-->

Τα καινούργια στέκια της Αθήνας που ξεχωρίζουν και συζητιούνται

Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός μήνας για να τριγυρίσουμε στους δρόμους της πόλης, αναζητώντας εκπλήξεις που «γλυκαίνουν» την επιστροφή από...


Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός μήνας για να τριγυρίσουμε στους δρόμους της πόλης, αναζητώντας εκπλήξεις που «γλυκαίνουν» την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές. Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της αέρα ανανέωσης και ενδιαφέρουσες αφίξεις τόσο στη γαστρονομία όσο και στη διασκέδαση.

Ολοκαίνουργια εστιατόρια, all day στέκια με προσωπικότητα και πρωτότυπες προτάσεις για φαγητό στο χέρι κάνουν τις καθημερινές εξόδους στην πόλη όλο και πιο ενδιαφέρουσες.

Παρακάτω παραθέτουμε τις πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις στην πόλη που αξίζουν την προσοχή σας.

Birdman



Το νέο γαστρονομικό project του Άρη Βεζενέ (εστιατόριο Vezene) είναι μια γιαπωνέζικη pub που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα μαγαζί με ιδιαίτερο χαρακτήρα, πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι έχουμε δει στην Αθήνα. Ο μακρόστενος χώρος είναι ωραίος, απλός και ζεστός. Ό,τι πρέπει για απογευματινές εξόδους με την παρέα. Εδώ θα δοκιμάσετε γιαπωνέζικα «σουβλάκια» yakitori –προτείνουμε τα tsukune (ζουμερά γιαπωνέζικα κεφτεδάκια κοτόπουλου)– αλλά και nigiri από εκλεκτό βοδινό wagyu. Τα ουίσκι από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και η εξαιρετική λίστα ποτών ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη γαστρονομική εμπειρία.

Πληροφορίες Σκούφου 2, Σύνταγμα, τηλ. 210 3212800, fb page: Birdman Athens

Dickie Dee



Εδώ και λίγες εβδομάδες οι λάτρεις του παγωτού και των γλυκών έχουν βρει τον παράδεισό τους στην οδό Βουλής στο Σύνταγμα, όπου άνοιξε το λιλιπούτειο και προσεκτικά στημένο Dickie Dee. Στο ισόγειο ενός κτηρίου του 1920, σερβίρει χειροποίητο soft παγωτό σε διάφορες γεύσεις (ανθόγαλο, μαύρη vegan σοκολάτα, τριαντάφυλλο και φιστίκι), αλλά και συγκλονιστικά γλυκά που αξίζει να δοκιμάσετε.

Το καλύτερο; Μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό σας μέσα σε φωλιά από μαλλί της γριάς! Θα βρείτε επίσης καλό καφέ, ωραία λεμονάδα (απλή ή με άρωμα τριαντάφυλλου), αλλά και κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες.

Πληροφορίες Βουλής 23, Σύνταγμα, τηλ. 210 3238277, fb page: Dickie Dee Athens 

TYCO



TYCO σημαίνει «Take Your Cocktail Out» και το νέο street bar στον πεζόδρομο της Ρόμβης μας προτρέπει να κάνουμε αυτό ακριβώς: να πάρουμε στο χέρι δροσερά και απολαυστικά cocktails και να βολτάρουμε στο κέντρο της Αθήνας με ανεβασμένη διάθεση!

Καθημερινά από τις 14.00 το μεσημέρι έως τις 02.00 το βράδυ, θα βρείτε μοναδικά και απολαυστικά signature cocktails, long drinks, classic cocktails και ποτά, με τιμές από €5, αλλά κι επιλογές χωρίς αλκοόλ με €4,50, τα οποία μπορείτε να πάρετε στο χέρι ή να τα απολαύσετε στα στυλάτα stools.

Πληροφορίες Ρόμβης 11, Αθήνα, τηλ. 211 1823343, fb page: TYCO

Zeibekiko



Το ένα από τα δύο στέκια του γνωστού Τηλέμαχου, των αδελφών Κώστα και Γιώργου Τσιλιγκίρη, μεταμορφώθηκε σε Zeibekiko, βάζοντας στο επίκεντρο το εθνικό μας street food: το σουβλάκι. Στο μενού ξεχωρίζουν ο γύρος από μαύρο χοίρο και από πρόβατο και τα καλαμάκια επίσης από μαύρο χοίρο, αλλά και από αρνάκι γάλακτος.

Όλα αυτά συνοδεύονται από πίτες, πατάτες, αλοιφές, σαλάτες και μερακλίδικα ορεκτικά όπως μπουγιουρντί, λαχματζούν και πικάντικα κεμπαπάκια. Θα τα απολαύσετε μαζί με δροσερές μπύρες, εκλεκτά κρασιά και παλαιωμένα τσίπουρα. Ο χώρος παραπέμπει σε παλιά κηφισιώτικη ταβέρνα με καταπράσινη, δροσερή αυλή.

Πληροφορίες Φραγκοπούλου 22 & Μάρκου Μπότσαρη, Κάτω Κηφισιά, τηλ. 210 8074330, fb page: Zeibekiko

JOIN Juice Bars



Τα Join Juice Bars αρχικά κατέβηκαν από τη Θεσσαλονίκη στο κέντρο της Αθήνας (Ρόμβης 24) και τώρα ανηφόρισαν προς την Κηφισιά. Πριν από λίγες μέρες, η οδός Κασσαβέτη απέκτηκε το πιο φρέσκο και χαρούμενο juice bar! Το concept των Join Juice Bars δίνει χρώμα και φρεσκάδα στο σύγχρονο αστικό τοπίο και υποστηρίζει ενεργά ένα διαφορετικό, πιο υγιεινό και πιο χαρούμενο, τρόπο ζωής.

Σε ένα fun και φιλικό περιβάλλον θα κάνετε #JOIN με την πιο δυναμική ομάδα της πόλης, τους super-duper juicers, που σερβίρουν θετική ενέργεια και χαμόγελα, μαζί με ψαγμένες προτάσεις σε χυμούς και snacks. Από την πλούσια γκάμα των γευστικών επιλογών ξεχωρίζουν οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί, που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή και θα τους βρείτε σε απίστευτους γευστικούς συνδυασμούς, τα λαχταριστά smoothies, οι σαλάτες, τα sandwiches, αλλά και τα μοναδικά energy bowls.

Πληροφορίες Κασσαβέτη 3, Κηφισιά, τηλ. 210 8090982, http://joinjuicebars.gr, fb page: JOIN juice bars

La Maison du Grec



Τρία χρόνια μετά την Κηφισιά, όπου άνοιξε για πολύ λίγο, το Maison du Grec επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη Πλατεία Αγίας Ειρήνης. Πρόκειται για ένα νεοελληνικό μπιστρό με vintage διακόσμηση και αισθητική και γευστικές προτάσεις για όλη την ημέρα.

Στο μενού φιγουράρουν φρέσκες χωριάτικες πίτες, πεϊνιρλί, στραπατσάδες, πίτσες με ελληνικά υλικά, καθώς και πολλά χειροποίητα γλυκά. Αποτελεί ιδανική επιλογή για after office χαλάρωση με κρασί ή cocktails.

Πληροφορίες Σκουζέ 1, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, τηλ. 216 9005119, fb page: La Maison du Grec

Στα προσεχώς... 

Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το opening του Drakoulis Meat Open Project στο Κολωνάκι. Το νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας, που πρόκειται να ανοίξει γύρω στα μέσα Οκτωβρίου στην οδό Σκουφά, θα είναι ακόμη πιο ανατρεπτικό.

Ο Στράτος Δρακούλης, expert του κρέατος και με πολυετή εμπειρία από το πρώτο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη, επεκτείνει τη φιλοσοφία του σε έναν πολυχώρο που θα συνδυάζει κρεοπωλείο, εστιατόριο και μπαρ.

  www.greekguide.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τα καινούργια στέκια της Αθήνας που ξεχωρίζουν και συζητιούνται
Τα καινούργια στέκια της Αθήνας που ξεχωρίζουν και συζητιούνται
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyuD_8GaabpCrdWsrcLENRLT9DzhGgwAi0Y8Tk5A8O0h4sY2g_SXrJIg2Wc0lQ9bKzxjuBY-BtTAC46iwaF8gCGPidEbF2gN2XSOBQ-m9CeQuah8wCRNNA0TKPnSz7xRgcp-KxGWk1iZs/s640/139503894_1536738645.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyuD_8GaabpCrdWsrcLENRLT9DzhGgwAi0Y8Tk5A8O0h4sY2g_SXrJIg2Wc0lQ9bKzxjuBY-BtTAC46iwaF8gCGPidEbF2gN2XSOBQ-m9CeQuah8wCRNNA0TKPnSz7xRgcp-KxGWk1iZs/s72-c/139503894_1536738645.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/09/wwwgreekguidecom.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/09/wwwgreekguidecom.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy