-->

Δήμος Ηλιδας: Γιατί με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο...

  Του Γιώργου Φάκου Λένε ότι ένας δημοσιογράφος δεν πρέπει να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις. Βέβαια αυτό το λένε όσοι δεν συμφωνούν ...

 


Του Γιώργου Φάκου


Λένε ότι ένας δημοσιογράφος δεν πρέπει να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις. Βέβαια αυτό το λένε όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις του κι έτσι, κάποιες φορές, γίνεται αντικείμενο κακοπροαίρετης κριτικής!

Η "δημοκρατία" τους δεν αντέχει την διαφορετική άποψη. Και στο παρελθόν αυτή τους η "δημοκρατία" εκφράστηκε με διάφορους τρόπους, όπως η προσπάθειά τους να εκδιωχθώ από τα Μέσα που εργαζόμουν.
Ας είναι... Πάντα γελούσα, πάντα γελάω με τα καμώματά τους!

Η άποψη ότι ο δημοσιογράφος διαμορφώνει την κοινή γνώμη με βρίσκει παγερά αδιάφορο, γιατί δεν απευθύνεται σε πρόβατα που τρώνε ότι σανός τους προσφέρεται. Αυτή την άποψη έχουν οι προαναφερόμενοι που θέλουν τους πολίτες μη σκεπτόμενους, που τους θέλουν μη αντιδρούντες σε όσα κάνουν. 

Μεγάλωσα boss...

Μεγάλωσα βιώνοντας τις αλλαγές, θετικές ή αρνητικές, που συντελούνταν σε τοπικό, πανελλαδική ή ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Μεγάλωσα βλέποντας φίλους και γνωστούς να "φεύγουν".
Μεγάλωσα βλέποντας τον γιο μου να μεγαλώνει ανοίγοντας τα φτερά του σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.
Μεγάλωσα... και μεγάλωσα αρκετά για να συνεχίσω να ανέχομαι πρόσωπα και καταστάσεις που υποβαθμίζουν τον τόπο μας.

Εγραψε ο Αδαμάντιος Πεπελάσης: "Στη διαδρομή της ζωής μου αντιμετώπισα αδιέξοδα, ερωτηματικά, αμφιβολίες, φόβους, ενοχές. Είχα όμως όπως όλοι μας μια δύσβατη πορεία, την πορεία της αυτογνωσίας μέσα από οδύνες ή δοκιμασίες, αλλά και χαρές μεγάλες. 
Τίποτα σταθερό. Ν' αλλάζουν όλα γύρω, ν' αλλάζει ο εαυτός μας, ν' αλλάζει το κορμί μας, ν' ασπρίζουν τα μαλλιά μας, να μεγαλώνουν τα αγαπημένα μας παιδιά, να χάνουμε αγαπημένους, ν' αλλάζει ο κόσμος γύρω, να βιώνουμε με ένταση τις αλλαγές και να μην έχουμε τίποτα πιο σταθερό από τη στάση της ζωής μας". 

Γιατί με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο

Ιδιαίτερα τα τελευταία 2 1/2 χρόνια η θητεία Λυμπέρη είναι μια τραγωδία για τον δήμο Ηλιδας που συνεχώς διολισθαίνει με εκπληκτική ταχύτητα. Χρόνιες κατακτήσεις χάθηκαν εν μια νυκτί και καμία απολύτως αναπτυξιακή πορεία δεν πρόκειται να υπάρξει επειδή στέρεψαν από ιδέες, οράματα, σχέδια και κουράγια. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που στόματα άρχισαν να ανοίγουν εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν -γεγονότα που γνώριζε μόνο μια κλειστή ομάδα- αφήνοντας έκπληκτους τους δημότες. 

Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε, κι αφού άνοιξε πολλοί εγκατέλειψαν το καράβι που βουλιάζει μήπως και διασωθούν και προσπαθώντας να βρουν αλλού αποκούμπι. 
Μη σας κάνει εντύπωση αυτό. Δεν αλλάζουν συνήθειες κάποιοι άνθρωποι!

Πριν δύο χρόνια ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με θάρρος βγήκε και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Ηλιδας. Κοιτώντας τους δημότες στα μάτια ανέλυσε το αναπτυξιακό του σχέδιο για όλο τον δήμο Ηλιδας αλλά και για τους ετεροδημότες, ιδιαίτερα αυτούς που κατέχουν σημαντικές θέσεις εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις. Και τους οποίους κανείς δήμαρχος δεν τους αξιοποίησε προς όφελος του δήμου. Κι αυτό συνέβαινε διότι οι δήμαρχοι δεν ήθελαν να φαίνεται άλλος εκτός του εαυτού τους. Ηθελαν μόνο αυτοί να παίρνουν τα εύσημα παρουσιάζοντας μια πλασματική εικόνα που χρησιμοποιούσαν για την προσπάθεια επανεκλογής τους. 

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ανήκει στη νέα γενιά των αυτοδιοικητικών/πολιτικών που ενστερνίζεται τα δεδομένα της σύγχρονης εποχής. Νέος ηλικιακά, καταξιωμένος επαγγελματικά, προσφέροντας συνεχώς  όπως έγραψε σε άρθρο του ο επί 10ετίες στενός μου φίλος και παλαιότερα συνεργάτης μου Χρίστος Πλευριάς με τη γνώση και την πλούσια εμπειρία που διαθέτει [διαβάστε εδώ...].
Ο κ. Κωνσταντόπουλος πάντα γελαστός, αισιόδοξος και πρόσχαρος. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που αποφάσισε να επιστρέψει στο τόπο του και κατακτώντας, με τη στήριξη των δημοτών, τη θέση του δημάρχου, θα οδηγήσει τον δήμο Ηλιδας στη νέα εποχή.
Εκεί που ο δήμος αξίζει να είναι!!!

Αλλωστε, μήπως αυτοδιοικητικοί της Ηλιδας μπορούν να πουν πόσες φορές προσέτρεξαν στον κ. Κωνσταντόπουλο ζητώντας του βοήθεια για να προχωρήσουν έργα;

Δεν θα γράψω τώρα τι λένε κάποιοι ["Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματι μου"] για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο στα... καφενεία. Ατομα που βλέποντας την ανοδική του πορεία ανοίγουν το βοθρόστομά τους για να τον βλάψουν σε προσωπικό επίπεδο αναφέροντας ανυπόστατα ψεύδη. Εξάλλου έτσι έμαθαν να κινούνται σε όλη τη ζωή τους, τώρα θα αλλάξουν; 
Ο κόσμος τους έχει αποβάλλει...

Δεν ζούμε στις δεκαετίες του 1950-'60 πλέον. Ούτε καν στις δεκαετίες 1980-'90 όπου κυριαρχούσαν τα πολιτικά μίση και πάθη, όπου ο κόσμος ψήφιζε ανάλογα με τι πρόσταζε το κόμμα. Στη σημερινή εποχή κανείς δεν ενδιαφέρεται εάν ένας υποψήφιος είναι δεξιός ή αριστερός ή του κέντρου [έννοιες που έχασαν τη σημασία τους] αλλά αν είναι νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά, με όραμα για τον τόπο του. Γι' αυτό και στη παράταξη "Ηλιδα-Η Κοινωνία Μπροστά" μέλη είναι άτομα όλων των κομματικών αποχρώσεων.

Και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι νέος, έχει πολλή όρεξη για δουλειά, όραμα και συγκεκριμένο σχέδιο για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου Ηλιδας!!!



COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας: Γιατί με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο...
Δήμος Ηλιδας: Γιατί με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKodWuYm-NKQ_QsJed0Rn6ac-qaILnv3DB841WUfwXFliyHh42ASHgmU09O0XIIr6n_FbulBCwFnrCR9ZPF3_gdz2hNaRqWbhZLQBc5riaZfSqTw7PddCNgd-eDE0LNHb9pWO-fwJpUpJHK9E1yfNa6J4exAilacqkSXvl0nEjnKjpKcQcGzmiRM0b/s600/P1220113.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKodWuYm-NKQ_QsJed0Rn6ac-qaILnv3DB841WUfwXFliyHh42ASHgmU09O0XIIr6n_FbulBCwFnrCR9ZPF3_gdz2hNaRqWbhZLQBc5riaZfSqTw7PddCNgd-eDE0LNHb9pWO-fwJpUpJHK9E1yfNa6J4exAilacqkSXvl0nEjnKjpKcQcGzmiRM0b/s72-c/P1220113.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/03/blog-post_570.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/03/blog-post_570.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy