-->

Ηλιδα: Ελπίζουμε, Στηρίζουμε, Ψηφίζουμε Δημήτρη Κωνσταντόπουλο !

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απροσ...


ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 


Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απροσδόκητη παρουσία εκατοντάδων φίλων και συμπολιτών μας, που κατέκλυσαν το γραφείο της παράταξής μας και τους εξωτερικούς χώρους κατά την ημέρα των εγκαινίων μας. 

Η αγάπη του κόσμου κάθε ηλικίας από κάθε πολιτικό, ιδεολογικό χώρο που έδωσε ένα ισχυρό παρόν στήριξης και νίκης στις επερχόμενες εκλογές στην παράταξή μας «Ήλιδα-Η Κοινωνία Μπροστά», αλλά και αναγνώρισης στο πρόσωπο του επικεφαλής και υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, απάντησε σε όσους διολισθαίνουν είτε μας αμφισβητούν. 

Ο επικεφαλής της παράταξης αποδεικνύει έμπρακτα με το χρόνο αλλά και καθημερινά με πράξεις, για την συνέπεια του, την υπευθυνότητα που τον διακρίνει, αλλά και τον σεβασμό του σε όλους τους πολίτες, γι’ αυτό και η «αμοιβή του»… από τους πολίτες είναι συγκινητική.

 

Πέρασαν δύο χρόνια από την πρώτη συνέντευξη τύπου και ενημέρωση προς τους πολίτες που έκανε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας. 

Πέρασε επίσης περίπου ένας χρόνος από την 13 η Ιουνίου 2021, όπου με ήθος, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, σε μια οργανωμένη διαδικασία συνέντευξης τύπου, απευθύνθηκε στους πολίτες του Δήμου Ήλιδας παρουσιάζοντας την ονομασία της παράταξης, το έμβλημα της, αλλά και αναλύοντας το λόγο και τους στόχους της δημιουργίας αυτής της ίδιας της παράταξης «Ήλιδα-Η Κοινωνία Μπροστά», καλώντας όλες και όλους σε κοινή συμπόρευση και αλλαγή πορείας του Δήμου.

 


ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! 


Πέρασαν δύο χρόνια που ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ήταν και είναι απανταχού παρών στο Δήμο μας, περιοδεύοντας βήμα προς βήμα τα χωριά μας και την πόλη μας, ενώ με πλήρη αντικειμενικότητα παρουσίαζε την αλήθεια με ακριβείς και αληθείς τοποθετήσεις του για όλα τα προβλήματα και θέματα που προέκυπταν και προκύπτουν στο Δήμο Ήλιδας.

 

Και όμως, ο Δημήτρης, «ο δικός μας Δημήτρης», δε σταμάτησε σε όλα αυτά. Το ήθος του και η πραγματική του αγάπη για τον τόπο, τους ανθρώπους και το Δήμο του, οδήγησαν για άλλη μια φορά στην 8 η Οκτωβρίου, προ ημερών, ένα ακριβώς χρόνο πριν τις εκλογές, να επισφραγίσει με την παρουσία της εκκλησίας, αλλά κυρίως των συμπολιτών μας και της νέας γενιάς, τη λειτουργία του γραφείου της παράταξής μας που θα αποτελεί το σπίτι όλων και το χώρο συναντήσεων, ιδεών, προτάσεων και παραπόνων των πολιτών.

 

Απέναντι σε όλους αυτούς που δυστυχώς για να έχουν λόγο ύπαρξης διολισθαίνουν με διάφορα υπονοούμενα, γελοιότητες, ακόμη και χυδαιότητες λόγω αντιζηλίας και φθόνου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος απαντά με σεβασμό, συνέπεια και πράξεις απέναντι σε μια διαλυμένη πλέον δημοτική αρχή, διασκορπισμένη σε ατομικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες του αέρα. Απαντά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αισιοδοξίας και ελπίδας για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ήλιδας. 

Απέναντι σε ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων με τυπικά δελτία τύπου της προχειρότητας, αδυναμίας, άγχους και πανικού, απαντά με ορθό λόγο απευθυνόμενος σε όλους πολίτες που κοιτάζει στα μάτια και δίνει όρκο τιμής για την αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας με κεντρικό άξονα «Ο Δήμος ανήκει στους πολίτες».

 

Απέναντι στον αλληλοσπαραγμό της δημοτικής αρχής και δυστυχώς την πλήρη ανυπαρξία της αντιπολίτευσης επί τρία ολόκληρα χρόνια έως σήμερα, η παράταξη μας «Ήλιδα-Η Κοινωνία Μπροστά» με όπλο της την ίδια την κοινωνία και την αγάπη όλων των συμπολιτών μας κοιτάζει μπροστά. Ελπίζουμε, αισιοδοξώντας σε ένα καλύτερο μέλλον στο Δήμο μας. 

Αναμένουμε από εδώ και εμπρός τον επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, να ξετυλίξει και να παρουσιάσει όλο το πρόγραμμά μας στους συμπολίτες μας. 

 Το γραφείο της παράταξης μας είναι πάντα διάπλατα ανοιχτό και φιλόξενο για κάθε συμπολίτη μας. Το πρωί 09:00 έως 13:00 και το απόγευμα 17:00 έως 21:00. Η διεύθυνση είναι Καλαβρύτων 22, πριν τα δικαστήρια στο κέντρο της πόλης μας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26220- 22123.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ηλιδα: Ελπίζουμε, Στηρίζουμε, Ψηφίζουμε Δημήτρη Κωνσταντόπουλο !
Ηλιδα: Ελπίζουμε, Στηρίζουμε, Ψηφίζουμε Δημήτρη Κωνσταντόπουλο !
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZdnqcC_CqLWWQNLbQnVQpaXCb6m3LUoNKOt0ymP_fN7QouEmtw91dz61uLsc2S-gsBBtf7SA2_GZ1Gn5-iYBim9sEcZz2T4umFrCb_3ofgqS6Af6saiXYH8AwnAHf3wu9cW1cSuGBqf5Wqp3p5wYwQxNAtdjVPI-JHksSiF4N_wi2-FXF5LORd-E2/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-10-14_145109_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZdnqcC_CqLWWQNLbQnVQpaXCb6m3LUoNKOt0ymP_fN7QouEmtw91dz61uLsc2S-gsBBtf7SA2_GZ1Gn5-iYBim9sEcZz2T4umFrCb_3ofgqS6Af6saiXYH8AwnAHf3wu9cW1cSuGBqf5Wqp3p5wYwQxNAtdjVPI-JHksSiF4N_wi2-FXF5LORd-E2/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-10-14_145109_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/10/blog-post_3.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/10/blog-post_3.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy