-->

Λαική Συνέλευση Αμαλιάδας: "Νοσοκομείο βρήκαμε, Νοσοκομείο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας" [video & φωτογραφίες]

Ο λαός της Αμαλιάδας και της Βόρειας Ηλείας απόψε μίλησε. "Τέλος, φτάνει μέχρι εδώ.  Επιτέλους, φτάνει με τον εμπαιγμό, φτάνει μ...


Ο λαός της Αμαλιάδας και της Βόρειας Ηλείας απόψε μίλησε. "Τέλος, φτάνει μέχρι εδώ. Επιτέλους, φτάνει με τον εμπαιγμό, φτάνει με τα ψέματα...." 

Ήταν μια απίστευτη συγκέντρωση. Με τον κόσμο να έχει κατακλύσει την αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου Αμαλιάδας και με αρκετό κόσμο απ' έξω που δεν χώραγε να μπει. Και όλοι για ένα μόνο θέμα: Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής για την Διάσωση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Τι κι αν ακούστηκαν και κάποιες... κορώνες; Τι κι αν κάποιοι ήθελαν να... περάσουν τα προεκλογικά τους μηνύματα; Απόψε υπήρξε ένας απίστευτος Κώστας Τσαούσης που έβαζε φρένο σε αυτούς που είχαν τέτοια στο μυαλό τους. Ένας Τσαούσης που μίλησε στην καρδιά των πολιτών, γι' αυτό και δέχτηκε επανειλημμένα τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Δίπλα του, όμως, κι ένας δήμαρχος, ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, που επίσης μίλησε μέσα από την καρδιά του. Που, επίσης, και ο ίδιος δέχτηκε τα επανειλημμένα χειροκροτήματα του κόσμου, δίνοντας το σύνθημα για παρουσία όλων στο υπουργείο ώστε να δοθεί πανελλαδική έμφαση στο δίκαιο αίτημα.

Συγκλονιστικός ο ιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, που μίλησε μέσα από την ψυχή του, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητες χορδές των πολιτών και όχι άδικα.

Ακούστε την δραματική παρέμβασή του:
 

Απόψε ήταν μια μεγάλη βραδιά για την Αμαλιάδα και για την Βόρεια Ηλεία. Διότι ήταν όλοι οι φορείς εκεί, ενωμένοι, δίπλα στην Επιτροπή για την διάσωση του νοσοκομείου. Και μπορεί για άλλη μια φορά να έλαμψαν δια τις απουσίας τους οι φορείς των όμορων δήμων, αλλά είχαν έρθει πολίτες να ακούσουν, να συμπαρασταθούν. Γιατί ξέρουν ότι το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν είναι μόνο μιας συγκεκριμένης πόλης, αλλά όλων. Και πρέπει να υπάρχει, πρέπει να λειτουργεί, πρέπει να προσφέρει όπως προσφέρει επί σειρά δεκαετιών.

Κι απόψε, όσοι στο μυαλό τους εξύφαναν διάφορα σενάρια, κατέρρευσαν μπροστά στη συμμετοχή, στην αγωνία, στο πάθος να διατηρηθεί το νοσηλευτικό ίδρυμα της Αμαλιάδας.

Όλοι, μα όλοι ήταν υπέροχοι.
Όλοι, αν και με διαφορετικά λόγια, έβγαλαν το ίδιο μήνυμα: "Το Νοσοκομείο που βρήκαμε από τους γονείς μας, το ίδιο νοσοκομείο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας"!!! 

Όποιος απόψε δεν ήταν στη λαϊκή συνέλευση, πραγματικά έχασε. Πολλά χρόνια η Αμαλιάδα είχε να δει συγκεντρωμένο τόσο πολύ κόσμο.

Και, φυσικά, πολλά μπράβο στην βουλευτή Εφη Σαλτάρη-Γεωργοπούλου που είχε το θάρρος να παρευρεθεί. Δεν έχει σημασία αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τα λεγόμενά της, αλλά το ότι είχε το θάρρος να σταθεί ενώπιον των πολιτών και να εκφράσει τα όσα πιστεύει.
Σε αντίθεση με άλλους βουλευτές της Ηλείας που κι απόψε κρύφτηκαν. Κι ας ψηφίζονται από τους Αμαλιαδιώτες και ας ευελπιστούν να ξανακερδίσουν την ψήφο τους.

Απόψε κρίθηκαν και αυτοί, όπως και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που απλώς κραυγάζουν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και οι οποίοι απουσίαζαν... Όπου, επίσης, ζητούν ή ξαναζητούν την ψήφο των πολιτών, αποδεικνύοντας απόψε ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η απόκτηση μιας καρέκλας και όχι η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων.

Να εξαιρέσουμε τον βουλευτή Γιάννη Κουτσούκο, που έστειλε επιστολή και δικαιολόγησε την απουσία του τονίζοντας ότι στέκεται στο πλευρό και συμφωνεί με όποια απόφαση πάρει η λαϊκή συνέλευση.

Επίσης, να τονιστεί και η παρουσία του νέου διοικητή Αμαλιάδας, Ιωάννη Χουζούρη, ο οποίος και απόψε απέδειξε ότι η Αμαλιάδα πρέπει να νιώθει τυχερή. Άνθρωπος ήρεμος, χαμηλών τόνων, δεν δίστασε να πει αλήθειες και να παραδεχτεί ότι έχουν γίνει σφάλματα. Επίσης, αξίζει να τονιστεί ότι σε όλες τις συγκεντρώσεις και τις συσκέψεις που έχουν γίνει είναι πάντα παρών, διατρανώνοντας την θέλησή του να βοηθήσει για την αναβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης.

Ναι, απόψε οι πολίτες είδαν, έκριναν και θα πράξουν ανάλογα...

Απόσπασμα από την τοποθέτηση του Κώστα Τσαούση:


Απόσπασμα από την ομιλία του Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου:



Απόσπασμα από την ομιλία του Ιωάννη Χουζούρη:


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

















COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Λαική Συνέλευση Αμαλιάδας: "Νοσοκομείο βρήκαμε, Νοσοκομείο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας" [video & φωτογραφίες]
Λαική Συνέλευση Αμαλιάδας: "Νοσοκομείο βρήκαμε, Νοσοκομείο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας" [video & φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAacnyHI4QGXWvpchnwklwqEuBuC9qtZEJh-HgEP4T1RMBOE-xz3z7B30zUM1REvrrmt_PSnhP_2H1tB8rvFnQuEtxB__pKXOgvmBO1qiBzWrhfIQ_UjNt-L2oyI8LMrTrcL9csGSE70g/s640/P1170810.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAacnyHI4QGXWvpchnwklwqEuBuC9qtZEJh-HgEP4T1RMBOE-xz3z7B30zUM1REvrrmt_PSnhP_2H1tB8rvFnQuEtxB__pKXOgvmBO1qiBzWrhfIQ_UjNt-L2oyI8LMrTrcL9csGSE70g/s72-c/P1170810.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/04/video.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/04/video.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy