-->

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Βράβευσε διακριθέντες μαθητές και δασκάλους/καθηγητές

Γέμισε από χαρούμενες παιδικές φατσούλες, χθες το απόγευμα, η αίθουσα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας Κυλλήνης, στα Λεχαιν...


Γέμισε από χαρούμενες παιδικές φατσούλες, χθες το απόγευμα, η αίθουσα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας Κυλλήνης, στα Λεχαινά. Μαθητές που διακρίθηκαν, μαζί με τους γονείς τους και τους δασκάλους/καθηγητές τους πλημμύρισαν την αίθουσα αφού η δημοτική αρχή είχε αποφασίσει και πραγματοποίησε βράβευση όσων διακρίθηκαν στο πρόγραμμα "οικολογικά σχολεία", στο 10ο πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής αλλά και στους μαθητικούς ολυμπιακούς αγώνες. 

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, στην τοποθέτησή του ανέφερε, εκτός των άλλων, ότι "βραβεύουμε τις προσπάθειες των μαθητών μας που αποτελούν το αύριο του δήμου μας αλλά και της Ελλάδας".
Σε άλλο σημείο ανέφερε πως, "η δημοτική αρχή σας ευχαριστεί για όσα κάνετε και ποτέ μα ποτέ να μη ξεχάσετε, όταν λόγω σπουδών ή άλλων λόγων αργότερα φύγετε, από που προέρχεστε. Να θέλετε πάντα να πρωτοπορείτε και να κοινοτομείτε. Ως δημοτική αρχή πάντα θα βοηθάμε τις προσπάθειές σας".


Παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά η αντιδήμαρχος Παιδείας Γεωργία Κακαλέτρη, τόνισε πως "είναι συγκινητικό που σήμερα αυτή η αίθουσα γέμισε από παιδιά και γονείς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για όσα κατάφεραν, στους γονείς τους αλλά και στους καθηγητές τους".


Δήλωση Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης 
Γιάννη Λέντζα

"Σήμερα βραβεύσαμε τη νεολαία μας, τα νιάτα του τόπου. Τις προηγούμενες ημέρες γίναμε δέκτες χαρμόσυνων μηνυμάτων κατακτώντας πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διακρίσεις από τα σχολεία του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης όπως είναι το ΕΠΑΛ Λεχαινών, το 2ο δημοτικό, το Γυμνάσιο Λεχαινών. Επίσης, στους μαθητικούς ολυμπιακούς αγώνες πήραν τιμητικές διακρίσεις μαθητές απ' όλα τα σχολεία τους δήμου μας, από το δημοτικό της Νέας Μανωλάδας, από το δημοτικό της Μανωλάδας, από το δημοτικό της Ανδραβίδας και των Λεχαινών κάνοντάς μας περήφανους και να νιώθουμε ότι υπάρχει μια ελπίδα φωτός στη γκρίζα πραγματικότητα την οποία ζούμε. 

Εμείς σαν δημοτική αρχή τους συγχαίρουμε, συγχαίρουμε πρώτα απ' όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους, συγχαίρουμε τις οικογένειές τους για όλα αυτά που προσφέρουν στα παιδιά αλλά και τους δασκάλους που χάρη στη σωστή καθοδήγησή τους τα οδηγούν σε ένα δρόμο αξιακό, σε ένα δρόμο της προόδου και της επιτυχίας. Όπως προείπα και στη τοποθέτησή μου την ώρα της βράβευσης τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του τόπου, τα παιδιά είναι αυτά που θα μας δείξουν τους νέους δρόμους, μακριά από αυτά τα οποία βιώνουμε σήμερα. Βλέπουμε μπούλινγκ, παιδικός εκφοβισμός, πολλά στίγματα μέσα στην κοινωνία. Είναι τα παιδιά που θα βάλουν ένα στοπ σε αυτά με την καθοδήγηση των δασκάλων τους για να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο". 

-Επειδή αναφερθήκατε σε μπούλινγκ, σε παιδικό εκφοβισμό κ.λπ., έχει σκοπό ο δήμος να κάνει κάτι, ίσως κάποιες ενημερωτικές εκδηλώσεις; Είναι μέσα στις αρμοδιότητές σας; 

"Σίγουρα είναι μέσα στις προθέσεις μας. Ηδη έχουμε ξεκινήσει με το κέντρο κοινότητας, με τους διευθυντές των δημοτικών και γυμνασίων να μπορούμε να έχουμε όσο πιο δυνατόν άμεση δράση και αλληλεπίδραση με τα σχολεία, με εγκεκριμένους επιστήμονες, να δείξουμε τα προβλήματα που υπάρχουν γιατί πλέον όλο αυτό αποτελεί κοινωνικό πρόβλημα και πρέπει να δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτά τα προβλήματα γιατί αυτά τα προβλήματα τα βιώνουμε συνεχώς. Βλέπουμε έμφυλη βία, βλέπουμε οικογενειακή βία, βλέπουμε παιδικό εκφοβισμό, πολλά προβλήματα. Όλα αυτά μας ανησυχούν και γι' αυτό το λόγο πρέπει όλοι να πούμε, ως εδώ".

  
Οι βραβεύσεις 

Γυμνάσιο Λεχαινών 

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Λεχαινών βραβεύτηκαν για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους στον 10 ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διεξήχθη το στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου. Η ομάδα Ρομποτικής του Γυμνασίου Λεχαινών κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ 36 συμμετοχών από Σχολεία Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Μεσόγειος, Πηγή Ζωής και Πολιτισμού» και η ομάδα του Γυμνασίου Λεχαινών διαγωνίστηκε στην Open κατηγορία «Μεσόγειος: το hotspot της κλιματικής αλλαγής». Το έργο της ομάδας αποτελούνταν από τέσσερα (4) διαφορετικά συστήματα που αναδείκνυαν τις απειλές της κλιματικής αλλαγής για την περιοχή της Μεσογείου. Παράλληλα, το Γυμνάσιο Λεχαινών βραβεύτηκε για την συμμετοχή του και την διάκρισή του στο Πρόγραμμα για τα Οικολογικά Σχολεία. Οι μαθήτριες που βραβεύτηκαν και αποτελούν την ομάδα Ρομποτικής RoboQueens του Γυμνασίου Λεχαινών: Κουρνέτα Διονυσία του Νικολάου, Παναγιώταρου Αγγελική του Νικολάου, Παπατάτση Διονυσία – Ραφαηλία του Δημητρίου, Τριτάρη Βασιλική του Βασιλείου, Φίλια Χρυσούλα του Δημητρίου Χαραλαμποπούλου Κωνσταντίνα του Γεωργίου. Επίσης, βραβεύτηκαν και οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας: Γεωργάκης Αριστείδης και Σχοινάς Δημήτριος. 

ΕΠΑΛ Λεχαινών 

Το ΕΠΑΛ Λεχαινών βραβεύτηκε για την συμμετοχή του και την διάκρισή του στο Πρόγραμμα για τα Οικολογικά Σχολεία. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι μαθητές: Γιατρά Ευφροσύνη, Κατσίγιαννης Βασίλειος, Στεργιόπουλος Στέφανος, Χατζής Γεώργιος, Χάτια Ερμάλ, Καπατσούλιας Χαράλαμπος, Φλιατούρας Χρήστος, Παναγοπούλου Θεοδώρα, Σκουρλά Διονυσία, Γεωργακόπουλος Χρήστος, Γεωργόπουλος Σπυρίδων, Καλαντζής Πέτρος, Μπραχόλλι Μονόλιθος Αντώνιος, Μυλωνάς Νικόλαος, Ταρναρής Αλέξιος, Μάργαρης Αντώνιος, Μπραχόλλι Μονόλιθος Στράτος, Νικολουτσόπουλος Γεώργιος, Βασιλόπουλος Διονύσιος, Τίφι Φερνάντο, Λυκουργιώτη Μαρία, Λυκουργιώτης Γιάννης, Χαρούνι Σεριφέ. Επίσης, βραβεύτηκε ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Λεχαινών Χατζηγιάννης Θεόδωρος και οι εκπαιδευτικοί Κοπαράντζου Μαρία, Σιδηροκαστρίτης Αλκιβιάδης, Αντωνακόπουλος Αντώνιος, Καραμπέτσου Αγγελική, Βατσής Παναγιώτης. 

2 ο Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών «Πάρης Κατσούφης» 

Βραβεύτηκαν επίσης μαθητές του 2 ου Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών «Πάρης Κατσούφης» για την συμμετοχή τους και την επιτυχία τους στον 10 ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Συγκεκριμένα, οι μαθητές Γ΄-ΣΤ΄ τάξης κατέκτησαν την πρώτη θέση, στην ανοικτή κατηγορία «Μεσόγειος πηγή ζωής και πολιτισμού». Το project αφορούσε στη Λιμνοθάλασσα Κοτυχίου. Βραβεύτηκαν οι μαθητές Άννα Παπαχρήστου, Δανάη Σκρέκα, Ευαγγελία Τσαβούρου, Φωτεινή Κάτσου, Βασίλης Ζωγόπουλος και Εμμανουήλ-Μάριος Ζαφειρόπουλος που συγκρότησαν την ομάδα Ρομποτικής του 2ου Δ.Σ. Λεχαινών «Πάρης Κατσούφης», καθώς και ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής Παναγιώτης Μηχανός. 

Διακρίσεις στους Μαθητικούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Τέλος, βραβεύτηκαν οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης που διακρίθηκαν στους Μαθητικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα: Στίβας Γεώργιος 1 ος στα 60 μέτρα από το 2 ο Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών Πρέντζι Εμμανουέλλα 1 η στη ρίψη σφαίρας από το Δημοτικό Σχολείο Μανολάδας Χριστόφ Σάσο 1 ος στα 60 μέτρα μεγαλύτερης ηλικίας από Δημοτικό Σχολείο Νέας Μανολάδας.

 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Βράβευσε διακριθέντες μαθητές και δασκάλους/καθηγητές
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Βράβευσε διακριθέντες μαθητές και δασκάλους/καθηγητές
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFBMb8Etvc1b9Wzq6rB3_ax1_m-dKYKXYMZwc_J4jx9LYy1REfHCLMwqC0QnZ9jSLAyPrdWiREx__CT3fB7-YQMzNOoZ-JQmEwM-bA8MMolxgolyDeK1oOa-kgPy3-oD-hbhiUAX4gniRZctjAtU0-pWYIiuNcVHMqZDFm90798GsIDJJA8Y89I7ZMNjo/s600/3.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFBMb8Etvc1b9Wzq6rB3_ax1_m-dKYKXYMZwc_J4jx9LYy1REfHCLMwqC0QnZ9jSLAyPrdWiREx__CT3fB7-YQMzNOoZ-JQmEwM-bA8MMolxgolyDeK1oOa-kgPy3-oD-hbhiUAX4gniRZctjAtU0-pWYIiuNcVHMqZDFm90798GsIDJJA8Y89I7ZMNjo/s72-c/3.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2024/04/blog-post_18.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2024/04/blog-post_18.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy