-->

Καλαμάτα: Προφυλακιστέα η 49χρονη που μαχαίρωσε τον κουμπάρο της - Τι υποστηρίζει η ίδια

Προφυλακιστέα κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, η 49χρονη γυναίκα που τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό τον νονό του ...


Προφυλακιστέα κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, η 49χρονη γυναίκα που τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό τον νονό του παιδιού της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive, απολογούμενη η 49χρονη, φέρεται να υποστήριξε ότι ο 45χρονος την παρενοχλούσε. Υποστήριξε πως δεχόταν πιέσεις από τον ίδιο, πολλά μηνύματα στο messenger, ενώ της μιλούσε και άσχημα. Αυτός ήταν ο λόγος που την οδήγησε στην επίθεση. Νωρίτερα -κατά τις ίδιες πληροφορίες – η 49χρονη εξετάστηκε από ψυχίατρο πραγματογνώμονα, κι αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ή στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού ή στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας (Ελεώνας).

Τι υποστήριξε ο σύζυγος

Στο πλευρό της συζύγου έχει στραφεί τώρα ο σύζυγος. Όπως είπε ο ίδιος στο STAR, η γυναίκα του δεχόταν ασφυκτική πίεση από τον 45χρονο και σεξουαλική παρενόχληση μέσω μηνυμάτων, αλλά και απειλές, που τελικά την οδήγησαν σε αυτή της την πράξη. “Η γυναίκα μου ήρθε σε απόγνωση από την ψυχολογική πίεση που της ασκούσε, θόλωσε. Του είχε πει να μη την ενοχλεί… Εν βρασμώ ψυχής το έκανε. Αυτός μου έκανε το φίλο, και παράλληλα την ενοχλούσε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 49χρονης.

H κατάθεση του θύματος

Το πρωί ο άνδρας έδωσε κατάθεση στον ανακριτή. Ο ίδιος ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ της επίθεσης. Επιμένει πως δέχτηκε τη μαχαιριά ξαφνικά και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ τους. Αποδίδει το γεγονός σε ψυχολικό πρόβλημα της γυναίκας. Επισημαίνει πως του επιτέθηκε ενώ έπινε καφέ με τον σύζυγό της, χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα. Η μαχαιριά στον αυχένα ήταν σοβαρή και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε 3ωρο χειρουργείο.

Ο 45χρονος, όπως είπε στο messinialive.gr, φοβήθηκε για τη ζωή του, ενώ ακόμα προσπαθεί να καταλάβει την αιτία που οδήγησε τη 49χρονη στο να του επιτεθεί με αυτό τον τρόπο, καθώς όπως μας λέει, ως νονός του παιδιού τους, είχαν καλές σχέσεις χωρίς προστριβές, και ο ίδιος έχει βοηθήσει την οικογένεια.
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τον μετέφερε ο σύζυγος της 49χρονης- που ήταν παρών στην επίθεση-με το αυτοκίνητο όμως του θύματος, καθώς ο 45χρονος, με καρφωμένο το μαχαίρι ήταν αδύνατο να οδηγήσει. Τέλος, όπως είπε, κανείς από την οικογένεια της 49χρονης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, ούτε έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον. Υπενθυμίζεται πως η 49χρονη έχει συλληφθεί και κρατείται, ενώ έχει διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τον 45χρονο, το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο που διατηρεί στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δύο άνδρες κάθισαν έξω από το μαγαζί να πιούν καφέ. Ξαφνικά εμφανίστηκε η 49χρονη κουμπάρα του και χωρίς να πει κάτι του επιτίθεται με το μαχαίρι. Ο άνδρας που έχει βαφτίσει το παιδί του ζευγαριού σηκώθηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ επικράτησε πανικός. Όπως λέει ο 45χρονος η γυναίκα άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί. «Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό.

Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα» είπε στον ΑΝΤ1. «Σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα παρέμεινα ψύχραιμος γιατί τουλάχιστον γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω γιατί αν το βγάλω ή θα ξεματώσω ή θα προκαλέσω περαιτέρω τραύμα. Το σοκ το έπαθα και όταν είδα τις ακτινογραφίες και είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει το μαχαίρι. Γνώριζα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να πεθάνω».

www.newsbomb.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Καλαμάτα: Προφυλακιστέα η 49χρονη που μαχαίρωσε τον κουμπάρο της - Τι υποστηρίζει η ίδια
Καλαμάτα: Προφυλακιστέα η 49χρονη που μαχαίρωσε τον κουμπάρο της - Τι υποστηρίζει η ίδια
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFoODLkHUUwJqAkJeD40aEgHhNBG77PiXpeyMpP_yEpFHqkUqehhOCjL8_AZ6nGpCGg0GeMjEnQZwM6LTDIB06ersu-UDL_zZoPsX_ZEov8J9GkqEYPwlW33xP3GlgzUSUy_JhpbIg5o8/s640/prison-553836_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFoODLkHUUwJqAkJeD40aEgHhNBG77PiXpeyMpP_yEpFHqkUqehhOCjL8_AZ6nGpCGg0GeMjEnQZwM6LTDIB06ersu-UDL_zZoPsX_ZEov8J9GkqEYPwlW33xP3GlgzUSUy_JhpbIg5o8/s72-c/prison-553836_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/09/49.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/09/49.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy