-->

“ ΗΛΙΔΑ - Η Κοινωνία μπροστά”: Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος απέδειξε ξεκάθαρα ότι δεν είναι απλά Υποψήφιος Δήμαρχος αλλά απαιτείται να είναι ο νέος Δήμαρχος Ήλιδας!

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!   ΑΛΗΘΙΝΗ και σε συγκινησιακό φόρτο αγγίζοντας την καρδιά και την ψυχή του κόσμου που κατέκλυσε το Συνεδριακό Κέντρο Αμαλ...


ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!
 

ΑΛΗΘΙΝΗ και σε συγκινησιακό φόρτο αγγίζοντας την καρδιά και την ψυχή του κόσμου που κατέκλυσε το Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας. 

Η μεγάλη Ανατροπή και το ξάφνιασμα όλων ήταν η παρουσία στην Κεντρική Ομιλία του Δημήτρη, του Χαράλαμπου Καραθάνου, Σύμβουλου του Υπουργού Υγείας και της ηθοποιού Ελένης Φιλίνης οι οποίοι πήραν πρώτοι το βήμα στην εξέδρα και αναφέρθηκαν με ισχυρό λόγο για την εντιμότητα, το ήθος αλλά και τη μεγάλη αγάπη του Δημήτρη για το τόπο του, τον οποίο όπως ανάφεραν γνωρίζουν προσωπικά επι δεκαετίες και έχουν ζήσει το έντονο ενδιαφέρον του και τις ισχυρές παρεμβάσεις του για σοβαρά θέματα της Ηλείας και του δήμου αλλά και για προσωπικά θέματα εκατοντάδων πολιτών. Δεν παρέλειψαν να αναφέρουν την διαχρονική προσφορά του Δημήτρη που οι πολίτες δεν γνωρίζουν και γι αυτό τον κάνει ξεχωριστό άνθρωπο. 

« Η στήριξη και η ψήφος την Κυριακή στην παράταξη του, που έχει ως σύμβολο την ίδια την Κοινωνία και η ψήφιση του ίδιου από τους πολίτες του δήμου Ήλιδας να εκλεγεί νέος Δήμαρχος Ήλιδας αποτελεί διαβεβαίωση για το μέλλον του τόπου σας και εσάς όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου Ήλιδας», ανέφεραν κλείνοντας τον χαιρετισμό τους και οι δυο. 

Μεγάλη Έκπληξη και Ανατροπή εν συνεχεία ήρθε όταν στο βήμα ανέβηκε ο Αντιπεριφερειάχρης Αγροτικής Πολιτικής και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Θεόδωρος Βασιλόπουλος. Ο Κος Βασιλόπουλος με ήθος και ανάστημα ξεκαθάρισε τη θέση του αναφερόμενος με αναγνώριση και πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του Δημήτρη, καλώντας τους πολίτες του δήμου να υπάρξει νέος Δήμαρχος Ήλιδας ο Δημήτρης μετά τις εκλογές της 8ης Οκτώβρη. 

Αναφέρθηκε στη διαχρονική προσωπική και οικογενειακή φιλία που τους συνδέει αλλά και στη συνεργασία που έχουν επί χρόνια σε θέματα Αγροτικής Πολιτικής ευελπιστώντας σε μία εποικοδομητική συνεργασία και στο μέλλον για το καλό του τόπου και των πολιτών. Εξήρε τις γνώσεις, την προσφορά και τη θέληση του Δημήτρη που ως νέος Δήμαρχος Ήλιδας θα υπάρξει αλλαγή στον τόπο μας όπως τόνισε με έμφαση. 

Στην ομιλία παραβρέθηκε και ο Σύμβουλος του Περιφερειάρχη και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Μπιλίρης με τον οποίο, ο Δημήτρης διατηρεί προσωπική και οικογενειακή φιλία.

 

Ο Δημήτρης ανεβαίνοντας στο βήμα και σε συγκινησιακό φόρτο ευχαρίστησε τους ομιλητές που έκαναν χαιρετισμό για τις τοποθετήσεις τους και για τα λόγια που είπαν για το πρόσωπο του, ευχαρίστησε πολλές φορές τον κόσμο που παρευρέθηκε στην Ομιλία του και πραγματοποίησε Ομιλία που άγγιξε την καρδιά και την ψυχή ΟΛΩΝ. 

Με γνώση σεβασμό και αναγνώριση αναφέρθηκε σε έναν-έναν συνυποψήφιό του καταλήγοντας στην πραγματική εικόνα και κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος σήμερα. Ιδιαίτερα φορτισμένος έκανε αναφορά για την πολιτική ανηθικότητα που οδηγήθηκαν οι Κ Λυμπέρης, συμμαχία Χριστοδουλόπουλου-Κράλλη και με σημαιοφόρο τον Κο Παπαδάκο όπως είπε, εξαγοράζοντας και εκβιάζοντας συνειδήσεις πολιτών για να συντάξουν τα ψηφοδέλτια τους. 

Αποκάλεσε “ Μαύρη σελίδα ” για το δήμο και τη δημοκρατία την προεκλογική περίοδο. Συνεχάρη όλες και όλους τους υποψήφιους της παράταξης του που άντεξαν στις πιέσεις χρηματισμών και πρόταξαν το ήθος και την πίστη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας.

«Την κιβωτό την έφτιαξαν απλοί άνθρωποι, ερασιτέχνες που διέθεταν πίστη και ζήλο ενώ τον Τιτανικό επιστήμονες και βύθισε» 
απαντώντας σε σχόλια ότι δεν έχει στο ψηφοδέλτιο του πολλούς επιστήμονες δικηγόρους γιατρούς κλπ. Ενώ απάντησε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης “ ΗΛΙΔΑ - Η Κοινωνία μπροστά” συγκροτήθηκε με εντολή των πολιτών του δήμου που επί δύο χρόνια ως Υποψήφιος Δήμαρχος δεχόταν την προτροπή πολιτών να φτιάξει ψηφοδέλτιο από νέα πρόσωπα. 

«Αλλαγή προσώπων μου ζητήσατε και το έπραξα. Εσείς τώρα πρέπει να τους ψηφίσετε. Είναι νέα πρόσωπα με ήθος και αξιοπρέπεια. Με σεβασμό, ζήλο και όρεξη για δουλειά να αλλάξουμε το τόπο μας»,
τόνισε ο Δημήτρης απευθυνόμενος στους πολίτες του δήμου Ήλιδας. Μία ομιλία που καθήλωσε όλους όσους παρευρέθηκαν και κατέκλυσαν το χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Αμαλιάδας, συγκίνησε κόσμο και υπήρξε πλήρης ησυχία παρα τους εκατοντάδες πολίτες που παρευρέθηκαν και το χρόνο που διήρκεσε.

 

Τέλος, ο Δημήτρης επιφύλαξε μία ανθρώπινη απόφαση που ανακοίνωσε κλείνοντας, στους πολίτες και προκάλεσε έντονη αντίδραση και συναισθήματα.

« Η προσπάθεια μου, η προσφορά μου για τον τόπο μου ξεκινά πριν 15 χρόνια. Δεν είχα ποτέ θεσμικό ρόλο, είτε κάποια κομματική θέση είτε Κυβερνητική, ΑΛΛΑ ήμουν και είμαι με προσωπικές μου δυνάμεις πάντα κοντά στον τόπο μου και σε εσάς τους συμπολίτες μου. Πάντα με σεβασμό, είτε να στηρίξω οικονομικά και υλικά συλλόγους. Είτε να πράξω έργα κοινωνικά στηρίζοντας την Εκκλησία. Είτε να στηρίξω πολλές εκατοντάδες οικογένειες αυτά τα χρόνια ακόμη και δίνοντας δουλειά σε πολλά παιδιά. 

Όλα αυτά από την προσωπική μου “τσέπη” και όλα αυτά προτάσσοντας το πρόσωπο μου είτε αναφερόμενος σε Υπουργεία είτε σε επιχειρήσεις. Σήμερα 15 χρόνια μετά της συνεχής παρουσίας μου , αποφάσισα βλέποντας ότι στο Δήμο μας δεν υπάρχει αλλαγή και είμαστε στη μιζέρια και εγκατάλειψη, κατόπιν πρότασης προ διετίας από συμπολίτες μας να είμαι Υποψήφιος Δήμαρχος με μόνο στόχο να αλλάξω αυτή την κατάσταση. 

Έχω τη γνώση, τη δύναμη και τα κότσια να το κάνω και γι αυτό είμαι απέναντι σας, απέναντι σε όλες και όλους τους συμπολίτες μου και ΣΑΣ ΚΑΛΩ να κάνουμε την Κυριακή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αλλαγή και μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ ψηφίζοντας για νέα δημοτική αρχή το ψηφοδέλτιο της παράταξης “ ΗΛΙΔΑ - Η Κοινωνία μπροστά” και για νέο δήμαρχο Ήλιδας τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. 

Εάν δεν το επιθυμείτε και οι πολίτες του δήμου μας, επιλέξουν την Κυριακή να ψηφίσουν ξανά κάποιον από το παρελθόν, Λυμπέρη - Χριστοδουλόπουλο- Παπαδάκο, τότε σίγουρα ΔΕΝ επιθυμείτε ΑΛΛΑΓΗ στο δήμο μας, και το τόπο μας. Σας αρέσει αυτή η κατάσταση που βλέπετε και βιώνετε στον Δήμο μας, κυρίως χωρίς να έχουμε τα δύο πρώτιστα αγαθά της ζωής, το νερό και την υγεία, σε έναν τόπο που βλέπετε ότι βρίσκεται στη μιζέρια και την εγκατάλειψη και τότε θεωρώ σεβόμενος τον εαυτό μου, την οικογένεια μου και τον τόπο μου ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ ξανά στο μέλλον. 

Πιστεύω όμως στο ήθος και την Αξιοπρέπεια των συμπολιτών μου, που γνώρισα περπατώντας βήμα- βήμα τον δήμο μας κυρίως αυτά τα 2 χρόνια, χαιρέτησα και συζήτησα μαζί σας, άκουσα με προσοχή τις απόψεις σας και θεωρώ ότι την Κυριακή με το χέρι στη καρδιά έχοντας γνώση και υπευθυνότητα, πως θα υπερψηφίσετε και την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά’ ως νέα δημοτική αρχή και την υποψηφιότητα μου ως νέος Δήμαρχος Ήλιδας.»Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: "Mόνο η παράταξη Ηλιδα-Η Κοινωνία Μπροστά εγγυάται την μεγάλη αλλαγή στο δήμο Ηλιδας"

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : “ ΗΛΙΔΑ - Η Κοινωνία μπροστά”: Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος απέδειξε ξεκάθαρα ότι δεν είναι απλά Υποψήφιος Δήμαρχος αλλά απαιτείται να είναι ο νέος Δήμαρχος Ήλιδας!
“ ΗΛΙΔΑ - Η Κοινωνία μπροστά”: Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος απέδειξε ξεκάθαρα ότι δεν είναι απλά Υποψήφιος Δήμαρχος αλλά απαιτείται να είναι ο νέος Δήμαρχος Ήλιδας!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_NjLmcYL2Tj7JbS8BthLrxAb7UqCQMLP1YiR8Ut_dGsfwlwKSK6kVtmBLi2WkTsb57FOBCmrQKYeDJv38-z3CTYi1lpdEmyk6nWPJqXS3YNInYUCcuku2olPffnEosXkv5TPizw6Rz1z5_4lCJeYX4phYdCb5DS1lOPb28pDtgnG6rUFmu8Bgmq1aa3U/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-10-05_151830_www.facebook.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_NjLmcYL2Tj7JbS8BthLrxAb7UqCQMLP1YiR8Ut_dGsfwlwKSK6kVtmBLi2WkTsb57FOBCmrQKYeDJv38-z3CTYi1lpdEmyk6nWPJqXS3YNInYUCcuku2olPffnEosXkv5TPizw6Rz1z5_4lCJeYX4phYdCb5DS1lOPb28pDtgnG6rUFmu8Bgmq1aa3U/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-10-05_151830_www.facebook.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/10/blog-post_93.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/10/blog-post_93.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy