-->

Ξεκίνησαν οι ευρείες εργασίες αποκατάστασης του Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος»

- Αυτοψία από τον Δήμαρχο Πύργου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού  - Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: « Ένα σπουδαίο έργο για όλες τις γενιές!»   ...



- Αυτοψία από τον Δήμαρχο Πύργου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού 

- Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: « Ένα σπουδαίο έργο για όλες τις γενιές!» 

Η αντίστροφη μέτρηση για τις μεγάλες αλλαγές που θα συμβούν στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Βασιλακόπουλος» ξεκίνησε με την έναρξη των σημαντικών εργασιών αποκατάστασης του χώρου και των ουσιαστικών παρεμβάσεων που θα αλλάξουν το εσωτερικό του, μετατρέποντας το χώρο σε σαφώς πιο λειτουργικό και ασφαλές για αθλητές και θεατές. 

- Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Βασιλακόπουλος» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22/11) ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Αργυρόπουλο όπου εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος του έργου («MSKAT Civil works») με τα συνεργεία να έχουν ξεκινήσει τις πρώτες εργασίες. 

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: 

-Επιμελημένη αποξήλωση και αντικατάσταση του υφισταμένου ξύλινου δαπέδου της κύριας αίθουσας. 
-Στεγανοποίηση του δαπέδου και της οροφής. 
-Στεγάνωση της δεύτερης βοηθητικής αίθουσας. 
-Μετατροπή μέρους του WC γυναικών σε αμιγώς WC ΑΜΕΑ με ανεξάρτητη είσοδο και πλήρη εξοπλισμό. 
-Αντικατάσταση φθαρμένων μεταλλικών σκελετών θυρών και αποκατάσταση πλακιδίων που έχουν ξεκολλήσει. 
-Προμήθεια και εγκατάσταση ενός ζεύγους υδραυλικών μπασκετών. 

 «Είναι ένα έργο για όλες τις γενιές! Για τη νέα γενιά στον αθλητικό χώρο και τις μεγαλύτερες στις κερκίδες» δήλωσε ο Δήμαρχος Πύργου, εμφανώς ικανοποιημένος με την έναρξη των εργασιών, και συνέχισε: «Πρόκειται για ένα σπουδαίο και μεγάλο έργο που προστίθεται στα άλλα μεγάλα έργα που έχουν ξεκινήσει κι υλοποιούνται, όπως του 1,4 εκ. της θωράκισης του βουνού στο Κατάκολο, της πλατείας του Ελαιώνα, κι ακόμα μια σειρά αντιπλημμυρικών έργων και άλλων τόσων σε όλο το Δήμο, γιατί θέλουμε να αντιμετωπίζουμε ισότιμα κάθε πολίτη μας σε όποιο σημείο του δήμου κατοικεί».
 




Θα βρεθεί λύση για όλα τα αθλητικά σωματεία 

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα του έργου ο κ. Αντωνακόπουλος δήλωσε: «Θα γίνει στο συντομότερο χρόνο. Είναι θέμα 4-5 μηνών και όπως διαπιστώσαμε ξεκίνησε αισιόδοξα. Αυτό έχει να κάνει με τη συνέπεια του αναδόχου, μιας εταιρείας με μεγάλη εμπειρία στα δημόσια έργα αθλητικών εγκαταστάσεων η οποία θα αναλάβει και τις εργασίες αποκατάστασης του Αθλητικού Κέντρου Αγ. Βαρβάρας, αλλά και με τη δική μας αγωνία να γίνουν όλα στην ώρα τους. Θα υπάρξουν βέβαια κάποιες «απώλειες» σε σχέση με τη χρήση του έργου. Προσπαθούμε αξιοποιώντας άλλους χώρους να μην στερήσουμε την άθληση στα παιδιά. Θα αξιοποιήσουμε το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, χώρους εκπαίδευσης, κι ότι είναι εφικτό... Ζητούμε την κατανόηση όλων και σύντομα θα παραδώσουμε ένα απαραίτητο έργο λειτουργικό και ασφαλές για όλους». 

Ανακηρύσσεται και ο ανάδοχος για το Κολυμβητήριο 

* Ευχάριστα είναι τα νέα και για το Κολυμβητήριο Πύργου, μετά από μεγάλες γραφειοκρατικές και δικαστικές περιπέτειες, καθώς όπως ενημερώνει ο κ. Αντωνακόπουλος σε λίγες ημέρες ανακηρύσσεται ο ανάδοχος που θα αναλάβει τις εργασίες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. «Ένα επίσης τεράστιο έργο, που έχει ως γνωστόν ταλαιπωρηθεί πολύ κι είναι κλειστό και παρατημένο πάνω από 10 χρόνια, μπαίνει πλέον σε τροχιά υλοποίησης. 

Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα, αλλά προτρέπουμε τους πολίτες να συγκρίνουν την παραγωγή έργου. Τι έχουμε κάνει εμείς σε τρία χρόνια, μέσα μάλιστα σε πρωτόγνωρες συνθήκες δυσκολιών που βιώνουμε, με εκείνους από το παρελθόν που άφησαν επί δεκαετίες έργα και έτοιμα κτίρια να καταστραφούν! Αυτοί οι οποίοι είναι αμνήμονες και εριστικοί, μας λένε “γιατί το κολυμβητήριο δεν έγινε ακόμα” όπως βρήκαμε τη μελέτη στην αρχή. Μα με 250.000 ευρώ που είχε δημοπρατηθεί και με λάθος μελέτη, εγκαταλείφθηκε το έργο από τον κατασκευαστή! 

Εμείς, εκπονήσαμε νέα μελέτη, επί των πραγματικών αναγκών, εντάξαμε το έργο στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΠΔΕ με 850.000 ευρώ, το δημοπρατήσαμε και σύντομα βγαίνει ο ανάδοχος. Αυτές είναι οι διαφορές μας, για κάποιους κακεντρεχείς, κακοπροαίρετους, μόνιμα εριστικούς και μόνιμα ηττηθέντες». 

Γιάννης Αργυρόπουλος: «Παίρνει σάρκα και οστά» «Ένα έργο που περιμέναμε καιρό, παίρνει σάρκα και οστά, καθώς το Κλειστό Γυμναστήριο φιλοξενεί το μεγαλύτερο ποσοστό του τοπικού αθλητισμού» δηλώνει ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος. Και συμπληρώνει: «Παράλληλα θα γίνουν εργασίες και στον βοηθητικό χώρο που θα χρησιμοποιηθεί μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Όπως κάναμε παρεμβάσεις και στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Καράτουλα, όπου πολλοί σύλλογοι ξεκίνησαν ήδη τις προπονήσεις τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πύργου για τα φιλοαθλητικά του αισθήματα, τους συλλόγους για την κατανόησή τους, την Τεχνική Υπηρεσία και φυσικά το προσωπικό του Κλειστού για την πολύτιμη βοήθεια».

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ξεκίνησαν οι ευρείες εργασίες αποκατάστασης του Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος»
Ξεκίνησαν οι ευρείες εργασίες αποκατάστασης του Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgxY6YGxMhSgKcOfsMR8K-LYpryYYMwMUmP3HHoN8YPNaSPGyfZNqibabXxYFvAh-XfLeP42tnEr8LtpEDAGWwYVDirKoFGMQWZ0vUaVFZArBXWAMPOCRj6wNyNlJFSdZ_JJk6xfHMrh0NLaBcg9NPBMhUihY5i9MH_41c36vJVIeRb-N00z3qkbTe/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-11-22_180338_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgxY6YGxMhSgKcOfsMR8K-LYpryYYMwMUmP3HHoN8YPNaSPGyfZNqibabXxYFvAh-XfLeP42tnEr8LtpEDAGWwYVDirKoFGMQWZ0vUaVFZArBXWAMPOCRj6wNyNlJFSdZ_JJk6xfHMrh0NLaBcg9NPBMhUihY5i9MH_41c36vJVIeRb-N00z3qkbTe/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-11-22_180338_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/11/blog-post_73.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/11/blog-post_73.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy