-->

Συνέντευξη Ναμπίλ Μοράντ: "Στόχος μας είναι η πρόοδος του δήμου και η εξυπηρέτηση των πολιτών..."

* Ο πολίτης γνωρίζει ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδί... * Εχουμε προγραμματίσει πολλά έργα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας....


* Ο πολίτης γνωρίζει ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδί...

* Εχουμε προγραμματίσει πολλά έργα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας...


* Στο νέο ψηφοδέλτιο θα υπάρχουν και νέα άτομα, επιστήμονες, που θέλουν να προσφέρουν...


Στην πρώτη συνέντευξή του για το 2019, ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, μιλάει για την απλή αναλογική και τι θα ισχύσει από την επομένη των εκλογών του Μαΐου. Τονίζει ότι οι αποφάσεις στα δημοτικά συμβούλια του δήμου, κατά 80%, είναι ομόφωνες. Επισημαίνει ότι από την αρχή της θητείας του δεν ξεχώρισε καμία δημοτική ενότητα και πως πάντα προσπαθεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κος Μοράντ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που υπάρχουν μέχρι την εκτέλεση ενός έργου, αλλά και στις προσπάθειές του να συγκροτήσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον πρώην συνεργάτη του, Διονύση Μάλιαρη κι επεσήμανε πως δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις αφού μετά τις εκλογές θα είναι όλοι μαζί ενωμένοι μνα παλεύουν για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. 


-Με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές και με δεδομένου της απλής αναλογικής, πολλά νέα σχήματα εμφανίζονται. Χθες είχαμε την ανακοίνωση και από τον πρώην συνεργάτη σας, τον κο Μάλιαρη. Εσείς; 

"Με το νέο νομοσχέδιο, πράγματι δίνεται η δυνατότητα, πολύ εύκολα, σε όποιον θέλει να είναι υποψήφιος στο δήμο μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, συγκροτώντας έναν συνδυασμό. Αυτό είναι καλό από μία πλευρά, γιατί οι δυνάμεις δεν είναι συσπειρωμένες σε μία μόνο παράταξη κι έτσι η δημοκρατία θα λειτουργήσει καλύτερα.

Οι συνεργασίες θα είναι πιο σωστές θεωρώ, άσχετα αν ο δήμαρχος θα έχει προβλήματα διότι δεν θα έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Βέβαια, δεν περνάμε τώρα κάτι παράνομο στα δημοτικά συμβούλια, αλλά όλα γίνονται με συναίνεση. Όπως διαπιστώνεται στον δήμο μας, οι αποφάσεις μας κατά 80% είναι ομόφωνες.

Το γεγονός ότι θα υπάρξουν πολλοί συνδυασμοί είναι καλό για έναν δήμο, θα έχουμε τα καλύτερα στελέχη, ο κόσμος θα έχει να διαλέξει μεταξύ αξιόλογων ατόμων".

-Η εμπειρία που έχετε αποκομίσει, ασχολούμενος με τα κοινά, θεωρείται ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλή για τον δήμο; Θα υπάρχει συνεννόηση; Υπάρχει η ωριμότητα των συνεργασιών; 

"Θα παίξει μεγάλο ρόλο ποιος θα είναι δήμαρχος. Σίγουρα δεν υπάρχει ακόμη η ωριμότητα αυτή. Βλέπω πολλούς να σκέφτονται πολύ τοπικίστικα κι αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος.

Από την αρχή της θητείας μου προσπαθώ να είμαι δήμαρχος όλου του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Δεν ξεχώρισα κανένα διαμέρισμα, όπου υπάρχει ανάγκη προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις.

Ο πολίτης, βέβαια, γνωρίζει πως δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Δεν γίνονται όλα από τη μια ημέρα στην άλλη. Για να κάνεις κάτι χρειάζεσαι μελέτες, να βρεις χρηματοδοτήσεις και μετά πας να κάνεις δημοπράτηση και να εκτελέσεις το έργο.

Ο δρόμος είναι δύσκολος και μακρύς. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας να κάνουμε. Και κάναμε πάρα πολλά, κε Φάκο. Μπορεί κάποια να γίνονται στο τέλος της θητείας, αλλά όπως προείπα οι ενέργειές μας είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Απλά οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται είναι χρονοβόρες, δυστυχώς.

Πρέπει να σας πω επίσης ότι είχαμε τα προγράμματα, πήραμε χρηματοδότηση και όπως είδατε στο χθεσινό Τεχνικό μας Πρόγραμμα για το 2019 υπάρχουν όλες οι χρηματοδοτήσεις που καταφέραμε, υπάρχουν στο ταμείο του δήμου μας και θα υπάρξουν αποτελέσματα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον δήμο μας.

Έχουμε προγραμματίσει πολλά έργα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Για μένα οι εκλογές δεν σημαίνουν ότι η θητεία μας τελειώνει τον Μάιο, αλλά τελειώνει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Το θέμα της εκλογής αφορά περισσότερο τους υποψήφιους παρά τους πολίτες που θέλουν να γίνονται έργα".

Είσαστε βέβαια ο δήμαρχος, αλλά θα είστε και υποψήφιος. Κινείστε στο να βρείτε και νέα άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό σας; 

"Σίγουρα. Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που μου μένει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών μου στον δήμο, έχω συμφωνήσει με αρκετούς και υπάρχουν κι εκείνοι που θα συμφωνήσουμε αργότερα. Θα έχουμε αρκετά νέα άτομα, μορφωμένα, που θέλουν να προσφέρουν στα κοινά.

Όμως θέλω να διευκρινίσω κάτι, διότι ίσως παρεξηγήθηκε μια δήλωσή μου: Δεν κατηγορώ κανέναν που θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος ή υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είναι απόλυτα σεβαστή η επιθυμία κάθε ανθρώπου που θέλει να διεκδικήσει τον δήμο. Κάποιοι ήδη ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους, κάποιοι άλλοι θα το κάνουν αργότερα.

Χθες ανακοίνωσε ο κος Μάλιαρης. Του εύχομαι καλή επιτυχία, έχουμε συνεργαστεί για χρόνια μαζί, τον γνωρίζω καλά ως άνθρωπο. Εύχομαι όλα όσα ελπίζει για τον δήμο να πραγματοποιηθούν. Άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι όλοι μαζί θα είμαστε μετά τις εκλογές, δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις. Στόχος όλων μας είναι η πρόοδος του δήμου μας, είναι να εξυπηρετούμε τους πολίτες μας και να είμαστε όλοι ενωμένοι για να διεκδικήσουμε την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου μας, του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης". 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Συνέντευξη Ναμπίλ Μοράντ: "Στόχος μας είναι η πρόοδος του δήμου και η εξυπηρέτηση των πολιτών..."
Συνέντευξη Ναμπίλ Μοράντ: "Στόχος μας είναι η πρόοδος του δήμου και η εξυπηρέτηση των πολιτών..."
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFXMLAKxT8-5KaBbtQjcmYfPaGtFTfjP0FoRC5igHorIOPQtFl07mEQNIJZtP4MMXhXU8_CEJDNMcFuI4952Ifo95SBIhcfdVDXwEkKpyTL7Wu0SN6sb9N1OOyBMCo2wGXjqLPdNrCOrA/s640/P1160659.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFXMLAKxT8-5KaBbtQjcmYfPaGtFTfjP0FoRC5igHorIOPQtFl07mEQNIJZtP4MMXhXU8_CEJDNMcFuI4952Ifo95SBIhcfdVDXwEkKpyTL7Wu0SN6sb9N1OOyBMCo2wGXjqLPdNrCOrA/s72-c/P1160659.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_857.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/01/blog-post_857.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy