-->

Ο Υποφάντης του ΣΚΑΪ για κάτοικο στην πυρκαγιά στην Εύβοια: «Ας καεί, ας καεί, ας καεί» (βίντεο)

«Ας καεί, ας καεί, ας καεί». Αυτήν την απίστευτη χυδαιότητα είχε το θράσος να εκστομίσει δημόσια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Νίκος Υποφάντη...


«Ας καεί, ας καεί, ας καεί». Αυτήν την απίστευτη χυδαιότητα είχε το θράσος να εκστομίσει δημόσια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Νίκος Υποφάντης για έναν κάτοικο του χωριού Μακρυμάλλη που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του καθώς πλησίαζε απειλητικά η μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην Εύβοια.

Ο άνθρωπος που στα αποκαΐδια στο Μάτι είχε βρει τον τρόπο να διαφημίσει τον χορηγό της εκπομπής του, πέρασε για ακόμη μια φορά τα όρια της χυδαιότητας. Μεταδίδοντας ζωντανά για την τηλεόραση του ΣΚΑΙ την μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, και ενώ οι φλόγες έμπαιναν σε οικόπεδο με κατοικία ζήτησε το λόγο από τον Στραβελάκη.

«Έχει εγκλωβιστεί ένας κύριος, δεν ξέρουμε ακούμε μόνο την φωνή του…. Ανεβαίνουν με αυταπάρνηση οι αστυνομικοί…. Έχει μείνει κάποιος στο σπίτι του. Κάνουν ό,τι μπορούν οι άνθρωποι της αστυνομίας. Είναι δίπλα οι φλόγες», μεταδίδει.

Τα επόμενα λόγια είναι πραγματικά πολύ δύσκολα για να τα χωνέψει ο οποιοσδήποτε! Παραθέτουμε αυτούσια τα όσα είπε: «Είναι μέσα ο άνθρωπος δεν θέλει να βγει, δεν θέλει να βγει αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι εγκλωβισμένος, Δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του.

Στραβελάκης: Νίκο δεν είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί;
Υποφάντης: Είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί. Κάποιοι δεν ήθελαν να φύγουν. Είναι το πρώτο σπίτι…. Κοιτάξτε τον αστυνομικό, έχουν πηδήξει τρεις τέσσερις μάντρες οι αστυνομικοί για να καταφέρουν να φτάσουν κοντά του. Δεν ξέρω πως θα τον βοηθήσουν. Πρέπει να τον πάρουν από εκεί. Ας καεί, ας καεί, ας καεί!

Στο σημείο αυτό, καταλαβαίνοντας την απίστευτη αθλιότητα που μόλις είπε ο Υποφάντης, ο παρουσιαστής προσπαθεί να τα μπαλώσει. Στραβελάκης: Ναι… χρειάζεται ψυχραιμία αυτήν την ώρα…..

Ο Υποφάντης όμως συνεχίζει όταν κάποιος αστυνομικός και ένας εθελοντής που πήγαν να πείσουν τον κάτοικο να εγκαταλείψει το σπίτι του γύρισαν λέγοντας πως τους έβρισε. «Πείτε του να βγει πάρτε τον τον άνθρωπο, θα καεί εδώ πέρα».

«Χρειάζεται ψυχραιμία Νίκο. Ο άνθρωπος προφανώς θέλει να μείνει κοντά στην περιουσία του. Να τον πείσουν εκείνοι που πρέπει να τον πείσουν», του λέει ο Στραβελάκης. -Όμως ο Υποφάντης με ύφος απορίας λέει: Έχει μείνει ένας αστυνομικός. Κάνει το παν να τον πείσει. Έχουν πάρει φωτιά τα ξύλα έξω από το σπίτι. Το σπίτι είναι μέσα στις φλόγες. Γιατί να καούν; Έχει και έναν αστυνομικό μαζί του τώρα και έναν εθελοντή ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει να φύγει. Να φύγουνε, Πραγματικά δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ας καεί».

Κατανοούμε την αδρεναλίνη της στιγμής σε μια κάλυψη μιας τόσο μεγάλης πυρκαγιάς, αλλά αυτό που είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ήταν απίστευτα χυδαίο, απάνθρωπο και άθλιο. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο. Αφήνουμε το εν λόγω απόσπασμα στην κρίση σας:

ΥΓ: Το σπίτι και φυσικά ο άνθρωπος αυτός, σώθηκε.

ΠΗΓΗ: documentonews.gr

www.tribune.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ο Υποφάντης του ΣΚΑΪ για κάτοικο στην πυρκαγιά στην Εύβοια: «Ας καεί, ας καεί, ας καεί» (βίντεο)
Ο Υποφάντης του ΣΚΑΪ για κάτοικο στην πυρκαγιά στην Εύβοια: «Ας καεί, ας καεί, ας καεί» (βίντεο)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmvzHJN5FDmG-cFLiYVA0Lga4UbL46XCXp0_U9GiLZw3aD08usgfxRFuKOkoIa_y7a8o5RyKvHpLA23HxphSLd9fm1tFDXsdwTuijHFHsfmiSo4SXJALzER0Gy_0XG923cDYt7mIv1Oag/s640/5d5300a4825e631b6c06c8c2-630x400.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmvzHJN5FDmG-cFLiYVA0Lga4UbL46XCXp0_U9GiLZw3aD08usgfxRFuKOkoIa_y7a8o5RyKvHpLA23HxphSLd9fm1tFDXsdwTuijHFHsfmiSo4SXJALzER0Gy_0XG923cDYt7mIv1Oag/s72-c/5d5300a4825e631b6c06c8c2-630x400.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/08/blog-post_269.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/08/blog-post_269.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy