-->

Ηλεία: Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2021

Κάθε χρόνος που περνάει είναι σίγουρο ότι αφήνει σημάδι ανεξίτηλο στην καρδιά, γιατί αποτυπώνει στιγμές και εμπειρίες και δημιουργεί αναμν...

Κάθε χρόνος που περνάει είναι σίγουρο ότι αφήνει σημάδι ανεξίτηλο στην καρδιά, γιατί αποτυπώνει στιγμές και εμπειρίες και δημιουργεί αναμνήσεις που γίνονται πολύτιμα εφόδια για το μέλλον. Δώδεκα ολόκληροι μήνες έριξαν την δική τους αυλαία με εμάς να γελάμε με όσα στραβά συνέβησαν και να συγκινούμαστε με όσα όμορφα χαράχτηκαν στις καρδιές μας. 

Πέρα από τα προσωπικά βιώματα του καθενός από εμάς που αποκτήσαμε το 2021, υπάρχουν κι εκείνα τα γεγονότα που πρωταγωνιστές είχαν αυτούς που εμείς εκλέξαμε να μας διοικούν, να κάνουν καλύτερο το επίπεδο της ζωής μας. 

Σήμερα θα αναφερθούμε μόνο στα πρόσωπα που ξεχώρισαν για την θετική τους ενέργεια, τις προσπάθειές τους, τον αγώνα τους, πέρα από τα λάθη που ενδεχομένως έκαναν, κρίνοντάς τους συνολικά. Αλλωστε, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός "μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη". 

Στη διάρκεια του χρόνου όσοι αναφέρονται στη συνέχεια δέχτηκαν και αρνητικές κριτικές, αλλά από ποιούς; Από αυτούς που δεν εξυπηρετήθηκαν σε προσωπικό επίπεδο [στην Ηλεία το "εγώ" υπερισχύει του "εμείς"] ή που θέλουν να γίνουν "φακίρηδες στη θέση του φακίρη". Ιδιαίτερα για τους τελευταίους, αν και κάθε φιλοδοξία είναι θεμιτή εντούτοις μόνο να κατηγορούν ξέρουν χωρίς ποτέ να λένε τι θα έκαναν εάν ήταν στη θέση τους. 
"Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε", όπως λέει πολύ εύστοχα πρώην δήμαρχος.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ 

Και το 2021 ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ξεχώρισε για τις προσπάθειές του να κάνει τον δήμο του ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δίνοντας πολυεπίπεδες "μάχες". Ο πιο δημοφιλής δήμαρχος σήμερα βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήθος προβλημάτων που δημιουργήθηκαν κυρίως από τα κύματα κακοκαιρίας αποδεικνύοντας οι σοβαρές υποδομές στον δήμο του ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα ο Γιάννης Λέντζας δέχτηκε αρνητικές κριτικές από μια μικρή χούφτα ανθρώπων που απλά δεν του συγχώρεσαν ότι Βουπράσιος κέρδισε τις δημοτικές εκλογές. Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών όμως είναι δίπλα του παροτρύνοντάς τον να συνεχίσει ότι ξεκίνησε. 

Ο αγώνας του είναι όλα να γίνουν από την αρχή. Με διαδοχικές επισκέψεις σε υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες κατάφερε να αποσπάσει χρηματοδτήσεις για την κατασκευή έργων ώστε τα πλημμυρικά φαινόμενα να εκλείψουν, ιδιαίτερα μέσα στη Βάρδα. 

Στα θετικά του Γιάννη Λέτζα συγκαταλέγεται το μεγάλο έργο του βιολογικού, όνειρο πολλών ετών που απλά παρέμενε όνειρο. Το έργο ξεκίνησε επί των ημερών του και όπως φαίνεται σε δύο χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εργα γίνονται σε όλες τις δημοτικές ενότητες. 

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης είναι ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος, πάντοτε με το γέλιο στα χείλη και δουλεύοντας ολημερίς για τον δήμο του! 



ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ 

Ο δήμαρχος Πύργου έκανε αυτό που οι προκάτοχοί του ποτέ δεν έκαναν. Την εξωστρέφεια. Κατάφερε με τις εκδηλώσεις να "βγάλει" τους συνδημότες του έξω, να δώσει λίγη αισιοδοξία και χαρά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Η αισιοδοξία είναι η στάση που έχουν οι άνθρωποι που τους εμποδίζει να πέσουν σε απάθεια, απελπισία ή κατάθλιψη όταν αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες. Σύμφωνα με τον Daniel Goleman η αισιοδοξία διδάσκεται. Κι αυτό ακριβώς κάνει ο Τάκης Αντωνακόπουλος. 

Να ξέρετε κάτι: Οπως έγραψε η ψυχολόγος Μαρίζας Στ. Χατζησταματίου: 
Η αισιοδοξία διαβάζεται στο πρόσωπο. Μια θετική ψυχολογική κατάσταση μας κάνει πιο όμορφους, ηρεμεί την έκφραση του προσώπου και κάνει το βλέμμα μας πιο λαμπερό. 
Η αισιοδοξία χαρίζει μακροβιότητα. Σύμφωνα με μια πρόσφατη ολλανδική έρευνα η θετική συμπεριφορά επηρεάζει θετικά το ανοσοποιητικό και το ορμονικό σύστημα. Έτσι, το αισιόδοξο άτομο αρρωσταίνει λιγότερο και ζει περισσότερο. 
Κανείς δεν παντρεύεται χωρίς μια μικρή δόση αισιοδοξίας. Χρειάζεται αισιοδοξία για να δημιουργήσει κανείς μια οικογένεια και να μεγαλώσει παιδιά. 
Όποιος χαμογελά τρέχει γρηγορότερα. Ο νους είναι σε θέση να επηρεάσει το σώμα μας και στην αθλητική του δραστηριότητα.

Από τις πιο όμορφες ενέργειες του δημάρχου Πύργου είναι τα όσα κάνει για τα παιδιά του δήμου του. Με μικρές κινήσεις τους δίνει χαρά, τους δίνει ελπίδες. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον. 

Σε ότι αφορά τα έργα ίσως ακόμη να μην είδαμε τα μεγάλα έργα αλλά να θυμίσουμε πώς πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη Τύπου, μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων Γιάννη Αργυρόπουλο, αναφέρθηκαν σε αυτά τα μεγάλα έργα που θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά. 

Ο Τάκης Αντωνακόπουλος ξέρει πολύ καλά το... πολιτικό παιχνίδι και για τα όσα έχει πει κανείς δεν του έχει απαντήσει σοβαρά, παρά μόνο κάτι αερολογίες στα social media από τους ίδιους και τους ίδιους.


ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο μόνος που ξεχωρίζει από τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή. Απόλυτα αποδοτικός στα καθήκοντά του ο Νίκος Κοροβέσης συνέβαλλε αποφασιστικά σε αυτό που γράψαμε παραπάνω: Στην εξωστρέφεια και την αισιοδοξία. Με πολύ προσεκτικές κινήσεις διοργανώθηκαν ή συνδιοργάνωσαν σημαντικές εκδηλώσεις σε όλη την Ηλεία. 
Ο ίδιος πάντα γελαστός, πάντα ευγενικός παρακολουθεί και παρεμβαίνει στην υλοποίηση έργων στο νομό. 

Οι πληροφορίες λένε ότι έχει λάβει σχεδόν την έγκριση για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, όποτε πραγματοποιηθούν οι εθνικές εκλογές. Μια πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε κι έχει διαψευστεί! 


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Ηρθε για να τα ανατρέψει όλα. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έχει "ανακατέψει την τράπουλα" βγαίνοντας δυναμικά στο προσκήνιο κι επισημαίνοντας καταστάσεις που κανείς άλλος ποτέ δεν έκανε. Γιατί απλά επί 25 σχεδόν χρόνια είχαν καταφέρει να... κοιμήσουν τους πολίτες!

Με δυναμικές παρεμβάσεις, πάντα καταθέτοντας τα απαραίτητα στοιχεία, ο υποψήφιος δήμαρχος αποδεικνύει ότι [ευτυχώς] στον δήμο Ηλιδας πλέον υπάρχει και μια νέα επιλογή. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι κανείς από τους πολιτικούς του αντιπάλους δεν τόλμησε να βγει να τον αντικρούσει!!!

Ο νέος [ηλικιακά] Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από νωρίς κατέθεσε το όραμά του για όλο τον δήμο Ηλιδας. Και αυτό το όραμα σιγά σιγά γίνεται αποδεκτό με ενθουσιασμό από όλο και περισσότερους δημότες!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ηλεία: Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2021
Ηλεία: Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2021
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhgVVMkW4CpwGVxzvZJT4dfFrJZSTlrF7bj_4KxJruay2hxwd2gEbBVw7DpOMuYAG6kKFT4bR2PVybbnwrmIpAi1cZ9qeT1h3ybRQ6weS9OI4Ga7BZrYRx0QbNH-bk9rM5WcCbPIQxhd9cR0DSWy0LadylnDdCQcjBulYnhOCc6ZqBh3IjtQNOLNFcn=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhgVVMkW4CpwGVxzvZJT4dfFrJZSTlrF7bj_4KxJruay2hxwd2gEbBVw7DpOMuYAG6kKFT4bR2PVybbnwrmIpAi1cZ9qeT1h3ybRQ6weS9OI4Ga7BZrYRx0QbNH-bk9rM5WcCbPIQxhd9cR0DSWy0LadylnDdCQcjBulYnhOCc6ZqBh3IjtQNOLNFcn=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/01/2021.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/01/2021.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy