-->

Αρχαία Ολυμπία: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αριστείδη Παναγιωτόπουλου

  Συνδημότισσες και συνδημότες, Φίλες και φίλοι,  Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, μένουμε αλλά και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στον πιο ιερ...

 


Συνδημότισσες και συνδημότες, Φίλες και φίλοι, 

Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, μένουμε αλλά και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στον πιο ιερό και δοξασμένο χώρο της Ελλάδας, έναν τόπο με πλούσια ιστορία, τεράστιες δυνατότητες και ένα σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό . Στον τόπο όπου συναντάται η πανάρχαια ιστορία με τον λαμπρό πολιτισμό. Στον Δήμο από τον οποίο εκπορεύονται οι οικουμενικές αξίες του Ολυμπισμού, η ειρήνη και η ενότητα. Αυτός λοιπόν ο Δήμος θα έπρεπε να είναι πρότυπο ανάπτυξης και ο ιδανικότερος τόπος για να ζει και να επισκεφθεί κάποιος. 

Για να επιτευχθεί όμως αυτό θα πρέπει ο Δήμος μας μέσα από καινοτόμες ενέργειες και αδιάκοπο αγώνα να ανακτήσει την χαμένη αίγλη του και να αναδείξει τον παγκόσμιο ρόλο του. Να αποκτήσει μία ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων όπου θα διεκδικεί κάθε εναλλακτικό χρηματοδοτικό εργαλείο και θα μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα στοχευμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα. Να θέσει ως προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής για όλους τους πολίτες σε όλες τις δημοτικές ενότητες και τα χωριά του τόπου μας, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια φθίνουν και μαραζώνουν. 

Να αποκτήσει σύγχρονες κοινωνικές δομές για όσους συνανθρώπους μας έχουν πραγματική ανάγκη. Να εισάγει σύγχρονες τεχνολογίες για να μπορούν οι δημότες και οι επισκέπτες να ενημερώνονται και να εξυπηρετούνται. Να μπορέσει να προσφέρει σύγχρονες σχολικές και αθλητικές υποδομές και να διοργανώσει σοβαρές πολιτιστικές εκδηλώσεις και παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις . 

Τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε όλοι οι ενεργοί πολίτες τη δική μας ευθύνη, να βγούμε μπροστά και να πάμε την Αρχαία Ολυμπία πιο ψηλά. Με όλα αυτά ριζωμένα βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά μου, έχοντας πλήρη επίγνωση του ειδικού βάρους της ιστορίας του τόπου μου, των αδήριτων αναγκών αλλά και των ευθυνών που απαιτούν οι στιγμές, αντιλαμβανόμενος την πολιτική, ως σχέση αλήθειας και εμπιστοσύνης με τον πολίτη, απαλλαγμένη επιτέλους από παθογένειες, υστερόβουλες επιδιώξεις και νοσηρότητες του παρελθόντος, με σεβασμό στις αξίες, με ειλικρίνεια, με διαφάνεια και εντιμότητα απέναντι στους συνδημότες μου, με το βλέμμα στο μέλλον, στο νέο, στο αληθινό, με σχέδιο για το αύριο, με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας με τον συνδυασμό ΟΛΥΜΠΙΑ, ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ. 

Σε μια εποχή που η γενιά που εκπροσωπώ χάνει την εμπιστοσύνη της στην πολιτική, επιδιώκω να αγωνιστώ με όραμα και ζήλο, γκρεμίζοντας τα τείχη της δυσπιστίας ανάμεσα στον Δήμο και τον πολίτη. Με συναίσθηση ευθύνης και πραγματική αγάπη για τον τόπο μας, νέοι άνθρωποι με διάθεση προσφοράς πλαισιωμένοι από ενεργούς πολίτες με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, ενώνουμε δυνάμεις και δηλώνουμε την απόφασή μας να αγωνιστούμε για τον τόπο μας. Με πίστη, επιμονή και με τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Μπορούμε να κάνουμε το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΟ. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να βάλουν το “εμείς” πάνω από το “εγώ”, να κατανοήσουν ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε, να λειτουργήσουμε με το βλέμμα στις επόμενες γενιές γιατί… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! 

Με τιμή, 
Αριστείδης Παναγιωτόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας 

Βιογραφικό 

Ο Αριστείδης Παναγιωτόπουλος του Ιωάννη και της Ακριβής γεννήθηκε το 1979. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης . Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Ηλείας και η έδρα του Δικηγορικού του γραφείου βρίσκεται στο Πελόπιο Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας από το έτος 2021. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες Ιταλικά και Αγγλικά. 

Είναι εκλεγμένος δημοτικός Σύμβουλος από το έτος 2011 και διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας από το έτος 2011 έως και το έτος 2019. Επί των ημερών του ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας : Ίδρυσε τον πρώτο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας όπου φιλοξενούνται 30 παιδιά . Ίδρυσε το έτος 2014 το πρώτο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών . 

Από το έτος 2011 έως και το έτος 2019 διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αρχαίας Ολυμπίας , Πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας και Πρόεδρος της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» .

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Αρχαία Ολυμπία: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αριστείδη Παναγιωτόπουλου
Αρχαία Ολυμπία: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αριστείδη Παναγιωτόπουλου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjc7rSnyVmZL5DEt5W8IQU2RPiJjWRlzsOe8Fh6PsqIjXZ0hE1DlApFfiQMwvVcX_Jk3NbMiW0bu6sotGrXaN2V2b1WupAVljybW7QD-gu0bmEzu__eGAHaKa8G_9Rbo1m29fUYqGABt3Qyy1acuhrDLqoJtffXZ725xsfWXokVPr1JeFfDxkr2i0Oo/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-04-06_144333_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjc7rSnyVmZL5DEt5W8IQU2RPiJjWRlzsOe8Fh6PsqIjXZ0hE1DlApFfiQMwvVcX_Jk3NbMiW0bu6sotGrXaN2V2b1WupAVljybW7QD-gu0bmEzu__eGAHaKa8G_9Rbo1m29fUYqGABt3Qyy1acuhrDLqoJtffXZ725xsfWXokVPr1JeFfDxkr2i0Oo/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-04-06_144333_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/04/blog-post_14.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/04/blog-post_14.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy