-->

Δήμος Πηνειού: Ουσιαστικές Παρεμβάσεις Στις Σχολικές Μονάδες [Φωτογραφίες]

Στις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής Πηνειού, στα σχολικά συγκροτήματα του δήμου, αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Βασιλόπουλος...


Στις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής Πηνειού, στα σχολικά συγκροτήματα του δήμου, αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Βασιλόπουλος.

 

Οπως τόνισε ο ίδιος, σκοπός της δημοτικής αρχής είναι να ικανοποιεί όλα τα αιτήματα των διευθυντών κι εκπαιδευτικών, στο μέτρο του δυνατού, ώστε τόσο οι καθηγητές όσο και οι μαθητές να βρίσκονται σε ασφαλές κι ευχάριστο περιβάλλον.

 


Δημήτρης Βασιλόπουλος 
Αντ/ρχος Παιδείας 


“Κύριο μέλημα της δημοτικής αρχής ήταν και παραμένει η σωστή λειτουργία όλων των σχολείων του δήμου μας και η επίλυση των προβλημάτων όταν και όποτε παρουσιάζονται, στο μέτρο του δυνατού. Με βάση αυτό το σκεπτικό και με την ιδιότητα του αντιδημάρχου Παιδείας αλλά και του Προέδρου της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής, τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες και στο Λύκειο της Γαστούνης προσπαθήσαμε και λύσαμε αρκετά από τα προβλήματα που υπήρξαν. 

Συγκεκριμένα αλλάχτηκαν όλα τα φωτιστικά των αιθουσών με led φωτισμό, αλλάχτηκαν τα μάρμαρα στον όροφο που εγκυμονούσαν κινδύνους και παράλληλα με την υγρασία δημιουργούνταν κι άλλα προβλήματα, βάφτηκε το γυμναστήριο και στεγανοποιήθηκαν οι χώροι του που έμπαζαν νερά και αποτελούσε χρόνιο πρόβλημα, κατασκευάστηκε η ράμπα για το άτομο με ειδικές ανάγκες, τον μαθητή μας Γιάννη, ώστε να έχει και τρόπο εξόδου κινδύνου για την περίπτωση σεισμού ώστε να μην κινδυνεύσει. 

Ανταποκρινόμαστε όσο καλύτερα μπορούσε σε όλα τα αιτήματα και της διευθύντριας του Λυκείου αλλά και του διευθυντή του Γυμνασίου, επειδή είναι σχετικά ένα συγκρότημα. Θέλω, επίσης, να επισημάνω ότι και στην Α/θμια αλλά και στην Β/θμια, από την αρχή της χρονιάς, είμαστε οι πρώτοι σε όλη την Ηλεία που κοιτάξαμε να στελεχωθούν όλα τα σχολεία με καθαρίστριες. 

Παράλληλα, καθαρίστηκαν οι προ-αύλειοι χώροι έγκαιρα, δηλαδή πριν έρθουν οι μαθητές, έγινε απολύμανση απεντόμωσης στις αίθουσες και προχωρήσαμε σε ότι άλλο ήταν αναγκαίο για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μας συγκροτημάτων και του έργου των εκπαιδευτικών μας. 

Επαναλαμβάνω, στο μέτρο του δυνατού γιατί υπήρχαν πολλά προβλήματα όπως και στο γυμνάσιο που έσταζε σε τρία σημεία εδώ και χρόνια κι επιτέλους λύθηκε και αυτό το πρόβλημα ύστερα από πολλές προσπάθειες. Επίσης, βάφτηκαν οι εσωτερικοί χώροι, πήραμε νέες κουρτίνες και παράλληλα έγιναν και κάποιες σπουδαίες παραστάσεις από τον ζωγράφο μας Γιώργο Ζήρο, στους τοίχους δίνοντας μια διαφορετική διάσταση κι ένα ευχάριστο κλίμα για όλους τους μαθητές μας. 

Θα γίνουν κι άλλα πράγματα ακόμα και στο γυμνάσιο Βαρθολομιού, στο Μουσικό Σχολείο – όπως ξέρετε, ήδη έχει ξεκινήσει η ανέγερση του νέου διδακτηρίου- αντικαταστάθηκαν κλιματιστικά και πέρυσι βάφτηκαν οι αίθουσες εξωτερικά, έχει βαφτεί το γυμνάσιο Τραγανού. Οπως προείπα, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των διευθυντών των σχολείων μας και γενικότερα των εκπαιδευτικών του δήμου μας. 

Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και από τον δήμαρχο αλλά και από εμένα που έχω και την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, όπως και από τον κ. Μάλλιαρη που είναι στην Α/θμια Σχολική Επιτροπή κι έχουμε μια άριστη συνεργασία”.

 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πηνειού: Ουσιαστικές Παρεμβάσεις Στις Σχολικές Μονάδες [Φωτογραφίες]
Δήμος Πηνειού: Ουσιαστικές Παρεμβάσεις Στις Σχολικές Μονάδες [Φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDmhRbly399H8w2mOOGCkP8QmaaAachKBGV3YiDLcRKcq0bQ6qoP0QYzDDspC_ykEaE8RwOpgM8lCM-2yBQcGyM-ik6Oo9lZQltSL0t6-l7cjQDvp4JUG-AqHmlvxt5jZ8wZKtfqLE3aAgxhbsslEkB4ljYgyPeWASKdy3azquwfzAvaY3vgeirdiY/s600/IMG_20221019_122413.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDmhRbly399H8w2mOOGCkP8QmaaAachKBGV3YiDLcRKcq0bQ6qoP0QYzDDspC_ykEaE8RwOpgM8lCM-2yBQcGyM-ik6Oo9lZQltSL0t6-l7cjQDvp4JUG-AqHmlvxt5jZ8wZKtfqLE3aAgxhbsslEkB4ljYgyPeWASKdy3azquwfzAvaY3vgeirdiY/s72-c/IMG_20221019_122413.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/10/blog-post_20.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/10/blog-post_20.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy