-->

Αποδεκτή η πρόταση του δημάρχου Πηνειού για μεταφορά του ΑΤ Γαστούνης

-Μαρίνος: Στο κέντρο της Γαστούνης μεταφέρεται το ΑΤ Πηνειού  -Συνάντηση με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου μετά το μπαράζ διαρρήξεων  ...

-Μαρίνος: Στο κέντρο της Γαστούνης μεταφέρεται το ΑΤ Πηνειού 

-Συνάντηση με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου μετά το μπαράζ διαρρήξεων 

Αποδεκτή έγινε από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας η πρόταση του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου για μεταφορά του ΑΤ στο κέντρο της πόλης της Γαστούνης. Η πρόταση κρίθηκε ως απόλυτα ορθή για την ασφάλεια των πολιτών της Γαστούνης και της ευρύτερης περιοχής. Αυτό γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Πηνειού στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πηνειού με αφορμή το μπαράζ διαρρήξεων που αναστάτωσε για άλλη μια φορά τους κατοίκους της Γαστούνης. 

Παρούσα στη συνάντηση και η πρόεδρος της Κοινότητας Γαστούνης κ. Μαρία Μητσοπούλου. «Χωρίς αστυνόμευση» Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πηνειού μετά την συνάντηση δήλωσε: 

« “Η Πόλις Εάλω!”. Ο Δήμος βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο από πλευράς ασφάλειας και το διαπιστώνουμε από τα καθημερινά κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς που έχουμε στη Γαστούνη, στο Βαρθολομιό, στο Τραγανό και σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Πηνειού. 

Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Καταστήματα και οικίες βρίσκονται στο έλεος των διαρρηκτών. 

Σήμερα το πρωί, επαγγελματίες βρήκαν τα καταστήματά τους, τέσσερα τον αριθμό, λεηλατημένα. Δυστυχώς από το Αστυνομικό Τμήμα δεν υπάρχει αστυνόμευση με τους αστυνομικούς να επικαλούνται πως δεν υπάρχει προσωπικό. Όμως όποιος περνά απ’ έξω από το ΑΤ που απέχει περίπου 1.200 μέτρα από το κέντρο της Γαστούνης βλέπει περιπολικά και κίνηση αλλά στην πόλη δεν έχουμε δει αστυνομικό». Αποδεκτή η πρόταση Και ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος συνέχισε: «Επανειλημμένα είχα ζητήσει την μετεγκατάσταση του ΑΤ από το σημείο που βρίσκεται, σε χώρο εντός της πόλης και συγκεκριμένα στο οίκημα που στεγαζόταν η Τράπεζα Πειραιώς. 

Ευτυχώς τα ώτα της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ είναι ευήκοα. Έτσι παρά τις αρνητικές εισηγήσεις του ΑΤ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, η πρότασή μου έγινε δεκτή. Υπενθυμίζω ότι είχα αποστείλει επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και προς τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής/A.E.A. Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Παντελή, με θέμα την ανάγκη μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού στο κέντρο της Γαστούνης. Ήρθε κλιμάκιο ειδικών και εξέτασε το κτίριο. 

Οι άνθρωποι με συνεχάρησαν για το ενδιαφέρον που επιδεικνύω για την ασφάλεια των πολιτών μας και στη συνέχεια μου ανακοινώθηκε ότι έγινε δεκτή η πρότασή μου για μεταφορά του ΑΤ Πηνειού στο κέντρο της έδρας του Δήμου. Το επόμενο βήμα είναι η συνεδρίαση του ΔΣ για να καλυφθεί το μίσθιο για το ακίνητο». Σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι» προξενεί εντύπωση ότι η πρώτη διάρρηξη έγινε νωρίς το βράδυ» ο δήμαρχος σχολίασε: «Αφού ξέρουν ότι δεν υπάρχει αστυνόμευση, οι διαρρήκτες θα κάνουν τη δουλειά τους και μέρα μεσημέρι! Καταγγέλλω ότι ο κόσμος έχει αφεθεί στη μοίρα του! Η κατάσταση είναι απελπιστική! Επιτέλους έλεος!» 

Δηλώσεις εκπροσώπων Εμπορικού Συλλόγου

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαστούνης κ. Μανωλάτος Κώστας δήλωσε: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει στη Γαστούνη και στην ευρύτερη περιοχή. Το πρόβλημα είναι πολλών ετών και λύση δεν έχει δοθεί. Μόνο δικαιολογίες ακούμε από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλειά μας. 

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος κάνει κάποιες κινήσεις, συμφωνούμε μαζί του και ελπίζουμε όλες οι προτάσεις του να εισακουσθούν από τους αρμοδίους. Εμείς θέλουμε να δούμε κάποιο αποτέλεσμα. Κάθε πρωί που πάμε να ανοίξουμε το μαγαζί μας, τρέμει η ψυχή μας για το τι θα δούμε! Δεν υπάρχει μαγαζί στη Γαστούνη που να έχει λιγότερες από τρεις διαρρήξεις! Είναι ντροπή γι’ αυτούς που υποτίθεται ότι φροντίζουν για την ασφάλειά μας. Η μεταφορά του ΑΤ στο κέντρο της Γαστούνης ένα πολύ θετικό βήμα». 

Η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γεωργακοπούλου Σπυριδούλα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα με τις διαρρήξεις γιατί μας κοστίζουν και οικονομικά. 

Μένουμε αργά το απόγευμα στα μαγαζιά μας και φοβόμαστε για την ασφάλειά μας γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος έξω. Κάτι πρέπει να γίνει. 

Η πρόταση του Δημάρχου να έρθει το ΑΤ στο κέντρο της Γαστούνης μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους γιατί όπως και ο ίδιος είπε “Ο φόβος φυλάει τα έρημα”» Δήλωση προέδρου Κοινότητας Γαστούνης

Η πρόεδρος της Κοινότητας Γαστούνης κ. Μαρία Μητσοπούλου δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια των πολιτών η μεταφορά του ΑΤ στο κέντρο της πόλης.

Η πρόταση του Δημάρχου ήταν ορθή και αυτός είναι ο λόγος που έγινε αποδεκτή από την πολιτική ηγεσία και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ. Η έδρα του ΑΤ θα είναι στο κτίριο που χρησιμοποιούσε η τράπεζα Πειραιώς, χώρος που εγκρίθηκε και ελέγχθηκε από ειδικό κλιμάκιο. 

Ήμουν παρούσα στη διαδικασία του ελέγχου και σύντομα θα πω περισσότερα για το θέμα»

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Αποδεκτή η πρόταση του δημάρχου Πηνειού για μεταφορά του ΑΤ Γαστούνης
Αποδεκτή η πρόταση του δημάρχου Πηνειού για μεταφορά του ΑΤ Γαστούνης
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhDG_ScmsUKJk0__6ln6j2Lb6HobxlFL2xer29y8Xqf8yXbwzfUgBTgCV3j6AVJhRC-Du7qv4SY8D_mCJ5k4F2DmikesfMsNxLzzTIAaPkdNUU9ZMGaJRKitlGaEI_SHEorrphYzT5crz5oEGSrpeJV0IXYiRBqR1dGbeU1RwP1lcyYo0Ego2ODiWVZ=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhDG_ScmsUKJk0__6ln6j2Lb6HobxlFL2xer29y8Xqf8yXbwzfUgBTgCV3j6AVJhRC-Du7qv4SY8D_mCJ5k4F2DmikesfMsNxLzzTIAaPkdNUU9ZMGaJRKitlGaEI_SHEorrphYzT5crz5oEGSrpeJV0IXYiRBqR1dGbeU1RwP1lcyYo0Ego2ODiWVZ=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/01/blog-post_998.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/01/blog-post_998.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy