-->

Το τελευταίο καρέ. Φωτογραφίες επωνύμων λίγο πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή

Αυτές οι φωτογραφίες είναι οι τελευταίες στις οποίες πόζαραν επώνυμοι από το χώρο της πολιτικής, του κινηματογράφου και της μουσικής πρι...


Αυτές οι φωτογραφίες είναι οι τελευταίες στις οποίες πόζαραν επώνυμοι από το χώρο της πολιτικής, του κινηματογράφου και της μουσικής πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή. Οι περισσότεροι έφυγαν νωρίς, δολοφονημένοι για τα πιστεύω τους. Η τελευταία φωτογραφία του John Lennon λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του ή το καρέ της αυτοκινητοπομπής του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι πριν πέσει νεκρός από σφαίρα.

Ποιο ήταν το τελευταίο κλικ του φωτογραφικού φακού για τον Μαχάτμα Γκάντι και σε ποια πόζα είδαμε πριν πεθάνει τον Μάικλ Τζάκσον; Φωτογραφίες πολιτικών, τραγουδιστών και ακτιβιστών που έμελλε να είναι και τα τελευταία στιγμιότυπά τους εν ζωή. Από τον Βλαντιμίρ Λένιν στον Ντέιβιντ Μπάουι συγκεντρώνουμε τις τελευταίες λήψεις 28 επωνύμων πριν βρουν τραγικό θάνατο.


Benazir Bhutto

Η ηγέτης του Πακιστάν αποθεώνεται από το πλήθος, λίγα λεπτά πριν πέσει νεκρή από βομβιστική επίθεση το Δεκέμβριο του 2007.


Michael Jackson

Στις πρόβες του πολυαναμενόμενου show του THIS IS IT, δύο μέρες πριν πεθάνει από ανακοπή καρδιάς τον Ιούνιο του 2009.


Margaret Thatcher

Φωτογραφία της Σιδηράς Κυρίας στα 87α γενέθλια της. Η Βρετανή πολιτικός πέθανε τον Απρίλιο του 2012 έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.


Tupac Shakur

Ο καλλιτέχνης λίγα λεπτά πριν πέσει νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητο που βλέπετε


Martin Luther King Jr.

Φωτογραφία μια μέρα πριν τη δολοφονία του τον Απρίλιο του 1968 στο Μέμφις των Η.Π.Α.


Kurt Cobain

Ο frontman των Nirvana πέθανε από πυροβολισμό στο κεφάλι τον Απρίλιο του 1994. Φωτό από το Νοέβριο του 1993.


John Candy

Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το Μάρτιο του 1994 ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, όπου λήφθηκε η φωτογραφία.


John F. Kennedy

Στο αυτοκίνητο του πλάι στη Jackie Kennedy, λίγο πριν πέσει νεκρός από τη σφαίρα του δολοφόνου του το Νοέμβριο του 1963


Heath Ledger

Στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, Imaginarium of Doctor Parnassus. Ο ηθοποιός πέθανε τον Ιανουάριο του 2008.


George Harrison

Η τελευταία φωτογραφία του σκαθαριού πριν πεθάνει μετά από μάχη με τον καρκίνο στους πνεύμονες, το Νοέμβριο του 2001.


Elvis Presley

Ο βασιλιάς της ροκ στο αυτοκίνητο του, στις 16 Αυγούστου του 1977, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο Μέμφις
Bob Marley

Ο καλλιτέχνης τηε ρέγκε είχε προσβληθεί από καρκίνο και πέθανε το Μάιο του 1981. Η φωτογραφία ελήφθη λίγους μήνες νωρίτερα.


Anne Frank

Η συγγραφές Άννα Φρανκ σε μια φωτογραφία το 1942. Βρήκε τραγικό θάνατο από τους Ναζί το Μάρτιο του 1945.


Amy Winehouse

Φωτογραφία στο Λονδίνο στις 12 Ιουλίου 2011. Η Βρετανή τραγουδίστρια πέθανε στις 23 του ίδου μήνα.


Jimi Hendrix

Ο μουσικός ποζάρει κρατώντας την κιθάρα του μια μέρα πριν βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο από χρήση βαρβιτουρικών το 1970.


Jim Morrison

Λήψη με τη σύντροφο του, Pamela Courson, πέντε μέρες πριν πεθάνει από υπερβολική δόση ηρωίνης στο Παρίσι, τον Ιούλιο του 1971.


Marilyn Monroe

Η Αμερικανίδα ηθοποιός με τον πιανίστα Buddy Greco τον Αύγουστο του 1962. Λίγες μέρες μετά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.


Albert Einstein

Φωτογραφία στο Πρίνστον των Η.Π.Α. ένα μήνα πριν πεθάνει από ανεύρυσμα αορτής τον Απρίλιο του 1955.


Mark Twain

Ο διάσημος συγγραφές που εμπνεύστηκε τις περιπέτειες του Τομ Σόγιερ πέθανε από ανακοπή καρδιάς τον Απρίλιο του 1910.


Vladimir Lenin

Ο εμπνευστής της Οκτωβριανής Επανάστασης σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο τον Μάιο του 1923. Πέθανε το Γενάρη του '24.


Mahatma Gandhi

Ο πασιφιστής επαναστάτης αντιμετωπίζει τον άνδρα που θα τον δολοφονήσει λίγο αργότερα στις 30 Ιανουαρίου του 1948.


David Bowie

Ο μουσικός σε μια λήψη την ημέρα των γενεθλίων του, στις 8 Ιανουαρίου του 2016. Πέθανε 2 μέρες αργότερα έπειτα από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο.


Robin Williams

Ο Αμερικανός ηθοποιός με την μαϊμού του, Κριστάλ, λίγες μέρες πριν αυτοκτονήσει το2014.


Freddie Mercury

Ο frontman των Queen πέθανε από τη νόσο του AIDS. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1991. Πέθανε στις 24 Νοεμβρίου του ίδιου έτους.


John Lennon

Λήψη την ημέρα της δολοφονίας του. Το σκαθάρι λέγεται πως υπέγραφε αυτόγραφο για τον Μαρκ Τσάπμαν, ο οποίος και τον σκότωσε λίγο αργότερα.


James Dean

Ο Αμερικανός ηθοποιός πλάι σε ένα από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα. Σκοτώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1955 από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

  www.news247.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Το τελευταίο καρέ. Φωτογραφίες επωνύμων λίγο πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή
Το τελευταίο καρέ. Φωτογραφίες επωνύμων λίγο πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIclfyCDpDV_zBlAiNqoThoHbVbxqxXhmFB3oascKpZx4Lpe3vRAJkdbttTs9eYyEgR5hLZsbihUC42AF9o0Swh2aKUs0L6_juyO68zhYzFE1gx_wt3DzJenYRCtJjrafaATol_5zDn6mZ/s640/CCruNA.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIclfyCDpDV_zBlAiNqoThoHbVbxqxXhmFB3oascKpZx4Lpe3vRAJkdbttTs9eYyEgR5hLZsbihUC42AF9o0Swh2aKUs0L6_juyO68zhYzFE1gx_wt3DzJenYRCtJjrafaATol_5zDn6mZ/s72-c/CCruNA.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/06/blog-post_52.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/06/blog-post_52.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy