα το ρίξω σε κανά χωράφι τουλάχιστον να το χρησιμοποιούν οι γάτες και τα σκυλιά της Αμαλιάδας. 

Τέτοια απαξίωση δεν την έχω δει πουθενά στον κόσμο, ούτε στον Καναδά, ούτε στην Αμερική. Πουθενά. Η ανεπάρκεια του κ. Χριστόπουλου έχει φτάσει το Νοσοκομείο Αμαλιάδας σε πλήρη απαξίωση. Συνεχίζει το καταστροφικό του έργο, χωρίς να συνεργάζεται, χωρίς να συζητά, χωρίς να μιλάει με κανέναν. Από πού παίρνει τέτοια δύναμη ο κ. Χριστόπουλος; Εγώ προσπάθησα παρόλο που τον στηρίζουν ακόμα ως Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, να βοηθήσω παρά τις προσωπικές μου ενστάσεις είτε ως Δωρητής είτε ως Αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Ήλιδας. 

Ο κ. Χριστόπουλος δεν έχει κάνει τίποτα για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Δεν έχει λύσει κανένα θέμα αρμοδιότητάς του. Πάλεψα να βρω Ιατρούς είτε βάζοντας κίνητρα είτε αγοράζοντας μηχανήματα να στηρίξω το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Επιτέλους βρέθηκε και τοποθετήθηκε Καρδιολόγος από τον Ιδιωτικό τομέα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ξέρω οτι ο κ. Χριστόπουλος δεν στήριξε και πίεσε να πάει στον Πύργο ο κ. Παναγούλιας. Με ποιο τρόπο στήριξε τον καρδιολόγο στην Αμαλιάδα; Πιέζοντάς τον να βάλει επιπλέον εφημερίες στον Πύργο, να τον πιέζει να αφήσει την Αμαλιάδα. Ενδιαφερθήκαμε να ενισχύσουμε το καρδιολογικό τμήμα με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό και με την γενική παραδοχή οτι μαζί με το καρδιολογικό τμήμα να λειτουργούσαν και μερικά Χειρουργεία. Έτσι θα υπήρχε βοήθεια στους ανθρώπους της Ν.Μ. Πύργου και θα αξιοποιούνταν οι άνθρωποι και οι δομές της Αμαλιάδας.

Ο κ. Χριστόπουλος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. αποφασίσανε να μην δεχτούν τον καρδιολογικό εξοπλισμό, με πρόσχημα οτι δεν δέχονται κανένα όρο από μένα. Μετά το σάλο που ξέσπασε με το “κλείσιμο” και το “ξανάνοιγμα” της Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Πύργου, όταν επιστρέψανε τον Εντατικολόγο πάλι πίσω στον Πύργο από την Πάτρα, ο κ. Χριστόπουλος που παραμένει Διοικητής στο Γ.Ν. Ηλείας ξαναχτύπησε. Πήγε και “άδειασε” τη Χειρουργική κλινική από εργαλεία, αναλώσιμα και υποσχέθηκε να πάρει σε άλλη φάση και μηχανήματα, χωρίς φυσικά να έχει ενημερώσει τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου ούτε τον υπεύθυνο Χειρουργό, ούτε κάποιον αρμόδιο. 

Σκέφτηκε οτι αφού έχει διαλύσει το σύστημα Υγείας στην Ηλεία, να κάνει ένα ακόμα βήμα και να διαλύσει ακόμα περισσότερο το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Δεν είχε χρήματα από τον προϋπολογισμό του; Δεν είχε προγραμματίσει με υλικά τα Χειρουργεία του Πύργου και μάλιστα ποια χειρουργεία γίνονται εν μέσω κορονοϊού; Μήπως με τις κινήσεις του κ. Χριστόπουλου εκτός από την Παθολογική έχει διαλύσει και την Χειρουργική του Πύργου; 

Σας ενημερώνω οτι ζητούσα να μην μεταφερθεί ο καρδιολογικός εξοπλισμός αλλού, αλλά να χρησιμοποιηθεί στην Αμαλιάδα, για τους πολίτες της Βόρειας Ηλείας και να γίνει βάση ανάπτυξης στην κατήφεια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Όταν μου αρνήθηκαν την πρώτη φορά τους ξαναενόχλησα λέγοντας οτι “Για να μην πειράξουν τον καρδιολογικό εξοπλισμό της Αμαλιάδας, προτίθεμαι να αγοράσω αντίστοιχο εξοπλισμό για τον Πύργο”, τονίζοντας οτι δεν θέλω να μένει ανενεργό το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και να “σαπίζουν” οι δωρεές μου. Και πάλι ο κ. Χριστόπουλος αρνήθηκε. 

Και ερωτώ: Οι προϊστάμενοί του γνωρίζουν οτι ο κ. Χριστόπουλος αρνείται δωρεάν καρδιολογικό εξοπλισμό; Οι χορηγοί άλλων δωρεών στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ δεν βάζουν όρους; Τη δωρεά την κάνει ό,τι θέλει ο εκάστοτε Διοικητής; Μπορεί να την βάλει στο υπόγειο ή να την μεταφέρει όποιο νοσοκομείο θέλει αυτός; Δεν βάζουν ειδικά όρους να αξιοποιούνται οι χορηγίες στον τόπο καταγωγής του Δωρητή; Γνωρίζουν οτι μετακινεί μηχανήματα, εξαρτήματα και υλικά από την Αμαλιάδα στον Πύργο; Ξέρουν οτι οι Χειρουργοί θέλουν να παραιτηθούν και προτιμούν την Κόρινθο αντί για την Ηλεία; Που είναι το Υπουργείο Υγείας και ειδικά ο νέος Υπουργός; 

Πώς κρατάει ακόμα τον κ. Χριστόπουλο, που κάνει ό,τι μπορεί για να διαλύσει τα πάντα; Ως πότε θα τον στηρίζετε; Πού είναι οι Βουλευτές της κυβέρνησης; Γιατί τον έχουν αφήσει να κάνει ό,τι θέλει; Πιστεύετε οτι με τον κ. Χριστόπουλο θα ψηφίσει η Ηλεία πάλι Νέα Δημοκρατία και εσάς που είστε άφαντοι από την Υγεία; Γι' αυτό λοιπόν δημοσιοποιώ τις 2 επιστολές δωρεάς μου και τις 2 απαντήσεις του Δ.Σ. της Ηλείας. Για να πληροφορηθούν οι πατριώτες μου με τι άτομο μπλέξαμε. Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Απάντηση για απόφαση ΔΣ ΗΛΕΙΑΣ περί αποδοχής δωρεάς μου 

Λάβοντας υπόψη το απόσπασμα του 5ου θέματος του Δ.Σ. 40 ης /10-11-2021 ΔΣ ΓΝ Ηλείας “Σχετικά με αίτημα αποδοχής δωρεάς”, σας ενημερώνω τα παρακάτω: Στην επιστολή που σας είχα στείλει μέσω της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Γ.Ν. Αμαλιάδας, για την πρόθεσή μου περί αποδοχής δωρεάς καρδιολογικού εξοπλισμού, εφιστούσα την προσοχή οτι έχω κάνει και άλλες δωρεές. Πιο συγκεκριμένα έγραφα ότι “δεν θέλω να παραμένει εξοπλισμός δωρεάς και να «αχρηστεύεται» όπως η δωρεά μου για το Ψηφιακό Ακτινολογικό και τον εξοπλισμό Χειρουργείου των Τ.Ε.Π.”. 

Λόγω λοιπόν πρότερης καθυστέρησης και αστοχίας από πλευράς του Γ.Ν. Ηλείας να λειτουργήσει και να εκμεταλλευτεί προς το συμφέρον των πολιτών των δωρεών μου, καθώς και της συνεχούς υποβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας με την μετακίνηση προσωπικού στο Γ.Ν. Πύργου, θέλησα να κατοχυρώσω αυτή την πρωτοβουλία μου υποστήριξης του έργου του Ιδιώτη καρδιολόγου, που τοποθετήθηκε πρόσφατα. Από την απόφαση διάβασα ότι ομόφωνα αποδεχθήκατε να μην δεχτείτε καμία πρόταση – όρο μου, τόσο ο Διοικητής όσο και τα υπόλοιπα παρόντα μέλη του Δ.Σ. 

Παρά το σεβασμό που έχω στο θεσμικό ρόλο των οργάνων, σας προτρέπω να ξανασυζητήσετε τους όρους μου και να τους ξαναδιαβάσετε προσεκτικά. Δεν είναι όροι που στρέφονται εναντίον κάποιου προσώπου ή μονάδας, απεναντίας κατοχυρώνει το ρόλο και το παρόν της Νοσηλευτικής μονάδας Αμαλιάδας. Τώρα αν θέλει ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας καρδιολογικό εξοπλισμό αντίστοιχο με αυτό που προτείνω για την Αμαλιάδα, δεν έχει κάτι άλλο παρά να μου το ζητήσει και να αφήσει στην Νοσηλευτική μονάδα να λειτουργήσει τουλάχιστον το Καρδιολογικό Ιατρείο και η Χειρουργική κλινική. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Κυρία Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας 
Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας ενημερώσω ότι θα διαθέσω το ποσό των 33000€ για την αγορά Yπερηχοτομογράφου M8 του κατασκευαστικού Οίκου MINDRAY και μόνιτορ με εκτυπωτή. Η αγορά του και η τοποθέτησή του θα βοηθήσει τη λειτουργία του Καρδιολογικού τμήματος αλλά και των κλινικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Εννοείται ότι η προσφορά έχει να κάνει με τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας και απαγορεύεται να μεταφερθεί σε άλλο Νοσοκομείο. 

Επίσης ο εξοπλισμός θα παραμένει στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, εφόσον λειτουργεί τουλάχιστον Καρδιολογικό Ιατρείο και υπάρχει Καρδιολόγος που εργάζεται είτε στα Τμήματα Επειγόντων περιστατικών είτε στις Κλινικές. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καρδιολόγος θα επιστρέφεται σε εμένα προσωπικά διότι δεν θέλω να παραμένει εξοπλισμός δωρεάς και να «αχρηστεύεται» όπως η δωρεά μου για το Ψηφιακό Ακτινολογικό και τον εξοπλισμό Χειρουργείου των Τ.Ε.Π. 

Επομένως θα ήθελα να συμφωνήσετε με τα παραπάνω και να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες: 

1. Να κατατεθεί άμεσα η πρότασή στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας στο οποίο υπάγεται το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας. 
2. Να δημιουργηθεί η επιτροπή παραλαβής του εξοπλισμού και την άμεση τοποθέτησή του στο Καρδιολογικό Ιατρείο. 
3. Να μου δοθεί άμεσα η απόφαση έγκρισης της πρότασής μου από το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας. 

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. 

Μετά τιμής 
Ανδρέας Παπαδάκος

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ανδρέας Παπαδάκος: “Η αχαριστία, η κοροϊδία και η απαξίωση έχει φτάσει στο απροχώρητο - Η Ηλεία πρέπει να ξυπνήσει”
Ανδρέας Παπαδάκος: “Η αχαριστία, η κοροϊδία και η απαξίωση έχει φτάσει στο απροχώρητο - Η Ηλεία πρέπει να ξυπνήσει”
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgcdlrSHGVaTBX84YgWi3gRXcj_bkN8yi3jp3Ufq8uYMw2F30tMygCRIv7U-Nr2zpNuyT6KuQIoomR4_oHCAIEGgsPFxgAA07yiwNZfXq476ls-GZE6UnO1pW1cTWzWNkzac3L_hX2CVOK3LzvrQX1gZoXusFwDE24fu4sm56YmClzXwPYOR3mXY6FF=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgcdlrSHGVaTBX84YgWi3gRXcj_bkN8yi3jp3Ufq8uYMw2F30tMygCRIv7U-Nr2zpNuyT6KuQIoomR4_oHCAIEGgsPFxgAA07yiwNZfXq476ls-GZE6UnO1pW1cTWzWNkzac3L_hX2CVOK3LzvrQX1gZoXusFwDE24fu4sm56YmClzXwPYOR3mXY6FF=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/12/blog-post_983.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/12/blog-post_983.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy