-->

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ: Αρτον και θεάματα - Ουσία μηδέν

Η μονόπλευρη ενημέρωση χωρίς αντίλογο, κινδυνεύει να φέρει τη μικρή μας κοινωνία, σε πολύ άσχημα μονοπάτια, που μαθηματικά μας οδηγούν στ...

Η μονόπλευρη ενημέρωση χωρίς αντίλογο, κινδυνεύει να φέρει τη μικρή μας κοινωνία, σε πολύ άσχημα μονοπάτια, που μαθηματικά μας οδηγούν στο γκρεμό. Γκρεμός μπορεί να είναι η οικονομική εξαθλίωση του Δήμου, εφόσον πλέον πληρώνουμε πολλαπλάσια για κάθε είδους προσλήψεις (που ούτε καν στο αντικείμενό τους δεν απασχολούνται, αλλά στοιβάζονται συνήθως σε γραφεία). Γκρεμός μπορεί και να είναι η πλασματική εικόνα που προκαλούν οι "ελλειμματικές¨ πληροφορίες, που δίνονται στο κόσμο από τα τοπικά ΜΜΕ, χωρίς ίχνος ψαξίματος όλης της αλήθειας.

Η μισή αλήθεια που τελικά βγαίνει ως είδηση, είναι χειρότερη από το ψέμα. Γκρεμός είναι σίγουρα η νοοτροπία που έχει επιβληθεί, με αποκλειστική ευθύνη της νυν δημοτικής αρχής, ότι όποιος δεν είναι μαζί μας (με καλή αμοιβή συνήθως, με ψίχουλα ή χωρίς αμοιβή) είναι εναντίον μας. Μερικά μόνο πρόσφατα γεγονότα (σημαντικά ή όχι είναι προσωπική άποψη του καθενός) για να εξηγήσουμε τι συμβαίνει. 

Α) Ξαφνικές αλλαγές υπαλλήλων από πόστα. Υπάλληλοι σε οικονομική υπηρεσία, στο παιδείας ή αλλού, ξαφνικά άλλαξαν πόστο, για να βρεθούν άλλοι πρόθυμοι να ¨προωθήσουν¨ τα θέματα. Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε (είμαστε μικρή κοινωνία), ποιοι έφυγαν-από πού έφυγαν-ποιοι τους αντικατέστησαν-τι ΔΕΝ υπέγραφαν- και τι τελικά ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ¨΄αλλοι-ές¨. 

Β) Ξαφνική ανάκληση της απόφασης ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και της ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΛΩΝ των αθλητικών χώρων του Δήμου μας, στην ΚΟΙΝΣΕΠ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» για ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ λόγους(λένε χωρίς να τους αναφέρουν, που μπορεί να υποθέσουμε εμείς, εφόσον μας τους κρύβουν, να είναι η λογιστική και ουσιαστική παρουσία ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ στην εν λόγω ΚΟΙΝΣΕΠ το έτος 2021, που έχει γίνει ήδη ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ συνάπτουν ΕΚ ΝΕΟΥ τη σύμβαση το 2022 (ΧΩΡΊΣ να εξηγούν πάλι ποιοι ήταν οι τεχνικοί λόγοι, που ως δια μαγείας λύθηκαν ή εξαερώθηκαν). 

Ο Δήμος δε, επικαλείται επίσης ΑΔΥΝΑΜΙΑ λόγω ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ(;;;!!!), παρόλο που πληρώνουμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ για το ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ που έχει προσλάβει η νυν Δημοτική αρχή. Χάθηκε να έχει προσλάβει και μερικούς για τη συντήρηση αυτών των έργων; Δεν υπάρχουν άλλοι «ειδικοί» σε αυτό το Δήμο, παρά μόνο η συγκεκριμένη ΚΟΙΝΣΕΠ, που όλα τα σφάζει-όλα τα μαχαιρώνει;(λαϊκή έκφραση). ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και 1000άλλα, ΟΛΑ σχεδόν στον ίδιο διαχειριστή(!!!) και όλα σχεδόν μέσω της ΔΗΚΕΠ(;;;). 

Αν μη τι άλλο προκαλεί απορίες αυτή η τακτική, ειδικά δε που βλέπουμε ότι ο ΔΗΜΟΣ θα δίνει 100000 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ (για να τα διαχειρίζονται), για 3 ΕΤΗ (300000 ευρώ δηλαδή). Όποιος κατάλαβε-κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε, ας φάει αμάσητες τις κατά παραγγελία αγιογραφίες συγγενικών προσώπων από ΜΜΕ, που φυσικά ξεχνούν να αναφέρουν πολλά και διάφορα, όπως και το προβλεπόμενο νόμιμο κέρδος, όπως αυτό περιγράφεται στο νόμο.

Γ) Η εκμετάλλευση μια κοινωνικής ανάγκης(test cov) μόνο για φωτογραφίες και ελάχιστο όφελος στη κοινωνία (κυρίως ψυχολογικό, γιατί επί της ουσίας θα αναλύσουμε ότι δεν υπάρχει). Εμείς πεταμένα λεφτά. Ποια η συνδρομή του Ιατρικού συλλόγου άραγε; Καμία απολύτως λέμε εμείς. Απλώς χρησιμοποιήθηκε ο «βαρύς» τίτλος του, χωρίς να τους ρωτήσει. 

Άλλωστε έχουν τοποθετηθεί σαφέστατα κατά το πρόσφατο παρελθόν, ότι το κοινωνικό τους έργο είναι συνεχές και γνωρίζουν που δίνουν ΧΩΡΙΣ αμοιβή τις υπηρεσίες τους, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. Δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται ΑΦΕΝΤΙΚΑ στο κεφάλι τους. Προφανώς έμειναν τα test από τα σχολεία και βρήκαν ευκαιρία να φωτογραφηθούν κατασπαταλώντας το δημοτικό χρήμα. Ο νόμος λέει ότι οι ΟΤΑ μπορούν μόνο να προμηθευτούν εάν δεν πηγαίνει ΕΟΔΥ. 

Εμείς έχουμε μόνιμα τον ΕΟΔΥ στον Πύργο. Εάν πας λοιπόν στη δημοτική υπηρεσία να τους πεις τι ώρα θα γίνει η επιβεβαίωση στο σύστημα, θα σου πούνε ότι δεν μπορούν να την κάνουν(!!!), με αποτέλεσμα οι πολίτες να φεύγουν οι περισσότεροι και να πηγαίνουν ΕΟΔΥ. Γιατί λοιπόν δεν τα έδιναν απευθείας στον ΕΟΔΥ; Γιατί προφανώς εκεί θα ήταν μόνο 1 φωτογραφία και 1 δελτίο τύπου, ενώ τώρα καθημερινά αναμασάμε την είδηση στα τοπικά ΜΜΕ, σαν τα πρόβατα το σανό. 

Δ) Η μελέτη για τα καύσιμα, που έχει ετοιμασθεί εγκαίρως από το καλοκαίρι, ουδέποτε τελείωσε τυπικά τη διαδρομή της (γνωρίζουμε το γιατί και ποιοι την καθυστέρησαν). Με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε ότι τώρα δεν υπάρχει καύσιμο και θα δοθούν ΠΑΛΙ με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ(!!!) δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να κινηθούν τα οχήματα. 

Εάν η αιτιολογία δε, είναι η κατάσταση του Δήμου σε έκτακτη ανάγκη και η δαπάνη αιτιολογηθεί από την Πολιτική Προστασία, πως θα μπουν καύσιμα στα απορριμματοφόρα και άλλα οχήματα; Απορούμε ποιοι-ες θα υπογράψουν πάλι με «ελαφρά καρδία». Αυτά και πολλά άλλα συμβαίνουν καθημερινά. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ πραγματικά….εμείς που το λέμε, ξέρουμε το γιατί. Άλλοι που προσπαθούν ανεπιτυχώς να χρησιμοποιήσουν αυτή την έκφραση, απλά τη λερώνουν…..

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ: Αρτον και θεάματα - Ουσία μηδέν
ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ: Αρτον και θεάματα - Ουσία μηδέν
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhsTkFVyAMaRB00t0_iGzBOhXoj97lS0sDl-JkaD1HeZpXgAB1EK_LyqSrowvcxcV82fIMpSydVNNSBIMGLj16gSI996ozHR33LPxKzqEaUZY3hNHRN-2gDmNFenXc68ZKaPM5a1o1eKsCMt4pFI55avkiqgSv8iXoQOBMbEnZngQ6mblcN1ByX0RYZ=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhsTkFVyAMaRB00t0_iGzBOhXoj97lS0sDl-JkaD1HeZpXgAB1EK_LyqSrowvcxcV82fIMpSydVNNSBIMGLj16gSI996ozHR33LPxKzqEaUZY3hNHRN-2gDmNFenXc68ZKaPM5a1o1eKsCMt4pFI55avkiqgSv8iXoQOBMbEnZngQ6mblcN1ByX0RYZ=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/01/blog-post_592.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/01/blog-post_592.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy